Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Valiooooo Atiloja superinis rezultatas thumbup.gif Kaip dziaugiuosi uz tave thumbup.gif laikau kumstukus jau nuo siandien iki HCG rezultato mirksiukas.gif Tikiu,kad viskas eis sklandziai ir liks net snaigutems wub.gif o dabar lauksim ziniu kaip jiems sekasi su tavo MB turtu susidraugauti. 4u.gif
dangutex svarbu ne kiekybe kaip kokybe mirksiukas.gif Tikiu,kad bus viskas ok,labai lauksime ziniu ir taves ir tikiu kad tu busi pavyzdys superinis,kad ir net su minimaliu kiausialasciu kiekiu galima pasiekti savo svajones wub.gif nestuke.gif wub.gif
Warwara, nieko rimto man mirksiukas.gif tiesiog gavau operacijos atsakymus, pasirodo man vezys isplites zymiaidaugiau nei tikejosi medikas ir dabar laukia dar viena operacija kai salinsdar didesne dali kaklio.Ok,kad medikai suvokia kad as noriu tapti nestuke,tai kol kas bandom pasiekti rezultatu nesiimant radikaliu sprendimu.Taip,kad cia nieko rimto.
O as mergytes,stebiu senbuves,islydesiu jus pas nestuke.gif nestuke.gif ir pati iseisiu 4u.gif Kad nebeigrysciau niekam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 22, 21:28)
dangutex, as pareita karta diena pagulinejau, antra jau taip, truputuka, trecia isvariau visa diena su drauge po parkeli pasivaiksiuoti, 5-ta tvarkaiu spinta. Sunkiu darbu as nedarau namuose, grindu nevalau, siurblio i rankas neimu. Pas mane yra feja  thumbup.gif  Nes esu tingine ir nekenciu namu darbu  ax.gif
Tai jau rasiau, kad si karta prizadejau savo giminaiciam, kad pagulesiu ramiau. Nu jau visai guleti manau nelabai sveika, bet 5 DPI tvarkyti spinta irgi nereikia smile.gif
Manau kad geriausia yra pirma para pabuti kuo ramiau, antra pobiski judeti, trecia isivaizduoti kad esi karalene ir visi darbai ir reikalai tikrai palauks. Tokie kaip grindis, pietus, tvarka. Visiskas minimumas ir daug grino oro!

Namuose tai busiu karaliene, bet va mastom ka daryti, nes veliniu savaitgalis kaip tik ispuls. Bet , aisku, pirmiausia reikia sulaukti pirmadienio rezultato, o po to planuosim
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 22, 19:34)
Jau grizau po punkcijos. Derlius mazas, tik 3, bet labai labai tikiuosi, kad kokybiskas. Darausi jau 5 IVF. Po 4 nesekmingo mane palaike tik ryztas vel viska issitirti. Tai praejau genetikus, endokrinologus, histeroskopija su biopsija ir Bykova su visais imanomais imuniniais tyrimais. Dar uzklydau ir pas Karpenko. Bet aiskios priezasties kaip ir neradome. Genetika tvarkoje, hormonai lyg ir neblogi, buna kartais FSH aukstokas. Labiausiai nuliudino anti-miulerio hormonas tik 0.2 po kurio daktare U pasake, kad jokiu sansu stimuliacijai. Bykova stiprino imuniteta visais imanomais budais, padejo ir Karpenko (super gydytoja). Vartojau viska kas imanoma Cikloferona, uno de gato, chiavanprasha ir t.t - ziuriu, kad jau nelabai ir atmenu kitu pavadinimus. O baigiau su akupunktura. Treisas pamates antimiuleri taip pat daug ko nesitikejo, bet nustebo pamates, kad kiek imanoma neblogai reagavau i vaistus. Tai dabar tik kumsciai suspausti uz tas tris kiausialastes. Viliuosi kita savaite jau gaudysiu  nestuke.gif virusiukus

Dangutex, o koks tavo FSH sakai didelis buna? g.gif Pas mane pries kelis men buvo 9,8, tai soka gavau, irgi viena kiauside operuota, is jos nelabai kas tikisi gero isauginti ateityje schmoll.gif Tai likau su 1 kiauside sad.gif. Nors gyd. echo sake-mato normalu rezerva kiausides, atseit-nera ko labai pergyventi g.gif
Sekmingos tau trijules mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 22, 21:54)
Namuose tai busiu karaliene, bet va mastom ka daryti, nes veliniu savaitgalis kaip tik ispuls. Bet , aisku, pirmiausia reikia sulaukti pirmadienio rezultato, o po to planuosim

Dievas myli trijule mirksiukas.gif taip,kad bus geriau nei tikiesi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 10 22, 22:06)
Dangutex, o koks tavo FSH sakai didelis buna? g.gif Pas mane pries kelis men buvo 9,8, tai soka gavau, irgi viena kiauside operuota, is jos nelabai kas tikisi gero isauginti ateityje  schmoll.gif Tai likau su 1 kiauside sad.gif. Nors gyd. echo sake-mato normalu rezerva kiausides, atseit-nera ko labai pergyventi  g.gif
Sekmingos tau trijules  mirksiukas.gif

Budavo ir virs 11. Bet po akupunkturos kai dariau tyrima, tai buvo nukrites apie 5.
Atsakyti
Warwara - mano dovana uzvirisuota ir rodys tik teigiama, nes veziau ja su pora kuri po 10 metu sulauke savo stebuklo 4u.gif

Afrodite - tu labai dideles sirdies zmogus, o tokie zmones turi ir angeliuku apsauga. Tikiu kad tavo liga tave apleis ir bus duota zalia sviesa bandymams. Liko tik viena operacija ir galesi uzdaryti ligonines duris 4u.gif

Na mergaites papasakosiu trumpai koki nuotiki siandien apturejau biggrin.gif nugi emaiu ir nuejau pas bureja ar kaip ji sako kalbetoja su angelais. siaip as tikrai nesilankau ten daznai, viena karta buvau tik baigus vidurine (seniai seniai) kai buvau kryzkelej ir va nusprendziau nueiti vel. rekomendavo moterys kurios buvo ir kurios liko suzavetos. Ji ukrainiete. ji mete gal 6 skirtingas kortas ir pirmas dalykas kuri pasake, buvo kad per ateinancius 3-6 menesius issipildys didziausia mano svajone. as lyg norejau kazka sakyt, bet ji uzbego uz akiu ir paprase jokiu budu nesakyti kas ta svajone yra. toliau mete kortas, sake labai retai mano kad visos kortos rodo labai gera karjera ir ypatingai didelius pinigus (cia man dzin nes visos panasiai sneka) bet va tada taip ilgai i sona ziurejo. per langa saule sviete grazi diena siandien ir sako: tu pastosi (man toks gumulas gerklej sustojo, nezinojau ar cia ka sakyti ar parodyti jai kad tai ir yra ta svajone, bet susilaikiau), tada ji tese: matau kad pastosi kai bus sauleta, bet kazkaip kitaip nei siandien, matau bundancia gamta, sakyciau kovo-balandzio menesi, t.y. ankstyva pavasari bigsmile.gif O juk mano sekantis ivf eile vasari (ilga programa reiskia kad laukiu vasario mmm, tada 21cd blokuojantys, tai punkcija ir iseitu kovo pabaiga. zinokit asara pasirode nors ir kaip bandziau ja sulaikyti. ir tada ji dar pridejo kad pirmas bus berniukas ir kad neuzilgo bus ir mergaite. is tikro sake daug ir visko, bet man buvo viskas taip blanku su mano svarbiausia zinia, kad ne negalvoju apie tai smile.gif tai va gal tai ir saves apgaudinejimas, bet jis kazkoks visai mielas, juk ji nezinoju apie mane visiskai nieko, ir niekas jos netempe uz liezuvio pasakyti nestumo laiko, bet va pasake.

labos nakties bendrakeleives smile.gif
Atsakyti
Cituk labai linkiu ir tikiu,kad tavo svajone issipildys wub.gif wub.gif wub.gif laikysiu uz tave kumstukus tol,kol tapsi nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frige1: 23 spalio 2011 - 01:07
Cituk, viskas taip ir bus, as zinau!!!!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 22, 19:27)
ATILOJA,tau jau isodino leliukus?As,tundra,per savo reikalus visokius nebesusigaudau  ax.gif  blush2.gif
merginos,kiek laiko po isodinimo ilsejotes.Man jau nuo gulejimo sonai skauda  blush2.gif Noriu prasivaiksciot,bet bijau.Gal dar padrybsot  g.gif ?

ne, man tik punkcija vakar buvo 4u.gif ilsekis, kiek tik bus noro 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 10 22, 20:49)
Atiloja, nieko sau, tu pavariai, o pradejau nuo 4! Pirmadienis bus geru naujienu metas ir tau ir dangutex wub.gif

na jei tu taip skai, tai kitaip ir but negali biggrin.gif
QUOTE(Citas @ 2011 10 22, 21:06)

Mano valkatu dar nera  unsure.gif t.y. vel nera  unsure.gif nu laukiu toliau  smile.gif

nu kokios jos bjaurybes doh.gif Warwara, kelk plakata ir laikyk pora dienu, kol Cito valkatos neparsiras 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 10 22, 21:51)
Warwara, nieko rimto man mirksiukas.gif tiesiog gavau operacijos atsakymus, pasirodo man vezys isplites zymiaidaugiau nei tikejosi medikas ir dabar laukia dar viena operacija kai salinsdar didesne dali kaklio.Ok,kad medikai suvokia kad as noriu tapti nestuke,tai kol kas bandom pasiekti rezultatu nesiimant radikaliu sprendimu.Taip,kad cia nieko rimto.
O as mergytes,stebiu senbuves,islydesiu jus pas nestuke.gif  nestuke.gif  ir pati iseisiu 4u.gif Kad nebeigrysciau niekam tongue.gif

sveikateles tau mieloji, kad kuo greiciau baigtusi operacijos ir griztum pas mus pasiimti snaiguciu 4u.gif
Papildyta:
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Cituk, perskaiciau ir apsiasarojau, labai labai linkiu, kad ta ateinanti grazu ankstyva pavasari po tavo sirdute uzsimegztu pumpurelis, augtu ir zydetu, dziugintu tavo sirdi visa tavo gyvenima. wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Atiloja, kaip jautiesi, ar nebekankina skausmeliai? unsure.gif 4u.gif

Visoms visoms sekmes! wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Sveikinu Keberiokst ir mazaji pilvinuka grizus i namus, sveikatos ir geros nuotaikos. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Cituk, as irgi tikiu kad burejos zodziai nueis D i ausi 4u.gif
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 23, 10:22)
Cituk, perskaiciau ir apsiasarojau, labai labai linkiu, kad ta ateinanti grazu ankstyva pavasari po tavo sirdute uzsimegztu pumpurelis, augtu ir zydetu, dziugintu tavo sirdi visa tavo gyvenima.  wub.gif  4u.gif
Papildyta:
Atiloja, kaip jautiesi, ar nebekankina skausmeliai?  unsure.gif  4u.gif

Visoms visoms sekmes!  wub.gif  4u.gif

aciu, kad klausi 4u.gif siandien jauciuosi nepalyginamai geriau, nei vakar, bet vis tiek jauciu skausmelius 4u.gif vakar ir kraujuko buvo sad.gif bet tikiu, kad nesutrukdys tai isodinimui 4u.gif
Atsakyti
Atiloja, labai smarkiai laikau kumstukus ir linkiu, kad praeitu skausmeliai ir patepliojimai dingtu ir nepakenktu. Kartok: Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!! smile.gif 4u.gif wub.gif
Papildyta:
Tiesa, kada zinosi kazka?
Atsakyti