Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 17, 17:34)
Tai as irgi manau, kad suklydo sesele rasydama, nes kitame lape parasyta, kad laikyti saldytuve.  g.gif Tai gal ir nebeskambinsiu, nes ir vaistininkai sake, kad nera girdeje, na vakare dar pas savo pazystamus gyd nueisiu, mokins mane vaistus vyrui leisti ir pacia ismokys susileisti, tai pasikonsultuosiu.  g.gif

Šitie šitie 4u.gif Aš irgi laikydavau šaldytuve
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 17, 13:35)
Šitie šitie 4u.gif Aš irgi laikydavau šaldytuve

O kiek tu ju leidaisi? Man paskirtas 1. g.gif Is viso, stovejau toje vaistineje ir ziurejau kaip ozys i vartus, nieko nesuprantu, o vaistninkai issisiepe, sako tai gal pirmas bandymas, sekmes. blush2.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 17, 17:38)
O kiek tu ju leidaisi? Man paskirtas 1.  g.gif Is viso, stovejau toje vaistineje ir ziurejau kaip ozys i vartus, nieko nesuprantu, o vaistninkai issisiepe, sako tai gal pirmas bandymas, sekmes.  blush2.gif  wub.gif  biggrin.gif

Vieną dozę tik ir reikia leisti. Jie ovuliaciją sukelia.
Atsakyti
O kiek tu ju leidaisi? Man paskirtas 1.  g.gif Is viso, stovejau toje vaistineje ir ziurejau kaip ozys i vartus, nieko nesuprantu, o vaistninkai issisiepe, sako tai gal pirmas bandymas, sekmes.  blush2.gif  wub.gif  biggrin.gif

Ovitrelis leidziamas tik vienas ir pries punkcija, iki jos likus 36 val.Nes po tu 36 tau tas hormonas issauks ovuliacija, o tai reiskia, kad tuo metu darys punkcija mirksiukas.gif Cia taip labai buitiskai paaiskinau blush2.gif bet truputi keista, kad tau is karto reikia ji nusipirkti, nes jeigu daug foliu bus ir gres hyperstimuliacija, tada reikes leistis kazkoki tai diferelina ar ka tai vietoj to Ovitrelio. Cia ne tas blokuojantis, bet kitas.Kazkaip jis ten kitaip veikia, kad nesuaktyvina tos hyper.
Atsakyti

Oi prajuokinai hihihi.gif
Prieš IVF dar esu apturėjusi 3 IUI, tai va - kaip bandymas, taip ukolas 4u.gif
Tau dabar reiks tik vieno biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, nebejuokinsiu. blush2.gif Kita savaite ir as busiu baisiai gudri tongue.gif , nes gausiu is specu visus nurodymus ir paaiskinimus ka ir kaip ir kada daryti. cool.gif O vaistu sarasa, kuriuos turiu tureti iki ppradedant badytis jau buvau surasiusi, nuo visokiu stimuliuojanciu iki raminanciuju. Tikiuosi pirmas ir paskutinis draugavimas bus su sitais vaistais, zinoma, iki sekancio, broliuko ar sesutes paiesku. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 17, 17:57)
Gerai, nebejuokinsiu.  blush2.gif Kita savaite ir as busiu baisiai gudri  tongue.gif , nes gausiu is specu visus nurodymus ir paaiskinimus ka ir kaip ir kada daryti.  cool.gif O vaistu sarasa, kuriuos turiu tureti iki ppradedant badytis jau buvau surasiusi, nuo visokiu stimuliuojanciu iki raminanciuju. Tikiuosi pirmas ir paskutinis draugavimas bus su sitais vaistais, zinoma, iki sekancio, broliuko ar sesutes paiesku.  ax.gif

Aš linkiu kad ir netaptum gudria čia, galėsi gudria būti kur kitur pav kokiam mamyčių klube irnesakyk.gif

Mergaitės, kadangi mėmės neatsivilko, aš dabar neapsisprendžiu kaip save nuteikinėti mastau.gif Turiu du variantus:
1. "Na nebūk kaip kokia durna boba irnesakyk.gif Kraujavo. Įsodino tik vieną embrionuką. Kraujavo dar kartą. Požymių nėra. O svarbiausia - nepamiršk kaip skaudėjo paskutinį kartą. Taigi NEPRISISVAIK nono.gif "
2. VISKAS DAR GALI BŪTI GERAI nail.gif
Va blaškaus kaip ta beždžionė tarp gražios ir prodingos, gal bandysiu persiplėst karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 17 spalio 2011 - 17:10
QUOTE(egk @ 2011 10 17, 14:00)
Aš linkiu kad ir netaptum gudria čia, galėsi gudria būti kur kitur pav kokiam mamyčių klube irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif wub.gif Tai ten ir susitiksime. mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 17, 18:00)
Mergaitės, kadangi mėmės neatsivilko, aš dabar neapsisprendžiu kaip save nuteikinėti mastau.gif Turiu du variantus:
1. "Na nebūk kaip kokia durna boba irnesakyk.gif Kraujavo. Įsodino tik vieną embrionuką. Kraujavo dar kartą. Požymių nėra. O svarbiausia - nepamiršk kaip skaudėjo paskutinį kartą. Taigi NEPRISISVAIK nono.gif "
2. VISKAS DAR GALI BŪTI GERAI nail.gif
Va blaškaus kaip ta beždžionė tarp gražios ir prodingos, gal bandysiu persiplėst karsta.gif

Patarčiau nuteikinėti save geriausiam, bet po penkių nepavykusių IUI man iki šiol skauda šikniuką nuo kritimo iš padebesių, todėl puikiai suprantu, kaip tai sunku. Bet, žinoma, antras variantas gerokai patrauklesnis. Tad galvok apie jį, o mintį apie nesėkmę grūsk į tolimiausią kertę. To paties linkiu ir sau, bet jau matau, kad lengva nebus. Šiandieninė savijauta toooookia š_dina, kad nieko nesinori, net tikėti laiminga pabaiga. Gaila MB nėra namuose, paprašyčiau, kad išluptų už tokias mintis. O jis tą ir padarytų, net neabejoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 17, 18:23)
Patarčiau nuteikinėti save geriausiam, bet po penkių nepavykusių IUI man iki šiol skauda šikniuką nuo kritimo iš padebesių, todėl puikiai suprantu, kaip tai sunku. Bet, žinoma, antras variantas gerokai patrauklesnis. Tad galvok apie jį, o mintį apie nesėkmę grūsk į tolimiausią kertę. To paties linkiu ir sau, bet jau matau, kad lengva nebus. Šiandieninė savijauta toooookia š_dina, kad nieko nesinori, net tikėti laiminga pabaiga. Gaila MB nėra namuose, paprašyčiau, kad išluptų už tokias mintis. O jis tą ir padarytų, net neabejoju  lotuliukas.gif

Tanga, nu bet tave tai tikrai reiktų lupti ir dėl labai svarbios priežasties - tau blogai jaustis dar gerokai peranksti 4u.gif Dabar dar tikrai esi nestuke.gif todėl mėgaukis kiek gali. O dar savaitgalio dienas nusuksi savo naudai hihihi.gif
O man ta paskutinė diena visada būna sunki labai. O dar jei ką ne taip užmatau cry.gif Na o kaip susitrenkiau paskutinį kartą tai irgi dar nepamiršau. Jei vėl taip skaudėtų tikriausiai subyrėčiau į mažus gabaliukus dabar. Negaliu sau to leisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 17, 18:30)
Tanga, nu bet tave tai tikrai reiktų lupti ir dėl labai svarbios priežasties  - tau blogai jaustis dar gerokai peranksti 4u.gif Dabar dar tikrai esi nestuke.gif todėl mėgaukis kiek gali. O dar savaitgalio dienas nusuksi savo naudai hihihi.gif

O kaip tavo pilvukas laikosi? Nes maniškis jau antra diena ramybės neduoda. Maudžia nors tu ką. Taip iš apačios į viršų...
mad.gif Nemyliu to skausmo. Kaip būtų gerai, kad savo nėštumą galėtumėm išgirsti arba užuosti. Tuomet būtų ramu.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 17, 18:39)
O kaip tavo pilvukas laikosi? Nes maniškis jau antra diena ramybės neduoda. Maudžia nors tu ką. Taip iš apačios į viršų...
mad.gif Nemyliu to skausmo. Kaip būtų gerai, kad savo nėštumą galėtumėm išgirsti arba užuosti. Tuomet būtų ramu.

Pakentek mazute... nedaug liko wink.gif
As uodziu nestuma... as uodziu daaug nestumu..... as uodziu, kad mes visos busim nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 17, 17:57)
Gerai, nebejuokinsiu.  blush2.gif Kita savaite ir as busiu baisiai gudri  tongue.gif , nes gausiu is specu visus nurodymus ir paaiskinimus ka ir kaip ir kada daryti.  cool.gif O vaistu sarasa, kuriuos turiu tureti iki ppradedant badytis jau buvau surasiusi, nuo visokiu stimuliuojanciu iki raminanciuju. Tikiuosi pirmas ir paskutinis draugavimas bus su sitais vaistais, zinoma, iki sekancio, broliuko ar sesutes paiesku.  ax.gif

Zemyna, o tu nejai IUI kelio??
Atsakyti