Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(ela33 @ 2011 10 20, 19:54)
Sveikos,as kaip visad su klausimais.Kaiptik pradejau crinona,atsirado toks niezulys,deginimas,nezinau net ka daryt.Ar cia kokia bacila.Pirma kart taip nebuvo.Gal kam yra taip buve,gal ka patartumet.  blush-anim-cl.gif

Matyt tavo organizmui jis nepatinka,bandyk prasyti ,kad pakeistu kitu hormonu,nes man irgi pirma karta kaip ir nieko nebuvo ,o antra karta tai baisiai mano organizmui nepatiko netgi prasidejo uzdegimas ir nieztejo ir perstejo.o si karta tai paskyre LUTINUS jis matyt silpnesnis,tai dienos norma 3vnt.
Atsakyti
Warwara - tavo plakatu galia jau net gasdina biggrin.gif Ka tik parsivilko valkatos smile.gif Na si karta jau issipausiu meginiui i graikija lotuliukas.gif pagaliau ledai pajudes, nes stilius jau nervint buvo pradejes ax.gif

Atsakyti
Aciu Mai-ja aciuks.gif
Atsakyti
Citai, nu tai sveikinu. biggrin.gif 4u.gif

O Warwaros prasau ir maldauju, kad reikiamu metu ir man iskeltu gera. angel.gif biggrin.gif 4u.gif

Labos nakties, saldziu sapnu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jau latvių skyrelį paskaičiau ir geras ir nelabai naujienas.

Širdi džiaugias kartu su Tanga ir nerimas ima dėl egk.

QUOTE(Terze @ 2011 10 20, 18:07)
Merginos, noriu pasibedavoti.... Snd gyd man pasiule "greitesni problemos sprendimo buda-nuvaziuoti i kurorta". Kaip jums?
Kas ten viniu turejo???????

Ot tai puikiai čia sušnekėjo... O nesiūlė vienai, be vyro važiuoti?
doh.gif

QUOTE(ela33 @ 2011 10 20, 20:54)
Sveikos,as kaip visad su klausimais.Kaiptik pradejau crinona,atsirado toks niezulys,deginimas,nezinau net ka daryt.Ar cia kokia bacila.Pirma kart taip nebuvo.Gal kam yra taip buve,gal ka patartumet.  blush-anim-cl.gif

Man panašiai pirmą kartą buvo, tik ne iš karto. Po keletos dienų. Panašiai kaip pienligė užklumpa. Bet kantriai kentėjau, nes pagalvojau, kad gal čia taip ir turi būti.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, žinau kad suprantat kaip jaučiuosi.
Nežinau nei ką galvot, nei ką daryt. Nesupykit mergaitės, kurios sako, kad nei kart ir nesikabino, bet dabar galvoju, kad geriau ats būtų buvęs neigiamas jau antradienį, tada buvau tam pasiruošus, o vakar - ne.
Atiloja, o tą pregnilį O.K. skiria?
Logiškiausia aišku būtų važiuoti į Londoną pas tą Georgį, bet žinau, kad šitame gyvenime pas jį jau nenuvažiuosiu. Belieka susirinkti snaigutes, o tada jau kelti rankas...
Nebeatsimenu kurioje temoje buvome kalbėję apie energetikus ar ekstrasensus. Atsimenu kažkurios mergaitės lankėsi. Ypač domina tas vyras Kaune. Būčiau labai dėkinga už kontaktus, galima į a.ž.
Atsakyti
egk
Labuka, taip norejau geru naujienu... Bet... Labai labai uzjauciu ir linkiu stiprybes!
Dabar visos viltis i snaigutes!
Bet zinai ka as tau pasakysiu. Kodel tu nenori padaryti ta minimuma, jei negali padaryti maksimuma? Kodel, jei negali nuvaryti i Londona. nenueini pas ginetikus Vilniuje? Nors minimaliai gali gi istyrti imunini nevaisinguma? Ta pati Bykova Lv? Nors kaz ka padaryti gi galima. Nes jau akivaizdu, kad problema ne pastoti, problema islaikyti embriona. Tavo embironai tai galingi! wub.gif Manau jiems reikia truputuka tik padeti!
As nesu tokia zinove kaip Kibiriokst, as tik elementariai.
Koks tavo rezusas? O vyro? Pas tave ne -, o pas vyra +?
Zodziu, manau galima ka nors paziureti ir nevarant i Londona.
Papildyta:
Terze
Viniu turejau as, bet ten stogui smile.gif Tau reikia automato smile.gif Arba sautuvo smile.gif

PerKūnas
O nesiūlė vienai, be vyro važiuoti?

Tai as suprantu butent vienai smile.gif

Citas ot matau koks geras plakatas. As tris dienas abejojau ar kelti ji, ar ne smile.gif Reiskia nelaikas buvo!

ela33
Sekmes!
Isodinimas ant dienu? Ar jau buvo?

Man prasidejo panika, bloga nuotaika ir aplamai nemyliu viso pasaulio! Deopherelinas yra jega!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 21, 09:07)
egk
Labuka, taip norejau geru naujienu... Bet... Labai labai uzjauciu ir linkiu stiprybes!
Dabar visos viltis i snaigutes!
Bet zinai ka as tau pasakysiu. Kodel tu nenori padaryti ta minimuma, jei negali padaryti maksimuma? Kodel, jei negali nuvaryti i Londona. nenueini pas ginetikus Vilniuje? Nors minimaliai gali gi istyrti imunini nevaisinguma? Ta pati Bykova Lv? Nors kaz ka padaryti gi galima. Nes jau akivaizdu, kad problema ne pastoti, problema islaikyti embriona. Tavo embironai tai galingi!  wub.gif Manau jiems reikia truputuka tik padeti!
As nesu tokia zinove kaip Kibiriokst, as tik elementariai.
Koks tavo rezusas? O vyro? Pas tave ne -, o pas vyra +?
Zodziu, manau galima ka nors paziureti ir nevarant i Londona.

Tai kad minimumą, manau, jau padariau. Dariau kažkokius genetinius - viskas gerai. Dariau LV imuninius, kileres ten net kelių rūšių - viskas gerai. Buvau pas Karpenko Vilniuje, sakė mistika... Pas abu su vyru kraujo grupės pliusinės, pas vyrą rezultatai ok. Na embrionai kad garantuotai galingi tai tik šį kart. Praėjusius kartus bėda būdavo nurašoma blogai kokybei. Bet praėjusius kartus irgi kabinosi. Dabar ir embrionas buvo super, ir įsodinta vienintelis - vėl kabinasi ir vėl fiasko. Tai kur dabar problema? Na Bykova jau domiuosi gal tūkstantąjį kart. Reikia tikriausiai man pas ją, reikia pirma MB įkalbėt. Na šiandien jis lyg ir sutinka ir pas ekstrasensus, ir pas ją...
Atsakyti
egk
Nu, kol vyras sutinka pas ekstrasensus, temk ji pas Bykova thumbup.gif Blogiau tai nebus! 4u.gif
O gal snaigutes bus dar galingesnes!!!!
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Egk, dar karteli. 4u.gif

Warwara, cia tau. 4u.gif

Taja, pacio sekmingiausio susitkimo! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 21 spalio 2011 - 08:36
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 10 20, 22:35)
Warwara - tavo plakatu galia jau net gasdina  biggrin.gif Ka tik parsivilko valkatos  smile.gif  Na si karta jau issipausiu meginiui i graikija  lotuliukas.gif pagaliau ledai pajudes, nes stilius jau nervint buvo pradejes  ax.gif

thumbup.gif sveikinu su valkatu parsibastymu 4u.gif Nu ir ka, nuleisk krauja, siusk greiciau i Graikija ir laukiam rezultatu 4u.gif
QUOTE(egk @ 2011 10 21, 08:57)
Ačiū, mergaitės, žinau kad suprantat kaip jaučiuosi.
Nežinau nei ką galvot, nei ką daryt. Nesupykit mergaitės, kurios sako, kad nei kart ir nesikabino, bet dabar galvoju, kad geriau ats būtų buvęs neigiamas jau antradienį, tada buvau tam pasiruošus, o vakar - ne.
Atiloja, o tą pregnilį O.K. skiria?
Logiškiausia aišku būtų važiuoti į Londoną pas tą Georgį, bet žinau, kad šitame gyvenime pas jį jau nenuvažiuosiu. Belieka susirinkti snaigutes, o tada jau kelti rankas...
Nebeatsimenu kurioje temoje buvome kalbėję apie energetikus ar ekstrasensus. Atsimenu kažkurios mergaitės lankėsi. Ypač domina tas vyras Kaune. Būčiau labai dėkinga už kontaktus, galima į a.ž.

Stiprybes tau dar karta 4u.gif
Del Pregnyl, tai man O.K. buvo ji israsiusi, bet net nepamenu, gal ji netgi be recepto galima isigyti? g.gif Jis lyg ir apie 40 lt kainuoja 4u.gif
QUOTE(Warwara @ 2011 10 21, 09:10)

Man prasidejo panika, bloga nuotaika ir aplamai nemyliu viso pasaulio! Deopherelinas yra jega!

nu tai brangioji, kelk sau plakata, kad vyti baime 4u.gif
I r apie depherelina thumbup.gif lotuliukas.gif
Beje, jau gali siandien kelti savo plakata (jei jauti, kad reikia biggrin.gif) kad mano vaikai nuo rytojaus vaisintusi ir dalintusi ax.gif blush2.gif

Grazios dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 21, 09:17)
Tai kad minimumą, manau, jau padariau. Dariau kažkokius genetinius - viskas gerai. Dariau LV imuninius, kileres ten net kelių rūšių - viskas gerai. Buvau pas Karpenko Vilniuje, sakė mistika... Pas abu su vyru kraujo grupės pliusinės, pas vyrą rezultatai ok. Na embrionai kad garantuotai galingi tai tik šį kart. Praėjusius kartus bėda būdavo nurašoma blogai kokybei. Bet praėjusius kartus irgi kabinosi. Dabar ir embrionas buvo super, ir įsodinta vienintelis - vėl kabinasi ir vėl fiasko. Tai kur dabar problema? Na Bykova jau domiuosi gal tūkstantąjį kart. Reikia tikriausiai man pas ją, reikia pirma MB įkalbėt. Na šiandien jis lyg ir sutinka ir pas ekstrasensus, ir pas ją...

Na genetiniai tyrimai tai ne tas pats kas imuniniai. Tai sakai suderinamuma tyretes ir kileres ane? Ir ten viskas gerai? nes pas mane ir tas ir tas su nukrypimais. O Bykova tiria tuos TNF ir pan? Cia gal keberiokst ir iride geriau patartu. Saunu kad vyras palaiko ir sutinka kazka daryti o ne sedeti ir laukti stebuklo, as tiesiog manau kad kai kurioms is musu dievulis daugiau isbandymu skiria, bet po to vis tiek atlygis ateina nestuke.gif wub.gif Laikykites. Beje jei sugalvosi vaziuoti i londona ir neturit pas ka apsistoti, mielai padesiu blush2.gif

Mano rupuzes valkatos vakar parode savo nosi o dabar turbut ant pachmielo isvare, nes vel kaip ir nieko blink.gif
Atsakyti