QUOTE(Warwara @ 2011 10 22, 14:22)
Geriau neklausk Dabar planavimams pasakytas didelis stop. meldziu Dievulio,kad leistu ne tik kuo greiciau kibti i darbus,bet visai kad butu is kur ispunktuoti ir kur ideti maziukus.Zodziu, stengiuosi buti stipri-bet diagnoze liudna ir tai manau kad normalu,kad neramina ir baugina.Dabar gydausi,o paskui vel laukia operacija.
O kaip tu laikais?
J01 sveika atvykusi ir linkiu ilgai neuzsibuti o tiesiai keliauti pas Matau,kad metei reikaliukus jau siu IUI,na bet linkiu kad uztektu tik vieno IVF
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 10 22, 14:13)
J01 sveika atvykusi ir linkiu ilgai neuzsibuti o tiesiai keliauti pas Matau,kad metei reikaliukus jau siu IUI,na bet linkiu kad uztektu tik vieno IVF
taip, su IUI jau seniai baigem, niekaip nesigavo nieko, dabar galvojam apie IVF, nes kito kelio nebematau
QUOTE(J01 @ 2011 10 22, 13:05)
Aisku,kad priimsim!!!!!Ne neklausk!! Cia labai mielos ir geros mergaites!
Pakartojau dar kartą skaičiukus - 7. Krenta normaliai. Tikriausiai ir mmm nebe už kalnų. Su MB pasitarėm ir turim du variantus - imuninės problemos ir karma? Tik ką gi mum daryti... Šiandien MB jau paklausė: "Kiek kainuoja tas Georgis?"
Citas, Iride, Keberiokst
Gal galėtumėt man parašyti plikus skaičius? Nes daugiau dar nieko nesuprantu ką jūs kalbat net lietuviškai... Galima ir į až, labai lauksiu
Citas, Iride, Keberiokst
Gal galėtumėt man parašyti plikus skaičius? Nes daugiau dar nieko nesuprantu ką jūs kalbat net lietuviškai... Galima ir į až, labai lauksiu
QUOTE(PerKūnas @ 2011 10 22, 09:37)
Sveikos,
Gražių ir didelių skaičių, bei ramaus dviejų savaičių laukimo.
Gal kokių stiprių stresų paturėjo vyras? Nors aišku neįsivaizduoju kas daro įtaką. Bet ISCI tikrai ne blogiausia, kas gali būti
Laikom kumščiukus, kad tik tas vaiduoklis įgytų apčiuopiamą pavidalą.
Aš vakar po pietų sulaukiau mm, pirmadienį važiuoju į LV. Kartu ir džiaugiuosi ir nerimauju. Bet tikėjimo, kad viskas bus kuo puikiausiai turiu daugiau.
Gražių ir didelių skaičių, bei ramaus dviejų savaičių laukimo.
Gal kokių stiprių stresų paturėjo vyras? Nors aišku neįsivaizduoju kas daro įtaką. Bet ISCI tikrai ne blogiausia, kas gali būti
Laikom kumščiukus, kad tik tas vaiduoklis įgytų apčiuopiamą pavidalą.
Aš vakar po pietų sulaukiau mm, pirmadienį važiuoju į LV. Kartu ir džiaugiuosi ir nerimauju. Bet tikėjimo, kad viskas bus kuo puikiausiai turiu daugiau.
Viskas bus gerai!!!Laukiam geru naujienu!
egk, manai, kad karma - tai nesamone! А va jusu atveju imunines problemos, sakyciau kaip ir ant pavyrsiaus... Nu man, neismanelei taip atrodo, kad jei vos ne kiekviena karta kabinasi, bet neauga, tai reiskia tik tiek ir reikia, surasti ta priezasti, pasalinti ir sekmingai pastoti!!! To ir linkiu!
stera, sakyciau IUI duoda tik 20 proc sekmes prie idealiu kitu parametru, tai gi tai visiskai ne rodiklis. Nors aisku galima minimaliai pasitirti.
J01 , sveika! Nors nelabai miegstu, kai mano senos drauges cia atkeliauja, noretusi, kad jie keliautu tiesia pas , tai gi linkiu ilgai cia nesedeti, o keliauti tikslo link!
Afrodite69, tai ka tau tokio ten nustate, ne tik problema su kakleliu? Linkiu greit viska pataisyti!
stera, sakyciau IUI duoda tik 20 proc sekmes prie idealiu kitu parametru, tai gi tai visiskai ne rodiklis. Nors aisku galima minimaliai pasitirti.
J01 , sveika! Nors nelabai miegstu, kai mano senos drauges cia atkeliauja, noretusi, kad jie keliautu tiesia pas , tai gi linkiu ilgai cia nesedeti, o keliauti tikslo link!
Afrodite69, tai ka tau tokio ten nustate, ne tik problema su kakleliu? Linkiu greit viska pataisyti!
QUOTE(egk @ 2011 10 21, 22:32)
Sveikutė Pirmą kartą radau likimo draugę, net dar negaliu patikėti, kodėl anksčiau tavęs neužmačiau? Tai čia jau 5 IVF? Labai prašau plačiau - kokius tu tyrimus darei, ką tau gyd sako? Ką dabar darai kitaip?
Aš šį kartą nevartojau nieko imunitetui slopinti, bet anksčiau esu vartojusi dexamethazoną. Šiaip labai dažnai sergu, mano imunitetas neturėtų būti tvirtas, o šį kartą kaip tik prieš stimuliaciją baigiau gerti antibiotikus nuo Laimo ligos. O tau skyrė ką nors?
Sėkmės rytoj Nu žiaaauriai linkiu tau sėkmės
Atiloja, pabandyk pagalvoti, kad neturi jokios priežasties, net pačios minimaliausios kad ir lengvam nerimui Sėkmės ir tau rytoj labai linkiu
Nu paskaus man kumščiai laikyti jau dabar matos...
Aš šį kartą nevartojau nieko imunitetui slopinti, bet anksčiau esu vartojusi dexamethazoną. Šiaip labai dažnai sergu, mano imunitetas neturėtų būti tvirtas, o šį kartą kaip tik prieš stimuliaciją baigiau gerti antibiotikus nuo Laimo ligos. O tau skyrė ką nors?
Sėkmės rytoj Nu žiaaauriai linkiu tau sėkmės
Atiloja, pabandyk pagalvoti, kad neturi jokios priežasties, net pačios minimaliausios kad ir lengvam nerimui Sėkmės ir tau rytoj labai linkiu
Nu paskaus man kumščiai laikyti jau dabar matos...
Jau grizau po punkcijos. Derlius mazas, tik 3, bet labai labai tikiuosi, kad kokybiskas. Darausi jau 5 IVF. Po 4 nesekmingo mane palaike tik ryztas vel viska issitirti. Tai praejau genetikus, endokrinologus, histeroskopija su biopsija ir Bykova su visais imanomais imuniniais tyrimais. Dar uzklydau ir pas Karpenko. Bet aiskios priezasties kaip ir neradome. Genetika tvarkoje, hormonai lyg ir neblogi, buna kartais FSH aukstokas. Labiausiai nuliudino anti-miulerio hormonas tik 0.2 po kurio daktare U pasake, kad jokiu sansu stimuliacijai. Bykova stiprino imuniteta visais imanomais budais, padejo ir Karpenko (super gydytoja). Vartojau viska kas imanoma Cikloferona, uno de gato, chiavanprasha ir t.t - ziuriu, kad jau nelabai ir atmenu kitu pavadinimus. O baigiau su akupunktura. Treisas pamates antimiuleri taip pat daug ko nesitikejo, bet nustebo pamates, kad kiek imanoma neblogai reagavau i vaistus. Tai dabar tik kumsciai suspausti uz tas tris kiausialastes. Viliuosi kita savaite jau gaudysiu virusiukus
Sveikos mielosios
:super su pradzia :4u:
sveika prisijungus :4u:
sveik greiciau ir lai baigiasi tavo sios bedos kuo greiciau :4u:
labai smagu, kad pradejot galvoti apie Gorgi :4u: kuo greiciau raskit problema ir keliauk i :nestuke skyreli :4u: Citas, kaip tavo valkatos? Ar kraujo dave?:)
Papildyta:
dangutex, kaip praejo puncija?
Papildyta:
as jau po punkcijos :ax: skauda visus sonus :( namo vaziavau jausdama kiekviena akmenuka ir laikydamasi, kad neapsivemciau :( bet visa tai nublanksta, pries ta sieki :) ispunktavo 15 kiausialasciu, is ju 12 geros kokybes, o kiek ju ten susidraugaus su MB turtu paaiskes tik pirmadieni :4u: sveikos :4u: as jau po punkcijos :ax: skauda visus sonus :( namo vaziavau jausdama kiekviena akmenuka ir laikydamasi, kad neapsivemciau :( bet visa tai nublanksta, pries ta sieki :) ispunktavo 15 kiausialasciu, is ju 12 geros kokybes, o kiek ju ten susidraugaus su MB turtu paaiskes tik pirmadieni :4u:
QUOTE(PerKūnas @ 2011 10 22, 11:37)
:super su pradzia :4u:
QUOTE(J01 @ 2011 10 22, 15:05)
sveika prisijungus :4u:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 10 22, 15:13)
Geriau neklausk :oh Dabar planavimams pasakytas didelis stop. :verysad: meldziu Dievulio,kad leistu ne tik kuo greiciau kibti i darbus,bet visai kad butu is kur ispunktuoti ir kur ideti maziukus.Zodziu, stengiuosi buti stipri-bet diagnoze liudna ir tai manau kad normalu,kad neramina ir baugina.Dabar gydausi,o paskui vel laukia operacija.
sveik greiciau ir lai baigiasi tavo sios bedos kuo greiciau :4u:
QUOTE(egk @ 2011 10 22, 15:38)
Pakartojau dar kartą skaičiukus - 7. Krenta normaliai. Tikriausiai ir mmm nebe už kalnų. Su MB pasitarėm ir turim du variantus - imuninės problemos ir karma? Tik ką gi mum daryti... Šiandien MB jau paklausė: "Kiek kainuoja tas Georgis?"
Citas, Iride, Keberiokst :sos: :sos: :sos:
Citas, Iride, Keberiokst :sos: :sos: :sos:
labai smagu, kad pradejot galvoti apie Gorgi :4u: kuo greiciau raskit problema ir keliauk i :nestuke skyreli :4u: Citas, kaip tavo valkatos? Ar kraujo dave?:)
Papildyta:
Papildyta:
as jau po punkcijos :ax: skauda visus sonus :( namo vaziavau jausdama kiekviena akmenuka ir laikydamasi, kad neapsivemciau :( bet visa tai nublanksta, pries ta sieki :) ispunktavo 15 kiausialasciu, is ju 12 geros kokybes, o kiek ju ten susidraugaus su MB turtu paaiskes tik pirmadieni :4u: sveikos :4u: as jau po punkcijos :ax: skauda visus sonus :( namo vaziavau jausdama kiekviena akmenuka ir laikydamasi, kad neapsivemciau :( bet visa tai nublanksta, pries ta sieki :) ispunktavo 15 kiausialasciu, is ju 12 geros kokybes, o kiek ju ten susidraugaus su MB turtu paaiskes tik pirmadieni :4u:
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 22, 18:42)
Sveikos mielosios
su pradzia
sveika prisijungus
sveik greiciau ir lai baigiasi tavo sios bedos kuo greiciau
labai smagu, kad pradejot galvoti apie Gorgi kuo greiciau raskit problema ir keliauk i skyreli Citas, kaip tavo valkatos? Ar kraujo dave?
Papildyta:
Papildyta:
as jau po punkcijos skauda visus sonus namo vaziavau jausdama kiekviena akmenuka ir laikydamasi, kad neapsivemciau bet visa tai nublanksta, pries ta sieki ispunktavo 15 kiausialasciu, is ju 12 geros kokybes, o kiek ju ten susidraugaus su MB turtu paaiskes tik pirmadieni sveikos as jau po punkcijos skauda visus sonus namo vaziavau jausdama kiekviena akmenuka ir laikydamasi, kad neapsivemciau bet visa tai nublanksta, pries ta sieki ispunktavo 15 kiausialasciu, is ju 12 geros kokybes, o kiek ju ten susidraugaus su MB turtu paaiskes tik pirmadieni
su pradzia
sveika prisijungus
sveik greiciau ir lai baigiasi tavo sios bedos kuo greiciau
labai smagu, kad pradejot galvoti apie Gorgi kuo greiciau raskit problema ir keliauk i skyreli Citas, kaip tavo valkatos? Ar kraujo dave?
Papildyta:
Papildyta:
as jau po punkcijos skauda visus sonus namo vaziavau jausdama kiekviena akmenuka ir laikydamasi, kad neapsivemciau bet visa tai nublanksta, pries ta sieki ispunktavo 15 kiausialasciu, is ju 12 geros kokybes, o kiek ju ten susidraugaus su MB turtu paaiskes tik pirmadieni sveikos as jau po punkcijos skauda visus sonus namo vaziavau jausdama kiekviena akmenuka ir laikydamasi, kad neapsivemciau bet visa tai nublanksta, pries ta sieki ispunktavo 15 kiausialasciu, is ju 12 geros kokybes, o kiek ju ten susidraugaus su MB turtu paaiskes tik pirmadieni
Sveikinu su geru derliumi dabar daug vandenuko gerk.Gal gali pasidalinti mintimis kaip geriau pataleli ruosti. Ar zadi ka nors vartoti? Man Treisas tik crinona dave. Truputi neramu, kad estrofemo nepaskyre, nes praeitus kartus jo labai daug vartojau.