QUOTE(Tanga @ 2011 10 19, 19:31)
Puse dienos praleidusi lovoje ir tualete, šiek tiek atsigavusi, nutariau išlįsti iš namų. Paslampinėjau po Akropolį. Kadangi nuotaika buvo š_dina, atrodė, kad blogiau negali būti, tai nutariau porą testukų nusipirkti: vieną šiam vakarui, o kitą rytojaus rytui. Žinau, kad elgiausi kvailai, bet man to labai reikėjo. Žodžiu, pasidariau aš tą testą, pamačiau vieną pagalį, bet neišmečiau. Galvoju pažiūrėsiu iš ryto, apsiraminsiu ir to kito nebegadinsiu. Dar kartą sakau, žinau, kad padariau nesąmonę. Ko galima tikėtis, jei visą rytą praleidau tualete, o paskui gėriau, kaip išprotėjusi, nes reikėjo atstatyti skysčių balansą. Bet nusprendžiau dar kartą žvilgtelėti į testą ir pirmą kartą savo istorijoje pamačiau vos įžiūrimą vaiduokliuką. Apsiašarojau, nes niekada nesu įžiūrėjusi nei blankiausio vaiduoklio. Galvojau, kad matau, ką noriu matyti. Parodžiau MB, jis irgi pamatė. Nežinau, ar tai tikra, bet man šito užteks, kad šiąnakt ramiai išsimiegočiau. O rytoj, jei testukas vėl parodys vaiduokliuką, pasidarysiu HCG. Pažadu
tyliai sveikinu ir laukiu rytoj dideliu skaiciuku
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 19, 19:42)
Kad tik tavo zodzai tam ponui D i ausyte.
O del KT taip, liko gerti iki sekmadienio, penktadieni sakmbinsiu i ligonine, tada pasakys ar baigti visas sugert iki galo.
jau nebedaug liko laukti
QUOTE(egk @ 2011 10 19, 20:23)
Mergaitės, aš susiradau kristinukės žinutę
"Dariausi LV EGV klinikoje. Rugsėjo 8 d. įsodino 3 embrioniukus. 09-14 hcg 0,100. 09-21 hcg - 20,5. 09-27 HCG 899,7. "
Tai jai 09.21 hcg buvo 20,5 o įsodino 09 08, taip? Tai reiškia kad hcg 20 jai buvo 13 DPĮ?
AR TAIP, MERGAITĖS?
tikrai taip, jos skaiciukai 13 dpi buvo 20,5
Tikiu, kad tavo irgi augs
QUOTE(taja78 @ 2011 10 19, 20:50)
Tikrai ne viena tu tokia
As irgi svaigstu
Na,as penktadieni varysiu susirinkt ledinuku.Laukiu labai,bet kartu ir nervuojuos labai.Baisu tas laukimas,tryzniojimas,pozymiu ieskojimas.Nu,bet niekur as nuo viso sito nepabegsiu,teks...
sekmes penktadieni
Papildyta:
prisiduodu apie save: uzauginus 10 puikiu foliu, dar 5 prognozuojamas datempimas iki reikiamo dydzio
rytoj ovitrelis (beje, jis irgi i pilva leidziamas? Nieko nebepamenu
), sestadieni punkcija