QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 23, 19:01)
Egk,visu pirma tai labai gaila,kad sitaip baigesi,kazkodel as labai labai tikejau,kad sis kartas jums bus kitoks
Kalbant apie tokias programas,kur sumoki karta ir daro ivf iki kol pagimdai,tai palikus finansus nuosaly ivertink ar jusu psichologija paves vis pasikartojancias nesekmes?Bandau i tai ziureti realistiskai,o ne optimistiskai,kad antra karta nelaimes nesikartoja.Pati matai,ir is mano patirties zinai,kad kartojasi.Negalvok apie tai kiek pinigu palaidotum jei dar vienas ivf nenusisektu,pagalvok ar galetum pergyventi visus tuos nesekmes jausmus dar karta.Tos klinikos kazin ar pasiulys labai issamu tyrima,nebent kokiais steroidais ir skystinamaisiais apdangstys visus kampus,"just in case" kaip sakoma; mano galva jums geriau issiaiskinti priezastis ir tada uztikrintai imtis veiksmu plano,net ir toj pacioj share risk programoj.Kiek skaiciau uzsienio forumuose,tikrai nesutikau nei vienos poros,kuri pasiektu kazka tokiose klinikose.As turiu omeny,poras su pasikartojanciais nekibimais/ankstyvais persileidimas.Ar tai pacios klinikos atsisako,ar tai pacios poros ten nelenda as nzn.As pati kazkada galvojau i tokia kreiptis,bet supratau viena dalyka,kad nieko man neeilinio jos nepasiulys,gal but ten ir sustri giniai,bet viskas ne tik is gin.puses susideda,o mano smegenine nera pajegi pernesti tiek daug nelaimiu.Nepasiseks ir ten,pasiimsi pinigus ir iseisi su issekintu kiausidziu rezervu ir pavaziavusiu stogu.Aisku,gali baigtis ir kitaip,bet kiek tai realu,kad taip baigsis nieko nekeiciant?
Pati zinai,rinkausi kitoki kelia,man tai suveike.Taip,pinigai dideli,galima sakyti vieno ivf kaina,bet ta as ir tau ir kitoms sakau,kad mano galva geriau sumoketi vieno ivf kaina,ir tureti antra ar trecia sekminga,negu tureti visa virtine nesekmingu.Nzn,gal tokia nuomone,kad pasiseke is kart viska pakeitus kardinaliai,bet reiskias esmes kazkokios tame yra?
Visiškai
Kažkaip manau jei kas ir gali padėti tai tik Gorgis. Tu akivaizdus pavyzdys. Kas buvo jums nutikę? Bet dabar jau viskas abiem gerai ar ne?
QUOTE(Adrija1 @ 2011 10 23, 20:12)
Egk, kol perskaiciau viska- isgyvenau kartu su Tavim, laukiau, tikejaus, nusivyliau, asara nubraukiau
Bet Tu - stipruole! As sventai tikiu, kad sekantis kartas su snagutemis bus TAS! Apkabinu Tave stipriai, mergyt
Siunciu specialu virusiuka, kad jau kaip liptu, tai neatliptu!!!
Meldziuos uz Tave!
Ačiū
Ir aš tikėjau labai kai pasidariau HCG. Pirmą kartą tai skaičiukas kilo nuo 22,2 iki 42,9. Tada nurašiau tam nelemtam miežiui, bet dabar galvoju, kad vistiek pabaiga būtų tokia pati - juk pilnai nedvigubėjo, skaičiai vistik neaukšti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 23, 20:13)
Kontakta parasysiu ryt is ryto i az.
Lauksiu
QUOTE(Warwara @ 2011 10 23, 22:04)
egk, asmeniskai as snekedama apie Kievo klinikas neturejau omeny tas programos, kur daro n kartu uz n suma.
Mergaitės, gal ne taip išsireiškaiu. Po tiek bandymų nebedaryčiau dar n kartų. Tikriausiai prisimenat kad turiu problemų su krūtine, su tais dariniais kiek prisikankinau, onkologinį išmaišiau. Treijso esu klaususi kiek kartų pas juos stimuliuoja donores (LT daroma ir su donorais) sakė 3. Share risk svarstėm kaip trečio karto t.y šio alternatyvą, taigi jau anksčiau atmesta. Man tiesiog iškilo toks klausimas - ką tos klinikos darytų mūsų atveju? Taigi jų irgi pinigai? Gal sakau tada klinika lauktų kol pati susiprasiu kad jau kenkia man sveikatai? Arba stogas pačiuožtų
Galvojau, kad nebent kokį panašų imunologą rasčiau kažkur kaimyninėje šalyje, kalba rusiškai - jau praminta kelias. Bet mergaitės jau apšvietė - jei suradus lėšų, tai tik į Londoną. Bet pasiskambinsiu tai tikrai - na kaip jie sprėstų?