QUOTE(Warwara @ 2011 10 17, 15:14)
Siandien vaikas mano pamates vezima vel uzdainavo kaip jam reikia leliuko. Nu ka jam sakyti, jau 4 metus sakau, palauk, bus. 4 metus! Vaikas gaudasi fiziologijoje, jam gi aisku, kad 4 metai tai ne tas laikotarpis kuris reikalingas vaikui pradeti
Ale ot gudrus tie vaikai
Prisauks tau sunelis broliuka ar sesute
QUOTE(Tanga @ 2011 10 17, 15:27)
Pykit nepykit, bet aš jaučiu savo tyrimą perkelsiu į pirmadienį. Ką tik sužinojau, kad penktadienį iš ryto reikės fotosesijoje dalyvauti: gera nuotaika, šypsenos ir t.t. Kaip galėčiau šypsotis laukdama atsakymo iš laboratorijos??? Po to tikrai lėksiu į pajūrį į vyro parodos atidarymą su didele kompanija. Taigi blogai nuotaikai ten irgi nebus vietos. Pakentėsiu. O jei pramuš, tai pramuš. Testą nebent pasidarysiu kokį sekmadienį.
Hmm o jei viena diena anksciau perkeltum
? Galvoju juk bus teigiamas tai fotosesija isvis dieviska butu, nes veidas tavo kaip niekada spindetu vidine laime
Kaip jautiesi taip ir daryt mazute, mes pakentesim
QUOTE(Terze @ 2011 10 17, 15:38)
Cituk - pas mane si penktad memes pramuse kaip is krano.... , patvinau lovoj, gerai, kad vyras nenuskendo
As uz tavo memes!!!
jezau kaip noreciau kad man taip pavarytu, prleisciau graikams dvi kolbas ir viena pasideciau i saldytuva kaip enzet jei kartais viena per pasta kur dingtu
Del fsh nieko negaliu patarti, nes bent jau sitas reikalas daktarasm dar neuzkliuvo
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 17, 19:16)
Terze, ne, IUI nedariau, nebebuvo kada, mano kiausintakius pakirto hidrosalpinxas. Tai todel ir zalia as.
O kas tau padaryta su kiausintakiais, jie isimti
?
Na Egk - susirink savo prota dar vienai nakciai, istverkim iki ryt ir tada jau spresim ar shamanams duot uzdirbt, nes as manau kad nereikes
Nu blecha atsibodo jau man kad dar nemazai senbuviu cia tasomes - lauk is cia ir tu pirma brangioji keliausi
Terze - neparsivilko jos dar, bet siandien 27cd, tai turetu ryt poryt siom dienom, tik as labai nekantri, nes po to dar rezultatus gauti trunka apie 10 dien, kaip Keberioks sake
Tanga - temperaturos kilimas puikus zenklas
Kitty3 - sveika atvykus -mes draugiskos, bet vejam viena kita is cia taip kad NEUZSIBUK!!!