Testukas ir toliau vaiduokliauja. Vaiduokliukas pasirodė tik gerokai vėliau. Gal testai pagedę, pirkau už 5 Lt. Po ramios naktelės išaušo neramus rytas Drąsiau drambly, drąsiau drambly... MB jaučiu tuoj čiups mane už parankės ir veš hcg daryti. Aš spyriojuosi, nes rytinis testukas drąsos nesuteikė. Nesibarkit. Pačios žinot, kaip būna
Labas rytas
Aciuy uz pagyras mano derliui
nu zinok, net nezinau Gydytojas sake, kad tuos 10 galima butu ir vakar punktuoti, bet nori dar kitus datempti Bet namuose turiu echo nuotraukas, tai paziuresiu
as irgi i slaunis bijojau tas liemens apsauginis sluoksnis kazkaip mieliau adatoms atrodo
oi kaip laukiu zinau, kaip tai baisu, bet ... nu... laaaaukiu
Aciuy uz pagyras mano derliui
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 19, 21:41)
o kokiu dydziu tavo foliukai uzaugo?
nu zinok, net nezinau Gydytojas sake, kad tuos 10 galima butu ir vakar punktuoti, bet nori dar kitus datempti Bet namuose turiu echo nuotraukas, tai paziuresiu
QUOTE(Citas @ 2011 10 19, 22:12)
Labai geras derlius Ovitrelio as leidausi dvi normas i viena ir i kita pilvo puse (gydytoja sake, kad jei stimuliantus leidausi i slaunis, tai tada ir ovitreli galeciau kalt ten pat). Bet neisivaizduoju kaip galima i slaunis leistis, man kazkaip ant pilvo ta lasinuku juosta atrodo stipriai apmazina skausma Laukiam ziniu sestadieni - o po to grazaus poravimosi
as irgi i slaunis bijojau tas liemens apsauginis sluoksnis kazkaip mieliau adatoms atrodo
QUOTE(Tanga @ 2011 10 20, 09:50)
Testukas ir toliau vaiduokliauja. Vaiduokliukas pasirodė tik gerokai vėliau. Gal testai pagedę, pirkau už 5 Lt. Po ramios naktelės išaušo neramus rytas Drąsiau drambly, drąsiau drambly... MB jaučiu tuoj čiups mane už parankės ir veš hcg daryti. Aš spyriojuosi, nes rytinis testukas drąsos nesuteikė. Nesibarkit. Pačios žinot, kaip būna
oi kaip laukiu zinau, kaip tai baisu, bet ... nu... laaaaukiu
Warwara - man lyg buvo tepimas truputi bet as tai nurasiau, patepliojimams pries mmm, juk blokuojantys pradedami 21cd tai valkatos ne taip toli. Nemanau kad verta pas gydytoja del to begti. paziurek kaip siandien, ryt jei dauges tada gal verta pasitarti. O beje tau gydytojas dar netikrino ir nepatvirtino ar cista pasisalinus???
Tanga - bijai tu, mes nervojames ir netrivojam. As tavo vietoj mastyciau taip. NT vaiduoklis - as buciau devintam danguj ir TIKRAI daryciau hcg,, kas ten zino gal zirniukas nori pagalbos (papildomu vaistuku) nestumo palaikymui, tai dar turetum siandien popiete pas gydytoja nulekt. O palikti viskas iki pirmadienio - niekada to nedaryciau
Mano valkatu nera nu ot kales!!!!
Tanga - bijai tu, mes nervojames ir netrivojam. As tavo vietoj mastyciau taip. NT vaiduoklis - as buciau devintam danguj ir TIKRAI daryciau hcg,, kas ten zino gal zirniukas nori pagalbos (papildomu vaistuku) nestumo palaikymui, tai dar turetum siandien popiete pas gydytoja nulekt. O palikti viskas iki pirmadienio - niekada to nedaryciau
Citas
Pries mmm man neteplioja niekad. Iki mmm dar uz savaites.
Paziuresiu kaip ten tie tepliojimai, vis vien net ryt nebus mano gyd
Del cistos tai sakiau, leido startuoti su ja, nes per apziura jinai buvo pasikeitusi i isnykimo puse, tai gi jei kaip rasides mmm jinai isnyks, tai pradesim stimuliacija, jei neisnyks - tada bus super ilga schema.
Tanga
Del visko sutinku su Cituku!
Del cistos tai sakiau, leido startuoti su ja, nes per apziura jinai buvo pasikeitusi i isnykimo puse, tai gi jei kaip rasides mmm jinai isnyks, tai pradesim stimuliacija, jei neisnyks - tada bus super ilga schema.
Tanga
Del visko sutinku su Cituku!
Dramblys gavo vyrišką spyrį ir pridavė kraują. Atsakymas apie 14 val. Pagalvojau, jei sužinosiu blogą naujieną, tai šiandien dar turėsiu laiko pabliauti ir rytoj būsiu, kaip naujai gimusi. Moku aš greitai atsistoti ant kojų po blogų žinių. Mane jos mobilizuoja naujam žygiui. Bet kol kas galvokim, kad viskas bus gerai, ir jeigu nesunku, spūstelėkim kumštukus.
QUOTE(Citas @ 2011 10 20, 10:56)
nu ot parazutkos 3V bandei?
QUOTE(Tanga @ 2011 10 20, 11:04)
Dramblys gavo vyrišką spyrį ir pridavė kraują. Atsakymas apie 14 val. Pagalvojau, jei sužinosiu blogą naujieną, tai šiandien dar turėsiu laiko pabliauti ir rytoj būsiu, kaip naujai gimusi. Moku aš greitai atsistoti ant kojų po blogų žinių. Mane jos mobilizuoja naujam žygiui. Bet kol kas galvokim, kad viskas bus gerai, ir jeigu nesunku, spūstelėkim kumštukus.
Laikau laikau, ir kojas sukryziavau
QUOTE(Warwara @ 2011 10 20, 11:03)
Citas
Aisku, nu bet kadangi ta susitraukus cista dar yra tai gal tai ir yra priezastis to patepliojimo Vis tiek kazkaip nemanau kad cia kazkas rimto - jei neramu ir sakai kad ryt gydytojos nebus tai siandien pasuk ir paklausk.
QUOTE(Tanga @ 2011 10 20, 11:04)
Labai didziuojuosi tavo stiprybe, net jeigu tau isdristi prireike vysrisko spyrio i minkstaja Vis tik vyras logiskiau pamaste si karta Visai nesunku ir kumsciai suspausti!!! ***** dar 3 valandas laukti
Atiloja - kad tas 3V man padeda tik tada kai jau teplioja, o va pas mane pries pora dienu lyg truputi buvo tokio patepliojimo, bet po to vel nieko Nepasiduosiu ir lauksiu
QUOTE(Citas @ 2011 10 20, 10:56)
Nieko nebus teks Warwarai, kelti Cituko mmm raudoną plakatą.
QUOTE(Tanga @ 2011 10 20, 11:14)
Uchhh, laukiam Tangos didelius skaiciukus!!!!