QUOTE(Tanga @ 2011 10 23, 23:26)
valgiaraščio. Penktadienį pakartojau HCG. Per parą nuo 63 pakilo iki 102. Pasukau Treijsui, pasveikino, liepė tęsti Crinoną ir pasirodyti po dviejų savaitėlių. Taigi toliau gyvenu laukime, be jokios baimės. Jaučiu kinkos vėl pradės drebėti iš vakaro prieš apžiūrą
Tanga jei tavo skaiciukai per para beveik dvigubai paaugo, tai gali buti ir dvynukai
Nu ir dziaugsmas
QUOTE(Mai-ja @ 2011 10 24, 00:00)
Aciu uz palaikyma
,tik kazkodel vat mano optimizmas baiginejasi, kazkokia tustuma viduje ir norisi verkti
Taip ieskau pozymiu, bet nieko nerandu lyg ir skauda krutine,lyg ir temperatura sukilusi betgi pilvuka taip keistai pamaudzia ir jau kyla minciu, kad cia mano mmm pareina o be to siandien vel testuka sugadinau,tik kitos rusies tai sis net vaiduokliuko nerode
(vyrui ne nesisakiau) Tai kad save paguosciau ir palaikyciau vis issitraukiu is siuksliadezes ta su vaiduokliu paziuriu ir vel su viltimi laukiu antradienio. Labai jau slapukauja tie mano dvynukai
Mai-ja - as 100% isitikinus ir visas bandau itikinti kad vaiduokliu testai nerodo jei nera priezasties
Auksciau nosiuka ir tikek savo slapukais
QUOTE(taja78 @ 2011 10 24, 09:01)
Zinau,kad pozymiu ieskoti dar anksti, bet as ju noriuuuu!!!!
taja78 - pozymiu noreti svaika ir normalu, bet tu jau ne pirmoke cia ir puikiai inai kad pozymiu nebuvimas lygiai taip pat baigiasi
ir labai daznai. Taip kad ramybes ramybes ramybes
bet aisku rek cia mums iskart jei nudiegs koki sona iar kokia galva suskaus, ar galu gale koja nutirps - mes cia viska isnagrinesim ir pateiksim isvadas kurios dazniausia buna -
Egk - as kazkaip isitikinus kad mes negimstam su imuninem problemom, jos tiesiog issivysto, gal pasigaunam kokia infekcija ir kunas reaguodamas ir kovodamas su ja issiderina. nezinau aisku tikrai, bet tavo situacija man atrodo kaip is vadovelio imunines problemos.
O man mergaites tos valkatos man atrodo ir nebeateis. As dar ju laukciau jei nebutu nei teplioje nieko, bet juk truputi tepliojo tai gal antras menuos jos tokios nei siokios nei tokios ir jau nezinau ko laukti. Nusprendziau uzsirasyti pas Gorgy imuniniu rezultatu aptarimui ir tuo paciu paklausiu ka daryt su tuo chlamidijos tyrimu. Sakau kadangi pagal mane radom ureaplazma pas mane (cia as is rezultau isskaiciua, nors nesu tikra) tai gal siaip ar taip skirs antibijotikus o jie gal tada visas infekcijas isnaikina??? Ot nervina ir gadina planus visai netiketi dalykai
labas rytas visoms