Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(avilte @ 2011 10 16, 13:59)
Egk, as pagelbesiu NORMAI  mirksiukas.gif , turiu pora vnt . Dabar bandau issidereti virusiuka  nestuke.gif  uz crinone  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gerų derybų ax.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 16, 15:04)
Cia bendrauja pacias didziausias sirdis turincios moterys, tuo isitiku kaskart.  wub.gif

Egk, taip, nieko nenutraukeme. Kaip jautiesi tu?  wub.gif

Kaip smagu, kad nenutraukėte, juk tiek vilčių ir tikėjimo belaukdamos to starto sudedame 4u.gif
Aš bandau drąsintis blush2.gif

QUOTE(norma @ 2011 10 16, 17:29)
egk, laukiam kitos savaites su gerom ziniom, laikom kumscius  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 16, 18:53)
Oi kaip tave suprantu. Jei pirmomis dienomis skrajojau lyg ant sparnų, tai artėjant penktadieniui mano ramybė pamažu senka. Na bet kaip nors. Mes juk stiprios. Anksčiau ar vėliau vis tiek nugalėsim  victory.gif

Jo... Aš irgi pirmom dienom džaiugiuosi nėštumu ir viskas būna gerai, bet kai jau artėja TA diena visa narsa išgaruoja... O sakiau, kad nebijosiu...
Atsakyti
Labas vakaras merginos,

Prašausi į jūsų būrį su savo antruoju IVF. Bandysim latviškus gydimo būdus smile.gif

Ketvirtadienį susileidau blokuojančius, lauksiu mm ir ... lapkritį lauksiu teigiamų rezultatų.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Aciu Zemynai uz nuostabius namucius 4u.gif
user posted image
Dziugu,kad toliau planuosite ir bandysite thumbup.gif O vyrui stiprybes, sveikatos ir zinoma,kuo greiciau susitaikyti ir susigyventi su liga mirksiukas.gif tikiuos kad ji ji nelabai kankis 4u.gif
user posted image
Visoms mergaitems startuojancioms,laukiancioms punkcijos,isodinimo ar HCG nuosirdziai,is visos sirdies linkiu kuo didziausios sekmes wub.gif Labai jus palaikau,visa sirdele esu su jumis ir dziaugiuosi kartu..ir liudziu..bet tikiuos,kad sie namuciai ir ateityje bus tik dziaugsmo asaros wub.gif
user posted image
T.P.Keberiokst anot temoj manes klausei ir nespejau tau atsakyti.Taigi po PAP atsakymas ; HSIL, vidutine, ryski displazija,carcinoma in situ. Po biopsijos ; carcinoma in situ..dabar laukiu atsakymu po operacijos.O kodel domies? blush2.gif
Warwara,nelabai supratau ka norejai paskyti kad tavo pazystamos suregavo adekvaciai i operacija g.gif Be to,dziugu kad jau po 6-8 savaiteliu tau bus isodinimasi ir kazkaip nezinau,bet toksj jausmas kad linksmai tu Kaledas sutiksi,oi linksmai tongue.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif Norejau pasitikslinti, gal padesit man "zaliai" ax.gif : kas yra blokuojantys ir del kokiu priezasciu jie yra leidziami? cia visoms juos skiria? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 10 16, 18:29)
avilte, siunciu tau daug daug  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Su malonumu priimu wub.gif Dabar mes 'kvites" lotuliukas.gif
Sekmes tau ir tavo pilvinukui mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 16, 23:26)
Labas visoms 4u.gif  Norejau pasitikslinti, gal padesit man "zaliai" ax.gif : kas yra blokuojantys ir del kokiu priezasciu jie yra leidziami? cia visoms juos skiria? unsure.gif

Sveikute mirksiukas.gif Linkiu ilgai neuzsibuti mirksiukas.gif
Blokuojantys leidziami dazniausiai 21cd, kad truputi uzmigdyti-pailsinti kiausides , skiria prie ilgos schemos mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikute mirksiukas.gif Linkiu ilgai neuzsibuti mirksiukas.gif
Blokuojantys leidziami dazniausiai 21cd, kad truputi uzmigdyti-pailsinti kiausides , skiria prie ilgos schemos mirksiukas.gif
[/quote]

Aciu uz greita atsakyma 4u.gif Tiesiog idomu pasidare, kodel man tokiu vaistu neskyre unsure.gif Tai priejau isvados, kad pas mane trumpa schema smile.gif O kokiu atveju buna taikomos ilgos schemos - kiek suprantu, kai nevaisingumas susiijes su ovuliacijos ar endo problemom? g.gif
Atsakyti
group.gif group.gif group.gif Musu nauji namuciai!!!!!! wub.gif
Aciu zemyna-melynake uz juos!!!!
Kad tik daug pabiruciu juose butu!!!!
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 16, 19:39)
Jo... Aš irgi pirmom dienom džaiugiuosi nėštumu ir viskas būna gerai, bet kai jau artėja TA diena visa narsa išgaruoja... O sakiau, kad nebijosiu...

Siunčiu didelį glėbį drąsos ir ramybės wub.gif Oj, kaip maloniai nustebinai su savo tyliais planeliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 10 16, 19:52)
Labas vakaras merginos,

Prašausi į jūsų būrį su savo antruoju IVF. Bandysim latviškus gydimo būdus smile.gif

Ketvirtadienį susileidau blokuojančius, lauksiu mm ir ... lapkritį lauksiu teigiamų rezultatų.

Nieko čia nereikia prašytis. Prisijunk ir tiek. Juk mes čia viena didelė šeima group.gif
Linkiu, kad trečio karto nebeprireiktų biggrin.gif Sėkmės, mergyte!
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 16, 20:39)
Gerų derybų ax.gif

Egk, zinai, kad negali nuvilti musu si karta mirksiukas.gif Nes taip gera pasidaro kai senbuve iseina i nestuliu skyreli, tada atrodo , kad neliksiu nu ir as viena cia vargelio vargti... doh.gif
Atsakyti
Prasom, mergaites 4u.gif , kad tik tikrai butu svajoniu issipildymo namukai ir visos sulauktume teisingu skaiciuku. wub.gif Labanaktukas, graziu sapnu. 4u.gif
Atsakyti
Kitty3
O kokiu atveju buna taikomos ilgos schemos - kiek suprantu, kai nevaisingumas susiijes su ovuliacijos ar endo problemom?

Paprastasi tai amzius, endo, vyro turtas smile.gif Bet galimos variacijos smile.gif
Linkiu greit cia apsisukti!

Afrodite69
ka norejai paskyti kad tavo pazystamos suregavo adekvaciai i operacija
Ne adekvaciai sureagavo, o adekvaciau praejo. T.y. ne tavo gi kalte, kad nuskausminimas baigesi anksciau nei procedura. Ir kad skaudetu labai negirdejau. Tai gi uz kancias gausi gera rezultata ir puikiu snaiguciu porele thumbup.gif

Be to,dziugu kad jau po 6-8 savaiteliu tau bus isodinimasi ir kazkaip nezinau,bet toksj jausmas kad linksmai tu Kaledas sutiksi,oi linksmai

Kaledas as bet kokiu atveju linksmai sutiksiu, mane i tikra lietuviska baliu pakviete thumbup.gif Jubiliejus, visi reikalai! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 17 spalio 2011 - 08:07