Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos,

Nutariau ir as prisijungti prie Jusu pradejau ir as IVF procedura, todel noriu truputeli daugiau apie tai suzinoti man israse puregon 900 stimuliacijai gydytojas sake, kad jie kainuoja virs 1000 Lt o kai nuejau i vaistine tai apakau kai pasake kaina 1900 Lt o man ju reikes dvieju, gal kas zino kur galima pigiau ju isisgyti as galvoju vaziuoti i Lenkija ten man atrodo pigiau radau, gal kas juos vartojo laukiu labai zinuciu is Jusu.
Truputi suklydau pries tai ir ptisijungiau ne prie tos temos sorry, visai jau galvele nebeveikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 17, 12:59)
Ačiū, mergytės, už palaikymą. Kuo toliau, tuo daugiau jau reikia. MB sako, kad aš kaip ne sava, kažkur skraidžioju. Taip ir jaučiuosi - tarp žemės ir dangaus. Arba pakilsiu aukštyn iš laimės, arba žnegėtelsiu žemyn. Tikiuosi neskaudžiai. Jei kalbėti apie pojūčius, tai jie visi skalambija apie artėjančias mmm. Bet aš nekreipiu į juos dėmesio, nes žinau, kad jie nieko nereiškia.

Kokia tu saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Zinok,mano kumstukai irgi suspausti uz tave,o cia teisingai pastebejai,kad mm pozymia gali buti ir net ne ju-ko taip kartstai tau linkiu wub.gif
Atiloja,mergyt-tikrai paaugs tavo foliukai,o ir mergytes teisios kad geriau ju kokybe nei kiekybe thumbup.gif Ir uz tave laikau kumstukus drinks_cheers.gif wub.gif
Paziurejau po uzrasu ne tiek jau daug mergyciu,bet zinot tiesiog svajoju kad visos kurios po vado uzrasu taptu nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif -alia ot tada mes senbuves gautumem toookia doze virusiuku thumbup.gif wub.gif
Citai,linkiu kad tavo mm kuo greiciau parsivilktu mirksiukas.gif Alia,kai lauki kaip specialiai delsia ir neateina kas per parazites,o kai ju nelauki bac kaip is giedro dangaus.Na ka prisidedu prie rekimo; CITUKO MM GREIT PAS SEIMININKE biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 10 17, 14:00)
Atiloja,mergyt-tikrai paaugs tavo foliukai,o ir mergytes teisios kad geriau ju kokybe nei kiekybe thumbup.gif Ir uz tave laikau kumstukus drinks_cheers.gif  wub.gif
Paziurejau po uzrasu ne tiek jau daug mergyciu,bet zinot tiesiog svajoju kad visos kurios po vado uzrasu taptu  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif -alia ot tada mes senbuves gautumem toookia doze virusiuku thumbup.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
greit registruojates i parasiuka 4u.gif kas ten dar spali startuoja, ko neitraukiau? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 17 spalio 2011 - 13:09
QUOTE(Citas @ 2011 10 17, 13:14)
Kada tau krauja priduot? Saunuole kad nekreipi demesio i pozymius, jie tikrai gali buti labai apgaulngi  smile.gif

Kraujuką penktadienį priduoti, bet nežinau, kada žinias galėsiu jums pranešti, nes iškart po to išlekiu į pajūrį. Galvoju į "Via Medica" priduoti. Įdomu, kaip jie atsakymą pranešą. Parašo emailą ar reikia paskambinti?
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 17, 14:21)
Kraujuką penktadienį priduoti, bet nežinau, kada žinias galėsiu jums pranešti, nes iškart po to išlekiu į pajūrį. Galvoju į "Via Medica" priduoti. Įdomu, kaip jie atsakymą pranešą. Parašo emailą ar reikia paskambinti?

lek kur nori, bet geru ziniu mes cia laukiame, taip kad jau sugalvok, kaip mums pranesti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 17, 14:08)
greit registruojates i parasiuka  4u.gif kas ten dar spali startuoja, ko neitraukiau?  4u.gif  smile.gif

egk
į rugsėjį dar reikėtų įtraukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 17, 07:34)
Atiloja
Stogui turiu viniu
user posted image

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atiloja, kumstukus laikau, viskas bus gerai!!! wub.gif 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 17, 08:59)
Ačiū, mergytės, už palaikymą....  Bet aš nekreipiu į juos dėmesio, nes žinau, kad jie nieko nereiškia.

Ne negalvok dingti nepranesusi geru naujienu! smile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 17, 14:34)

egk
į rugsėjį dar reikėtų įtraukti  ax.gif

pasakyta - padaryta 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 17 spalio 2011 - 13:40
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 17, 12:18)
Plakatu kelti nemoku (cia Warwaros "arkliukas"), bet moku garsiai saukti "CITO VALKATOS I TRASA"   4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 10 17, 14:00)
Na ka prisidedu prie rekimo; CITUKO MM GREIT PAS SEIMININKE biggrin.gif
user posted image

ACIUUUU ATILOJA IR AFRODITE - JAUCIU PABIJOS VALKATOS PASIPRIESINT TOKIEMS RIKSMAMS IR SIAUBUNAMS NUOTRAUKOJ lotuliukas.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 17, 14:21)

NE NE NE - primiausiai pranesi mums geras zinias ir mes baliavojam savaitgali (kas su vynu kas su pieno koteiliais) o tada jau vaziuok kur nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 10 16, 22:55)
Siunčiu didelį glėbį drąsos ir ramybės  wub.gif Oj, kaip maloniai nustebinai su savo tyliais planeliais smile.gif

QUOTE(avilte @ 2011 10 16, 23:03)
Egk, zinai, kad negali nuvilti musu si karta  mirksiukas.gif Nes taip gera pasidaro kai senbuve iseina i nestuliu skyreli, tada atrodo , kad neliksiu nu ir as viena cia vargelio vargti...  doh.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 17, 10:32)
egk spaudziu kumstukus uz tavo didelius skaiciukus 4u.gif rytoj vakare grizus is LV bus smagu perskaityt tavo grazias naujienas mirksiukas.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 17, 11:03)

egk, uz tave kumstukai susukti  4u.gif Dar neapsisprendei del rytojaus kraujuko?  ax.gif

QUOTE(Citas @ 2011 10 17, 12:10)
Na Egk - tu svarbiausia einamuoju momentu, kumstukai jau is anksto suspausti  4u.gif

Mergaitės, ačiū už kumštukus ir palaikymą, bet, man atrodo blogai. Vakar vakare dar prieš crinoną kažkokia lyg spalva atsirado - ne tai pilka, ne tai gelsva, na keista. Ant aplikatroriaus nieko nebuvo. O ryte atrodo dar spalvos irgi mačiau ir ant aplikatoriaus lašelis kraujo tikrai buvo. Galvojau nebedaryti HCG, po pietų planavau skambinti Treijsui. Bet iki šiol vėl nieko nebėra. Tai nesuprantu ar čia bus mmm, ar vėl koks neaiškios kilmės kraujavimas. Jei pasirodo tėpionė per kiek laiko turi pramušt?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 17, 15:04)
Mergaitės, ačiū už kumštukus ir palaikymą, bet, man atrodo blogai. Vakar vakare dar prieš crinoną kažkokia lyg spalva atsirado - ne tai pilka, ne tai gelsva, na keista. Ant aplikatroriaus nieko nebuvo. O ryte atrodo dar spalvos irgi mačiau ir ant aplikatoriaus lašelis kraujo tikrai buvo. Galvojau nebedaryti HCG, po pietų planavau skambinti Treijsui. Bet iki šiol vėl nieko nebėra. Tai nesuprantu ar čia bus mmm, ar vėl koks neaiškios kilmės kraujavimas. Jei pasirodo tėpionė per kiek laiko turi pramušt?

Nu ***** jei tik laselsi ir vel nieko tai tikrai dar ne viskas schmoll.gif
Atsakyti
Tanga
SMS kam atsiusk, ka smile.gif I pajuri jinai isvaro! Kokia gudruole smile.gif

Cituk, tegu tavo mm ateina ir buna idealios lotuliukas.gif Pilvukas tai kaip pilvukas. Kaz kaip si karta neturiu laiko sureiksminti tu visu mielu proceso niekuciu ax.gif Ziuriu kartais i ta vaistu kalna, baisu darosi. Praeita karta pirkau tik kie ko reikia, eigoje. Dabar kaip chomiakas viska pripirkau is anksto, ziuriu i tas dezes doh.gif doh.gif doh.gif
Siandien vaikas mano pamates vezima vel uzdainavo kaip jam reikia leliuko. Nu ka jam sakyti, jau 4 metus sakau, palauk, bus. 4 metus! Vaikas gaudasi fiziologijoje, jam gi aisku, kad 4 metai tai ne tas laikotarpis kuris reikalingas vaikui pradeti lotuliukas.gif
Papildyta:
egk, nu ka tu sakai! Kokios dar mmm? blink.gif blink.gif blink.gif laselis nieko nereiskia!!!!
Ir gelis tas gali buti ivairiu spalvu!
Priduok kraujo zinosi tikrai!
Atsakyti