Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 24, 16:20)
Manau geriau poros dienu skirtumas,bet sakau tik del to,kad zinau kad tokius intralipidus ir lit reiktu taip daryt,kitaip mazeja lit poveikis.Jis beje mazeja ir vartojant steroidus.Pasirinkimo gali ir nebuti,bet reiktu nusiteikti,kad prireiks daugiau lit.

O del poveikio tai jis visiskai skirtingas,tiklas aisku vienodas-pastoti ir issaugoti nestuma.
LIT sukuria apsaugini sluoksni aplink nestuma ir ismoko organizma pazinti nestuma kaip svetima kuna,nei kaip kazka sava.
IVIG mazina kileriu aktyvuma ir skaiciu,tai yra mazina galima ataka.
Abu dalykai veikia labai uztikrintai,bet jei moteris ir taip reaguoja i butent to vyro lasteles,tai LIT kaip ir nereikia.Kaip ir jei nera tos kileres uzkile,ir nera dq match,tai yra galimybes kad jos uzkils,IVIG irgi nereikalingas.

doh.gif doh.gif doh.gif Ir kuo toliau tuo labiau doh.gif Reikia ir vėl nuo pradžių skaityt matyt doh.gif
Reiškia teoriškai per vieną bandymą (pav su snaigutėm) galima daryti abu. Jei eitum pas Gorgį, viskas būtų ok. Jei ne reikia pačiai išsilaviruoti tarp Bykovos ir Karpenko, nes derinti nelabai išeina, ar ne? Va čia ir bėda. Ir kaip suprantu, kadangi jos nei viena tokių išsamių tyrimų kaip Gorgis nedaro, tai ir LIt ir imunoglobulinas naudojami kaip ir pagal tikimybę? Ar užtenka to, ką jos tiria?

Dar noriu pasitikslinti dėl viso ko - Keberiokst, Iride, Rosita, Citas
dabar gi galiu daryti tą chlamidijų tyrimą kai tik bus mėmės (pirmosios), nesvarbu, kad iškart po IVF, po kibimo? Tai nesusiję dalykai ar ne?
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif Kiek daug naujienu cia pas jus smile.gif Dziaugiuosi jusu uzsispyrimu ir ieskancioms atsakymu, linkiu kuo greiciau juos rasti blush2.gif Kantrybes visoms 4u.gif Ne labai speju sekti jusu visu bedeles, bet laikau uz visas kumstukus.

Atiloja ir Dangutex - mes visos tikim, kad jums uztektu ir po 1 zirniuka, del to nosytes auksciau ir liudesi kol kas dekit i "stalciuka" mirksiukas.gif
T.P.Keberiokst - stiprios sveikateles 4u.gif
O as psichologiskai jau pradedu ruostis punkcijai, kuri bus treciadieni doh.gif Bijau ne tas zodis schmoll.gif Uzsiauginau 8 folius, ziuresim, ka is ju pavyks isspausti g.gif

Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 24, 16:20)
Manau geriau poros dienu skirtumas,bet sakau tik del to,kad zinau kad tokius intralipidus ir lit reiktu taip daryt,kitaip mazeja lit poveikis.Jis beje mazeja ir vartojant steroidus.Pasirinkimo gali ir nebuti,bet reiktu nusiteikti,kad prireiks daugiau lit.

O del poveikio tai jis visiskai skirtingas,tiklas aisku vienodas-pastoti ir issaugoti nestuma.
LIT sukuria apsaugini sluoksni aplink nestuma ir ismoko organizma pazinti nestuma kaip svetima kuna,nei kaip kazka sava.
IVIG mazina kileriu aktyvuma ir skaiciu,tai yra mazina galima ataka.
Abu dalykai veikia labai uztikrintai,bet jei moteris ir taip reaguoja i butent to vyro lasteles,tai LIT kaip ir nereikia.Kaip ir jei nera tos kileres uzkile,ir nera dq match,tai yra galimybes kad jos uzkils,IVIG irgi nereikalingas.

Man Bykova suleido LIT savaite pries punkcija ir dabar sake atvaziuoti tik jei bus teigiamas rezultatas (is karto suzinojus). Tai gal man pas Karpenko prasytis imunoglobulino dar po isodinimo. Kaip manot? O Dexametozonas tai steroidas? Kazkos samysis mano galvoje. Kad tik ko nepraleisciau. Nebeturesiu jegu jau 6 IVF
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 24, 16:51)
Man Bykova suleido LIT savaite pries punkcija ir dabar sake atvaziuoti tik jei bus teigiamas rezultatas (is karto suzinojus). Tai gal man pas Karpenko prasytis imunoglobulino dar po isodinimo. Kaip manot? O Dexametozonas tai steroidas? Kazkos samysis mano galvoje. Kad tik ko nepraleisciau. Nebeturesiu jegu jau 6 IVF

tu gi buvai berods pas Karpenko? pasiklausk jos ka mano, manau blogiau nebus. ji patars kaip padaryti viska kiek imanoma 4u.gif man reikejo susileisti imunoglobulina 12c.d, o tada nuo isodinimo kas antra diena.
dexametazonas-steroidai, taip mirksiukas.gif
nestresuok taip 4u.gif nors ka as cia kalbu.....

egk, as negaliu pasakyti, ar Gr. chlamidijos tyrimui turi itakos IVF g.gif nu siaip logiskai mastant netyretu tureti, juk jei jau yra ta zaraza, tai yra-IVF jos ne panaikina, nu nebent suaktyvina g.gif
Keberiokst, aciu uz LIT ir IVIG skirtumus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 24, 16:51)

O Dexametazoną skyrė Treijsas?
QUOTE(RositaK @ 2011 10 24, 17:05)
nestresuok taip  4u.gif nors ka as cia kalbu.....

drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 24, 14:47)
doh.gif  doh.gif  doh.gif Ir kuo toliau tuo labiau doh.gif Reikia ir vėl nuo pradžių skaityt matyt doh.gif
Reiškia teoriškai per vieną bandymą (pav su snaigutėm) galima daryti abu. Jei eitum pas Gorgį, viskas būtų ok. Jei ne reikia pačiai išsilaviruoti tarp Bykovos ir Karpenko, nes derinti nelabai išeina, ar ne? Va čia ir bėda. Ir kaip suprantu, kadangi jos nei viena tokių išsamių tyrimų kaip Gorgis nedaro, tai ir LIt ir imunoglobulinas naudojami kaip ir pagal tikimybę? Ar užtenka to, ką jos tiria?

Dar noriu pasitikslinti dėl viso ko - Keberiokst, Iride, Rosita, Citas
dabar gi galiu daryti tą chlamidijų tyrimą kai tik bus mėmės (pirmosios), nesvarbu, kad iškart po IVF, po kibimo? Tai nesusiję dalykai ar ne?

Logiskai galvojant,jokio skirtumo kada tas ciklas bus g.gif

Del LIT tai Bykova tikrai juos skiria normaliai,gal netgi per daug.O tie jos tyrimai,tai ai,darausi as juos bele jei ten paciai ramu butu,nes man tai visai nereikalingas dalykas ir tingiu gincytis.Tiksliau uz Cikaga bendras kraujo tyrimas neatsakys biggrin.gif
Aisku,jei Cikagos nebutu,gal butu kitaip.
Derinti visada iseina,as derinu ir Gorgi ir Bykova,ir lasalines dar kitur statausi.Tik visas paradas pagal Gorgi.Pasirink ir tu gydytoja kuriuo pasitiki,o susiderinti su kitais sugebesi.
Ka Karpenko tiria nezinau,kiek supratau jos visos dozes is akies.
Nu gal ir as taip daryciau jei tikrai nebutu kito pasirinkimo,nes viskas pas ja aklai,tai jei pasiseks tai gerai,o jei ne,tai vel nezinosi ar konkreciai dozes nepakankamas kaltint,ar pati protokola,ar vel gyvenimiska nesekme.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 24, 17:20)
Logiskai galvojant,jokio skirtumo kada tas ciklas bus  g.gif

Del LIT tai Bykova tikrai juos skiria normaliai,gal netgi per daug.O tie jos tyrimai,tai ai,darausi as juos bele jei ten paciai ramu butu,nes man tai visai nereikalingas dalykas ir tingiu gincytis.Tiksliau uz Cikaga bendras kraujo tyrimas neatsakys  biggrin.gif
Aisku,jei Cikagos nebutu,gal butu kitaip.
Derinti visada iseina,as derinu ir Gorgi ir Bykova,ir lasalines dar kitur statausi.Tik visas paradas pagal Gorgi.Pasirink ir tu gydytoja kuriuo pasitiki,o susiderinti su kitais sugebesi.
Ka Karpenko tiria nezinau,kiek supratau jos visos dozes is akies.
Nu gal ir as taip daryciau jei tikrai nebutu kito pasirinkimo,nes viskas pas ja aklai,tai jei pasiseks tai gerai,o jei ne,tai vel nezinosi ar konkreciai dozes nepakankamas kaltint,ar pati protokola,ar vel gyvenimiska nesekme.

Teisi tu 100 % dėl Gorgio. Bandau vyti mintį, kad jei man dar gali kas padėti, tai tik jis. Jaučiu turėčiau va dabar tuos 10 000 pradžiai, tai jau derinčiausi kad lėkti, nors realiai tai ir tiek neužtenka doh.gif Jei jau tirtis, tai reikia turėti ir gydymui, nes kol vėl surinksi reikiamą sumą, tai gal ir rezultatai tyrimų gali būti pakitę. Paskaičiavau, kad visi mano IVF kainavo tiek kiek reiktų vien jam sumokėt. O programai minimum - Bykovai, Karpenko - manau išeitų, ypač kai bandymas bus su snaigutėm, pinigų reiks mažiau, juos galima skirti tiem LIT tada. Jei metai būtų iki 30 ar bent apie, gal galima būtų laukti ir bandyti sutaupyti, o kai pamatai horizonte 40 tai kiekvienas mėnuo irgi stresą varo doh.gif Juk metai irgi mažina šansus.
Dar pagalvojau, jei rastų tą Chlamidiją, tai irgi būtų priežastis, tikriausiai vėl patikėčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 24, 18:23)
Teisi tu 100 % dėl Gorgio. Bandau vyti mintį, kad jei man dar gali kas padėti, tai tik jis. Jaučiu turėčiau va dabar tuos 10 000 pradžiai, tai jau derinčiausi kad lėkti, nors realiai tai ir tiek neužtenka doh.gif Jei jau tirtis, tai reikia turėti ir gydymui, nes kol vėl surinksi reikiamą sumą, tai gal ir rezultatai tyrimų gali būti pakitę. Paskaičiavau, kad visi mano IVF kainavo tiek kiek reiktų vien jam sumokėt. O programai minimum - Bykovai, Karpenko - manau išeitų, ypač kai bandymas bus su snaigutėm, pinigų reiks mažiau, juos galima skirti tiem LIT tada. Jei metai būtų iki 30 ar bent apie, gal galima būtų laukti ir bandyti sutaupyti, o kai pamatai horizonte 40 tai kiekvienas mėnuo irgi stresą varo doh.gif Juk metai irgi mažina šansus.
Dar pagalvojau, jei rastų tą Chlamidiją, tai irgi būtų priežastis, tikriausiai vėl patikėčiau g.gif

Tik norisi pasakyti, Dieve, padek EGK.... wub.gif
Citai, Melynake buvo teisi blush2.gif blush2.gif blush2.gif Man cia zinok jau kaip sapnas susivaideno, nors as supratau, kad bureja, grizau po akupunkturos visa apsvaigus blush2.gif
Atsakyti
Terze, akupunktura cia taip gerai veikia tave? g.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=egk,2011 10 24, 17:19]

Bykova pasitare su Treisu ir jis man israse recepta. Bet labai nenoriai su ja kalbejosi, tai daugiau nieko jam apie ja nesakau.
Atsakyti
[quote=dangutex,2011 10 24, 17:40]

Bykova pasitare su Treisu ir jis man israse recepta. Bet labai nenoriai su ja kalbejosi, tai daugiau nieko jam apie ja nesakau.
[/quote]

Man toks klausimas seniai jau iskilo-Bykova yra kam israsius recepta ar ne?
Nu suprantu,kad daug ka stengiasi natur priemonemis pataisyti,bet kazkaip neteko girdet,kad ka nors prirasytu g.gif Keista kazkaip....
Atsakyti
[quote=dangutex,2011 10 24, 19:40]

[/quote]
Supratau...
Atsakyti