QUOTE(egk @ 2011 10 17, 15:04)
Mergaitės, ačiū už kumštukus ir palaikymą, bet, man atrodo blogai. Vakar vakare dar prieš crinoną kažkokia lyg spalva atsirado - ne tai pilka, ne tai gelsva, na keista. Ant aplikatroriaus nieko nebuvo. O ryte atrodo dar spalvos irgi mačiau ir ant aplikatoriaus lašelis kraujo tikrai buvo. Galvojau nebedaryti HCG, po pietų planavau skambinti Treijsui. Bet iki šiol vėl nieko nebėra. Tai nesuprantu ar čia bus mmm, ar vėl koks neaiškios kilmės kraujavimas. Jei pasirodo tėpionė per kiek laiko turi pramušt?
Aš irgi ten įžiūriu visokių spalvų ir visai norėčiau pamatyti kraujuko bent lašą, tada galvočiau, kad tikrai implantavosi. Gal čia viskas į gera?
Papildyta:
Pykit nepykit, bet aš jaučiu savo tyrimą perkelsiu į pirmadienį. Ką tik sužinojau, kad penktadienį iš ryto reikės fotosesijoje dalyvauti: gera nuotaika, šypsenos ir t.t. Kaip galėčiau šypsotis laukdama atsakymo iš laboratorijos??? Po to tikrai lėksiu į pajūrį į vyro parodos atidarymą su didele kompanija. Taigi blogai nuotaikai ten irgi nebus vietos. Pakentėsiu. O jei pramuš, tai pramuš. Testą nebent pasidarysiu kokį sekmadienį.
O tai gali implantuotis 8 DPĮ? Čia nepervėlu?
Dabar vėl pažiūrėjau, nu bet dabar tai baltutis tas vandenėlis. Bet aš tikrai mačiau kraujo ant aplikatoriaus. Nesivaidena gi man akyse. Nežinau, jaučiu vėl čia x-failai... Nu jei šį kartą nieko tai eisiu tikrai pas kokį ekstrasensą ar bioenergetiką, nes tradicinė medicina negali atsakyti į visus mano klausimus.
Tanga, o kokių spalvų tu įžiūri?
Dabar vėl pažiūrėjau, nu bet dabar tai baltutis tas vandenėlis. Bet aš tikrai mačiau kraujo ant aplikatoriaus. Nesivaidena gi man akyse. Nežinau, jaučiu vėl čia x-failai... Nu jei šį kartą nieko tai eisiu tikrai pas kokį ekstrasensą ar bioenergetiką, nes tradicinė medicina negali atsakyti į visus mano klausimus.
QUOTE(egk @ 2011 10 17, 15:34)
galiu prisiminti n pavyzdžių, kai nuo crinono būna visko, gali būti ir implantacija, juk ne blastukę sodino, nereikia burti, o tikėtis tik geriausio
QUOTE(Tanga @ 2011 10 17, 15:27)
Pykit nepykit, bet aš jaučiu savo tyrimą perkelsiu į pirmadienį.
Logiskai susideliojai Teks kenteti mums.... ko nepadarysi del geru ziniu!! Tai paliavosim reiskias pirmadieni
Melynake - aciu uz namucius tvirtybes tau ir tavo vyrukui....
Atiloja - dar anksti spresti ju visas burys!! ir jie pasislepe!!
EGK - nezinau kaip tu senai cia, bet zinau, kad tu senai Tai as noriu tave ir mes visos norim tave is cia isvyti!!! Sekmytes tau laukiant!!!
Afrodite - o tu vaistukus kokius geri dabar? Sveik!
Cituk - pas mane si penktad memes pramuse kaip is krano.... , patvinau lovoj, gerai, kad vyras nenuskendo As uz tavo memes!!!
Warwara - sakai viniu turi??? Manau man reikia arba viniu, arba paaiskinimo. Padariau FSH sestad., 2c.d. 13,1. Pakartojau siandien, 4.c.d. FSH 6,5... as maniau, kad jis dideja, bet cia mazeja.... gal kas nors patars??
Merginos pavirusuokite, nauji namuciai ne kaip namuciai be virusiuku
QUOTE(Terze @ 2011 10 17, 15:38)
Warwara - sakai viniu turi??? Manau man reikia arba viniu, arba paaiskinimo. Padariau FSH sestad., 2c.d. 13,1. Pakartojau siandien, 4.c.d. FSH 6,5... as maniau, kad jis dideja, bet cia mazeja.... gal kas nors patars??
gal skirtingose laboratorijose darei arba kažką sumaišė, nes tokių čiudų dar negirdėjau
QUOTE(egk @ 2011 10 17, 15:34)
Pritariu EGK - neik pas jokius shamanus... Tiesiog palauk.... Kiek as jau skaitau si skyreli, tai pamenu, kad velyvos implantacijos budavo merginom, tai as manyciau, kad nepervelu, o jei daugiau kraujuko nera, tai tik geras pozymis!!! Laikom kumstukus
Papildyta:
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 10 17, 15:40)
gal skirtingose laboratorijose darei arba kažką sumaišė, nes tokių čiudų dar negirdėjau
Mna irgi ciudas... taip, skirtingose, nes buvau sest.ne namie... bet matavimo vienetai tie patys.. dar bus graziau, kad cia dar kazkokia sau liga rasiu....
QUOTE(Terze @ 2011 10 17, 15:42)
Pritariu EGK - neik pas jokius shamanus... Tiesiog palauk.... Kiek as jau skaitau si skyreli, tai pamenu, kad velyvos implantacijos budavo merginom, tai as manyciau, kad nepervelu, o jei daugiau kraujuko nera, tai tik geras pozymis!!! Laikom kumstukus
Papildyta:
Mna irgi ciudas... taip, skirtingose, nes buvau sest.ne namie... bet matavimo vienetai tie patys.. dar bus graziau, kad cia dar kazkokia sau liga rasiu....
Papildyta:
Skirtingose laboratorijose gali būti tokie čiudai, pakartok kitą mėn. toje pačioje laboratorijoje
Terze
Pritariu Šarūniukei, skirtingu labotratoriju rezultatai negali priimti uz tiesa
Tanga tai bajoras taip sakant seimininkas Kaip tau geriau tai ir daryk! Bet givena gi zmones - fotosesijos, vyro parodu atidarimas
Pritariu Šarūniukei, skirtingu labotratoriju rezultatai negali priimti uz tiesa
Tanga tai bajoras taip sakant seimininkas Kaip tau geriau tai ir daryk! Bet givena gi zmones - fotosesijos, vyro parodu atidarimas
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 10 16, 21:39)
T.P.Keberiokst anot temoj manes klausei ir nespejau tau atsakyti.Taigi po PAP atsakymas ; HSIL, vidutine, ryski displazija,carcinoma in situ. Po biopsijos ; carcinoma in situ..dabar laukiu atsakymu po operacijos.O kodel domies?
Warwara,nelabai supratau ka norejai paskyti kad tavo pazystamos suregavo adekvaciai i operacija Be to,dziugu kad jau po 6-8 savaiteliu tau bus isodinimasi ir kazkaip nezinau,bet toksj jausmas kad linksmai tu Kaledas sutiksi,oi linksmai
Warwara,nelabai supratau ka norejai paskyti kad tavo pazystamos suregavo adekvaciai i operacija Be to,dziugu kad jau po 6-8 savaiteliu tau bus isodinimasi ir kazkaip nezinau,bet toksj jausmas kad linksmai tu Kaledas sutiksi,oi linksmai
Sveikute!! tik dabar dar uzmeciua aki i sena temele, tu manes klausei apie sita ropliuka. Tai ka as ten pasakojau, apie laporoskopija, kaip siaubo filma, o kas del onkoc. man neoperavo, einu antrad vel pasitikrinti. Pas mane LSIL buvo... ryt kartosiu...kaip man aiskino, kad gali vaikscioti is vienos stadijos i kita. Surasysiu stadijas, kaip man nubraize: SV-ASCUS- LSIL-HSIL-CA IN SITU-CA. Tai kaip suprantu, kaip man aiskino, visos sios stadijos (apart Ca, paskutines) yra priesvezines, tik CA vezys, o pas tave net abi stadijos vienoj vietoj.... keistai. Tai arba HSIL arba CA in situ.... hm...na bet kuriuo atveju mane ramino, kad cia nieko bloga, buna kai isoperuoja merginas, istiek daro IVF, net jei be kaklelio.... tai matyt cia tas variantas, kad uzsiuva..... Laikykis!!!!!!!!!
Egk, pas mane to crinono irgi buvo pradeje visokio rastis, tokio ale ruzavo, panasiai kaip lasisines spalvos.Nezinau net kaip paaiskinti.bet jis pradejo toks darytis tik tada, kai jau O.K. man jo liepe po 2 per diena detis.Kai jo kiekis sumazejo, dingo ir visos keistos spalvos.O ir pasirodydavo taip nepastoviai, kaip uzeidavo.Tai manau, kad tau jis tiesiog dirgina gimdos kakleli, nes tu rigi jo po du per diena dediesi, ane ?