Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 10 24, 09:54)
...Nusprendziau uzsirasyti pas Gorgy imuniniu rezultatu aptarimui ir tuo paciu paklausiu ka daryt su tuo chlamidijos tyrimu. Sakau kadangi pagal mane radom ureaplazma pas mane (cia as is rezultau isskaiciua, nors nesu tikra) tai gal siaip ar taip skirs antibijotikus o jie gal tada visas infekcijas isnaikina??? ...

Antibiotikai būna skirtingi - jei naikina ureaplazmą, nebūtinai naikins kitą infekciją. Todėl juos parenka pagal konkrečią situaciją.
smile.gif
Atsakyti
Citai,chlam pas ji gydoma berods 24 dienu kursu,triju skirtingu rusiu antibai skiriami,tame tarpe ir doksiciklinas.O situo gydoma ir ureaplazma.Na aisku,jei jis tik neturi jai kokio special gydymo.
Kada pas ji varai?
As siandien turejau vaziuoti krauja kilerem nuleisti,bet gal vaziuosiu ryt.Noriu dar pagulineti.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 24, 12:29)
Noriu dar pagulineti.

Keberiokst, kas yra-ar kas leliukui???? bijau.gif

Atijola, dangutex, svarbu butu keletas kokybisku wub.gif rytojus viska parodys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 24 spalio 2011 - 12:00
QUOTE(RositaK @ 2011 10 24, 10:59)
Keberiokst, kas yra-ar kas leliukui????  bijau.gif

Atijola, dangutex, svarbu butu keletas kokybisku  wub.gif rytojus viska parodys  4u.gif

Kaklelis pradejo trumpeti,prieslaikiniu gasdint pradejo,tai jau namo nebeleido,pagulde ir uzsiuvo.Dabar stengiuos gulineti ir nieko rimto neveikti.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 24, 11:45)
Aciu  4u.gif

Tyrimus as dariausi pas Gorgy Londone.Ir tai...Jis tik Londone sedi,o patys tyrimai daromi Cikagoje.Dar siunciau kraujuka i Atenus,cia del chlamidijos.
Baisiu dalyku nerado,kelios nedideles problemeles,bet pritaikius gydyma atsirado rezultatas.Cia tik imunologija.
O gydymas buvo steroidais,clexane,aspirinu,leidziamu progesteronu,antibais,folines 5mg ir intralipidais.Plius iki punkcijos pati susiradus info vartojau zuvu kunu alieju,q10,biciu pieneli ir d3 vitamina.

Gal kvailas klausimas, o Bykova ne tokius tyrimus daro ir gydyma taiko? As pas ja lankausi. Turiu omeny kaip Gorgy. O kodel clamidijoms tyrima siuntete i Atenus, neuztenka paprasto tyrimo. As kazkada esu turejusi, bet gydziausi antibiotikais ir dabar tyrimai neigiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangutex: 24 spalio 2011 - 12:17
QUOTE(dangutex @ 2011 10 24, 11:15)
Gal kvailas klausimas, o Bykova ne tokius tyrimus daro ir gydyma taiko? As pas ja lankausi. Turiu omeny kaip Gorgy. O kodel clamidijoms tyrima siuntete i Atenus, neuztenka paprasto tyrimo. As kazkada esu turejusi, bet gydziausi antibiotikais ir dabar tyrimai neigiami.

Pas mane tyrimai irgi neigiami buvo,o va atenuose pasidare teigiami.Jie tiria is menesiniu kraujo,iesko uzslepto varianto,kai bacila nukeliauja i gimda ir kiausintakius,o ne lieka kaklely.

Kas liecia Bykova,tai ji ne tuos tyrimus daro.Ka ji ten daro as net nezinau,nes pasiziuri kad darytas bendras kraujas,keli hormonai ir panasaus lygio tyrimeliai.Ka ji is ju mato as nezinau,o be to ji nelabai ir aiskina.Nuosirdziai pasakius,man tie jos tyrimai tai nezinau kam reikalingi,man reikalingas gydymas,kuris islieka vienas ir tas pats,kokie tyrimai bebutu.Tai kyla klausimas kam tie tyrimai is vis reikalingi?As matau jos logika,gydyti naturalesniais budais nei antibu farsiravimas ir pan,bet ta visa diagnostika labai jau nepasitikiu.As pas ja skraidau vien del to,kad Gorgio protokole man priklauso LIT.Jokiu kitu gydytoju nei jis,as tikrai nepasitikiu.Gal tas Bykovai ir nelabai prie sirdies,bet man kazkaip nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 24, 13:14)
Kaklelis pradejo trumpeti,prieslaikiniu gasdint pradejo,tai jau namo nebeleido,pagulde ir uzsiuvo.Dabar stengiuos gulineti ir nieko rimto neveikti.

uch swoon.gif jau tik tu laikyk kojas suspaudus kiek imanoma wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 24, 12:11)
as irgi nuliudau sad.gif
Nes pas mane apsivaisino tik 5, viena nustojo dalintis, puikiai dalinasi 3 sad.gif matyt sestadienis ne ta diena buvo, kad puikiai dalintusi smile.gif Matyt irgi teks vaziuoti rytoj (kalbejau tik su embriologu) 4u.gif Bet zinai, dangutex, mums pakaks ir tu keliu (kiek ju bebutu), svarbu kad visi jie leliukais uzaugtu  4u.gif

Mergaites linkiu ir spaudziu kuscius kad ryt turetumet maziuku isodinimui o pasilikti jie tikrai nores 4u.gif Beje man su 3d embrioniukais kabinosi ir buvo vadinamas biocheminis, o su puikiom blastukes maziau 1.

QUOTE(Pelargonija @ 2011 10 24, 12:22)
Antibiotikai būna skirtingi - jei naikina ureaplazmą, nebūtinai naikins kitą infekciją. Todėl juos parenka pagal konkrečią situaciją.
smile.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 24, 12:29)
Citai,chlam pas ji gydoma berods 24 dienu kursu,triju skirtingu rusiu antibai skiriami,tame tarpe ir doksiciklinas.O situo gydoma ir ureaplazma.Na aisku,jei jis tik neturi jai kokio special gydymo.
Kada pas ji varai?
As siandien turejau vaziuoti krauja kilerem nuleisti,bet gal vaziuosiu ryt.Noriu dar pagulineti.

Negeros man sitos zinios, as maniau prasisukciau be tyrimo ir persokciau ant gydymo tiesiai unsure.gif Zinau kad negerai, bet tai ka daryt jei tos valkatos visai prasigere ir ne nemano grizt blink.gif

Keberiokst - skambinsiu gorgy neuzilgo uzsibukint ir klausiu jo ka daryt unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 24, 12:16)
Mergaites linkiu ir spaudziu kuscius kad ryt turetumet maziuku isodinimui o pasilikti jie tikrai nores  4u.gif  Beje man su 3d embrioniukais kabinosi ir buvo vadinamas biocheminis, o su puikiom blastukes maziau 1.
Negeros man sitos zinios, as maniau prasisukciau be tyrimo ir persokciau ant gydymo tiesiai  unsure.gif  Zinau kad negerai, bet tai ka daryt jei tos valkatos visai prasigere ir ne nemano grizt  blink.gif

Keberiokst - skambinsiu gorgy neuzilgo uzsibukint ir klausiu jo ka daryt  unsure.gif

Na tiesa pasakius,as gerokai nustebciau,jei kuris gydytojas tai duotu toki antibu kursa be aiskios daignozes.Nebent del urea.,bet nemanau,kad jai toks arsus kursas skiriamas.

O tu su juo tiesiogiai sneki? unsure.gif nes tas vienas klausimelis tau 120 kainuos...Geriau imti konsultacija,moketi ta pati ir issiaiskinti tuo paciu savo imunines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 24 spalio 2011 - 13:33
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 24, 14:32)
Na tiesa pasakius,as gerokai nustebciau,jei kuris gydytojas tai duotu toki antibu kursa be aiskios daignozes.Nebent del urea.,bet nemanau,kad jai toks arsus kursas skiriamas.

O tu su juo tiesiogiai sneki? unsure.gif nes tas vienas klausimelis tau 120 kainuos...Geriau imti konsultacija,moketi ta pati ir issiaiskinti tuo paciu savo imunines.

Ne ne as su juo nesnekejau niekao dar, uzsirasiau treciadieni 3 valanda (aptarsiu visus imuninius ir klausiiu ka daryt su ta rupuze chlamidija ir kaip issaukti krauja blink.gif ) atrodo butu taip lengva is venos nusileist bet va cia tas netinka rolleyes.gif Beje pakalbejau su mergaite angliskai, pasakiau pavarde o ji sako : o as kazakeviciute biggrin.gif tai pratesem lietuviskai biggrin.gif paskui atsimenu kad tu sakei kad ten lietuve is motinystes grzita neuzilgo biggrin.gif
Oi vieni nervai man su tom menesinem, gal reikia eit as gp prasyt vaistu kad jas issaukt???

Tai tu ryt varysi ar dar nukelsi veliau? reikia tau ilsetis, vis tik operacija apturejai 4u.gif

Ir dar viena problema turiu - jau gavau atsakyma is savo ligonines kur ivf daro, kad jie nepadarys nemokamai tu chromosomu testo. Tai man dilema - ar sakyt gorgiui kad mes to testo visai atsisakom??? juk jis beveik visada geras buna ane? o antra jei randa genetinius nukrypimus tada turi taikyti kazkoki special IVF kiek suprantu, kai tiria po apsivaisinimo embrionus genetiskai, bet nemanau kad nhs ligonines laboratorija tiek pazengus, tai jie vistiek nieko ten neistirtu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 24 spalio 2011 - 13:46
QUOTE(Citas @ 2011 10 24, 09:54)

Egk - as kazkaip isitikinus kad mes negimstam su imuninem problemom, jos tiesiog issivysto, gal pasigaunam kokia infekcija ir kunas reaguodamas ir kovodamas su ja issiderina. nezinau aisku tikrai, bet tavo situacija man atrodo kaip is vadovelio imunines problemos.  unsure.gif

O man mergaites tos valkatos man atrodo ir nebeateis. As dar ju laukciau jei nebutu nei teplioje nieko, bet juk truputi tepliojo tai gal antras menuos jos tokios nei siokios nei tokios ir jau nezinau ko laukti. Nusprendziau uzsirasyti pas Gorgy imuniniu rezultatu aptarimui ir tuo paciu paklausiu ka daryt su tuo chlamidijos tyrimu. Sakau kadangi pagal mane radom ureaplazma pas mane (cia as is rezultau isskaiciua, nors nesu tikra) tai gal siaip ar taip skirs antibijotikus o jie gal tada visas infekcijas isnaikina??? Ot nervina ir gadina planus visai netiketi dalykai

Lauksiu ir aš mėmių su tavim, pasiruošiau tyrimui tų paslėptų chlamidijų. Kada užsirašei pas Gorgį?

QUOTE(RositaK @ 2011 10 24, 10:36)
Atijola, kaip tavo vaikai dauginasi?  4u.gif
dangutex, pamenu tave is anksciau... O LIT daraisi pas Bykova? ar gal imunoglobulina pas Karpenko leidies?  4u.gif idomu ir tavo vaikai kaip dalinasi  rolleyes.gif

Man dar toks klausimas iškilo - o negalima ir LIT, ir imunoglobulino tuo pačiu kartu?

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 24, 11:25)
Visu pirma tai klausimas ar vyras tas pats?
Antra,jei tarp jusu yra genotipo panasumas-DQ match,ir tavo sunelis buvo sutapimas tau paciai,jis visus devynis menesius elgesi kaip aktyvatorius,ir tavo imunine yra sukelta,pastoti ir isnesioti sunku nes ji reaguoja i embriona kaip i veziuka.
Pvz musu beda 50 proc panasumas,jei dabar mano nesiojamas vaikiukas gavo toki rinkinuka kaip mano pacios,kita susiveikti butinai reiks visu tyrimu ir arsaus gydymo,kuri as ir taip gaunu su mintim,kad jei jau jis sutampa tai tam imunine gali bandyt sokti i virsu ir bandyt isvaduoti mane nuo "vezio".
Na tikiuosi,suprantamai as cia parasiau.O tokiu,kurios pirma turi o su antru problemos,tai daug daug .

Jei vyras tas pats g.gif tada dabar reaguoja į embrionuką kaip į vėžį ir sunaikina? Ar taip supratau? Pirmą vaikelį ne taip agresyviai puola?

dangutex, Atiloja sėkmės rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 24, 12:38)
Ne ne as su juo nesnekejau niekao dar, uzsirasiau treciadieni 3 valanda (aptarsiu visus imuninius ir klausiiu ka daryt su ta rupuze chlamidija ir kaip issaukti krauja  blink.gif ) atrodo butu taip lengva is venos nusileist bet va cia tas netinka  rolleyes.gif  Beje pakalbejau su mergaite angliskai, pasakiau pavarde o ji sako : o as kazakeviciute  biggrin.gif  tai pratesem lietuviskai  biggrin.gif paskui atsimenu kad tu sakei kad ten lietuve is motinystes grzita neuzilgo  biggrin.gif
Oi vieni nervai man su tom menesinem, gal reikia eit as gp prasyt vaistu kad jas issaukt???

Tai tu ryt varysi ar dar nukelsi veliau? reikia tau ilsetis, vis tik operacija apturejai  4u.gif

nzn,bandysiu ryt,bet paziuresiu kaip jausiuos.siandien kazkaip maudena,tai gerai,kad nevariau ax.gif

Aha,matyt grizo ji-Akvile vardu smile.gif Ale tu lietuviu visur pilna,gulejau priesoperacinej penktadieni,priguzejo anesteziologu,pasirodo vienas lietuvis smile.gif

turiu namie kazkiek duphastono,sakyciau atsiusiu 10 tabletku,ale kad negaliu iki pasto dasigaut smile.gif Gorgio paklausk,jei ka prg ne karve kainuoja,vis laiko sutaupysi,nebent pas tave gp vizitai greitai gaunami.
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 10 24, 12:46)
Lauksiu ir aš mėmių su tavim, pasiruošiau tyrimui tų paslėptų chlamidijų. Kada užsirašei pas Gorgį?
Man dar toks klausimas iškilo - o negalima ir LIT, ir imunoglobulino tuo pačiu kartu?
Jei vyras tas pats g.gif  tada dabar reaguoja į embrionuką kaip į vėžį ir sunaikina? Ar taip supratau? Pirmą vaikelį ne taip agresyviai puola?

dangutex, Atiloja sėkmės rytoj 4u.gif

Taip supratai,pirmam vaikeliui tavo imunine dar ne tokia uzsiturbinus buna.Na gali bandyt kilti,bet kai tyrimu nesidarai tai ir nezinai tokiu dalyku.

Cia tokia teorija,o kaip pas tave yra nezinau,tyrimai atsakytu tik.
Atsakyti