Įkraunama...
Įkraunama...

dzūkė velia, dzūkė pina...

QUOTE(dzūkė @ 2011 10 20, 09:06)
Dar vienas spalvoto rudenio motyvas biggrin.gif
"Stebuklingosio Muko kurpaitės", tik 45 dydis rolleyes.gif
user posted image

"Mukas" atskrenda sekmadienį, siuntinukas dar net neišpakuotas, jo laukia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2011 10 23, 22:51)
"Mukas" atskrenda sekmadienį, siuntinukas dar net neišpakuotas, jo laukia  thumbup.gif

thumbup.gif , lauksiu atsiliepimų kaip kaip tiko, patiko ... 4u.gif
Atsakyti
Net rankų raumenis sumaudė skaitant kokio dydžio Muko kurpaitės biggrin.gif Gražu wub.gif
Atsakyti
Labas Dzuke, man pavasariu kvepiantys veltinukai jau pakeliui i niūrų Londoną, o dar norėčiau rezervuoti vietą veliniams. norėčiau,kad man iki gruodžio 5d nuveltum batukus ~3 m mergytei ir ~6 m berniukui (kaip tik sužinosiu kojyčių cm - parašysiu) norėčiau,kad subrandintum kokią mintį 4u.gif berniukas galvą pametęs dėl krepšinio, tai būtų malonu gauti dovaną, kuri primena tavo aistrą smile.gif o mergytei kažka mergaitiško ax.gif norėčiau,kad būtų aulinukai batukai smile.gif ir jie keliaus į Kanadą, tai aš visada noriu,kad spalvos primintų Lietuvą.... lotuliukas.gif daug norų, bet žinau,kad juos įgyventinsite.
Atsakyti
Šelma, baisu atrodo tik kol pradedi velt biggrin.gif , žinoma, paplušėt reikia lotuliukas.gif, tuo labiau kai šablonas ketvirta dalis manęs lotuliukas.gif

Labas, rimcikas, užsirašau 4u.gif , galvosim kažką drinks_cheers.gif
Per paskutiniąsias krepšinio aistras Lietuvos vėliavą pastebėdavau visur-net ant šlepečių... Aš turbūt to nedarysiu: man kažkaip vėliava toj vietoj negarbingai atrodo unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 24 spalio 2011 - 09:55
38dydis-laisvos 4u.gif
user posted image

Alinukai 40-41dydis, padariau "praskiepą" biggrin.gif , bet įsiaunama ir taip 4u.gif -ieško kojelių biggrin.gif
user posted image

Daugiau laisvų darbų 4u.gif
Atsakyti
dzūkė, vis gražiau ir gražiau thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, stewie, pagal idėją taip ir turėtų būt biggrin.gif , o gaunasi, kaip gaunasi ax.gif
Jūs visos mano darbų teisėjos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2011 10 24, 10:13)
Labas Dzuke, man pavasariu kvepiantys veltinukai jau pakeliui i niūrų Londoną, o dar norėčiau rezervuoti vietą veliniams. norėčiau,kad man iki gruodžio 5d nuveltum batukus ~3 m mergytei ir ~6 m berniukui (kaip tik sužinosiu kojyčių cm - parašysiu) norėčiau,kad subrandintum kokią mintį  4u.gif berniukas galvą pametęs dėl krepšinio, tai būtų malonu gauti dovaną, kuri primena tavo aistrą smile.gif o mergytei kažka mergaitiško  ax.gif norėčiau,kad būtų aulinukai batukai smile.gif ir jie keliaus į Kanadą, tai aš visada noriu,kad spalvos primintų Lietuvą.... lotuliukas.gif daug norų, bet žinau,kad juos įgyventinsite.

Papildau savo užsakymą centimetrais. Berniukiškų aulinukų, kurie primintų krepšinį reikėtų 21 cm , o mergaitiškų reikia 17 cm (nors galite ir kokį cm uzmesti, nes čia Jų dabartiniai pedučių ilgiai, o vaikų kojytės tai auga greitai smile.gif )
Modeliukas kad būtų su "atverimukais - ausytėmis" nežinau kaip vadinasi, bet kažkas tolio:
user posted image
Papildyta:
[quote=rimcikas,2011 10 28, 08:56]
ai pamiršau parašyti... auliukas gali būti ir aukštesnis ax.gif
Atsakyti
rimcikas, darysim, kursim kažką drinks_cheers.gif
Atsakyti
Padirbėjau iš peties karsta.gif , apaviau ne vieną kojelę thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 01 lapkričio 2011 - 19:23
Šios laisvos(38dydis) 4u.gif