Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 10 20, 14:59)
Tavo sesė kažką sumaišė tikrai. Negali būti 10 dpi tokie skaičiukai nei pro kur schmoll.gif

Aš manau, čia tiesiog reikia kablelį padėti per vidurį ir viskas normaliai gaunasi. Gal jai telefonu padiktavo keturis skaičius ir nepasivargino pasakyti, kad kablelis per vidurį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 20, 14:43)
nesuk sau galvos, juk ne kiekis svarbu  4u.gif primink, kokiom dozem tave stimuliuoja  4u.gif

Gonal po 150 ir predniz 2 tab/d. Na turbut be reikalo ir as cia tryznioju - visgi dar daug laiko liko ir kaip bus, taip bus ax.gif Galesiu svaicioti paskutines dvi savaites - o dabar belieka - nervus i koncervus doh.gif
Atsakyti
Dabar liko sulaukti Egk patvirtinimo. Truputį pailsinau kumštukus, dabar galima vėl iš naujo suspausti už kitų mergaičių sėkmę.
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 20, 14:57)
Pagal dienas atrodo taip ir auga - po 1-2 mm i diena ax.gif  O punkcijos data - apie kitos savaites viduri lyg kalbejo - tai tikiu, kad iki to laiko dar spes paaugti, jei viskas gerai g.gif  Tik, kiek supratau, gyd pati nori, kad butu daugiau negu 3 tinkami blush2.gif . Gonali leidziu po 150. Aciu, Citai, uz issamia konsultacija 4u.gif  mirksiukas.gif

Tanga  thumbup.gif  Sveikinimai didziausi istojus i  nestuke.gif  gretas thumbup.gif

zinoma, kad viskas bus gerai 4u.gif
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 10 20, 14:59)
Tavo sesė kažką sumaišė tikrai. Negali būti 10 dpi tokie skaičiukai nei pro kur schmoll.gif

drinks_cheers.gif man irgi taip trodo, o kaip pati Tanga sako, matyt kableli kazkur ne ten padejo 4u.gif

Tanga, nera ko sedeti planuojanciu parasiuke, jei drasiai gali sedeti pastverusiu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 20, 10:37)
Tikrai ne specialiai kankinau. Buvau pietauti, o grįždama pasukau skaičiukų sužinoti.

60,53 IU/ml

rolleyes.gif

Pasitikslinau dar, ar atsakymas teigiamas. Registratorė sako: "Juk daugiau už 1, aišku, teigiamas". Ką manot jūs? Ar telpu į normas?

VALIO VALIO VALIO!!! user posted image
Atsakyti
Nu,TANGA,nu saunuole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 20, 15:46)
Nu,TANGA,nu saunuole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oro_buckis.gif

Aš jaučiuosi tik šiek tiek prisidėjusi. Dėkoti reikės Treijsui biggrin.gif Beveik krikštatėviu galėtų būti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tanga, dekok savo pilvinukui, nes tai jis taip labai kabinasi ir nori pas jus. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Tanga, super skaiciukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sese tavo tikrai nusisneka.Tokiu skaiciu nebuna tokia diena blink.gif O jeigu ne duok Dieve kam nors 9 dpi (isodinimo dienos neskaiciuojam) ir butu 4000, tai jau skaitytusi greiciau anomalija, o ne puikus rezutatas. Nagi, palauk dabar EGK ir pas nestukes zengte mars abi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 20, 15:56)
Tanga, dekok savo pilvinukui, nes tai jis taip labai kabinasi ir nori pas jus.  wub.gif  4u.gif

Jam aš kas penkias minutes dėkoju ir prašau nepasprukti. Prižadėjau savo bumbuliukui tiek gražių dalykų...
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 20, 12:02)
Jam aš kas penkias minutes dėkoju ir prašau nepasprukti. Prižadėjau savo bumbuliukui tiek gražių dalykų...

Isivaizduoju.... wub.gif Aukite, stiprekite ir labai labai lauksime pavirusuojant. wub.gif
Atsakyti
Dar kurį laiką pabūsiu, palauksiu kitų bendražygiu. Kartu pradėjome, vargelį vargome, kartu ir pas nėštukes keliausime. Nors ir ten jau nemažas būrys pažįstamų laukia.
Atsakyti