Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 23, 10:41)
Atiloja, labai smarkiai laikau kumstukus ir linkiu, kad praeitu skausmeliai ir patepliojimai dingtu ir nepakenktu. Kartok: Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!! smile.gif  4u.gif  wub.gif
Papildyta:
Tiesa, kada zinosi kazka?

Jau kartoju 4u.gif Rytoj zinosiu ir skaiciu, ir isodinimo diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2011 10 23, 02:06)
Cituk labai linkiu ir tikiu,kad tavo svajone issipildys laikysiu uz tave kumstukus tol,kol tapsi nestuke.gif  wub.gif

Aciu nestuke smile.gif Bet ko gi tau nesimiega, paziurejau i laika tavo zinutes tai vidurys nakties bigsmile.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 10 23, 10:04)
Cituk, viskas taip ir bus, as zinau!!!!!!

Nu jei zinai, tai tikiu smile.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 23, 10:11)
ne, man tik punkcija vakar buvo  4u.gif ilsekis, kiek tik bus noro  4u.gif
na jei tu taip skai, tai kitaip ir but negali  biggrin.gif

nu kokios jos bjaurybes  doh.gif Warwara, kelk plakata ir laikyk pora dienu, kol Cito valkatos neparsiras  4u.gif

As jau net galvoju kad mano valkatos jau buvo ir praejo blink.gif ir reikia vel laukti kito menesio blink.gif

Kada suzinosim kiek vaikuciu turit? Skambinsit siandien ?

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 23, 10:36)
Cituk, as irgi tikiu kad burejos zodziai nueis D i ausi  4u.gif
aciu, kad klausi  4u.gif siandien jauciuosi nepalyginamai geriau, nei vakar, bet vis tiek jauciu skausmelius. vakar ir kraujuko buvo sad.gif bet tikiu, kad nesutrukdys tai isodinimui.

Aciu rolleyes.gif Kraujukas daktare sake normalu, skausmas taip pat, man gydytoja sake nekenteti didelios skausmo ir gerto paracetamoli. Skausmas sumazes iki 3-5dpi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 23, 06:54)
Jau kartoju  4u.gif Rytoj zinosiu ir skaiciu, ir isodinimo diena  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif spaudziu kumstukus. O kiek noretum parsivezti su savimi? 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 23, 10:56)
*As jau net galvoju kad mano valkatos jau buvo ir praejo  blink.gif  ir reikia  vel laukti kito menesio  blink.gif

**Kada suzinosim kiek vaikuciu turit? Skambinsit siandien ?
Aciu  rolleyes.gif  Kraujukas daktare sake normalu, skausmas taip pat, man gydytoja sake nekenteti didelios skausmo ir gerto paracetamoli. Skausmas sumazes iki 3-5dpi  4u.gif

*o pas gydytoja pasirodyt nenori? Jei tavo valkatos pasirode tik 1diena, vadinasi ir gleivines visai nebuvo g.gif ** siandien neskambinsiu, latviai nedirba ax.gif o rytoj is pat ryto jau neduosiu ramybes gydytojui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 23, 11:00)
wub.gif  wub.gif  wub.gif spaudziu kumstukus. O kiek noretum parsivezti su savimi?  4u.gif  wub.gif
aciu 4u.gif ka as be jusu ir be jusu kumstuku daryciau doh.gif
noreciau parsivezti 3, bet maksimaliai sodina 2, tai tiek ir imsiu smile.gif nu ziauriai noriu dvynuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 23, 11:07)
*o pas gydytoja pasirodyt nenori? Jei tavo valkatos pasirode tik 1diena, vadinasi ir gleivines visai nebuvo g.gif  ** siandien neskambinsiu, latviai nedirba  ax.gif o rytoj is pat ryto jau neduosiu ramybes gydytojui  4u.gif
Papildyta:
aciu  4u.gif ka as be jusu ir be jusu kumstuku daryciau  doh.gif
noreciau parsivezti 3, bet maksimaliai sodina 2, tai tiek ir imsiu smile.gif nu ziauriai noriu dvynuku  wub.gif

Nu lauksim ryt ziniu smile.gif

Tai ka nesakyciau kad net viena diena jos buvo, tiesiog viena karta ant tualetinio pamaciau sviezio kraujo vietoj rudo patepliojimo ir pasiskelbiau kad atejo. O su ta gydytoja tai cia problema, ten kur gydausi gauti greita appointmenta neimanoma o savo ginekologes neturiu. oi nezinau lauksiu toliau, cia mergaites skaiciau irgi laukdavo net virs 40 dienu blink.gif na jei dar kelias dienas nebus, uzsirasyiu pas dr gorgy aptarti tuos imuninius rezultatus ir jam uzsiminsiu apie sita beda, nes negaliu laukti dar vieno menesio, potot gali but per mazai laiko gydytis g.gif
Atsakyti
Atiloja, bus taip, kaip noresi, as tikiu, as tikiu! 2.gif 2.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Atiloja as uz dvynius!!!!!!
As,paskutiniu metu,laaaaabai daznai juos matau aplink!Kazkokia dvynuku manija wub.gif wub.gif O keleta kartu maciau trynukus,vaizdas-nerealus!!! wub.gif
Na,cia,kur gyvenam,girdejau,kad 70% vyru nevaisingumas blink.gif ,tai nieko nuostabaus :mirksiukas,kad dvynukai laksto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taja78: 23 spalio 2011 - 10:47
Taja, drinks_cheers.gif daug pas mus dvynuku tikrai thumbup.gif , as seniau apie du ne negalvojau, o dabar ziuriu issiziojus i karietaites dvigubas pravaziuojant, o kazkada cia su vyru vaikstome pajuriu, ziurim dvi mergytes mazutes eina, tokio grazumo, susikibe tipena. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 23, 09:56)
Aciu nestuke smile.gif Bet ko gi tau nesimiega, paziurejau i laika tavo zinutes tai vidurys nakties  bigsmile.gif

pas vyra draugas buvo ilgai,tai nesimiegojo ir man ax.gif nors ir siaip daznai kelinejuosi nakti,labai pirstai tirpsta,rankas gelia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 22, 17:34)
Jau grizau po punkcijos. Derlius mazas, tik 3, bet labai labai tikiuosi, kad kokybiskas. Genetika tvarkoje, hormonai lyg ir neblogi, buna kartais FSH aukstokas. Labiausiai nuliudino anti-miulerio hormonas tik 0.2

Dangutex, labai dziaugiuos, kad tikrai neblogas rezultatas gavos! Mano irgi rezultatai panasus. Jau keturis men lankau akupunktura, bet FSH 12, rezervas senkantis. O ta miuleri bijau darytis, nes ruosiuos IVF ir galvoju, kad ner cia ko zinot, vis tiek noriu daryt...Sakyk prasau kokia tau shema buvo ir kokiom dozem stimuliavo?
Linkiu kad 3 mazyliai sekmingai ir augtu 4u.gif As sau sakau, kad tebunie tu kiausialasiu tiek, kad uztektu visiems, per mane turintiems ateiti vaikeliams smile.gif Cia taip save guodziu smile.gif
Atsakyti
Atiloja,siunciu tau dideli dviguba virusiuka mirksiukas.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 22, 15:48)
egk, manai, kad karma - tai nesamone! А va jusu atveju imunines problemos, sakyciau kaip ir ant pavyrsiaus... Nu man, neismanelei taip atrodo, kad jei vos ne kiekviena karta kabinasi, bet neauga, tai reiskia tik tiek ir reikia, surasti ta priezasti, pasalinti ir sekmingai pastoti!!! To ir linkiu!

Mums dabar jau irgi atrodo, kad mūsų nevaisingumas tikrai nėra neaiškios kilmės...

QUOTE(stera @ 2011 10 22, 17:15)
mes darem visus tyrimus , genetinius , ir  viskas gerai... tiesiog mazai informacijos apie ta imunini nevaisinguma, galvojau gal pas ka buvo tokia problema ir ar pavyko po IVF pastoti.Noriu daryti  IVF , bet labai bijau . Galvojau gal aks daugiau zino apie tai

Gal gali plačiau? Kaip tau nustatė tą imuninį nevaisingumą? Po testo to?

QUOTE(dangutex @ 2011 10 22, 18:34)
Jau grizau po punkcijos. Derlius mazas, tik 3, bet labai labai tikiuosi, kad kokybiskas. Darausi jau 5 IVF. Po 4 nesekmingo mane palaike tik ryztas vel viska issitirti. Tai praejau genetikus, endokrinologus, histeroskopija su biopsija ir Bykova su visais imanomais imuniniais tyrimais. Dar uzklydau ir pas Karpenko. Bet aiskios priezasties kaip ir neradome. Genetika tvarkoje, hormonai lyg ir neblogi, buna kartais FSH aukstokas. Labiausiai nuliudino anti-miulerio hormonas tik 0.2 po kurio daktare U pasake, kad jokiu sansu stimuliacijai. Bykova stiprino imuniteta visais imanomais budais, padejo ir Karpenko (super gydytoja). Vartojau viska kas imanoma Cikloferona, uno de gato, chiavanprasha ir t.t - ziuriu, kad jau nelabai ir atmenu kitu pavadinimus. O baigiau su akupunktura. Treisas pamates antimiuleri taip pat daug ko nesitikejo, bet nustebo pamates, kad kiek imanoma neblogai reagavau i vaistus. Tai dabar tik kumsciai suspausti uz tas tris kiausialastes. Viliuosi kita savaite jau gaudysiu  virusiukus

Bet 3 tai kaip ir gana ax.gif Net sakyčiau tokiu atveju, jei vienas nors šiek tiek silpnesnis, galima manau ir visus tris kad sodintų įsiprašyti. Sėkmės 4u.gif
O kokius genetikus aplankei? O gali ir man būti genetika, jei implantuojasi ir nustoja vystytis?
Endokrinologus, Karpenko jau lankiau, histero su biopsija dariau. NIEKO doh.gif FSH na ir ten kiti normoje, tik LH ir FSH santykis gaunasi 1,3. Bet po vieną tai jie kuo normaliausi. O tei tavo vartoti preparatai tai čia papildai? Ar vaistai?
Parašyk 4u.gif O aš už tave kumščius palaikysiu.

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 22, 18:42)
labai smagu, kad pradejot galvoti apie Gorgi  kuo greiciau raskit problema ir keliauk i  nestuke.gif skyreli 
as jau po punkcijos  skauda visus sonus sad.gif namo vaziavau jausdama kiekviena akmenuka ir laikydamasi, kad neapsivemciau sad.gif bet visa tai nublanksta, pries ta sieki smile.gif ispunktavo 15 kiausialasciu, is ju 12 geros kokybes, o kiek ju ten susidraugaus su MB turtu paaiskes tik pirmadieni

Derlius tai super thumbup.gif Ryt jau ir pirmadienis ax.gif

QUOTE(Citas @ 2011 10 22, 21:06)

Egk - as imuniniuose reikaluose tik pradinuke tai kitos mergaites tau daugiau pasakys, o mokejom mes 1800 svaru uz tyrimus, keberiokst minejo, kad jei kai kurie daryti gali issisukt su kokias 1500. po to gydymas jau priklauso nuo rezultatu, man supratau ir mano draugiu daktariu cia sm kainuos max dar tiek pat, bet tikiuosi maziau  .

Nu kainos tai man šokiruojančios doh.gif
Dar galvoju kaip susikalbėt angliškai kai nesuprantu net lietuviškai?
O nėra ko nors panašaus arčiau - Lenkija, Rusija, Baltarusija, gal Ukraina? A, Warwara, gal tu ką žinai?

Citai, aš tai ta burtininke tikėčiau - nu taip pataikyt thumbup.gif
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 23, 10:35)

Visoms visoms sekmes! 
Papildyta:
Sveikinu Keberiokst ir mazaji pilvinuka grizus i namus, sveikatos ir geros nuotaikos.  wub.gif 

O kas buvo nutikę Keberiokst?
Kažkaip ryte pagalvojau, kad keista, kaip čia ji man apie Georgį nieko neparašė? Sveikatėlės jiems abiems 4u.gif

Žemyna, o kaip tau su KT? Susidraugavot jau?
Atsakyti