40 dydis
Ant ko fotografuoji, mergyt? Nes nuotraukos nerealios Ir modeliukai, mmmmm
Šelma, ant popieriaus. Pastarosios ant balto.Koks nerealumas!!!-matai, kad fonas melsvas, ne baltas
Ankstesnės ant "statybinio" rusvo
Trūksta apšvietimo, nes šviesa tik nuo vadinamojo gėlių stelažo, kuris įrengtas ant spintos
Ačiū
Trūksta apšvietimo, nes šviesa tik nuo vadinamojo gėlių stelažo, kuris įrengtas ant spintos
Ačiū
QUOTE(dzūkė @ 2013 01 06, 13:07)
Šelma, ant popieriaus. Pastarosios ant balto.Koks nerealumas!!!-matai, kad fonas melsvas, ne baltas
Ačiū
Ačiū
o jeigu dar pasviesintum kokioje nors grafineje programoje "ceny by im ne bylo" o jeigu rimtai tai jei turi photoshop arba gimp (dykai) programa, tai tikrai spalvos daug geriau butu matytis.
As kiekviena kartai seile varvinu , kai ziuriu i tas tavo ispiriamas, pasnibzdetum, kaip tau jos taip idialiai iseina? A?
Ziit, visumoj žiūriu, kad tapkės(šlepetėm visai nesinori vadint ) kuo natūralesnės spalvos būtų Bandžiau šviesinti su kitom programom, bet dažniausiai ir gaminys keičia spalvą... Visumoj tingiu užsiiminėt tokiais dalykais
Žodžiu išlaikau natūralumą visur
Nieko neišduosiu
Žodžiu išlaikau natūralumą visur
Nieko neišduosiu
Aš irgi tokia, natūralistė, tai dedu baisias foto, jei nepavyksta pagauti geriausio rakurso ir spalvų
Popierių man suglamžo, arba apipiešia- atkrenta. Reikia audinio balto ieškot
puikūs Jūsų darbai
Klausimas: kada prasideda pynimo sezonas?
QUOTE(Šelma @ 2013 01 09, 06:07)
Aš irgi tokia, natūralistė, tai dedu baisias foto, jei nepavyksta pagauti geriausio rakurso ir spalvų
As prikaisti foto (ir juvelyres pastoviai baru, bet jos jau priprato ), bet as megstu su photoshopu zaisti, tai man legviau. Man paprasciausiai gaila (ir savo ir kitu) darbo, nes zmogus ziuri/perka akimis internete, o foto daznai sugadina arba pagerina vaizda. As naudoju balta kartona/puta, tai sansu suglamzyti nera Audinys negraziai atrodo, kai is arti darai tada jau natura geriau Pats geriausias laikas ir vieta- lauke, apniukusia diena, foto geriausiai ir naturaliausiai gaunasi. Nors man ta NM nuotrauka (it tapkes ) baisiai grazi ir meniska
QUOTE(DaG @ 2013 01 09, 15:49)
puikūs Jūsų darbai
Ačiū
QUOTE(Arbatėlė @ 2013 01 09, 16:27)
Klausimas: kada prasideda pynimo sezonas?
Kai baigsis vėlimas , bet jis pradeda darytis kažkoks nesibaigiantis , .....
Ištikrųjų, kai kaip reikiant atšils.
Panašu, kad reikia pervardint temą tik į "veliu"
QUOTE(ziit @ 2013 01 09, 16:37)
As prikaisti foto (ir juvelyres pastoviai baru, bet jos jau priprato ), bet as megstu su photoshopu zaisti, tai man legviau. Man paprasciausiai gaila (ir savo ir kitu) darbo, nes zmogus ziuri/perka akimis internete, o foto daznai sugadina arba pagerina vaizda. As naudoju balta kartona/puta, tai sansu suglamzyti nera Audinys negraziai atrodo, kai is arti darai tada jau natura geriau Pats geriausias laikas ir vieta- lauke, apniukusia diena, foto geriausiai ir naturaliausiai gaunasi. Nors man ta NM nuotrauka (it tapkes ) baisiai grazi ir meniska
Nufotografuoti ir gražiai/teisingai pateikti irgi menas, reikia mokėt
Svarbiausia perdaug nenugražinti
Laukas man patinka, tik šiltas
Kuri ta NM?
aaaaa, supratau Ačiū