Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 20, 13:58)
Na jeigu jie jau pasiruose ir punkcijai, tai isvis thumbup.gif  O manieji, man kazkaip itartinai letai auga (gal kokiu vitaminu dar truksta biggrin.gif ) - is tokio kiekio turbut nieko ypatingo ir neisspausim schmoll.gif O taip noretusi doh.gif Priaugo ju belekiek, sonus skauda, o naudos bus turbut tik is keleto ju  schmoll.gif

nesuk sau galvos, juk ne kiekis svarbu 4u.gif primink, kokiom dozem tave stimuliuoja 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 20, 14:37)
Tikrai ne specialiai kankinau. Buvau pietauti, o grįždama pasukau skaičiukų sužinoti.

60,53 IU/ml

rolleyes.gif

Pasitikslinau dar, ar atsakymas teigiamas. Registratorė sako: "Juk daugiau už 1, aišku, teigiamas". Ką manot jūs? Ar telpu į normas?

thumbup.gif sveikinu 4u.gif kelinta siandien dpi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 20, 13:43)
Ačiū, mergytės, jūsų patvirtinimas mane labiau sujaudino ir įtikino, nei tie skaičiai padiktuoti telefonu. Jaučiu, ryt reikia pakartoti ir raportuoti Treijsui, nes paskui tik pirmadienį galėčiau.

Nudžiugink jau jį šiandien mirksiukas.gif . Jis man net neliepė kartoti HCG.
Atsakyti
Tanga sveikinimai kuo didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif, dabar jau tikrai nestuje esi nestuke.gif nestuke.gif

As vis paskaitineju si skyreli, man taip idomu mergaites kaip jums sekas, ir matau labai daug geru naujienu apturejo sis skyrelis smile.gif

Tikiu kad visos laukiancios ir kantriai skinancios kelia i prieki pagaliau pasieks savo tiksla thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 10 20, 14:45)
Nudžiugink jau jį šiandien mirksiukas.gif . Jis man net neliepė kartoti HCG.

as irgi pamenu, kad jei virsyja 50, tai jau TIKRAS nestumas 4u.gif kai maziau, tai liepia kartoti 4u.gif
ech, kokia grazi (neziurint i apsiniaukusi ora) diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 20, 14:43)
nesuk sau galvos, juk ne kiekis svarbu  4u.gif primink, kokiom dozem tave stimuliuoja  4u.gif
thumbup.gif sveikinu  4u.gif kelinta siandien dpi?  4u.gif

10 dpį, jei skaičiuoti ir įsodinimo dieną.
O mano sesė sakė, kad jai tokiu laiku jau 4000 buvo. Čia gal matavimo vienetai kitokie ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 20, 14:51)
O mano sesė sakė, kad jai tokiu laiku jau 4000 buvo. Čia gal matavimo vienetai kitokie ar kaip?

tai tau siandien 9 DPI 4u.gif ir labai labai geri skaiciukai thumbup.gif
Atsakyti
Oho kaip greitai pastvėrusių eilutėje atsidūriau. Matau, jums tikrai daugiau jokių patvirtinimų nereikia, o aš vis dar ieškau sliekų. Na išties sunku tuo patikėti po tiek metų nevilties. Bet kai atsigausiu ir būsiu 100 proc. tikra viduje, sušoksiu čia jums pergalės šokį. Pasipurtysiu, kaip reikiant, kad virusiuką palikčiau išeidama biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 20, 12:51)

Tai jei skaiciuoti natur cikla,tau 13 dienu po ovuliacijos? Kaip tokiai dienai skaicia geri,daugelis sako,kad 14 dpo tiketusi 50 geram rezultatui.
O,kad pas tavo sese tokiu metu 4000 buvo,kazkaip netikiu,nebent ji savo dienas pametus buvo,nes nelabai realu.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 20, 14:31)
O ka tau jau punkcijos data numatyta?? Siaip punkcija paskiria nuo to kaip stimuliuojasi. Siaip kiekis normalus, dydis irgi manau (po kiek gonalio leidies?) Folikulai auga apie 1-2mm per diena. Tinkami punkcijai yra nuo 18mm , tai tau reiketu dar maziausiai 3 dienas pastimuliuot. Viskas gerai, juk gydytojai zino ka daro  mirksiukas.gif

Pagal dienas atrodo taip ir auga - po 1-2 mm i diena ax.gif O punkcijos data - apie kitos savaites viduri lyg kalbejo - tai tikiu, kad iki to laiko dar spes paaugti, jei viskas gerai g.gif Tik, kiek supratau, gyd pati nori, kad butu daugiau negu 3 tinkami blush2.gif . Gonali leidziu po 150. Aciu, Citai, uz issamia konsultacija 4u.gif mirksiukas.gif

Tanga thumbup.gif Sveikinimai didziausi istojus i nestuke.gif gretas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 20, 14:55)
Tai jei skaiciuoti natur cikla,tau 13 dienu po ovuliacijos? Kaip tokiai dienai skaicia geri,daugelis sako,kad 14 dpo tiketusi 50 geram rezultatui.
O,kad pas tavo sese tokiu metu 4000 buvo,kazkaip netikiu,nebent ji savo dienas pametus buvo,nes nelabai realu.

Na negalėjo ji pamesti, nes jai IUI darė, tai tiksliai viską žinojo. Ji tyrimą darė "Motinos ir vaiko" klinikoje. Vieną dieną buvo apie 4000, kitą - apie 6000.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 20, 13:51)

Tavo sesė kažką sumaišė tikrai. Negali būti 10 dpi tokie skaičiukai nei pro kur schmoll.gif
Atsakyti
Tanga, prisidedu ir aš prie audringų sveikinimų clap.gif
Atsakyti