Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(taja78 @ 2011 10 19, 16:50)
Na,as penktadieni varysiu susirinkt ledinuku.

Jau pradedu kumstukus laikyti. wub.gif 4u.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 19, 17:25)
prisiduodu apie save: uzauginus 10 puikiu foliu, dar 5 prognozuojamas datempimas iki reikiamo dydzio  thumbup.gif rytoj ovitrelis (beje, jis irgi i pilva leidziamas? Nieko nebepamenu  doh.gif ), sestadieni punkcija  4u.gif

Super! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 19, 10:14)
Matai uztai vienus gydytojus gerbiu o kitus visai nurasau. Tai kodel ne karto LT net neuzsimine apie toki tyrima!! na ka laukiu rezultatu ir gydausi vadinasi  biggrin.gif  O kada planuojat kita starta? Nes man butum didelis pozityvumo pavyzdys su savo sekme  wub.gif  Ir kelintas jusu bandymas bus?  ax.gif

Na zinai, nenurasau as 1 IVF nesekmes vien ureaplazmai (akivaizdu, kad pries metus ja irgi turejau), niekas nezino, kodel tiksliai nepavyko.. Bet gerai, kad dabar galim kazka daugiau padaryt sekmes link.. smile.gif
Baisu ir sakyt, kada planuojam, nes jau eile kartu kazkas sutrukdydavo. Jei pavyks, tai gruodi ar sausi. Bandysim antra karta smile.gif Siaip as nusiteikus tyliai ta laikotarpi praleist, bet jei turesiu geresniu ziniu, tai tikrai pasakysiu smile.gif Per 1,5 metu mielas tapo sis forumas ir visos cia besilankancios mergaites wub.gif

O tyrimus galima bet kurioj klinikoj pasidaryt, tik reikia ne vien tepinelio tyrimo, bet aiskiai ivardint, kad norit issitirt del ureaplazmos, mikoplazmos ir chlamidijos. Man gine sake, kad jei nepasakai, kad butent situ nori, tepinelis paprastas tikrai tau to neivardins. Taigi reik reikalaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 10 19, 22:16)
Na zinai, nenurasau as 1 IVF nesekmes vien ureaplazmai (akivaizdu, kad pries metus ja irgi turejau), niekas nezino, kodel tiksliai nepavyko.. Bet gerai, kad dabar galim kazka daugiau padaryt sekmes link..  smile.gif
Baisu ir sakyt, kada planuojam, nes jau eile kartu kazkas sutrukdydavo. Jei pavyks, tai gruodi ar sausi. Bandysim antra karta  smile.gif Siaip as nusiteikus tyliai ta laikotarpi praleist, bet jei turesiu geresniu ziniu, tai tikrai pasakysiu  smile.gif Per 1,5 metu mielas tapo sis forumas ir visos cia besilankancios mergaites  wub.gif

O tyrimus galima bet kurioj klinikoj pasidaryt, tik reikia ne vien tepinelio tyrimo, bet aiskiai ivardint, kad norit issitirt del ureaplazmos, mikoplazmos ir chlamidijos. Man gine sake, kad jei nepasakai, kad butent situ nori, tepinelis paprastas tikrai tau to neivardins. Taigi reik reikalaut  smile.gif

Jo jo, Daivuk atsiprasau jei suklaidinau, butina pasakyti koki tyrima nori daryti. Tik norejau pabrezti kad tai ne kraujo is venos tyrimas. Beje as va laukiu mmm ir darysiu dar gilesni tyrima, vadinama uzslepta chlamidija, ureaplazma ir mikoplazma. Pasirodo tai kad pas mane niekada nebuvo rasta chlamidija nereiskia kad as jos neturiu blink.gif Tik va valkatos neskuba atsivikti unsure.gif

Na meiles vaisius - aisku kaip jausies taip ir elgsies, bet mes visos tau tik sekmes linkesim ir dziaugsimes kartu 4u.gif

Taja - sekmes tau didiji penktadieni wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz palinkejimus!Labai, labai , labai!!! 4u.gif
As uz visas laikau kumstukus ir vis galvoju, tai apie viena,tai apie kita....
Nuo penktadienio busiu tryzne NR 1!!! lotuliukas.gif Prasom nepykt mirksiukas.gif
Labanaktis visoms!!!
Atsakyti
Ramios nakteles, Taja. mirksiukas.gif 4u.gif Liko tik viena diena! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 19, 20:50)
Na,as penktadieni varysiu susirinkt ledinuku.Laukiu labai,bet kartu ir nervuojuos labai.Baisu tas laukimas,tryzniojimas,pozymiu ieskojimas.Nu,bet niekur as nuo viso sito nepabegsiu,teks... mirksiukas.gif

Teks teks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sėkmės tau 4u.gif

QUOTE(avilte @ 2011 10 19, 21:11)
EGK, taip ir zinojau, kad pagaliau tu busi  nestuke.gif  Tyliukais tyliukais sveikinu  wub.gif  Primink, buk gerute, ka sikart papildomai vartojai ir ka darei kitaip?  mirksiukas.gif

O mane kaip grauzia sazine, kad po 2IVF 8dpo pasidarius HCG-2,03 pasiklioviau gydytoju ir nutraukiau crinone, gal butu buves kristinukes pavyzdys  doh.gif

Vartojau aš daug, buvau išprotėjus lotuliukas.gif
Aišku - vitaminai pregnacare, biggrin.gif pakaitaliojau su paprasta folio rūgštim juos. Nakvišų aliejų, omega DHA rūgštis, žuvų taukus, vit B naudojau ir kitais kartais. O va vitaminą D3, geležį, Q10 ir bičių pienelį naudojau tiik dabar. Vit D ir geležies pati pasidariau tyrimą, nes taip sugalvojau. Buvo prie žemosios ribos, todėl gėriau. Paskui vasarą vit D nebegėriau. Dar buvau pas Karpenko ir ji man išrašė Thyboną, Wobenzimą ir aspiriną. Ilgai bambėjau, bet paskui nusprendžiau, kad nėra ko prarast. O svarbiausia - per stimuliaciją savavališkai išgėriau 5 closto tabletes...
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 19, 21:25)
prisiduodu apie save: uzauginus 10 puikiu foliu, dar 5 prognozuojamas datempimas iki reikiamo dydzio  thumbup.gif rytoj ovitrelis (beje, jis irgi i pilva leidziamas? Nieko nebepamenu  doh.gif ), sestadieni punkcija  4u.gif

Derlius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif

Dar kartą ačiū visom mergaitėm už palaikymą 4u.gif Iki rytojaus VAKARO biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 19 spalio 2011 - 21:49
Ekg, ramios nakteles, busimas mamuk. wub.gif 4u.gif

Labos naktiies visoms. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, Tanga, laukiame testuko. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Atiloja, nu super derlius thumbup.gif Oi lauksim dabar vestuvines nakties biggrin.gif

Tanga, ir as jau issiziojus sedziu prie kompo, laukiu tavo testo bigsmile.gif Ech, pamenu as ta kasrytini testuko daryma..........paskui kasrytini HCG daryma......... hihihi.gif
Atsakyti
Duokim TANGAI atsidziaugt dviem riebiais II smile.gif lotuliukas.gif
Mes paskui jau.... biggrin.gif
Atsakyti
Atiloja ot cia derlius, as suprantu! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Egk, laukiam tavo graziu skaiciuku! wub.gif
Taja, graziaus susitikimo rytoj wub.gif
o pas mane klausimas. Vakar po pirmo durio vakare pastebejau, kad isskyros yra tokios... nu kaip ir truputuka kremines spalvos, i ruduma. Ne stipriai, bet. Siandien is ryto irgi. Aisku dar paziuresiu iki rytojaus, bet kaip manot, ar verta pas gyd. begti? Ar buvo kam nuo blokuojanciu taip? Praeita karta pas mane nebuvo nieko. Ar gali taip cista valytis g.gif Nu kaip erzina, kad viskas eina nenormaliai!

user posted image
Atsakyti
egk, Tanga stipriai stipriai spaudziu kumstukus uz jusu didelius skaiciukus 4u.gif tikiu, kad jie tokie ir bus 4u.gif

Atiloja thumbup.gif turtelis smile.gif lengvos tau punkcijos sestadieni ir stipriu maziuku 4u.gif

Taja grazaus susitikimo su savo ledinukais wub.gif ir ramaus laukimo 4u.gif

Grazios dienos ir sekmes visoms kitoms mergaitems 4u.gif
Atsakyti