Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Tanga @ 2011 10 19, 20:08)
Aš irgi tų NT bijau kaip velnias kryžiaus. Nežinia, kiek jų sugadinta per tuos kelis metus. Bet pamačiusi vaiduokliuką pamiršau visas nuoskaudas. Gražių tau rytoj skaičiukų  smile.gif

Aha aš irgi pamirščiau ax.gif
Ir tau gražių rytoj skaičiukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 19, 18:31)
pirmą kartą savo istorijoje pamačiau vos įžiūrimą vaiduokliuką. Apsiašarojau, nes niekada nesu įžiūrėjusi nei blankiausio vaiduoklio. Galvojau, kad matau, ką noriu matyti. Parodžiau MB, jis irgi pamatė. Nežinau, ar tai tikra, bet man šito užteks, kad šiąnakt ramiai išsimiegočiau. O rytoj, jei testukas vėl parodys vaiduokliuką, pasidarysiu HCG. Pažadu  biggrin.gif

Jėga thumbup.gif , laukiam ryt gražių skaičiukų 4u.gif .
Atsakyti
Mergaitės, aš susiradau kristinukės žinutę
"Dariausi LV EGV klinikoje. Rugsėjo 8 d. įsodino 3 embrioniukus. 09-14 hcg 0,100. 09-21 hcg - 20,5. 09-27 HCG 899,7. "
Tai jai 09.21 hcg buvo 20,5 o įsodino 09 08, taip? Tai reiškia kad hcg 20 jai buvo 13 DPĮ?
AR TAIP, MERGAITĖS?

Atsakyti
Sveikos,cia raset del tu uroplazmu,kur ta tyrima galima pasidaryt?Nes man atrodo as tokio nesidariusi,gal butu gerai pasidaryt pries antra IVF
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 19, 19:31)
Puse dienos praleidusi lovoje ir tualete, šiek tiek atsigavusi, nutariau išlįsti iš namų. Paslampinėjau po Akropolį. Kadangi nuotaika buvo š_dina, atrodė, kad blogiau negali būti, tai nutariau porą testukų nusipirkti: vieną šiam vakarui, o kitą rytojaus rytui. Žinau, kad elgiausi kvailai, bet man to labai reikėjo. Žodžiu, pasidariau aš tą testą, pamačiau vieną pagalį, bet neišmečiau. Galvoju pažiūrėsiu iš ryto, apsiraminsiu ir to kito nebegadinsiu. Dar kartą sakau, žinau, kad padariau nesąmonę. Ko galima tikėtis, jei visą rytą praleidau tualete, o paskui gėriau, kaip išprotėjusi, nes reikėjo atstatyti skysčių balansą. Bet nusprendžiau dar kartą žvilgtelėti į testą ir pirmą kartą savo istorijoje pamačiau vos įžiūrimą vaiduokliuką. Apsiašarojau, nes niekada nesu įžiūrėjusi nei blankiausio vaiduoklio. Galvojau, kad matau, ką noriu matyti. Parodžiau MB, jis irgi pamatė. Nežinau, ar tai tikra, bet man šito užteks, kad šiąnakt ramiai išsimiegočiau. O rytoj, jei testukas vėl parodys vaiduokliuką, pasidarysiu HCG. Pažadu  biggrin.gif

Pazada uzregistravom - ne apsakyt nemoku kaip dziaugiuosi del taves wub.gif Nors zinojau ir tikejau, ta temperatura, tie durimai kazkaip aiskus pozymiai man - o jau NT vaiduoklis tai mano atveju nereiketu nei hcg (ir as niekada gyvenime to nesu maciusi wub.gif )

QUOTE(egk @ 2011 10 19, 20:23)
"Dariausi LV  EGV klinikoje. Rugsėjo 8 d. įsodino 3 embrioniukus. 09-14 hcg  0,100. 09-21 hcg - 20,5. 09-27 HCG 899,7. "
Tai jai 09.21 hcg buvo 20,5 o įsodino 09 08, taip? Tai reiškia kad hcg 20 jai buvo 13 DPĮ?
AR TAIP, MERGAITĖS?

Tikrai taip ax.gif

NU KA NESTUKES - IVF SKYRELIO VARDU PRASOME RUOSTI DVI VIETAS nestuke.gif SKYRELYJE, MES TUOJ IS CIA MESIME PORA MERGAICIU, TAI KAD NESEDETU BE NAMU UZBOOKINU VIETAS biggrin.gif

QUOTE(daivukas27 @ 2011 10 19, 20:24)
Sveikos,cia raset del tu uroplazmu,kur ta tyrima galima pasidaryt?Nes man atrodo as tokio nesidariusi,gal butu gerai pasidaryt pries antra IVF

man atrodo kad sita tyrima man dare is maksties tepinelio, bet man dare UK. manau kad bet kuri rimtesne (o ypac) vaisingumo klinika ar ligonines ginekologinis skyrius toki tyrima gali suorganizuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 19, 15:42)
Betuk, tryznioju blush2.gif , nes labai, labai labai beprotiskai noriu, labai laukiu savo teisingu skaiciuku ir savo kleckiuku. Tas noras toks didziulis, kad niekam nieko nesakant, net neuzsimenant apie vaiku planavimus, visi aplink sako, kad as turbut greit busiu nescia  blink.gif , man matyt ant kaktos uzrasyta.  ax.gif  lotuliukas.gif Taip ju laukiu, kad vos valdausi praeidama pro vaikisku prekiu parduotuve neuzejusi, bet pries vitrina visada sustoju, paziuriu kokia lovyte ar kokias pirktume, kokia karieta... oj kaip as ju laukiu.... Nu negaliu nieko padaryti, na labai as ju laukiu ir labai. Na ir gerai, ziuriu as cia tokia viena pamisusi, na ir kas, bet as va taip smarkiai laukiu ir manyje nebetelpa.  ax.gif  wub.gif

Tikrai ne viena tu tokia irnesakyk.gif As irgi svaigstu doh.gif
Na,as penktadieni varysiu susirinkt ledinuku.Laukiu labai,bet kartu ir nervuojuos labai.Baisu tas laukimas,tryzniojimas,pozymiu ieskojimas.Nu,bet niekur as nuo viso sito nepabegsiu,teks... mirksiukas.gif
As nuo tu KT tokia ispampus jauciuos, nebegaliu blink.gif O ir valgyt noriu istisai unsure.gif ...jauciu,kilogramai aplink talija viniojas smagiai g.gif biggrin.gif Laikaus is paskutiniuju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 19, 21:23)
"Dariausi LV  EGV klinikoje. Rugsėjo 8 d. įsodino 3 embrioniukus. 09-14 hcg  0,100. 09-21 hcg - 20,5. 09-27 HCG 899,7. "
AR TAIP, MERGAITĖS?

EGK, taip ir zinojau, kad pagaliau tu busi nestuke.gif Tyliukais tyliukais sveikinu wub.gif Primink, buk gerute, ka sikart papildomai vartojai ir ka darei kitaip? mirksiukas.gif

O mane kaip grauzia sazine, kad po 2IVF 8dpo pasidarius HCG-2,03 pasiklioviau gydytoju ir nutraukiau crinone, gal butu buves kristinukes pavyzdys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 19, 19:31)
Puse dienos praleidusi lovoje ir tualete, šiek tiek atsigavusi, nutariau išlįsti iš namų. Paslampinėjau po Akropolį. Kadangi nuotaika buvo š_dina, atrodė, kad blogiau negali būti, tai nutariau porą testukų nusipirkti: vieną šiam vakarui, o kitą rytojaus rytui. Žinau, kad elgiausi kvailai, bet man to labai reikėjo. Žodžiu, pasidariau aš tą testą, pamačiau vieną pagalį, bet neišmečiau. Galvoju pažiūrėsiu iš ryto, apsiraminsiu ir to kito nebegadinsiu. Dar kartą sakau, žinau, kad padariau nesąmonę. Ko galima tikėtis, jei visą rytą praleidau tualete, o paskui gėriau, kaip išprotėjusi, nes reikėjo atstatyti skysčių balansą. Bet nusprendžiau dar kartą žvilgtelėti į testą ir pirmą kartą savo istorijoje pamačiau vos įžiūrimą vaiduokliuką. Apsiašarojau, nes niekada nesu įžiūrėjusi nei blankiausio vaiduoklio. Galvojau, kad matau, ką noriu matyti. Parodžiau MB, jis irgi pamatė. Nežinau, ar tai tikra, bet man šito užteks, kad šiąnakt ramiai išsimiegočiau. O rytoj, jei testukas vėl parodys vaiduokliuką, pasidarysiu HCG. Pažadu  biggrin.gif

thumbup.gif tyliai sveikinu ir laukiu rytoj dideliu skaiciuku 4u.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 19, 19:42)
Kad tik tavo zodzai tam ponui D i ausyte.  bigsmile.gif  wub.gif
O del KT taip, liko gerti iki sekmadienio, penktadieni sakmbinsiu i ligonine, tada pasakys ar baigti visas sugert iki galo.

jau nebedaug liko laukti 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(egk @ 2011 10 19, 20:23)
AR TAIP, MERGAITĖS?

tikrai taip, jos skaiciukai 13 dpi buvo 20,5 4u.gif Tikiu, kad tavo irgi augs 4u.gif
QUOTE(taja78 @ 2011 10 19, 20:50)
Tikrai ne viena tu tokia  irnesakyk.gif As irgi svaigstu  doh.gif
Na,as penktadieni varysiu susirinkt ledinuku.Laukiu labai,bet kartu ir nervuojuos labai.Baisu tas laukimas,tryzniojimas,pozymiu ieskojimas.Nu,bet niekur as nuo viso sito nepabegsiu,teks... mirksiukas.gif

sekmes penktadieni 4u.gif
Papildyta:
prisiduodu apie save: uzauginus 10 puikiu foliu, dar 5 prognozuojamas datempimas iki reikiamo dydzio thumbup.gif rytoj ovitrelis (beje, jis irgi i pilva leidziamas? Nieko nebepamenu doh.gif ), sestadieni punkcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 19, 20:45)
Pazada uzregistravom - ne apsakyt nemoku kaip dziaugiuosi del taves wub.gif Nors zinojau ir tikejau, ta temperatura, tie durimai kazkaip aiskus pozymiai man - o jau NT vaiduoklis tai mano atveju nereiketu nei hcg (ir as niekada gyvenime to nesu maciusi  wub.gif )

Ačiū, mergyte. Palinkėčiau tau to paties, bet kol kas nežinau, kuo viskas baigsis. Vaiduokliukas mane labai paguodė ir šiandien man šito užtenka, nes nebenoriu tokios nakties, kaip praėjusi. Atrodo, miegojau, bet pabudau visai nepailsėjusi, nes kelis kartus teko bėgti į wc, sapnavosi slogūs sapnai. Įtampą savo padarė. Dieną dar nublioviau posmelį, kad palengvėtų. Dar reikės sesės atsiprašyti, kad jai protą drumsčiau su savo bėdom. Sesutė penktą mėnesį nestuke.gif, aplenkė mane gerokai. Ji penkeriais metais jaunesnė. Taip norim kartu mažutėlius auginti. Tik jei pavyks, šįkart man teks visko iš jaunėlės mokytis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 19, 21:25)
prisiduodu apie save: uzauginus 10 puikiu foliu, dar 5 prognozuojamas datempimas iki reikiamo dydzio  thumbup.gif rytoj ovitrelis (beje, jis irgi i pilva leidziamas? Nieko nebepamenu  doh.gif ), sestadieni punkcija  4u.gif

Super derliukas thumbup.gif Ovitrelį į pilvą leidausi.
Atsakyti

Papildyta:
prisiduodu apie save: uzauginus 10 puikiu foliu, dar 5 prognozuojamas datempimas iki reikiamo dydzio thumbup.gif rytoj ovitrelis (beje, jis irgi i pilva leidziamas? Nieko nebepamenu doh.gif ), sestadieni punkcija 4u.gif
[/quote]

thumbup.gif oho koks turtas thumbup.gif o kokiu dydziu tavo foliukai uzaugo?
P.S. Tanga ir Egk - ir as laikau kumstukus uz jusu skaiciukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 19, 18:45)
man atrodo kad sita tyrima man dare is maksties tepinelio, bet man dare UK. manau kad bet kuri rimtesne (o ypac) vaisingumo klinika ar ligonines ginekologinis skyrius toki tyrima gali suorganizuoti  4u.gif

Dekui uz atsakyma. 4u.gif Reiks prasyt kad ir man padarytu
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 19, 21:25)
prisiduodu apie save: uzauginus 10 puikiu foliu, dar 5 prognozuojamas datempimas iki reikiamo dydzio  thumbup.gif rytoj ovitrelis (beje, jis irgi i pilva leidziamas? Nieko nebepamenu  doh.gif ), sestadieni punkcija  4u.gif

Labai geras derlius 4u.gif Ovitrelio as leidausi dvi normas i viena ir i kita pilvo puse (gydytoja sake, kad jei stimuliantus leidausi i slaunis, tai tada ir ovitreli galeciau kalt ten pat). Bet neisivaizduoju kaip galima i slaunis leistis, man kazkaip ant pilvo ta lasinuku juosta atrodo stipriai apmazina skausma lotuliukas.gif Laukiam ziniu sestadieni - o po to grazaus poravimosi rolleyes.gif

Avilte - nu jo dabar kai matom mazu skaiciuku (palyginus su dauguma) stebuklus, gal tikrai 8dpi ankstoka nutraukti vaistukus, juk ir mmm nebuvo ateje ane? Bet pasistenk negalvoti, praejo praejo, reiskia bus viskas bus gerai per sekanti bandyma thumbup.gif
Atsakyti