Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 10 20, 08:56)
nu ot kales!!!!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tanga,labai tyliai sveikinu 4u.gif Tik teigiamu skaiciuku mirksiukas.gif

O dar geresnis Warwaros plakatas !!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 20, 11:35)

Warwara nu nerealus lotuliukas.gif

Tanga ir Egk - abi jau be 5 minuciu nestuke.gif thumbup.gif

Keberiokst - kaip ten Reginiukas? gal jau mergyte verziasi ateiti wub.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 20, 09:42)
Warwara nu nerealus  lotuliukas.gif

Tanga ir Egk - abi jau be 5 minuciu  nestuke.gif  thumbup.gif

Keberiokst - kaip ten Reginiukas? gal jau mergyte verziasi ateiti  wub.gif ?

Nu tylu kol kas,kaip supratau niekas niekur neskuba.Siandien berods jai TA,tai gal veliau parasys paskutines naujienas smile.gif
Atsakyti
Reginiukui lengvo susitikimo! bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 20, 11:08)
Atiloja - kad tas 3V man padeda tik tada kai jau teplioja, o va pas mane pries pora dienu lyg truputi buvo tokio patepliojimo, bet po to vel nieko  doh.gif Nepasiduosiu ir lauksiu  cool.gif

o gal tas tepliojimas ir buvo tapo valkatos? g.gif Bet jei nebuvo, tai po Warwaros plakato, butinai parsiras lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausyk, Atiloja, kaip jautiesi, neskauda sonu nuo tiek derliaus? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 20, 11:48)
o gal tas tepliojimas ir buvo tapo valkatos?  g.gif  Bet jei nebuvo, tai po Warwaros plakato, butinai parsiras  lotuliukas.gif

Jezau negasdink blink.gif , man reikia KRAUJO po velniu!!! tik si menesi man jo reikia ir jo nera!!!!!
Nu ne tas tepliojimas buvo pora kartu ant tualetinio truputi rusvo tepimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 20, 11:52)
Klausyk, Atiloja, kaip jautiesi, neskauda sonu nuo tiek derliaus?  smile.gif  4u.gif

aciu kad klausi 4u.gif
zinok, skauda..., kartais net kvepuoti trukdo (kai pyrstelt negali) ax.gif Bet dzin, tegul skauda, kad tik macytu smile.gif 4u.gif
o tu jau rytoj zinosi pradzios data bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 10 20, 11:53)
Jezau negasdink  blink.gif , man reikia KRAUJO po velniu!!! tik si menesi man jo reikia ir jo nera!!!!!
Nu ne tas tepliojimas buvo pora kartu ant tualetinio truputi rusvo tepimo  unsure.gif

jei tik ant tualetinio popieriaus, tada neuzskaitom 4u.gif laukiam valkatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 20, 07:55)
aciu kad klausi  4u.gif
zinok, skauda...,  kartais net kvepuoti trukdo (kai pyrstelt negali) ax.gif Bet dzin, tegul skauda, kad tik macytu smile.gif  4u.gif
o tu jau rytoj zinosi pradzios data  bigsmile.gif

Viskas aisku, tai linkiu, kad labai nekankintu skausmeliai. 4u.gif

Aga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 20 spalio 2011 - 11:02
Jezau negasdink  blink.gif , man reikia KRAUJO po velniu!!! tik si menesi man jo reikia ir jo nera!!!!!
Nu ne tas tepliojimas buvo pora kartu ant tualetinio truputi rusvo tepimo  unsure.gif

Pareis tos tavo nelabosios, kur jos dėsis biggrin.gif
Atsakyti

Nu duokit zmogui kraujo pagaliau kas nors biggrin.gif

Tanga, laukiu issiziojus lens.gif Tiktai gaila, kad iki pat 2 val. reiks laukt, o mano kleckui futbolo varzybostuo metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 20, 10:41)
Labas rytas  4u.gif

Aciuy uz pagyras mano derliui  4u.gif  blush2.gif

nu zinok, net nezinau  blush2.gif Gydytojas sake, kad tuos 10 galima butu ir vakar punktuoti, bet nori dar kitus datempti  blush2.gif Bet namuose turiu echo nuotraukas, tai paziuresiu  4u.gif

Na jeigu jie jau pasiruose ir punkcijai, tai isvis thumbup.gif O manieji, man kazkaip itartinai letai auga (gal kokiu vitaminu dar truksta biggrin.gif ) - is tokio kiekio turbut nieko ypatingo ir neisspausim schmoll.gif O taip noretusi doh.gif Priaugo ju belekiek, sonus skauda, o naudos bus turbut tik is keleto ju schmoll.gif

Labas visoms mirksiukas.gif
Atsakyti