Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(dangutex @ 2011 10 22, 18:58)
Sveikinu su geru derliumi thumbup.gif dabar daug vandenuko gerk.Gal gali pasidalinti mintimis kaip geriau pataleli ruosti. Ar zadi ka nors vartoti? Man Treisas tik crinona dave. Truputi neramu, kad estrofemo nepaskyre, nes praeitus kartus jo labai daug vartojau.

ir man nieko papildomo neskyre, tik crenona 4u.gif ir papildomo gal nevartosiu, na gal kokio dupho (man atrodo, kad mano PRG mazokas buvo paskutini karta) 4u.gif glostysiu pilveli, kad jis aprimtu ir paskui ikalbinesiu leliukus, kad pasiliktu 4u.gif o tu be skausmu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 22, 17:07)
ir man nieko papildomo neskyre, tik crenona 4u.gif ir papildomo gal nevartosiu, na gal kokio dupho (man atrodo, kad mano PRG mazokas buvo paskutini karta)  4u.gif glostysiu pilveli, kad jis aprimtu ir paskui ikalbinesiu leliukus, kad pasiliktu  4u.gif o tu be skausmu? 4u.gif

ATILOJA,tau jau isodino leliukus?As,tundra,per savo reikalus visokius nebesusigaudau ax.gif blush2.gif
merginos,kiek laiko po isodinimo ilsejotes.Man jau nuo gulejimo sonai skauda blush2.gif Noriu prasivaiksciot,bet bijau.Gal dar padrybsot g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 22, 17:34)
Jau grizau po punkcijos. Derlius mazas, tik 3, bet labai labai tikiuosi, kad kokybiskas. Darausi jau 5 IVF.
Tai dabar tik kumsciai suspausti uz tas tris kiausialastes. Viliuosi kita savaite jau gaudysiu  nestuke.gif virusiukus

Kad iš tų tik, pasidarytų net 3 vaikai mirksiukas.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 22, 17:42)
as jau po punkcijos  ax.gif skauda visus sonus sad.gif namo vaziavau jausdama kiekviena akmenuka ir laikydamasi, kad neapsivemciau sad.gif bet visa tai nublanksta, pries ta sieki smile.gif ispunktavo 15 kiausialasciu, is ju 12 geros kokybes, o kiek ju ten susidraugaus su MB turtu paaiskes tik pirmadieni

Olialia ...Super super thumbup.gif Laukiam pirmadienio.
Pailsėk, atgauk jėgas, nes laukia ilgas darbas. Devyni mėnesiai, čia tau ne juokas.

QUOTE(taja78 @ 2011 10 22, 18:27)
merginos,kiek laiko po isodinimo ilsejotes.Man jau nuo gulejimo sonai skauda  blush2.gif Noriu prasivaiksciot,bet bijau.Gal dar padrybsot  g.gif ?

nebijok, neturėtų vaikai žemyn galvom iškristi, laikosi gi ten kaip biesukai įsikabinę.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 22, 19:07)
ir man nieko papildomo neskyre, tik crenona 4u.gif ir papildomo gal nevartosiu, na gal kokio dupho (man atrodo, kad mano PRG mazokas buvo paskutini karta)  4u.gif glostysiu pilveli, kad jis aprimtu ir paskui ikalbinesiu leliukus, kad pasiliktu  4u.gif o tu be skausmu? 4u.gif

As matai tik su 3, tai nelabai ir skauda. Jauciu sonus, bet didelio diskomforto nera.
As tai bijau, kad ko nebuciau praleidusi, noriu 100 % pasiruosti. Klausiau Treiso, ar aspirina vartoti, tai pasake, jei jauti, kad reikia, vartok.
Gal kas nors dar ka gali patarti. Esu skaicius, kad ananasus ir migdolus merginos vartoja
Atsakyti
dangutex, nu nieko sau istorija! blink.gif Tavo atveju 3 - tai beveik heroizmas! Tikrai, kad buti NET 3 vaikai!!! thumbup.gif

Atiloja, nieko sau, tu pavariai, o pradejau nuo 4! Pirmadienis bus geru naujienu metas ir tau ir dangutex wub.gif

taja78, pasivaiksioti irgi sveika, kraujo apitaka turi buti! Tai gi pobiski gali jau keltis ir i parkeli, i miskeli!
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 22, 19:27)
ATILOJA,tau jau isodino leliukus?As,tundra,per savo reikalus visokius nebesusigaudau  ax.gif  blush2.gif
merginos,kiek laiko po isodinimo ilsejotes.Man jau nuo gulejimo sonai skauda  blush2.gif Noriu prasivaiksciot,bet bijau.Gal dar padrybsot  g.gif ?

O kiek dienau jau guli? Siandien kaip tik diskutavome su Treisu, jis sako, kad guleti nereikia, nors lietuviu daktarai liepdavo man 3 dienas lovos rezimo ir savaite ramaus poilsio. Treisas liepia tik pusvalandi po isodinimo paguleti, o po to gyventi iprasta gyvenima, tik sunkaus fizinio darbo vengti
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 10 22, 20:49)
dangutex, nu nieko sau istorija!  blink.gif  Tavo atveju 3 - tai beveik heroizmas! Tikrai, kad buti NET 3 vaikai!!!  thumbup.gif

Atiloja, nieko sau, tu pavariai, o pradejau nuo 4! Pirmadienis bus geru naujienu metas ir tau ir dangutex wub.gif

taja78, pasivaiksioti irgi sveika, kraujo apitaka turi buti! Tai gi pobiski gali jau keltis ir i parkeli, i miskeli!

O kad sie zodziai Dievui i ausi. Laukia itemptas laukimas pirmadienio
Atsakyti
dangutex
nors lietuviu daktarai liepdavo man 3 dienas lovos rezimo ir savaite ramaus poilsio.
As jau Cituko prasiau blush2.gif Gal galima sakyti "tam tikri lietuviu daktarai"? ax.gif Mano tai sako i restorana nueiti, sampano gero nupirkti i atsvesti ax.gif Namu ruosa palikti vyrui, o paciai save lepinti i myleti wub.gif
As manau turi buti sveikas protas visur. Kitos pasakima "gyventi iprasta gyvenima" gali suprasti kad galima laisvai i kaima nuvaryti ir ten kokiu bulviu 1 ha pasodinti. Visu "iprasto gyvenimo" pojuciai labai skyriasi smile.gif Svarbiausia tie, kurie bulves sodins, dar i pastos be problemu... Ech...
Laukia itemptas laukimas pirmadienio
Jis jau praktiskai rytoj thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 22 spalio 2011 - 20:02
Dangutex ir Atiloja - sios dienos didvyres smile.gif Sveikinu abi mergaites 4u.gif laukiam ziniu kiek vaikuciu smile.gif

Ma ja - visada tvirtinau ir tvirtinsiu kad vaiduokliu be reikalo nebuna. As kad ir prireikus padidinimo ciklo pasimatytu - vis tiek uzskaityciau bigsmile.gif Laukiam skaiciuku patvirtinimo smile.gif

Taja - labai labai smagi tavo busena dabar, dziaukis ir tiesiog megaukis savo nestumu dabar ir kalbekis su savo burbuliukais nestuke.gif wub.gif

Na visom besiruosiancioms - ypac Warwarai, Zemynai - gero pasiruosimo, geru duriu smile.gif

Mano valkatu dar nera unsure.gif t.y. vel nera unsure.gif nu laukiu toliau smile.gif

Egk - as imuniniuose reikaluose tik pradinuke tai kitos mergaites tau daugiau pasakys, o mokejom mes 1800 svaru uz tyrimus, keberiokst minejo, kad jei kai kurie daryti gali issisukt su kokias 1500. po to gydymas jau priklauso nuo rezultatu, man supratau ir mano draugiu daktariu cia sm kainuos max dar tiek pat, bet tikiuosi maziau ax.gif .

Warwariuk - ir as taves paklausiau ir su tavi sutikau, nes tikrai yra labai geru lietuviu daktaru (juk ne jie kalti kad as pas juos nepataikiau blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 22 spalio 2011 - 20:08
Cituk wub.gif wub.gif Tikiu, kad tavo duovana man bus naudinga greit thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 22, 20:59)
dangutex
As jau Cituko prasiau  blush2.gif  Gal galima sakyti "tam tikri lietuviu daktarai"?  ax.gif  Mano tai sako i restorana nueiti, sampano gero nupirkti i atsvesti  ax.gif Namu ruosa palikti vyrui, o paciai save lepinti i myleti  wub.gif
As manau turi buti sveikas protas visur. Kitos pasakima "gyventi iprasta gyvenima" gali suprasti kad galima laisvai i kaima nuvaryti ir ten kokiu bulviu 1 ha pasodinti. Visu "iprasto gyvenimo" pojuciai labai skyriasi smile.gif Svarbiausia tie, kurie bulves sodins, dar i pastos be problemu... Ech...
Jis jau praktiskai rytoj thumbup.gif

Kas keisciausia, nezinau kaip pati elgsiuosi. Pripratau, kad lovos rezimas turi buti. Tai atrodo jei gulesiu, tai jie prisikabins ir patogiai isitaisys pataleliuose.
Atsakyti
[quote=dangutex,2011 10 22, 18:53]
As nuo vakar pietu pagulineju.Nu,nera,kad visai jau neislipu biggrin.gif .Ir valgyt pasidariau ir grindis prasislaviau.Rytoj ryta jau eisiu pasivaiksciot.Vyro nera-isvyko komandiruoten.Su katyte likau... tongue.gif Man gydytojas sake 24 val.pagulet,o paskui dar diena labai ramiai,o po to sunkiai nedirbt dvi sav. smile.gif
Man irgi atrodo,kad kai as guliu tai jie ten patogiai tupi sau,rausias.Visa diena papilve tempe,tai saku,gal knisas,iesko kur minksciau...Gaila trugdyt su savo vaiksiojimais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taja78: 22 spalio 2011 - 20:22
dangutex, as pareita karta diena pagulinejau, antra jau taip, truputuka, trecia isvariau visa diena su drauge po parkeli pasivaiksiuoti, 5-ta tvarkaiu spinta. Sunkiu darbu as nedarau namuose, grindu nevalau, siurblio i rankas neimu. Pas mane yra feja thumbup.gif Nes esu tingine ir nekenciu namu darbu ax.gif
Tai jau rasiau, kad si karta prizadejau savo giminaiciam, kad pagulesiu ramiau. Nu jau visai guleti manau nelabai sveika, bet 5 DPI tvarkyti spinta irgi nereikia smile.gif
Manau kad geriausia yra pirma para pabuti kuo ramiau, antra pobiski judeti, trecia isivaizduoti kad esi karalene ir visi darbai ir reikalai tikrai palauks. Tokie kaip grindis, pietus, tvarka. Visiskas minimumas ir daug grino oro!
Atsakyti