Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Egk, Keberiokst pati, manau, parasys, tik labai dziaugiuosi, kad jiems viskas gerai jau. wub.gif 4u.gif
O su KT mes greit jau atsisveikinsime. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(frige1 @ 2011 10 23, 08:25)
pas vyra draugas buvo ilgai,tai nesimiegojo ir man ax.gif nors ir siaip daznai kelinejuosi nakti,labai pirstai tirpsta,rankas gelia verysad.gif

console.gif 4u.gif Mazuciu sypsenos tau atpirks viska. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
egk, Ukrainoj tikrai zinau kad daro tyrimus, nes mano draugei LIT dare per IVF. Nes pas ja buvo nustatytas imuninis.
Is IUI skyrelio mergaite neseniai vaziavo i Kieva, man atrodo tik klinika ten su metodais nu tokia, sakyciau keistuoka, bet tyrimus tai tikrai dare su gera aparatura. Rodos ir imunini tikrino.
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2011 10 23, 14:12)
Atiloja,siunciu tau dideli dviguba virusiuka mirksiukas.gif  2.gif 2.gif

aciu, ir griebiu dviguba virusiuka 4u.gif
Papildyta:
ekg, o gal pradziai pas Bykova? nors pasiskaiciusi apie ja, kazkaip nelabai tikiu jos metodais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 23, 15:11)
egk, Ukrainoj tikrai zinau kad daro tyrimus, nes mano draugei LIT dare per IVF. Nes pas ja buvo nustatytas imuninis.
Is IUI skyrelio mergaite neseniai vaziavo i Kieva, man atrodo tik klinika ten su metodais nu tokia, sakyciau keistuoka, bet tyrimus tai tikrai dare su gera aparatura. Rodos ir imunini tikrino.

Warwaryte, ar negalėtum savo draugės paklausti 4u.gif
Bykova irgi keistoka biggrin.gif
Tikiuosi ten gal būtų ir kažkiek pigiau, o dar pliusas kad rusų kalba galėčiau kalbėti. Prieš važiuodama pas Treijsą bijojau irgi labai dėl susikalbėjimo, bet dabar tai jau pažengus jaučiuosi, tikrai nebebijau, kad nesuprasiu apie kokį organą kalba...

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 23, 15:40)
ekg, o gal pradziai pas Bykova? nors pasiskaiciusi apie ja, kazkaip nelabai tikiu jos metodais  blush2.gif

drinks_cheers.gif tiksliau gal reiktų sakyti anksčiau būčiau sutikusi... Nebelabai yra pas ką eiti g.gif Va mergaičių pagalba ir dėliojuosi viską. Gal tyrimus bent kuriuos įmanoma pasidaryti, gal tada į konsultaciją. Aišku kalbėjom ir apie tai kad sunaudojam savo snaigutes ir viskas. Bet neužtenka drąsos taip viską imti ir numesti, gal atrasiu dar kokią išeitį? Pas Bykovą jau garantija kad eisiu, dar noriu tik truputį pasikaustyti...
Atsakyti
Egk, as savu laiku baisiai domejausi viena klinika Kijeve, turiu daktaro kontaktus, kai reikejo, snekejo su manim istisa pusvalandi, nes turejau begale klausimu.Is ten grizusi liletuvaite su dvynukais po ilgu metu nepastojimo man rekomendavo tiek gydytoja tiek klinika. I viska atsako, paaiskina.Kaip supratau, tiek tyrimu, tiek proceduru galimybes ten yra stipriai platesnes nei musuose, vien del to ir domejausi taip stipriai.Jeigu nori, galiu duoti kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 23, 17:41)
Egk, as savu laiku baisiai domejausi viena klinika Kijeve, turiu daktaro kontaktus, kai reikejo, snekejo su manim istisa pusvalandi, nes turejau begale klausimu.Is ten grizusi liletuvaite su dvynukais po ilgu metu nepastojimo man rekomendavo tiek gydytoja tiek klinika. I viska atsako, paaiskina.Kaip supratau, tiek tyrimu, tiek proceduru galimybes ten yra stipriai platesnes nei musuose, vien del to ir domejausi taip stipriai.Jeigu nori, galiu duoti kontaktus  4u.gif

Noriu ir labai 4u.gif
Nepamaišys dar viena nuomonė tai tai tikrai ax.gif
Beta, gal atsimeni kažkada dar prieš tau važiuojant į LV kalbėjom apie programą Share risk? Įdomu tai kaip būtų mano atveju? Ką tokiu atveju klinika siūlytų?

Kaip manot, mergaitės?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 23, 16:37)
Noriu ir labai 4u.gif
Beta, gal atsimeni kažkada dar prieš tau važiuojant į LV kalbėjom apie programą Share risk? Įdomu tai kaip būtų mano atveju? Ką tokiu atveju klinika siūlytų?

Kaip manot, mergaitės?

Egk,visu pirma tai labai gaila,kad sitaip baigesi,kazkodel as labai labai tikejau,kad sis kartas jums bus kitoks verysad.gif

Kalbant apie tokias programas,kur sumoki karta ir daro ivf iki kol pagimdai,tai palikus finansus nuosaly ivertink ar jusu psichologija paves vis pasikartojancias nesekmes?Bandau i tai ziureti realistiskai,o ne optimistiskai,kad antra karta nelaimes nesikartoja.Pati matai,ir is mano patirties zinai,kad kartojasi.Negalvok apie tai kiek pinigu palaidotum jei dar vienas ivf nenusisektu,pagalvok ar galetum pergyventi visus tuos nesekmes jausmus dar karta.Tos klinikos kazin ar pasiulys labai issamu tyrima,nebent kokiais steroidais ir skystinamaisiais apdangstys visus kampus,"just in case" kaip sakoma; mano galva jums geriau issiaiskinti priezastis ir tada uztikrintai imtis veiksmu plano,net ir toj pacioj share risk programoj.Kiek skaiciau uzsienio forumuose,tikrai nesutikau nei vienos poros,kuri pasiektu kazka tokiose klinikose.As turiu omeny,poras su pasikartojanciais nekibimais/ankstyvais persileidimas.Ar tai pacios klinikos atsisako,ar tai pacios poros ten nelenda as nzn.As pati kazkada galvojau i tokia kreiptis,bet supratau viena dalyka,kad nieko man neeilinio jos nepasiulys,gal but ten ir sustri giniai,bet viskas ne tik is gin.puses susideda,o mano smegenine nera pajegi pernesti tiek daug nelaimiu.Nepasiseks ir ten,pasiimsi pinigus ir iseisi su issekintu kiausidziu rezervu ir pavaziavusiu stogu.Aisku,gali baigtis ir kitaip,bet kiek tai realu,kad taip baigsis nieko nekeiciant? g.gif
Pati zinai,rinkausi kitoki kelia,man tai suveike.Taip,pinigai dideli,galima sakyti vieno ivf kaina,bet ta as ir tau ir kitoms sakau,kad mano galva geriau sumoketi vieno ivf kaina,ir tureti antra ar trecia sekminga,negu tureti visa virtine nesekmingu.Nzn,gal tokia nuomone,kad pasiseke is kart viska pakeitus kardinaliai,bet reiskias esmes kazkokios tame yra?
Atsakyti
Egk, kol perskaiciau viska- isgyvenau kartu su Tavim, laukiau, tikejaus, nusivyliau, asara nubraukiau verysad.gif Bet Tu - stipruole! As sventai tikiu, kad sekantis kartas su snagutemis bus TAS! Apkabinu Tave stipriai, mergyt wub.gif Siunciu specialu virusiuka, kad jau kaip liptu, tai neatliptu!!! 2.gif 2.gif 2.gif Meldziuos uz Tave!

Visoms mergaitems, kantrybes ir sekmes! Spaudziu uz Jus visas kumstukus ir virusuoju kiek tik galiu! 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 23, 18:37)
Noriu ir labai 4u.gif

Kaip manot, mergaitės?

Kontakta parasysiu ryt is ryto i az.

Is esmes sutinku su Keberiokst issakyta nuomone, bet vis gi paimk ir pasiskambink, paaiskink savo situacija, tau tikrai atras laiko i viska atsakyti.Isgirsi tos klinikos pozicija apie tokius ir panasius atvejus, ka jie mano ,ka jie daro ir t.t. ir pan.Nes matai, mes cia galim padiskutuoti, papliurpti, bet ka jie daro ir kaip daro, o atsakys tik jie patys ir niekas daugiau.O jau paskui su vyru seskit ir snekekit kas jum priimtiniau.As pati asmeniskai, buvau nusprendusi vaziuoti tai programai, jeigu sis kartas pas Treijsa nebutu pavykes.Toks buvo musu sprendimas, padarytas isnagrinejus viska ir be abejo, issamiai dar pasnekejus su tuo gydytoju.Aciu Dievui, to neprireike.Del pacios programos, kad sumoki ir tau daro kol pavyksta, tai as sutinku su Keberiokst, kad darymas vien del darymo siuo atveju tau ne iseitis.Tau reikia suzinoti, kokius siulytu problemu sprendimo budus butent tavo atveju, bent jau preliminariai susidaryti vaizda.Be abejo, telefonu tau niekas nepasakys kas tau yra, gal reikes konsultacijos, kad padaryti sprendima.Manau siuo atveju reikalingiausia jum su vyru atrasti TA kelia, o ne daryti kol pavyks.Ir jeigu ta klinka galetu tai pasiulyti, gal ir verta apsvarstyti.Tikiu, kad Gorgy nera vienintelis ir nepakartojamas sioj srity.Taigi as pasidomeciau 4u.gif
Atsakyti
Gaudau... 2.gif 2.gif
Atsakyti
labas vakarelis, aciu uz silta priemima smile.gif wub.gif

uzsirasiau kita savaite pas savo gyd, kurio pagalba susilaukem pirmo savo leliaus, paziuresim kaip reikaliukai pas mane, o tada galvosim kaip iki Rygos nuvaziuoti ir kada viska pradeti smile.gif noretusi gruodi, bet pagal mmm vos ne ant svenciu visos proceduros, tai vat nezianu nat kaip cia pasielgt g.gif
Atsakyti
egk, asmeniskai as snekedama apie Kievo klinikas neturejau omeny tas programos, kur daro n kartu uz n suma. Mano vietines drauges dare normaliai, paprastus IVF, viena, kaip sakiau turejo imunines problemos, jai dare LIT, kita apturejo paprasta IVF, abidvi turi porele mergu thumbup.gif . Uzsienio pilieciams ten truputuka brangiau, bet tik del to, kad dalis proseduros (ar vaistu) vietinems yra kompensuojama. Jei ziuresi kainos, tai dalink is 3 gausi litus (nefiga tarp kitko nepigiau, net brangiau nei as moku LT)
http://www.ivf.com.ua/
http://irm.com.ua/ru/

Cia mano tas planas B, apie kuri as nemastau ax.gif Mano drauge pasakojo, kad po punkcijos visos varo i reanimacija ir nakti praleidzia klinikoje, tai mano pasokojimas "nu padare punkcija, atsibudau, isgeriau arbatos, atsikeliau ir isvariau namucio" jai buvo laaaabai keistas lotuliukas.gif
Atsakyti