Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Tanga @ 2011 10 20, 16:09)
Dar kurį laiką pabūsiu, palauksiu kitų bendražygiu. Kartu pradėjome, vargelį vargome, kartu ir pas nėštukes keliausime. Nors ir ten jau nemažas būrys pažįstamų laukia.

Ach Tanga, kaip as tau baltai pavydziu siandieninio jausmo ir tu begaliniu pokalbiu su "JUO JA" pilvuke wub.gif wub.gif wub.gif Kaip ir sakiau, rytoj savo fotosesijoje spindesi ir niekas nesupras kas tave taip pakeite (na isskyrus tuos kurie zino ax.gif ) Grazaus tau savaitgalio ir daug nealkoholiniu kokteiliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 20, 14:37)
Tikrai ne specialiai kankinau. Buvau pietauti, o grįždama pasukau skaičiukų sužinoti.
60,53 IU/ml
Pasitikslinau dar, ar atsakymas teigiamas. Registratorė sako: "Juk daugiau už 1, aišku, teigiamas". Ką manot jūs? Ar telpu į normas?

user posted image Sveikinimai!!! wub.gif
Atsakyti
Na kokios NAUJIENOS!!!!!!
EGK, Tanga - sveikinu merginos!!!!!!!!! Valio!!!!!
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2011 10 20, 13:30)

thumbup.gif
Atsakyti
Cia tylu, matyt visos svencia smile.gif

Merginos, noriu pasibedavoti.... Snd gyd man pasiule "greitesni problemos sprendimo buda-nuvaziuoti i kurorta". Kaip jums?
Kas ten viniu turejo???????
Atsakyti
Labas mergaites,
griztu ir as i jusu skyreli,ir vel bandau savo laime tik si karta su snaigutem.Siandien jau 10 dpi(jei skaiciuojant ir idejimo diena spalio11) dideliam mano dziaugsmui idejo net du !!! Deja iki testadienio dar toli-tik antradieni,mat pas mus NO kraujo tyrimu nedaro,bet jauciu,kad neislauksiu galbut savaitgali testuosiuos .
tik labai jau neramu,kad jokiu nestumo pozymiu nejauciu ,tik kazko labai keistai desini sona vis maudzia tarsi spaustu kiausides

Egk,Tanga-labai dziaugiuosi kartu su jumis thumbup.gif Sveikinu!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Mai-ja @ 2011 10 20, 19:24)
Labas mergaites,
griztu ir as i jusu skyreli,ir vel bandau savo laime tik si karta su snaigutem.Siandien jau 10 dpi(jei skaiciuojant ir idejimo diena spalio11) dideliam mano dziaugsmui idejo net du !!! Deja iki testadienio dar toli-tik antradieni,mat pas mus NO kraujo tyrimu nedaro,bet jauciu,kad neislauksiu galbut savaitgali testuosiuos .
tik labai jau neramu,kad jokiu nestumo pozymiu nejauciu ,tik kazko labai keistai desini sona vis maudzia tarsi spaustu kiausides
Egk,Tanga-labai dziaugiuosi kartu su jumis thumbup.gif  Sveikinu!!!!!!!!

Sveikute!
Dziaugiuosi uz tave Mai-ja ir tikiuosi tu pratesi ta dziugesi, kuris cia vyrauja!!!
Atsakyti
Labas vakaras, mergaitės,
šiandien mano HCG 21,8. Reiškia sustojo praktiškai...
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 20, 19:47)
Labas vakaras, mergaitės,
šiandien mano HCG 21,8. Reiškia sustojo praktiškai...

...Sveikute...skambinai gyd.??gal kokiu vaistu galima greit viska pajudinti? toj pacioj laboratorijoj darei? gal vel kokie matavimo vienetai skiriasi???
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 20, 19:52)
...Sveikute...skambinai gyd.??gal kokiu vaistu galima greit viska pajudinti? toj pacioj laboratorijoj darei? gal vel kokie matavimo vienetai skiriasi???

Laboratorija tai kita, bet skaičius tai beveik toks pats. Gyd skambinau, sakė kažkodėl po mmm pakartot HCG. Kaži kodėl? Gal gali būti nevietoj? Ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 20, 19:56)
Laboratorija tai kita, bet skaičius tai beveik toks pats. Gyd skambinau, sakė kažkodėl po mmm pakartot HCG. Kaži kodėl? Gal gali būti nevietoj? Ar kaip?

Jei laboratorija kita, tai tikrai gal verta pakartoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 19, 20:23)
Jo jo, Daivuk atsiprasau jei suklaidinau, butina pasakyti koki tyrima nori daryti. Tik norejau pabrezti kad tai ne kraujo is venos tyrimas. Beje as va laukiu mmm ir darysiu dar gilesni tyrima, vadinama uzslepta chlamidija, ureaplazma ir mikoplazma. Pasirodo tai kad pas mane niekada nebuvo rasta chlamidija nereiskia kad as jos neturiu  blink.gif Tik va valkatos neskuba atsivikti  unsure.gif

O ta gilesni tyrimuka,tai reikia i graikija siust ane?Jeigu galite parasykit smulkiau,kaip ka daryt ir kur tiksliai reikia siust,labai dekinga buciau...Gal i az butu galima smile.gif
Atsakyti