Įkraunama...
Įkraunama...

dzūkė velia, dzūkė pina...

QUOTE(dzūkė @ 2011 10 20, 09:06)

dzūkė, 20 Spa 2011 - 09:06, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

dzūkė, 20 Spa 2011 - 09:06, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Dar vienas spalvoto rudenio motyvas biggrin.gif
"Stebuklingosio Muko kurpaitės", tik 45 dydis rolleyes.gif
user posted image

Dar vienas spalvoto rudenio motyvas biggrin.gif
"Stebuklingosio Muko kurpaitės", tik 45 dydis rolleyes.gif
user posted image

"Mukas" atskrenda sekmadienį, siuntinukas dar net neišpakuotas, jo laukia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2011 10 23, 22:51)

Verba, 23 Spa 2011 - 22:51, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Verba, 23 Spa 2011 - 22:51, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

"Mukas" atskrenda sekmadienį, siuntinukas dar net neišpakuotas, jo laukia  thumbup.gif

"Mukas" atskrenda sekmadienį, siuntinukas dar net neišpakuotas, jo laukia  thumbup.gif

thumbup.gif , lauksiu atsiliepimų kaip kaip tiko, patiko ... 4u.gif
Atsakyti
Net rankų raumenis sumaudė skaitant kokio dydžio Muko kurpaitės biggrin.gif Gražu wub.gif
Atsakyti
Labas Dzuke, man pavasariu kvepiantys veltinukai jau pakeliui i niūrų Londoną, o dar norėčiau rezervuoti vietą veliniams. norėčiau,kad man iki gruodžio 5d nuveltum batukus ~3 m mergytei ir ~6 m berniukui (kaip tik sužinosiu kojyčių cm - parašysiu) norėčiau,kad subrandintum kokią mintį 4u.gif berniukas galvą pametęs dėl krepšinio, tai būtų malonu gauti dovaną, kuri primena tavo aistrą smile.gif o mergytei kažka mergaitiško ax.gif norėčiau,kad būtų aulinukai batukai smile.gif ir jie keliaus į Kanadą, tai aš visada noriu,kad spalvos primintų Lietuvą.... lotuliukas.gif daug norų, bet žinau,kad juos įgyventinsite.
Atsakyti
Šelma, baisu atrodo tik kol pradedi velt biggrin.gif , žinoma, paplušėt reikia lotuliukas.gif, tuo labiau kai šablonas ketvirta dalis manęs lotuliukas.gif

Labas, rimcikas, užsirašau 4u.gif , galvosim kažką drinks_cheers.gif
Per paskutiniąsias krepšinio aistras Lietuvos vėliavą pastebėdavau visur-net ant šlepečių... Aš turbūt to nedarysiu: man kažkaip vėliava toj vietoj negarbingai atrodo unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 24 spalio 2011 - 09:55
38dydis-laisvos 4u.gif
user posted image

Alinukai 40-41dydis, padariau "praskiepą" biggrin.gif , bet įsiaunama ir taip 4u.gif -ieško kojelių biggrin.gif
user posted image

Daugiau laisvų darbų 4u.gif
Atsakyti
dzūkė, vis gražiau ir gražiau thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, stewie, pagal idėją taip ir turėtų būt biggrin.gif , o gaunasi, kaip gaunasi ax.gif
Jūs visos mano darbų teisėjos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2011 10 24, 10:13)

rimcikas, 24 Spa 2011 - 10:13, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

rimcikas, 24 Spa 2011 - 10:13, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Labas Dzuke, man pavasariu kvepiantys veltinukai jau pakeliui i niūrų Londoną, o dar norėčiau rezervuoti vietą veliniams. norėčiau,kad man iki gruodžio 5d nuveltum batukus ~3 m mergytei ir ~6 m berniukui (kaip tik sužinosiu kojyčių cm - parašysiu) norėčiau,kad subrandintum kokią mintį  4u.gif berniukas galvą pametęs dėl krepšinio, tai būtų malonu gauti dovaną, kuri primena tavo aistrą smile.gif o mergytei kažka mergaitiško  ax.gif norėčiau,kad būtų aulinukai batukai smile.gif ir jie keliaus į Kanadą, tai aš visada noriu,kad spalvos primintų Lietuvą.... lotuliukas.gif daug norų, bet žinau,kad juos įgyventinsite.

Labas Dzuke, man pavasariu kvepiantys veltinukai jau pakeliui i niūrų Londoną, o dar norėčiau rezervuoti vietą veliniams. norėčiau,kad man iki gruodžio 5d nuveltum batukus ~3 m mergytei ir ~6 m berniukui (kaip tik sužinosiu kojyčių cm - parašysiu) norėčiau,kad subrandintum kokią mintį  4u.gif berniukas galvą pametęs dėl krepšinio, tai būtų malonu gauti dovaną, kuri primena tavo aistrą smile.gif o mergytei kažka mergaitiško  ax.gif norėčiau,kad būtų aulinukai batukai smile.gif ir jie keliaus į Kanadą, tai aš visada noriu,kad spalvos primintų Lietuvą.... lotuliukas.gif daug norų, bet žinau,kad juos įgyventinsite.

Papildau savo užsakymą centimetrais. Berniukiškų aulinukų, kurie primintų krepšinį reikėtų 21 cm , o mergaitiškų reikia 17 cm (nors galite ir kokį cm uzmesti, nes čia Jų dabartiniai pedučių ilgiai, o vaikų kojytės tai auga greitai smile.gif )
Modeliukas kad būtų su "atverimukais - ausytėmis" nežinau kaip vadinasi, bet kažkas tolio:
user posted image
Papildyta:
[quote=rimcikas,2011 10 28, 08:56]
ai pamiršau parašyti... auliukas gali būti ir aukštesnis ax.gif
Atsakyti
rimcikas, darysim, kursim kažką drinks_cheers.gif
Atsakyti
Padirbėjau iš peties karsta.gif , apaviau ne vieną kojelę thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 01 lapkričio 2011 - 19:23
Šios laisvos(38dydis) 4u.gif