QUOTE(Warwara @ 2011 10 22, 15:48)
egk, manai, kad karma - tai nesamone! А va jusu atveju imunines problemos, sakyciau kaip ir ant pavyrsiaus... Nu man, neismanelei taip atrodo, kad jei vos ne kiekviena karta kabinasi, bet neauga, tai reiskia tik tiek ir reikia, surasti ta priezasti, pasalinti ir sekmingai pastoti!!! To ir linkiu!
Mums dabar jau irgi atrodo, kad mūsų nevaisingumas tikrai nėra neaiškios kilmės...
QUOTE(stera @ 2011 10 22, 17:15)
mes darem visus tyrimus , genetinius , ir viskas gerai... tiesiog mazai informacijos apie ta imunini nevaisinguma, galvojau gal pas ka buvo tokia problema ir ar pavyko po IVF pastoti.Noriu daryti IVF , bet labai bijau . Galvojau gal aks daugiau zino apie tai
Gal gali plačiau? Kaip tau nustatė tą imuninį nevaisingumą? Po testo to?
QUOTE(dangutex @ 2011 10 22, 18:34)
Jau grizau po punkcijos. Derlius mazas, tik 3, bet labai labai tikiuosi, kad kokybiskas. Darausi jau 5 IVF. Po 4 nesekmingo mane palaike tik ryztas vel viska issitirti. Tai praejau genetikus, endokrinologus, histeroskopija su biopsija ir Bykova su visais imanomais imuniniais tyrimais. Dar uzklydau ir pas Karpenko. Bet aiskios priezasties kaip ir neradome. Genetika tvarkoje, hormonai lyg ir neblogi, buna kartais FSH aukstokas. Labiausiai nuliudino anti-miulerio hormonas tik 0.2 po kurio daktare U pasake, kad jokiu sansu stimuliacijai. Bykova stiprino imuniteta visais imanomais budais, padejo ir Karpenko (super gydytoja). Vartojau viska kas imanoma Cikloferona, uno de gato, chiavanprasha ir t.t - ziuriu, kad jau nelabai ir atmenu kitu pavadinimus. O baigiau su akupunktura. Treisas pamates antimiuleri taip pat daug ko nesitikejo, bet nustebo pamates, kad kiek imanoma neblogai reagavau i vaistus. Tai dabar tik kumsciai suspausti uz tas tris kiausialastes. Viliuosi kita savaite jau gaudysiu virusiukus
Bet 3 tai kaip ir gana
Net sakyčiau tokiu atveju, jei vienas nors šiek tiek silpnesnis, galima manau ir visus tris kad sodintų įsiprašyti. Sėkmės
O kokius genetikus aplankei? O gali ir man būti genetika, jei implantuojasi ir nustoja vystytis?
Endokrinologus, Karpenko jau lankiau, histero su biopsija dariau. NIEKO
FSH na ir ten kiti normoje, tik LH ir FSH santykis gaunasi 1,3. Bet po vieną tai jie kuo normaliausi. O tei tavo vartoti preparatai tai čia papildai? Ar vaistai?
Parašyk
O aš už tave kumščius palaikysiu.
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 22, 18:42)
labai smagu, kad pradejot galvoti apie Gorgi kuo greiciau raskit problema ir keliauk i
skyreli
as jau po punkcijos skauda visus sonus
namo vaziavau jausdama kiekviena akmenuka ir laikydamasi, kad neapsivemciau
bet visa tai nublanksta, pries ta sieki
ispunktavo 15 kiausialasciu, is ju 12 geros kokybes, o kiek ju ten susidraugaus su MB turtu paaiskes tik pirmadieni
Derlius tai super
Ryt jau ir pirmadienis
QUOTE(Citas @ 2011 10 22, 21:06)
Egk - as imuniniuose reikaluose tik pradinuke tai kitos mergaites tau daugiau pasakys, o mokejom mes 1800 svaru uz tyrimus, keberiokst minejo, kad jei kai kurie daryti gali issisukt su kokias 1500. po to gydymas jau priklauso nuo rezultatu, man supratau ir mano draugiu daktariu cia sm kainuos max dar tiek pat, bet tikiuosi maziau .
Nu kainos tai man šokiruojančios
Dar galvoju kaip susikalbėt angliškai kai nesuprantu net lietuviškai?
O nėra ko nors panašaus arčiau - Lenkija, Rusija, Baltarusija, gal Ukraina? A,
Warwara, gal tu ką žinai?
Citai, aš tai ta burtininke tikėčiau - nu taip pataikyt
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 23, 10:35)
Visoms visoms sekmes!
Papildyta:
Sveikinu Keberiokst ir mazaji pilvinuka grizus i namus, sveikatos ir geros nuotaikos.
O kas buvo nutikę Keberiokst?
Kažkaip ryte pagalvojau, kad keista, kaip čia ji man apie Georgį nieko neparašė? Sveikatėlės jiems abiems
Žemyna, o kaip tau su KT? Susidraugavot jau?