QUOTE(Citas @ 2011 10 24, 12:38)
Ne ne as su juo nesnekejau niekao dar, uzsirasiau treciadieni 3 valanda (aptarsiu visus imuninius ir klausiiu ka daryt su ta rupuze chlamidija ir kaip issaukti krauja
) atrodo butu taip lengva is venos nusileist bet va cia tas netinka
Beje pakalbejau su mergaite angliskai, pasakiau pavarde o ji sako : o as kazakeviciute
tai pratesem lietuviskai
paskui atsimenu kad tu sakei kad ten lietuve is motinystes grzita neuzilgo
Oi vieni nervai man su tom menesinem, gal reikia eit as gp prasyt vaistu kad jas issaukt???
Tai tu ryt varysi ar dar nukelsi veliau? reikia tau ilsetis, vis tik operacija apturejai
nzn,bandysiu ryt,bet paziuresiu kaip jausiuos.siandien kazkaip maudena,tai gerai,kad nevariau
Aha,matyt grizo ji-Akvile vardu
Ale tu lietuviu visur pilna,gulejau priesoperacinej penktadieni,priguzejo anesteziologu,pasirodo vienas lietuvis
turiu namie kazkiek duphastono,sakyciau atsiusiu 10 tabletku,ale kad negaliu iki pasto dasigaut
Gorgio paklausk,jei ka prg ne karve kainuoja,vis laiko sutaupysi,nebent pas tave gp vizitai greitai gaunami.
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 10 24, 12:46)
Lauksiu ir aš mėmių su tavim, pasiruošiau tyrimui tų paslėptų chlamidijų. Kada užsirašei pas Gorgį?
Man dar toks klausimas iškilo - o negalima ir LIT, ir imunoglobulino tuo pačiu kartu?
Jei vyras tas pats
tada dabar reaguoja į embrionuką kaip į vėžį ir sunaikina? Ar taip supratau? Pirmą vaikelį ne taip agresyviai puola?
dangutex, Atiloja sėkmės rytoj
Taip supratai,pirmam vaikeliui tavo imunine dar ne tokia uzsiturbinus buna.Na gali bandyt kilti,bet kai tyrimu nesidarai tai ir nezinai tokiu dalyku.
Cia tokia teorija,o kaip pas tave yra nezinau,tyrimai atsakytu tik.