Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(egk @ 2011 10 20, 19:56)
Laboratorija tai kita, bet skaičius tai beveik toks pats. Gyd skambinau, sakė kažkodėl po mmm pakartot HCG. Kaži kodėl? Gal gali būti nevietoj? Ar kaip?

absurdas kazkoks.... ka reiskia po mmm pakartoti???
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 20, 19:47)
Labas vakaras, mergaitės,
šiandien mano HCG 21,8. Reiškia sustojo praktiškai...

Nu bet tai kas cia per velniava su tais tavo HCG g.gif Ne pirmas gi kartas ir sitaip g.gif Kabinasi lelius, akivaizdu, bet kodel sustoja ? As tavo vietoj dar kartociau rytoj.Du kartus is eiles labe klyst neturetu.
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 20, 19:07)
Cia tylu, matyt visos svencia smile.gif

Merginos, noriu pasibedavoti.... Snd gyd man pasiule "greitesni problemos sprendimo buda-nuvaziuoti i kurorta". Kaip jums?
Kas ten viniu turejo???????

nu net nezinau, ar cia juoktis, ar cia verkt doh.gif

QUOTE(Mai-ja @ 2011 10 20, 19:24)
Labas mergaites,
griztu ir as i jusu skyreli,ir vel bandau savo laime tik si karta su snaigutem.Siandien jau 10 dpi(jei skaiciuojant ir idejimo diena spalio11) dideliam mano dziaugsmui idejo net du !!! Deja iki testadienio dar toli-tik antradieni,mat pas mus NO kraujo tyrimu nedaro,bet jauciu,kad neislauksiu galbut savaitgali testuosiuos .
tik labai jau neramu,kad jokiu nestumo pozymiu nejauciu ,tik kazko labai keistai desini sona vis maudzia tarsi spaustu kiausides
Egk,Tanga-labai dziaugiuosi kartu su jumis thumbup.gif  Sveikinu!!!!!!!!

sekmes dideliausios ir II 4u.gif

nu bl, s... doh.gif o su gydytoju kalbejai? Gal i skubia pagalba pregnyl ateitu? 4u.gif
Atsakyti
Egk, nerandu žodžiu paguosti..Rašau ir trinu, nes viskas taip beprasmiškai skamba. Laikykitės su TB. Linkiu, kad jūsų snaigutės pagaliau duotų pačius gražiausius rezultatus 4u.gif Gal jau laikas ir Bykovą išbanyt, nes jums taip mažai iki sėkmės trūksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 20 spalio 2011 - 19:23
QUOTE(Tanga @ 2011 10 20, 15:37)
Tikrai ne specialiai kankinau. Buvau pietauti, o grįždama pasukau skaičiukų sužinoti.

60,53 IU/ml

rolleyes.gif

Pasitikslinau dar, ar atsakymas teigiamas. Registratorė sako: "Juk daugiau už 1, aišku, teigiamas". Ką manot jūs? Ar telpu į normas?

Tanga, nu pagaliau ir tau pavyko bigsmile.gif - taip irgi tyliai sekiau tavo IVF reikalus. Be galo džiaugiuosi už tave, dabar kad tik didėtų tavo gražūs skaičiukai. Bučkis tavo lėliukui (-ams) wub.gif

egk, g.gif nesuprantu dėl tų skaičiukų, kad jie vietoj stovi? betd ar tikėkim steuklais, visko būna, tuo labiau, kad skirtingos laboratorijos unsure.gif
Atsakyti
Maija, labukas ir linkiu dideliu skaiciuku. smile.gif 4u.gif

Egk, ar tikrai negalima kazkaip pajudinti visko, nu gal reikia dar kartoti. unsure.gif
Papildyta:
Terze, cia juokis ar verkti? unsure.gif doh.gif 4u.gif Viniu berods Warwara turejo. lens.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 20, 18:47)

Neturiu žodžių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 10 20, 20:21)
Tanga, nu pagaliau ir tau pavyko  bigsmile.gif - taip irgi tyliai sekiau tavo IVF reikalus. Be galo džiaugiuosi už tave, dabar kad tik didėtų tavo gražūs skaičiukai. Bučkis tavo lėliukui (-ams)  wub.gif

Ačiū. Buvai viena iš tų, kurių istorijos įkvėpė mane nepasiduoti. Po bučkį į abu žandukus tavo mielai dukružei wub.gif
Atsakyti

Egk, palauk dar neliudek, gal dar pakils skaiciukai
Atsakyti
Sveikos,as kaip visad su klausimais.Kaiptik pradejau crinona,atsirado toks niezulys,deginimas,nezinau net ka daryt.Ar cia kokia bacila.Pirma kart taip nebuvo.Gal kam yra taip buve,gal ka patartumet. blush-anim-cl.gif
Atsakyti

nu ***** man tik dvi mintys galvoj - arba laboratorijos skirtingos sukniso tuos skaiciukus arba pas tave aiskiai imunines problemos, nes tokie ankstyvi sustojimai vystytis primena daug mano skaitytu istoriju angliskuose puslapiuose kurios issprestos butent istyrus imunines problemas. Egk laikykites su tb ir kilkit vel snaiguciu pasiemimui xxx
Atsakyti
Egk, siunciu didziuli apkabinima, mes su tavimi. user posted image

Taja, pacios diziauses sekmes rytoj, laikau kumstukus. wub.gif 4u.gif
Atsakyti