QUOTE(laguna11 @ 2012 10 02, 11:35)
tai musu irgi niekas nesiuncia,patikek,as kai pasakiau kad norim pas genetikus tai pradejo kalbet kam to reikia,ka mes suzinosim, musu gydytojai..neva jei nera giminej tokiu atveju tai ko cia ieskot

bet as kalbejausi su keliom mamytem sanatorijoj,kurios sako tikrai blogiau nebus jei apsilankysit pas juos,o labiausiai paskatino musu geru draugu kuriu berniukui lygiai tokios pacios bedos kaip pas mus pasakymas,kad jie buvo pas genetikus ir jiems itaria viena sindroma,reikia laukti atsakymu dabar,o tevai irgi nerado atsakymu,kodel F83 ju mazyliui,dar pirmas sunus auga sveikas,giminej irgi nera tokiu atveju..musu abieju vaikuciai yra labai panasus elgesiu, raida,tai mane kaip saltu vandeniu perliejo kai paskaiciau apie ta sindroma ka jiems itarimus issake,todel ir as noriu apsilankyti pas tuos genetikus,paneigs-aciu dievui,o galbut kazka atkapstys ir pateiks mums aiskesniu atsakymu..bet cia velgi mano iniciatyva,kaip ir sanatorija,kurios issiprasiau.
o kaip tas sindromas vadinasi?
siaip tu sindromu yra beeeeegale.... man genetike parode knyga storumo kaip enciklopedija gal net storesne, kai buvau pas ja

bet labai nedaugeli parodo kariotipas (chromosominiai sindromai) pas mus ta lengva forma irgi yra ne chromosomine beda... kariotipas buvo be pakitimu...
hipoterapija

niekad neskaiciau nieko apie tai ir negirdejau

reiktu labiau gal pasidomet

neturiu as galimybiu labai i burelius vaiksciot ir labai sirdi spaudzia del to... nes ner kur vyresniojo det tuo metu

o hipoterapija visvien gal neuzdraustu ziureti vyresniajam