Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(taja78 @ 2011 10 21, 13:34)
ax.gif As(tiksliau-mes)jau namie!!!Turiu dvi saulytes wub.gif Guliu dabar...
Labai aciu visoms uz linkejimus ir palaikyma.Toliau varazykit ir kitaip burkit  biggrin.gif
Jauciuos labai gerai.Truputuka dilkcioja pilvo apacia,bet manau prasideda paranoja  blink.gif
Visoms linkejimai!!!! mirksiukas.gif

Kaip smagu wub.gif Nebijok, padėsime išlaukti tas dvi savaitėles. O požymių dar neieškok, dar ankstoka.
Atsakyti
Atiloja, lauksime rytoj paciu geriausiu naujienu! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 23, 19:01)
Egk,visu pirma tai labai gaila,kad sitaip baigesi,kazkodel as labai labai tikejau,kad sis kartas jums bus kitoks  verysad.gif

Kalbant apie tokias programas,kur sumoki karta ir daro ivf iki kol pagimdai,tai palikus finansus nuosaly ivertink ar jusu psichologija paves vis pasikartojancias nesekmes?Bandau i tai ziureti realistiskai,o ne optimistiskai,kad antra karta nelaimes nesikartoja.Pati matai,ir is mano patirties zinai,kad kartojasi.Negalvok apie tai kiek pinigu palaidotum jei dar vienas ivf nenusisektu,pagalvok ar galetum pergyventi visus tuos nesekmes jausmus dar karta.Tos klinikos kazin ar pasiulys labai issamu tyrima,nebent kokiais steroidais ir skystinamaisiais apdangstys visus kampus,"just in case" kaip sakoma; mano galva jums geriau issiaiskinti priezastis ir tada uztikrintai imtis veiksmu plano,net ir toj pacioj share risk programoj.Kiek skaiciau uzsienio forumuose,tikrai nesutikau nei vienos poros,kuri pasiektu kazka tokiose klinikose.As turiu omeny,poras su pasikartojanciais nekibimais/ankstyvais persileidimas.Ar tai pacios klinikos atsisako,ar tai pacios poros ten nelenda as nzn.As pati kazkada galvojau i tokia kreiptis,bet supratau viena dalyka,kad nieko man neeilinio jos nepasiulys,gal but ten ir sustri giniai,bet viskas ne tik is gin.puses susideda,o mano smegenine nera pajegi pernesti tiek daug nelaimiu.Nepasiseks ir ten,pasiimsi pinigus ir iseisi su issekintu kiausidziu rezervu ir pavaziavusiu stogu.Aisku,gali baigtis ir kitaip,bet kiek tai realu,kad taip baigsis nieko nekeiciant? g.gif
Pati zinai,rinkausi kitoki kelia,man tai suveike.Taip,pinigai dideli,galima sakyti vieno ivf kaina,bet ta as ir tau ir kitoms sakau,kad mano galva geriau sumoketi vieno ivf kaina,ir tureti antra ar trecia sekminga,negu tureti visa virtine nesekmingu.Nzn,gal tokia nuomone,kad pasiseke is kart viska pakeitus kardinaliai,bet reiskias esmes kazkokios tame yra?

Visiškai drinks_cheers.gif Kažkaip manau jei kas ir gali padėti tai tik Gorgis. Tu akivaizdus pavyzdys. Kas buvo jums nutikę? Bet dabar jau viskas abiem gerai ar ne?

QUOTE(Adrija1 @ 2011 10 23, 20:12)
Egk, kol perskaiciau viska- isgyvenau kartu su Tavim, laukiau, tikejaus, nusivyliau, asara nubraukiau  verysad.gif Bet Tu - stipruole! As sventai tikiu, kad sekantis kartas su snagutemis bus TAS! Apkabinu Tave stipriai, mergyt  wub.gif Siunciu specialu virusiuka, kad jau kaip liptu, tai neatliptu!!!  2.gif  2.gif  2.gif Meldziuos uz Tave!

Ačiū 4u.gif Ir aš tikėjau labai kai pasidariau HCG. Pirmą kartą tai skaičiukas kilo nuo 22,2 iki 42,9. Tada nurašiau tam nelemtam miežiui, bet dabar galvoju, kad vistiek pabaiga būtų tokia pati - juk pilnai nedvigubėjo, skaičiai vistik neaukšti

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 23, 20:13)
Kontakta parasysiu ryt is ryto i az.

Lauksiu 4u.gif
QUOTE(Warwara @ 2011 10 23, 22:04)
egk, asmeniskai as snekedama apie Kievo klinikas neturejau omeny tas programos, kur daro n kartu uz n suma.

Mergaitės, gal ne taip išsireiškaiu. Po tiek bandymų nebedaryčiau dar n kartų. Tikriausiai prisimenat kad turiu problemų su krūtine, su tais dariniais kiek prisikankinau, onkologinį išmaišiau. Treijso esu klaususi kiek kartų pas juos stimuliuoja donores (LT daroma ir su donorais) sakė 3. Share risk svarstėm kaip trečio karto t.y šio alternatyvą, taigi jau anksčiau atmesta. Man tiesiog iškilo toks klausimas - ką tos klinikos darytų mūsų atveju? Taigi jų irgi pinigai? Gal sakau tada klinika lauktų kol pati susiprasiu kad jau kenkia man sveikatai? Arba stogas pačiuožtų doh.gif
Galvojau, kad nebent kokį panašų imunologą rasčiau kažkur kaimyninėje šalyje, kalba rusiškai - jau praminta kelias. Bet mergaitės jau apšvietė - jei suradus lėšų, tai tik į Londoną. Bet pasiskambinsiu tai tikrai - na kaip jie sprėstų?
Atsakyti
QUOTE(Mai-ja @ 2011 10 22, 10:23)
Labas rytas mergaites, geru naujienu pranesti negaliu, bet ir blogu dar nepranesinesiu- sakykim, kad man dar nerodo tongue.gif  nors tiesa sakant as tai lyg ir iziuriu beveik nematoma antra juostele(vyras sako,kad irgi mato). Gavau velniu, kad skubinu ivykius ir prigrasino iki antradienio laukti blush2.gif
vis ta nekantrybe mano doh.gif
Laikykit kumstukus  antadieni  aciuks.gif

Mano pirmas testukas irgi rodė vos įžiūrimą juostelę. HCG patvirtino, kad ne be pagrindo smile.gif
Atsakyti
..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 23 spalio 2011 - 22:20
QUOTE(egk @ 2011 10 23, 23:36)
Galvojau, kad nebent kokį panašų imunologą rasčiau kažkur kaimyninėje šalyje, kalba rusiškai - jau praminta kelias. Bet mergaitės jau apšvietė - jei suradus lėšų, tai tik į Londoną. Bet pasiskambinsiu tai tikrai - na kaip jie sprėstų?

Egk, kaip uzjauciu tave sirdele console.gif Skaitau ir sirdis plysta... verysad.gif
Pas mane irgi ir po Iui, ir po IVF, skaiciukai budavo 5,46;4,2;3,98 ir net nzn kas tai yra g.gif Ginius kartoja, kad viskas gerai, neaisku kodel nepavyksta, lyg kabinasi, biocheminis nestumas, bet tirti nieko nesiulo doh.gif Taip ir nezinia ka daryti-lyg ir noretusi pasitiketi gydytojais, bet ... doh.gif
Atsakyti
Tanga, kaip jautiesi? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 10 23, 22:59)
Egk, kaip uzjauciu tave sirdele  console.gif Skaitau ir sirdis plysta...  verysad.gif
Pas mane irgi ir po Iui, ir po IVF, skaiciukai budavo 5,46;4,2;3,98 ir net nzn kas tai yra  g.gif Ginius kartoja, kad viskas gerai, neaisku kodel nepavyksta, lyg kabinasi, biocheminis nestumas, bet tirti nieko nesiulo  doh.gif  Taip ir nezinia ka daryti-lyg ir noretusi pasitiketi gydytojais, bet ...  doh.gif

Taigi lyg norėtųsi bet negalvot neišeina...
O tu pas Treijsą lyg planavai? Važiuosi ar apsigalvojai? O ką darysi? Bandysi dar?
Tu jei gerai prisimenu vieną IVF turėjai?
Atsakyti
Kiek čia daug veiksmo šį savaitgalį buvo. Valandą skaičiau jūsų pasisakymus biggrin.gif
Sveikinu naujai prisijungusias merginas ir linkiu neužsibūti. Už visas, kurios procese, stipriai spaudžiu kumščius ir nekantriai laukiu gerų naujienų.

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 23, 23:12)
Tanga, kaip jautiesi?  wub.gif  4u.gif

Ačiū, kad teiraujiesi. Kol kas jokių ypatingų pojūčių. Na kartais rėmuo pakankina, ko iki šiol nebūdavo. Pučia pilvą. Bet čia, matyt, dėl padriko savaitgalio valgiaraščio. Penktadienį pakartojau HCG. Per parą nuo 63 pakilo iki 102. Pasukau Treijsui, pasveikino, liepė tęsti Crinoną ir pasirodyti po dviejų savaitėlių. Taigi toliau gyvenu laukime, be jokios baimės. Jaučiu kinkos vėl pradės drebėti iš vakaro prieš apžiūrą biggrin.gif
Atsakyti
Tanga, isties, labai dziaugiuosi. wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 24, 00:12)
Taigi lyg norėtųsi bet negalvot neišeina...
O tu pas Treijsą lyg planavai? Važiuosi ar apsigalvojai? O ką darysi? Bandysi dar?
Tu jei gerai prisimenu vieną IVF turėjai?

As 2IVF turejau, tik per viena net isodinti nebuvo ka, tai nzn, gal 1 skaitosi doh.gif
Turiu as dar 2 snaigutes, bet tokias silpnutes, kad net nzn ka daryt-ar geriau paimti jas ar geriau lekti i LV g.gif
Siaip noriu dar bandyti IVF, bet kazkaip baisu labai..., laikas eina greitai, vis atsidelioja, tai atrodo streso daug labai siuo metu, tai vel kas kisa koja. Lyg ir susitaupiau pinigeliu, bet nesu viduje rami, daug streso darbe,visa isitempusi, o taip norisi maximaliai padaryti viska doh.gif Ir tuo paciu pikta, kad delsiu... doh.gif

O tu nepradink su savais galvojimais mirksiukas.gif , jei ka ismastysi-pasidalink mintimis mirksiukas.gif Siaip didziuojuosi labai senbuvemis - tiek kartu kyla ir zengia i prieki, neaisku kuri kelia pasirinkti, taciau vis bando ir bando surasti teisinga wub.gif Tikrai, taip ikvepia, zemai lenkiu galva Keberiokst, ir kitas, kurios kad ir sunkiai, bet keliasi... wub.gif Tada ir man taip geda nuleisti rankas...Aciu ,Jums, mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 23, 20:44)
Mano pirmas testukas irgi rodė vos įžiūrimą juostelę. HCG patvirtino, kad ne be pagrindo  smile.gif

Aciu uz palaikyma smile.gif ,tik kazkodel vat mano optimizmas baiginejasi, kazkokia tustuma viduje ir norisi verkti verysad.gif Taip ieskau pozymiu, bet nieko nerandu lyg ir skauda krutine,lyg ir temperatura sukilusi betgi pilvuka taip keistai pamaudzia ir jau kyla minciu, kad cia mano mmm pareina o be to siandien vel testuka sugadinau,tik kitos rusies tai sis net vaiduokliuko nerode verysad.gif (vyrui ne nesisakiau) Tai kad save paguosciau ir palaikyciau vis issitraukiu is siuksliadezes ta su vaiduokliu paziuriu ir vel su viltimi laukiu antradienio. Labai jau slapukauja tie mano dvynukai biggrin.gif
Atsakyti