QUOTE(dangutex @ 2011 10 21, 20:34)
Laikykis, Egk, tik nenuleisk ranku, ieskok ir butinai rasi priezasti. As jau 4 IVf turejau ir trys is ju kabinosi. Vienas buvo negimdinis, o paskutinis net su 86 HCG skaiciuku, kuris po keliu dienu nukrito. Po to dariau daugybe tyrimu, vartojau ivairiausius preparatus ir vel pasiryzau. Rytoj punkcija.
Norejau Taves paklausti, ar vartojai dabar ka nors slopinancio imuniteta. Gal Tavo organizmas priesinasi pvz. embrionui ar kokiam hormonui.
Norejau Taves paklausti, ar vartojai dabar ka nors slopinancio imuniteta. Gal Tavo organizmas priesinasi pvz. embrionui ar kokiam hormonui.
Sveikutė Pirmą kartą radau likimo draugę, net dar negaliu patikėti, kodėl anksčiau tavęs neužmačiau? Tai čia jau 5 IVF? Labai prašau plačiau - kokius tu tyrimus darei, ką tau gyd sako? Ką dabar darai kitaip?
Aš šį kartą nevartojau nieko imunitetui slopinti, bet anksčiau esu vartojusi dexamethazoną. Šiaip labai dažnai sergu, mano imunitetas neturėtų būti tvirtas, o šį kartą kaip tik prieš stimuliaciją baigiau gerti antibiotikus nuo Laimo ligos. O tau skyrė ką nors?
Sėkmės rytoj Nu žiaaauriai linkiu tau sėkmės
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 21, 22:10)
Kazkoks lengvas nerimas uzejo ir miegelis neateina...
Atiloja, pabandyk pagalvoti, kad neturi jokios priežasties, net pačios minimaliausios kad ir lengvam nerimui Sėkmės ir tau rytoj labai linkiu
Nu paskaus man kumščiai laikyti jau dabar matos...