Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(egk @ 2011 10 21, 22:32)
Aš šį kartą nevartojau nieko imunitetui slopinti, bet anksčiau esu vartojusi dexamethazoną. Šiaip labai dažnai sergu, mano imunitetas neturėtų būti tvirtas

O sakyk egk, pirma karta darei pas Treisa? Ar jis tau skyre dexamethazona? Nes jis man niekada nieko neskiria. Tai tik pragnacare gerdavau.. As net neatsimenu kada sirgau.. g.gif Gal pries kokius 4-5 metus.. Gal pas mane imunitetas labai stiprus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 21, 23:12)
Kokia laime  wub.gif , dabar linkiu tokios pat sekmes!  wub.gif As pasvajoju apie porele.  wub.gif O bedeles pas jus kokios?  4u.gif Tiesa, labai idomu, kaip sekesi pirmuosius nesioti ar daug vargo ir kaip auga mazuciai?  4u.gif

Bedos pas mus vyro turtu (1mln). O nestumas buvo labai lengvas, aisku priaugau 30kg, bet jauciausi gerai, vyrukai gime 38 savaiciu po cezario, vienas buvo 3kg ir 49cm, kitas 2,75kg ir 50cm, vyrukai nemzi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 10 21, 19:16)
mirksiukas.gif atrodo, mums ivf net labiau reikia nei atrode is pradziu doh.gif

Kaip jautiesi? Bet is tiesu, labai stiprus pablgejimas pas vyra, domu kas itakojo? unsure.gif Siunciu pati didziausia palaikyma. console.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LinMer @ 2011 10 21, 19:27)
Bedos pas mus vyro turtu (1mln). O nestumas buvo labai lengvas, aisku priaugau 30kg, bet jauciausi gerai, vyrukai gime 38 savaiciu po cezario, vienas buvo 3kg ir 49cm, kitas 2,75kg ir 50cm, vyrukai nemzi smile.gif

wub.gif wub.gif Is visos sirdies linkiu tokio pat grazaus ir didelio dziaugsmo. 4u.gif O mazyliai tikrai nemazuciai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2011 10 21, 23:24)
O sakyk egk, pirma karta darei pas Treisa? Ar jis tau skyre dexamethazona? Nes jis man niekada nieko neskiria. Tai tik pragnacare gerdavau.. As net neatsimenu kada sirgau.. g.gif Gal pries kokius 4-5 metus.. Gal pas mane imunitetas labai stiprus?  doh.gif

Pas Treijsą. LT dariau tik inseminacijas. Dexamethazoną man buvo skyrusi M per paskutinę IUI, tada irgi kabinosi doh.gif Tik jau nebepamenu skaičiaus, bet nedidelis - atrodo, kad pilnai nebuvo 10. O Treijsas ir man nieko skirti niekada nenori, užtat aš ir savivaliauju. Na šį kartą dėl dexamethazono net bandžiau apgauti doh.gif Sakau;"gydytojau, anksčiau sakėt, kad dar kažką reiks gerti, atrodo dexamethazoną ar kaip?" O jis sako, nu ne nesakiau, gal nesusikalbėjom doh.gif Ir priminė, kad ką tik sirgau.
O tavo gal tikrai labai stiprus? Aš tai net neišsivaizduoju kaip pavyzdžiui galima visus metus nesirgti g.gif Bet mano tikriausiai persilpnas tas imunitetas tada?
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 21, 23:29)
Kaip jautiesi? Bet is tiesu, labai stiprus pablgejimas pas vyra, domu kas itakojo?  unsure.gif Siunciu pati didziausia palaikyma. console.gif  4u.gif

neisivaizduoju, kas itakojo doh.gif ir dar taip zenkliai doh.gif buvo geriausi rezultatai, vos ne donoru siule buti, todel net negalvojom, kad gali buti kazkas ne taip doh.gif dabar tiesiog tokia naujos informacijos virskinimo stadija ir bandymai susidelioti tolimesnius galimus veiksmus, nes iki siol kadangi nereikejo, nebuvau gilinusis i tokias problemas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 10 21, 19:36)
neisivaizduoju, kas itakojo doh.gif ir dar taip zenkliai doh.gif buvo geriausi rezultatai, vos ne donoru siule buti, todel net negalvojom, kad gali buti kazkas ne taip doh.gif dabar tiesiog tokia naujos informacijos virskinimo stadija ir bandymai susidelioti tolimesnius galimus veiksmus, nes iki siol kadangi nereikejo, nebuvau gilinusis i tokias problemas cool.gif

Iveiksite viska, o gal dar galima atstatyti. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tik dabar perskaiciau, tai siunciu glebi palaikymo balionu T.P Keberiokst ir jos mazuciui. 4u.gif wub.gif

Labos ir ramios nakties visoms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 21, 23:35)
Treijsas ir man nieko skirti niekada nenori, užtat aš ir savivaliauju. Na šį kartą dėl dexamethazono net bandžiau apgauti doh.gif Sakau;"gydytojau, anksčiau sakėt, kad dar kažką reiks gerti, atrodo dexamethazoną ar kaip?" O jis sako, nu ne nesakiau, gal nesusikalbėjom doh.gif Ir priminė, kad ką tik sirgau.
O tavo gal tikrai labai stiprus? Aš tai net neišsivaizduoju kaip pavyzdžiui galima visus metus nesirgti g.gif Bet mano tikriausiai persilpnas tas imunitetas tada?

Gerai tu cia norejai ji apgauti hihihi.gif Bet tai kaip gerai kad jis isigilina i kiekvienos pacientes situacija! thumb_yello.gif O ne kaip kai kurie gydytojai.. Pvz., kai nuejau neseniai pas gyd LT, tai ji apziurejus ir keliais zodziais nupasakojus padeti isikniaube rasyti ant lapuko atsakymu, o kai pradejau klausineti kas, kaip ir ka cia dabar daryti, tai pasake, kad palaukciau ir netrukdyciau dabar jos. O kai nustojo rasyti, padave lapuka ir pradejo lydeti mane link duru sakydama viso gero.. Be to vaziuodama namo dar pamaciau, kad ant lapuko uzrasyta mano pavarde, o vardas ir gimimo metai sesiasdesimtmetes moters doh.gif Ar gi taip senai atrodau?? lotuliukas.gif Nu bet tai apie ka ji galvoja dirbdama tai as nesuprantu.. doh.gif
Tai panasu, kad pas tave per silpnas imunitetas, jei tiek sergi unsure.gif Dabar tau reiketu save pastiprinti ir atsigauti. 4u.gif
Atsakyti
Atiloja - ramiakas, punkcija baikos palyginus nervotriaska tas dvi savaites po to smile.gif

Keberiokst - tavo palaikymo komanda keliuose skyreliuose, buckis ir laikykites 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 21 spalio 2011 - 23:52
Labas rytas, na ar turime mes ir siandien geru naujienu? bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
Taja, kaip pirmoji naktis su mazuciais? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 22, 08:07)
Labas rytas, na ar turime mes ir siandien geru naujienu?  bigsmile.gif  4u.gif

Labas rytas mergaites, geru naujienu pranesti negaliu, bet ir blogu dar nepranesinesiu- sakykim, kad man dar nerodo tongue.gif nors tiesa sakant as tai lyg ir iziuriu beveik nematoma antra juostele(vyras sako,kad irgi mato). Gavau velniu, kad skubinu ivykius ir prigrasino iki antradienio laukti blush2.gif
vis ta nekantrybe mano doh.gif
Laikykit kumstukus antadieni aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Mai-ja @ 2011 10 22, 06:23)
Laikykit kumstukus  antadieni  aciuks.gif

Laikysim! victory.gif
Atsakyti