Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Tanga @ 2011 10 23, 20:32)
Kaip smagu  wub.gif Nebijok, padėsime išlaukti tas dvi savaitėles. O požymių dar neieškok, dar ankstoka.

friends.gif Aciu jums,mielosios.Zinau,kad padesit islaukt.Ir jeigu tik kyla kokia abejone,iskart pagalvoju,kad gal cia parasyt?Zinau,kad visada busiu isklausyta ir paguosta smile.gif
Stengsiuos kiek galima ilgiau netryzniot,bet neprizadu mirksiukas.gif
Si karta jauciuos labai gerai.Pirmas kartas buvo kazkoks kosmaras!!!Net baisu prisimint!
Zinau,kad pozymiu ieskoti dar anksti, bet as ju noriuuuu!!!! blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taja78: 24 spalio 2011 - 08:04
QUOTE(avilte @ 2011 10 23, 23:32)

O tu nepradink su savais galvojimais  mirksiukas.gif , jei ka ismastysi-pasidalink mintimis  mirksiukas.gif Siaip didziuojuosi labai senbuvemis - tiek kartu kyla ir zengia i prieki, neaisku kuri kelia pasirinkti, taciau vis bando ir bando surasti teisinga  wub.gif Tikrai, taip ikvepia, zemai lenkiu galva Keberiokst, ir kitas, kurios kad ir sunkiai, bet keliasi...  wub.gif Tada ir man taip geda nuleisti rankas...Aciu ,Jums, mergaites  4u.gif

Nepradingsiu 4u.gif
Šiandien vėl sugalvojau g.gif Jei imuninės problemos, tai kaip mano sūnelis atsirado? Keberiokst help.gif Kaip tau atrodo?
Aišku ta chlamija paslėpta dar gali būti

Mai-ja, taja78 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 23, 23:26)
valgiaraščio. Penktadienį pakartojau HCG. Per parą nuo 63 pakilo iki 102. Pasukau Treijsui, pasveikino, liepė tęsti Crinoną ir pasirodyti po dviejų savaitėlių. Taigi toliau gyvenu laukime, be jokios baimės. Jaučiu kinkos vėl pradės drebėti iš vakaro prieš apžiūrą  biggrin.gif

Tanga jei tavo skaiciukai per para beveik dvigubai paaugo, tai gali buti ir dvynukai bigsmile.gif Nu ir dziaugsmas 4u.gif

QUOTE(Mai-ja @ 2011 10 24, 00:00)
Aciu uz palaikyma  smile.gif ,tik kazkodel  vat mano optimizmas baiginejasi, kazkokia tustuma viduje ir norisi verkti verysad.gif  Taip ieskau pozymiu, bet nieko nerandu   lyg ir skauda krutine,lyg ir temperatura sukilusi betgi pilvuka taip keistai pamaudzia ir jau kyla minciu, kad cia mano mmm pareina   o be to siandien vel testuka sugadinau,tik kitos rusies tai sis net vaiduokliuko nerode verysad.gif (vyrui ne nesisakiau) Tai kad save paguosciau ir palaikyciau vis issitraukiu is siuksliadezes ta su vaiduokliu paziuriu ir vel su viltimi laukiu antradienio. Labai jau slapukauja tie mano dvynukai  biggrin.gif

Mai-ja - as 100% isitikinus ir visas bandau itikinti kad vaiduokliu testai nerodo jei nera priezasties nestuke.gif 4u.gif Auksciau nosiuka ir tikek savo slapukais smile.gif

QUOTE(taja78 @ 2011 10 24, 09:01)
Zinau,kad pozymiu ieskoti dar anksti, bet as ju noriuuuu!!!!  blush2.gif  doh.gif

taja78 - pozymiu noreti svaika ir normalu, bet tu jau ne pirmoke cia ir puikiai inai kad pozymiu nebuvimas lygiai taip pat baigiasi nestuke.gif ir labai daznai. Taip kad ramybes ramybes ramybes wub.gif bet aisku rek cia mums iskart jei nudiegs koki sona iar kokia galva suskaus, ar galu gale koja nutirps - mes cia viska isnagrinesim ir pateiksim isvadas kurios dazniausia buna - nestuke.gif thumbup.gif

Egk - as kazkaip isitikinus kad mes negimstam su imuninem problemom, jos tiesiog issivysto, gal pasigaunam kokia infekcija ir kunas reaguodamas ir kovodamas su ja issiderina. nezinau aisku tikrai, bet tavo situacija man atrodo kaip is vadovelio imunines problemos. unsure.gif

O man mergaites tos valkatos man atrodo ir nebeateis. As dar ju laukciau jei nebutu nei teplioje nieko, bet juk truputi tepliojo tai gal antras menuos jos tokios nei siokios nei tokios ir jau nezinau ko laukti. Nusprendziau uzsirasyti pas Gorgy imuniniu rezultatu aptarimui ir tuo paciu paklausiu ka daryt su tuo chlamidijos tyrimu. Sakau kadangi pagal mane radom ureaplazma pas mane (cia as is rezultau isskaiciua, nors nesu tikra) tai gal siaip ar taip skirs antibijotikus o jie gal tada visas infekcijas isnaikina??? Ot nervina ir gadina planus visai netiketi dalykai doh.gif

labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 24 spalio 2011 - 08:57
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 23, 23:26)
Kiek čia daug veiksmo šį savaitgalį buvo. Valandą skaičiau jūsų pasisakymus  biggrin.gif
Sveikinu naujai prisijungusias merginas ir linkiu neužsibūti. Už visas, kurios procese, stipriai spaudžiu kumščius ir nekantriai laukiu gerų naujienų.
Ačiū, kad teiraujiesi. Kol kas jokių ypatingų pojūčių. Na kartais rėmuo pakankina, ko iki šiol nebūdavo. Pučia pilvą. Bet čia, matyt, dėl padriko savaitgalio valgiaraščio. Penktadienį pakartojau HCG. Per parą nuo 63 pakilo iki 102. Pasukau Treijsui, pasveikino, liepė tęsti Crinoną ir pasirodyti po dviejų savaitėlių. Taigi toliau gyvenu laukime, be jokios baimės. Jaučiu kinkos vėl pradės drebėti iš vakaro prieš apžiūrą  biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(Mai-ja @ 2011 10 24, 00:00)
Aciu uz palaikyma  smile.gif ,tik kazkodel  vat mano optimizmas baiginejasi, kazkokia tustuma viduje ir norisi verkti verysad.gif  Taip ieskau pozymiu, bet nieko nerandu   lyg ir skauda krutine,lyg ir temperatura sukilusi betgi pilvuka taip keistai pamaudzia ir jau kyla minciu, kad cia mano mmm pareina   o be to siandien vel testuka sugadinau,tik kitos rusies tai sis net vaiduokliuko nerode verysad.gif (vyrui ne nesisakiau) Tai kad save paguosciau ir palaikyciau vis issitraukiu is siuksliadezes ta su vaiduokliu paziuriu ir vel su viltimi laukiu antradienio. Labai jau slapukauja tie mano dvynukai  biggrin.gif

kol nera memiu, jokiu balioneliu negausi smile.gif
QUOTE(Citas @ 2011 10 24, 09:54)
O man mergaites tos valkatos man atrodo ir nebeateis. As dar ju laukciau jei nebutu nei teplioje nieko, bet juk truputi tepliojo tai gal antras menuos jos tokios nei siokios nei tokios ir jau nezinau ko laukti. Nusprendziau uzsirasyti pas Gorgy imuniniu rezultatu aptarimui ir tuo paciu paklausiu ka daryt su tuo chlamidijos tyrimu. Sakau kadangi pagal mane radom ureaplazma pas mane (cia as is rezultau isskaiciua, nors nesu tikra) tai gal siaip ar taip skirs antibijotikus o jie gal tada visas infekcijas isnaikina??? Ot nervina ir gadina planus visai netiketi dalykai  doh.gif

labas rytas visoms  4u.gif

nu bjauryvbes tos tavo valkatos doh.gif o kada pas Gorgy? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 24 spalio 2011 - 09:32
Atijola, kaip tavo vaikai dauginasi? 4u.gif
dangutex, pamenu tave is anksciau... O LIT daraisi pas Bykova? ar gal imunoglobulina pas Karpenko leidies? 4u.gif idomu ir tavo vaikai kaip dalinasi rolleyes.gif
Atsakyti
Atiloja, labai laukiu naujienu. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 24, 10:36)
Atijola, kaip tavo vaikai dauginasi?  4u.gif
dangutex, pamenu tave is anksciau... O LIT daraisi pas Bykova? ar gal imunoglobulina pas Karpenko leidies?  4u.gif idomu ir tavo vaikai kaip dalinasi  rolleyes.gif

Laba diena,
Nezinau, ar geros mano naujienos, ar blogos. Apsivaisino visi trys, bet 2 nekaip dalinasi, lyg ir kazkokia fragmentacija (abejoju ar gerai supratau), o vienas lyg ir neblogas. Bet gydytojas sake, kad dar per mazai laiko praejo, bet rytoj reiks vaziuoti. Matyt, neaugins iki blastocistu. Nuliudau, nes ankstesniais kartais su dalinimusi nebuvo problemu. Labiau noreciau blastocistu, nes ne su jom turejau negimdini.
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 24, 10:31)
Labas rytas  4u.gif
wub.gif  wub.gif  wub.gif
kol nera memiu, jokiu balioneliu negausi  smile.gif

nu bjauryvbes tos tavo valkatos  doh.gif o kada pas Gorgy?  4u.gif

Atijola, kaip tu? Gal Tavo naujienos geresnes?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 24, 07:40)
Nepradingsiu 4u.gif
Šiandien vėl sugalvojau g.gif Jei imuninės problemos, tai kaip mano sūnelis atsirado? Keberiokst help.gif Kaip tau atrodo?
Aišku ta chlamija paslėpta dar gali būti

Mai-ja, taja78 4u.gif  4u.gif

labas rytas 4u.gif

Visu pirma tai klausimas ar vyras tas pats?
Antra,jei tarp jusu yra genotipo panasumas-DQ match,ir tavo sunelis buvo sutapimas tau paciai,jis visus devynis menesius elgesi kaip aktyvatorius,ir tavo imunine yra sukelta,pastoti ir isnesioti sunku nes ji reaguoja i embriona kaip i veziuka.
Pvz musu beda 50 proc panasumas,jei dabar mano nesiojamas vaikiukas gavo toki rinkinuka kaip mano pacios,kita susiveikti butinai reiks visu tyrimu ir arsaus gydymo,kuri as ir taip gaunu su mintim,kad jei jau jis sutampa tai tam imunine gali bandyt sokti i virsu ir bandyt isvaduoti mane nuo "vezio".
Na tikiuosi,suprantamai as cia parasiau.O tokiu,kurios pirma turi o su antru problemos,tai daug daug .
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 24, 11:25)
labas rytas  4u.gif

Visu pirma tai klausimas ar vyras tas pats?
Antra,jei tarp jusu yra genotipo panasumas-DQ match,ir tavo sunelis buvo sutapimas tau paciai,jis visus devynis menesius elgesi kaip aktyvatorius,ir tavo imunine yra sukelta,pastoti ir isnesioti sunku nes ji reaguoja i embriona kaip i veziuka.
Pvz musu beda 50 proc panasumas,jei dabar mano nesiojamas vaikiukas gavo toki rinkinuka kaip mano pacios,kita susiveikti butinai reiks visu tyrimu ir arsaus gydymo,kuri as ir taip gaunu su mintim,kad jei jau jis sutampa tai tam imunine gali bandyt sokti i virsu ir bandyt isvaduoti mane nuo "vezio".
Na tikiuosi,suprantamai as cia parasiau.O tokiu,kurios pirma turi o su antru problemos,tai daug daug .

T.P. Keberiokst kaip dziugu, kad pagaliau Tau pasiseke. Anksciau vis sekiau kaip Jums sekasi, bet va buvau apie metus atitrukusi ir stai kokios puikios naujienos. Ar galiu siek tiek paklausineti Taves: o "genotipo panasumas-DQ match" Jus kur daretes pas genetikus ar imunologus? is vis idomu butu suzinoti koks gydymas Jums buvo taikomas? Vau, kaip dziaugiuosi uz Jus........
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 24, 09:37)
T.P. Keberiokst kaip dziugu, kad pagaliau Tau pasiseke. Anksciau vis sekiau kaip Jums sekasi, bet va buvau apie metus atitrukusi ir stai kokios puikios naujienos. Ar galiu siek tiek paklausineti Taves: o "genotipo panasumas-DQ match" Jus kur daretes pas genetikus ar imunologus? is vis idomu butu suzinoti koks gydymas Jums buvo taikomas? Vau, kaip dziaugiuosi uz Jus........

Aciu 4u.gif

Tyrimus as dariausi pas Gorgy Londone.Ir tai...Jis tik Londone sedi,o patys tyrimai daromi Cikagoje.Dar siunciau kraujuka i Atenus,cia del chlamidijos.
Baisiu dalyku nerado,kelios nedideles problemeles,bet pritaikius gydyma atsirado rezultatas.Cia tik imunologija.
O gydymas buvo steroidais,clexane,aspirinu,leidziamu progesteronu,antibais,folines 5mg ir intralipidais.Plius iki punkcijos pati susiradus info vartojau zuvu kunu alieju,q10,biciu pieneli ir d3 vitamina.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 24, 10:42)
Atiloja, labai laukiu naujienu.  wub.gif  4u.gif

QUOTE(dangutex @ 2011 10 24, 11:15)
Laba diena,
Nezinau, ar geros mano naujienos, ar blogos. Apsivaisino visi trys, bet 2 nekaip dalinasi, lyg ir kazkokia fragmentacija (abejoju ar gerai supratau), o vienas lyg ir neblogas. Bet gydytojas sake, kad dar per mazai laiko praejo, bet rytoj reiks vaziuoti. Matyt, neaugins iki blastocistu. Nuliudau, nes ankstesniais kartais su dalinimusi nebuvo problemu. Labiau noreciau blastocistu, nes ne su jom turejau negimdini.
Papildyta:
Atijola, kaip tu? Gal Tavo naujienos geresnes?

as irgi nuliudau sad.gif
Nes pas mane apsivaisino tik 5, viena nustojo dalintis, puikiai dalinasi 3 sad.gif matyt sestadienis ne ta diena buvo, kad puikiai dalintusi smile.gif Matyt irgi teks vaziuoti rytoj (kalbejau tik su embriologu) 4u.gif Bet zinai, dangutex, mums pakaks ir tu keliu (kiek ju bebutu), svarbu kad visi jie leliukais uzaugtu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, spaudziu kumstukus uz tuos besidalinancius ir uz sekminga susitikima bei apsigyvenima pas mamytes. wub.gif 4u.gif
Atsakyti