Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Terze @ 2011 10 17, 18:55)
Pakentek mazute... nedaug liko wink.gif
As uodziu nestuma... as uodziu daaug nestumu..... as uodziu, kad mes visos busim  nestuke.gif  nestuke.gif    nestuke.gif

biggrin.gif Gerai, kartosiu tavo žodžius kaip mantrą: aš uodžiu nėštumą, aš uodžiu nėštumą...

Dar ir temperatūra pakilo. Va iš kur tos niūrios mintys. Einu į lovytę, pažiūrėsiu kokią romantinę dramą prieš miegą ir pagerės biggrin.gif
Atsakyti
Egk, Tanga, TIKIM, TIKIM, TIKIM, MES LABAI, BEVEIK NESCIOS!!! bigsmile.gif wub.gif 4u.gif biggrin.gif As jau vakar atsikeliau su tokiu keistu jausmu, nu nezinau, as jauciuosi beveik nesca. bigsmile.gif Po to busiu truputi nescia, po to pazengusiai nescia, o galiausiai busiu laaaaabai nescia. lotuliukas.gif Gerai, gerai, zinau ka galvojat, man nuo tableciu cikcirik... blush2.gif lotuliukas.gif

Terze, ne, IUI nedariau, nebebuvo kada, mano kiausintakius pakirto hidrosalpinxas. Tai todel ir zalia as. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 17, 16:27)
Labas visoms. Startavau ir as... Po ilgu dvejoniu ir nepavykusio IUI jungiuosi prie jusu burio blush2.gif Tikiuosi priimsit  ax.gif  Leidziuosi Gonali, ryju steroidus doh.gif  ir laukiu pirmos echo blush2.gif

sveika prisijungus 4u.gif tik pazadek, kad trumpam mirksiukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 17, 16:29)
Tada tikrai neimk i galva, jeigu tik tokio ryskumo spalvos  irnesakyk.gif du crinonai per diena yra nemenkas issukis tavo kakleliui  mirksiukas.gif

o virusiuku gaila? ax.gif EI MERGAITES nestuke.gif VIRUSIUKU 4u.gif
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 17, 17:38)
O kiek tu ju leidaisi? Man paskirtas 1.  g.gif Is viso, stovejau toje vaistineje ir ziurejau kaip ozys i vartus, nieko nesuprantu, o vaistninkai issisiepe, sako tai gal pirmas bandymas, sekmes.  blush2.gif  wub.gif  biggrin.gif
thumbup.gif vaistininke 4u.gif ir as tau sekmes linkiu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 17, 17:25)
Suprantu.  smile.gif As vyrui irgi vakar taip juokingai pasakiau, negali barti savo beveik nescios zmonoshihihi.gif .
Mergaites, S.O.S, kas vartojate gal OVITRELLE 250? Jie leidziami ar yra ir tabl.? Katik buvau vaistineje, ryt visu ampoliu eisiu pasiimti, bet duomenu bazeje nera tokiu tableciu pavidalu, tek skambinti i ligonine, o taip nenorejau trukdyti be penktadienio.  doh.gif Kazkokia ragana sedi ir buria, na kad jai atgal va taip sekmes.  tongue.gif  ax.gif

Zemyna as naudojau leidziama ovitrelle
Papildyta:
Mergaites, visoms laukiancioms linkiu tik teigiamu emociju ir tik teigiamu rezultatu, spalis bus tikrai geras ir derlingas!!!!
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 17, 19:16)
Terze, ne, IUI nedariau, nebebuvo kada, mano kiausintakius pakirto hidrosalpinxas. Tai todel ir zalia as.  ax.gif

aciuks.gif

Citai - pioneers.gif jau pasirode???
Papildyta:
QUOTE(Doli @ 2011 10 17, 20:24)
Mergaites, visoms laukiancioms linkiu tik teigiamu emociju ir tik teigiamu rezultatu, spalis bus tikrai geras ir derlingas!!!!

Doli, aciu tau. Kaip tu laikaisi? Jau visiskai laiminga?? wub.gif Vyras ant ranku nesioja? cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2011 10 17, 19:02)
biggrin.gif Gerai, kartosiu tavo žodžius kaip mantrą: aš uodžiu nėštumą, aš uodžiu nėštumą...

Dar ir temperatūra pakilo. Va iš kur tos niūrios mintys. Einu į lovytę, pažiūrėsiu kokią romantinę dramą prieš miegą ir pagerės  biggrin.gif

Cia musu mergaiciu mantra wink.gif

Tavo mantra: As nescia, as jau esu nescia, as pagaliau nescia, as mama....
Papildyta:
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 17, 16:27)
Labas visoms. Startavau ir as... Po ilgu dvejoniu ir nepavykusio IUI jungiuosi prie jusu burio blush2.gif Tikiuosi priimsit  ax.gif  Leidziuosi Gonali, ryju steroidus doh.gif  ir laukiu pirmos echo blush2.gif

Sekmes! Cia mes jos visos ieskom ir randam wink.gif
1 IUI nepavykes? Kodel taip greit prie IVF?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 17, 15:14)
Siandien vaikas mano pamates vezima vel uzdainavo kaip jam reikia leliuko. Nu ka jam sakyti, jau 4 metus sakau, palauk, bus. 4 metus! Vaikas gaudasi fiziologijoje, jam gi aisku, kad 4 metai tai ne tas laikotarpis kuris reikalingas vaikui pradeti  lotuliukas.gif

Ale ot gudrus tie vaikai bigsmile.gif Prisauks tau sunelis broliuka ar sesute mirksiukas.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 17, 15:27)
Pykit nepykit, bet aš jaučiu savo tyrimą perkelsiu į pirmadienį. Ką tik sužinojau, kad penktadienį iš ryto reikės fotosesijoje dalyvauti: gera nuotaika, šypsenos ir t.t. Kaip galėčiau šypsotis laukdama atsakymo iš laboratorijos??? Po to tikrai lėksiu į pajūrį į vyro parodos atidarymą su didele kompanija. Taigi blogai nuotaikai ten irgi nebus vietos. Pakentėsiu. O jei pramuš, tai pramuš. Testą nebent pasidarysiu kokį sekmadienį.

Hmm o jei viena diena anksciau perkeltum tongue.gif ? Galvoju juk bus teigiamas tai fotosesija isvis dieviska butu, nes veidas tavo kaip niekada spindetu vidine laime smile.gif Kaip jautiesi taip ir daryt mazute, mes pakentesim 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2011 10 17, 15:38)
Cituk - pas mane si penktad memes pramuse kaip is krano.... , patvinau lovoj, gerai, kad vyras nenuskendo  blush2.gif  As uz tavo memes!!!

jezau kaip noreciau kad man taip pavarytu, prleisciau graikams dvi kolbas ir viena pasideciau i saldytuva kaip enzet jei kartais viena per pasta kur dingtu lotuliukas.gif

Del fsh nieko negaliu patarti, nes bent jau sitas reikalas daktarasm dar neuzkliuvo blush2.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 17, 19:16)
Terze, ne, IUI nedariau, nebebuvo kada, mano kiausintakius pakirto hidrosalpinxas. Tai todel ir zalia as.  ax.gif

O kas tau padaryta su kiausintakiais, jie isimti g.gif ?

Na Egk - susirink savo prota dar vienai nakciai, istverkim iki ryt ir tada jau spresim ar shamanams duot uzdirbt, nes as manau kad nereikes schmoll.gif Nu blecha atsibodo jau man kad dar nemazai senbuviu cia tasomes - lauk is cia ir tu pirma brangioji keliausi rolleyes.gif

Terze - neparsivilko jos dar, bet siandien 27cd, tai turetu ryt poryt siom dienom, tik as labai nekantri, nes po to dar rezultatus gauti trunka apie 10 dien, kaip Keberioks sake doh.gif

Tanga - temperaturos kilimas puikus zenklas thumbup.gif thumbup.gif

Kitty3 - sveika atvykus -mes draugiskos, bet vejam viena kita is cia taip kad NEUZSIBUK!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 17 spalio 2011 - 19:43
Sveikos,

QUOTE(egk @ 2011 10 17, 17:00)
Va blaškaus kaip ta beždžionė tarp gražios ir prodingos, gal bandysiu persiplėst karsta.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 17, 17:23)
Šiandieninė savijauta toooookia š_dina, kad nieko nesinori, net tikėti laiminga pabaiga.

Norėtųsi taip imti abi ir papurtyti gerai už tokias mintis. Bet lygiai ir įsivaizduoju kaip jaučiatės. Linkiu tik atrasti ramybę ir begalinės kantrybės.
Darykit ką norit, kartokit mantras, siuvinėkit, valgykit, tik nežudykit minties, kad esate mamos.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 17, 19:59)
o virusiuku gaila? ax.gif EI MERGAITES  nestuke.gif VIRUSIUKU  4u.gif

Uoj blush2.gif Siunciu po dyyyyydeli bucki nuo savo berniuko oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif Mums reikia marcios biggrin.gif O kadangi as uosviene busiu isranki, tai darysiu konkursa hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 17 spalio 2011 - 19:51
QUOTE(Terze @ 2011 10 17, 20:37)
Tavo mantra: As nescia, as jau esu nescia, as pagaliau nescia, as mama....

Šita man dar labiau patinka. Aš nėščia, aš nėščia, aš labai nėščia ir greitai tapsiu laiminga mama biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 10 17, 20:41)
Tanga - temperaturos kilimas puikus zenklas  thumbup.gif  thumbup.gif

Būtų gerai, bet čia kažkas kita. Vos spėjau iki wc nubėgti, jau išsigandau, kad roto virusą pasigavau, bet, kad nevemiu. Marazmas kažkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 17, 20:50)
Uoj  blush2.gif  Siunciu po dyyyyydeli bucki nuo savo berniuko  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  Mums reikia marcios  biggrin.gif  O kadangi as uosviene busiu isranki, tai darysiu konkursa hihihi.gif

Aciu uz virusiukus wub.gif
Egk su Tanga galetu jau registra pradeti wink.gif arba nauja konkursa skelbti wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 17, 20:50)
Uoj  blush2.gif  Siunciu po dyyyyydeli bucki nuo savo berniuko  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  Mums reikia marcios  biggrin.gif  O kadangi as uosviene busiu isranki, tai darysiu konkursa hihihi.gif

Jamam virusiuską mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 17, 20:59)
Aciu uz virusiukus  wub.gif 
Egk su Tanga galetu jau registra pradeti wink.gif arba nauja konkursa skelbti wink.gif

Taip taip, tuoj bus konkurso atidarymo svente bis.gif biggrin.gif Taip kad visos paskubam mirksiukas.gif
Atsakyti