QUOTE(Citas @ 2011 10 21, 10:07)
Na genetiniai tyrimai tai ne tas pats kas imuniniai. Tai sakai suderinamuma tyretes ir kileres ane? Ir ten viskas gerai? nes pas mane ir tas ir tas su nukrypimais. O Bykova tiria tuos TNF ir pan? Cia gal keberiokst ir iride geriau patartu. Saunu kad vyras palaiko ir sutinka kazka daryti o ne sedeti ir laukti stebuklo, as tiesiog manau kad kai kurioms is musu dievulis daugiau isbandymu skiria, bet po to vis tiek atlygis ateina
Laikykites.
Beje jei sugalvosi vaziuoti i londona ir neturit pas ka apsistoti, mielai padesiu
Mano rupuzes valkatos vakar parode savo nosi o dabar turbut ant pachmielo isvare, nes vel kaip ir nieko
Ačiū, cituk, geriete tu
Į Londoną negaliu sau leisti dėl piniginių dalykų. Ką jūs ten kalbat su Iride ir Keberiokst visada skaitau, bet nu praktiškai nieko nesuprantu
Bykovai vieną kart skambinau, tai aišku atvažiuokit, tirsim, žiūrėsim, nieko nežinau... Taip ir nenuvažiavom. Kogero vistiek teks. Gal sakiau dar su Treijsu dėl jos pakalbėsiu. Dabar tai atrodo, kad nebeturėčiau net jėgų kažkam naujai viską pasakot...
O genetiniai ir imuniniai tai žinau kad ne tas pats. Juos esu dariusi ne pas Bykovą, o ligoninėse - ir Santariškėse, ir LV. Nu nieko jie neparodė...
Linkiu tau sulaukti mėmių greičiau