Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Žemyna_mėlynakė
Supratau, tai dabar taip iseina, kad jeigu pries pradedant pamato cista, ja dar gali pasalinti su blokuojanciais, taip
?
Labai laukiu, kad jau nebebus mano cistos, nes buvo praeita cikla nykstanti, tai del to gyd. ir nusprende kad galim pradeti, o super ilgos schemos varianta paliko kaip plana B. Ka as zinau, as jos nelabai ir jauciau, dabar is vis najauciu ja savaite.
Irgi labai noriu speti i spalio traukini, nes nuo dipherelino nam labai negerai. Miegu prastai, galva skaudet pradejo, spaudimas sokineja....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 25 spalio 2011 - 10:04
O kada tau pas gyd? Esu tikra, kad viskas susitvarke ir spesi su spalio kompanija! mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė
O kada tau pas gyd?

Siandien blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 25, 07:22)
Žemyna_mėlynakė

Siandien  blush2.gif

Tai sekmes, slapuk. biggrin.gif mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė
Aciu, as neslapukauju ax.gif as patiket negaliu, kad net 2 dienas anksciau parejo, o ne 3 dienas veliau kaip praeita karta. Ir dar isvengiau to ilgo savaitgalio siaubo thumbup.gif Dar ryte streso paturejau, kol krauja pridaviau... Tai dabar nerimauju del cistos, del kraujo...
Atsakyti
happybday.gif birthday.gif Keberiokšt su gimtadieniu, mergyte. Nė nežinau, ko tau palinkėti, nes nujaučiu, kad didžiausias noras jau išsipildė. Tad linkiu, kad toliau viskas būtų tik puikiai biggrin.gif
Papildyta:
Na ką, teks pamažu kraustytis į kitą skyrelį, nes jau kyla nėštukiškų klausimų.
Toms, kurios laukia ankstyvųjų [požymių turiu pasakyti, kad vis dar nieko nejaučiu. Krūtys truputį skausmingos, išpustas pilvas ir rėmuo. Bet jeigu nežinočiau apie savo padėtį, net neįtarčiau.

Laukiam sugrįžtančių naujai iškeptų nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 25, 11:54)

kaip gera tave ten išleisti wub.gif smagiu nestuke.gif potyriu 4u.gif

Keberiokst, sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 25, 09:05)
Citai, atėjo mėmės? Mano atrodo atėjo, tai laukia "rinkliava Graikijai" Jaučiu bus čia vaizdų doh.gif

Atejo ir mano vakar velai vakare bigsmile.gif Rinkliava jau beveik baigta, siandien ir issiusiu bigsmile.gif Tai abi kartu gydysimes zaraza jei ras smile.gif Ir paskui abi varysim is sito skyrelio pasisokuodamos 4u.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 25, 09:26)
Cituk tikiuos pagaliau tavo mm atejo

Aha ax.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 25, 09:51)
Cituk, tai kaip, parejo?  g.gif  4u.gif

Taip pagaliau bigsmile.gif

QUOTE(taja78 @ 2011 10 25, 09:56)
Man jau 5 dienos!!!!Jau noriu pozymiuuuuu! blush2.gif  biggrin.gif

O jei be pozymiu ir nestuke - tai tada jau blogai?? ax.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 10 25, 11:22)
Siandien  blush2.gif

Laukiam ziniu, kad cistos ne kvapo bigsmile.gif

Atiloja, Dangutex - kaip jusu maziukai ten laikosi wub.gif

KEBERIOKST - SU GIMIMO DIENA!!!!!!!!! DOVANA MANAU JAU GAVAI, BELIKO TIK PAIMTI JI/JA ANT RANKU UZ 20 SAVAITELIU 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 25 spalio 2011 - 12:02
Citas, o tai sveikinu! thumbup.gif thumbup.gif Vis gi pasirode!
Tanga sekmes kitame pasaulyje! thumbup.gif
Atsakyti
happybday.gif  birthday.gif Keberiokšt su gimtadieniu, mergyte. Nė nežinau, ko tau palinkėti, nes nujaučiu, kad didžiausias noras jau išsipildė. Tad linkiu, kad toliau viskas būtų tik puikiai  biggrin.gif
Papildyta:
Toms, kurios laukia ankstyvųjų [požymių turiu pasakyti, kad vis dar nieko nejaučiu. Krūtys truputį skausmingos, išpustas pilvas ir rėmuo. Bet jeigu nežinočiau apie savo padėtį, net neįtarčiau.

Laukiam sugrįžtančių naujai iškeptų  nestuke.gif

Tanga su dziaugsmu tave ten islydesim mirksiukas.gif tik nepamirsk kartais pas mus pavirusuoti smile.gif Sekmes tau ir tavo maziesiems 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 10 25, 13:01)
Atejo ir mano vakar velai vakare  bigsmile.gif Rinkliava jau beveik baigta, siandien ir issiusiu  bigsmile.gif  Tai abi kartu gydysimes zaraza jei ras  smile.gif Ir paskui abi varysim is sito skyrelio pasisokuodamos  4u.gif
Aha  ax.gif

thumbup.gif na pagaliau. Ledai pajudejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 25 spalio 2011 - 12:18
sveikos mergaites. kol kas buvau tik nebyli skaitytoja, bet turiu labai svarbu klausimuka man neduodanti ramybes. Kokiu vaistus vartojate po isodinimo ir kokia ju pagrindine funkcija? labai dekoju uz ats. smile.gif
Atsakyti
happybday.gif  birthday.gif Keberiokšt su gimtadieniu, mergyte. Nė nežinau, ko tau palinkėti, nes nujaučiu, kad didžiausias noras jau išsipildė. Tad linkiu, kad toliau viskas būtų tik puikiai  biggrin.gif
Papildyta:

Laukiam sugrįžtančių naujai iškeptų  nestuke.gif

Su dziaugsmu isleidziam!!!! Grizk tik cia nosyte ikist, ne daugiau!
Kaip ten musu embrionukai, mergaites? AAA, jos gi siandien pasiima, tai matyt tik rytoj turesim ziniu.......
Papildyta:
Keberiokst!!! Su tortadieniu!!!!! Linkiu dabar ramybes ir istvermes!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(mycas @ 2011 10 25, 13:18)
sveikos mergaites. kol kas buvau tik nebyli skaitytoja, bet turiu labai svarbu klausimuka man neduodanti ramybes. Kokiu vaistus vartojate po isodinimo ir kokia ju pagrindine funkcija? labai dekoju uz ats. smile.gif

Sveikute, issamiai nenuaiskinsiu, cia tik gyd pasakys... As vartojau crinone zvakutes, jos palaiko kazkoki hormona, kad leliukui butu minksciau ir silciau wink.gif
Atsakyti