Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Šarūniukė @ 2011 10 17, 15:48)
Skirtingose laboratorijose gali būti tokie čiudai, pakartok kitą mėn. toje pačioje laboratorijoje 4u.gif

Saruniuke, Warwara, aciu uz atsakymus. Bet suprantu, kad aparatura juk nustatineja ta pati hormona, tai negali buti skirtingai. Mastau g.gif jei tarkim as lankausi vienoj laboratorijoj, kur geri atsakymai, as galvoju, kad esu sveika... bet va, uztenka nueiti i kita laboratorija ir as nesveika? g.gif
Klausiu pas gyd. penktad., kad atsakytu i ta rebusa...
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 17, 15:56)
Egk, pas mane to crinono irgi buvo pradeje visokio rastis, tokio ale ruzavo, panasiai kaip lasisines spalvos.Nezinau net kaip paaiskinti.bet jis pradejo toks darytis tik tada, kai jau O.K. man jo liepe po 2 per diena detis.Kai jo kiekis sumazejo, dingo ir visos keistos spalvos.O ir pasirodydavo taip nepastoviai, kaip uzeidavo.Tai manau, kad tau jis tiesiog dirgina gimdos kakleli, nes tu rigi jo po du per diena dediesi, ane ?  g.gif

Taip, po 2, bet tiek aš dedu nuo pat pradžių. Nu gal nėra toks tamsus kaip lašišinės, toks šviesesnis, bet vistiek kažkas yra, o anksčiau nebuvo. Bet dar ir tas aplikatorius ryte...
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 17, 16:04)
Taip, po 2, bet tiek aš dedu nuo pat pradžių. Nu gal nėra toks tamsus kaip lašišinės, toks šviesesnis, bet vistiek kažkas yra, o anksčiau nebuvo. Bet dar ir tas aplikatorius ryte...

Be HCG atsakymo jokių BET 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 17, 15:34)
Tanga, o kokių spalvų tu įžiūri?

Žalsvų, pilkšvų ir rausvų. Bet nemanau, kad jos ką nors reiškia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 17, 14:08)
aciu  4u.gif
greit registruojates i parasiuka  4u.gif kas ten dar spali startuoja, ko neitraukiau?  4u.gif  smile.gif

Labas visoms. Startavau ir as... Po ilgu dvejoniu ir nepavykusio IUI jungiuosi prie jusu burio blush2.gif Tikiuosi priimsit ax.gif Leidziuosi Gonali, ryju steroidus doh.gif ir laukiu pirmos echo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 17, 15:33)
Tanga, atideliok kiek nori, vistiek teks padaryti tai.  biggrin.gif  4u.gif

Tas ir blogiausia... Kitos nori kuo greičiau sužinoti rezultatą, o aš norėčiau dar bent porą savaitėlių palaukti. Tas laukimas toks malonus palyginti su neigiamu atsakymu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 17, 16:04)

Tada tikrai neimk i galva, jeigu tik tokio ryskumo spalvos irnesakyk.gif du crinonai per diena yra nemenkas issukis tavo kakleliui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 17, 15:51)
Tanga tai bajoras taip sakant seimininkas smile.gif Kaip tau geriau tai ir daryk! Bet givena gi zmones - fotosesijos, vyro parodu atidarimas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

irnesakyk.gif Darbas toks. Tik dažniausiai aš pati žmones rengiu fotosesijoms, o dabar pačiai teks modeliu pabūti. Ir kaip tyčia nuo tu hormonų visas veidas spuogais išėjęs, dar puslelinė iššoko... doh.gif
Papildyta:
O pilvo apačią šiandien kaip skauda, skersai išilgai. Atrodo, kad būtų pirma mmm diena. Kuo toliau tuo gražiau čia su manim. Pati visas drąsinau, o dabar pradedu bijoti fear.gif Pats laikas būtų mane paauklėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 17, 12:28)
Tas ir blogiausia... Kitos nori kuo greičiau sužinoti rezultatą, o aš norėčiau dar bent porą savaitėlių palaukti. Tas laukimas toks malonus palyginti su neigiamu atsakymu  blush2.gif

Suprantu. smile.gif As vyrui irgi vakar taip juokingai pasakiau, negali barti savo beveik nescios zmonoshihihi.gif .

Mergaites, S.O.S, kas vartojate gal OVITRELLE 250? Jie leidziami ar yra ir tabl.? Katik buvau vaistineje, ryt visu ampoliu eisiu pasiimti, bet duomenu bazeje nera tokiu tableciu pavidalu, tek skambinti i ligonine, o taip nenorejau trukdyti be penktadienio. doh.gif Kazkokia ragana sedi ir buria, na kad jai atgal va taip sekmes. tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 17, 16:26)
Žalsvų, pilkšvų ir rausvų. Bet nemanau, kad jos ką nors reiškia  biggrin.gif

Sakai? g.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 17, 16:29)
Tada tikrai neimk i galva, jeigu tik tokio ryskumo spalvos  irnesakyk.gif du crinonai per diena yra nemenkas issukis tavo kakleliui  mirksiukas.gif

Na bandysiu neimt į galvą. Iki dabar daugiau vėl nieko. Atrodo pilvą tai skauda, tai neskauda, gal prasigalvoju čia aš irgi nesu tikra.

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 17, 17:25)
Suprantu.  smile.gif As vyrui irgi vakar taip juokingai pasakiau, negali barti savo beveik nescios zmonoshihihi.gif .
Mergaites, S.O.S, kas vartojate gal OVITRELLE 250? Jie leidziami ar yra ir tabl.? Katik buvau vaistineje, ryt visu ampoliu eisiu pasiimti, bet duomenu bazeje nera tokiu tableciu pavidalu, tek skambinti i ligonine, o taip nenorejau trukdyti be penktadienio.  doh.gif Kazkokia ragana sedi ir buria, na kad jai atgal va taip sekmes.  tongue.gif  ax.gif

Ovitrelle aš visada naudojau tik leidžiamą. Nesu girdėjusi apie tabletes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 17, 17:25)
Suprantu.  smile.gif As vyrui irgi vakar taip juokingai pasakiau, negali barti savo beveik nescios zmonoshihihi.gif .
Mergaites, S.O.S, kas vartojate gal OVITRELLE 250? Jie leidziami ar yra ir tabl.? Katik buvau vaistineje, ryt visu ampoliu eisiu pasiimti, bet duomenu bazeje nera tokiu tableciu pavidalu, tek skambinti i ligonine, o taip nenorejau trukdyti be penktadienio.  doh.gif Kazkokia ragana sedi ir buria, na kad jai atgal va taip sekmes.  tongue.gif  ax.gif

Leidžiami jie. Ne visose vaistinėse būna.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 17, 13:31)
Ovitrelle aš visada naudojau tik leidžiamą. Nesu girdėjusi apie tabletes g.gif

Tai as irgi manau, kad suklydo sesele rasydama, nes kitame lape parasyta, kad laikyti saldytuve. g.gif Tai gal ir nebeskambinsiu, nes ir vaistininkai sake, kad nera girdeje, na vakare dar pas savo pazystamus gyd nueisiu, mokins mane vaistus vyrui leisti ir pacia ismokys susileisti, tai pasikonsultuosiu. g.gif

Atsakyti