Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 10 16, 13:12)
norma, as irgi pajuryje, tai nebent perduoti su autobusu. Perduoti?

Per siuntas? Ojeeee, bet kiek vargo per mane sad.gif
Bet siuntos dirba iki 18.30 siandien Kaune. Spetumem?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 16 spalio 2011 - 12:17
norma, ne as tau tiesiog su autobusu ideciau.
Zodziu busiu stotyje - nueisiu i siuntu skyriu. Jei iki 18.30 spes pristatyti, tai perduosiu su siuntu tarnyba (nes visiems paprasciau), jei ne, tai prieisiu prie autobuso vairotojo ir perduosiu.
Dar valanda vis vien busiu namuose, tai jei surasi Kaune varianta - skambink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 10 16, 13:44)
Sveikos, mergaites,

Siandien apsiziurejau, kad Crinonas mano baiges, siai nakciai neturiu jau .... Ryt vaziuoju pas latvius, tai nusipirksiu.
Kaip manot ar labai blogai, jei viena nakti as jo neisidesiu? sad.gif
Man jau 10 savaiteliu .
O gal kas is kaunieciu turetu man parduot, ar paskolint? Ryt parsvesiu.

Sveikute, einu paziureti, bet manau turiu viena crinona mirksiukas.gif As is Kauno, tai butu super patogu thumbup.gif
Atsakyti
avilte
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 10 16, 13:24)
Sveikute, einu paziureti, bet manau turiu viena crinona  mirksiukas.gif  As is Kauno, tai butu super patogu  thumbup.gif

Oiiiii kaip buciau dekinga, paziurek, buk gerute blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 16, 12:33)
Vyrui vel paskirti leidziamieji, skausmo didelio jau nebejaucia, o liga tokia, su kuria teks susidraugauti ir gyventi, gal pakeisti kazkokius iprocius, kartais bus sunkiau, kartais lengviau. Vakar lankemes pas pazystamus gyd, ivf procesui sake neturi itakos, svecius isleidome ir dabar ramiai sau gyvensime laukimu.

Tai tada planavimas tęsiasi? Ar ne?
QUOTE(norma @ 2011 10 16, 12:44)
Sveikos, mergaites,

Siandien apsiziurejau, kad Crinonas mano baiges, siai nakciai neturiu jau .... Ryt vaziuoju pas latvius, tai nusipirksiu.
Kaip manot ar labai blogai, jei viena nakti as jo neisidesiu? sad.gif
Man jau 10 savaiteliu .
O gal kas is kaunieciu turetu man parduot, ar paskolint? Ryt parsvesiu.

Ar jau susiradai? Gal žinoma ir nieko nenutikų, bet kiek nervų kainuotų doh.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 10 16, 12:54)
egk

biggrin.gif
Tai gi protingi zmones ta manio seimina. Zino, kad nieko kito paregulioti negali. Matai, mano seimina pagrinde Ukrainoje, o ten IVF procesas truputuka kitoks  2 savaites guli, iki HCG praktiskai. Nu, ne visos, bet dauguma, toks gydytoju patarimas yra. Ten po punkcijos i reanimacija paguldo porai valandu. Ir nakti butinai klinikoje praleidzia (gal ne visur, bet tuose klinikuose kur dare mano ar mano giminaiciu pazistomai). Todel mano "padare punkcija, po 15 minuciu isvariau namuciu pakeliui dar i parduotuve uzvaziavom skanuminu man pripirkti" buvo maziukas sokas  lotuliukas.gif

Neiko, tu gali ir pamirsti o as tau priminsiu del antradienio. As labai laukiu tavo rezultatu. IVF skyrelis prasidejo man ties tavo pirmo IVF. Todel prasom laukti manes  nestuke.gif skyrelyje!
Papildyta:
norma

Oho Ukrainoje kaip žiūrima mastau.gif
O pamiršt HCG tai aš tikrai nepamiršiu, aš tik noriu apsimest kad pamiršau, kad dar nereiktų daryti...
Atsakyti
[quote=egk,2011 10 16, 13:34]
Tai tada planavimas tęsiasi? Ar ne?

Aha, susiradau, beliko susitarti doh.gif drinks_cheers.gif
Aciu uz rupesti. Bet ot ziopla galva mano ..... vakar pasiemiau paskutine, ismeciau dezute, bet nepagalvojau, o siandien jau lakstau akis isdegus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 16, 14:34)

Oho Ukrainoje kaip žiūrima mastau.gif

Egk, as pagelbesiu NORMAI mirksiukas.gif , turiu pora vnt . Dabar bandau issidereti virusiuka nestuke.gif uz crinone lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia bendrauja pacias didziausias sirdis turincios moterys, tuo isitiku kaskart. wub.gif

Egk, taip, nieko nenutraukeme. Kaip jautiesi tu? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 16 spalio 2011 - 14:18
Norma, as zinau kas nepasidaudojo viena vakara crinonu, nieko baisasu neatsitiko, nes tu jau kaip ir 10 sbvaiteliu turi, o jai buvo is kai pabaige pirma pakauote, padare 1 diena pertrauka, tik velniu niski gavo, bet dabar supuoja 7 men sveika berniuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 10 16, 13:59)
Egk, as pagelbesiu NORMAI  mirksiukas.gif , turiu pora vnt . Dabar bandau issidereti virusiuka  nestuke.gif  uz crinone  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

avilte, siunciu tau daug daug nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

egk, laukiam kitos savaites su gerom ziniom, laikom kumscius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 10 16, 13:48)
Aha, susiradau, beliko susitarti  doh.gif  drinks_cheers.gif
Aciu uz rupesti. Bet ot ziopla galva mano ..... vakar pasiemiau paskutine, ismeciau dezute, bet nepagalvojau, o siandien jau lakstau akis isdegus  tongue.gif

Kaip gaila, kad taip vėlai prisijungiau, būčiau tave sušelpus. Pas mane juk beveik dvi pilnos dėžutės. O tu tikrai galvoji, kad vien dėl vaistukų į Rygą trenktis? Gal tegul tau kažkas jų ten nuperka. Galiu kelioms dienoms duoti keletą vienetų, jei artimiausiu metu niekas nevažiuos.
Papildyta:

Ačiū Žemyna_mėlynake už naujus namelius. Jungiuosi ir labai tikiuosi, kad būtent šiuose nameliuose paskelbsiu savo gerąją naujieną. biggrin.gif
Papildyta:

QUOTE(egk @ 2011 10 16, 12:12)
O aš norėčiau atidėti kitam antradieniui bijau.gif Gal, sakau, apsimest, kad susimaišiau mastau.gif

Oi kaip tave suprantu. Jei pirmomis dienomis skrajojau lyg ant sparnų, tai artėjant penktadieniui mano ramybė pamažu senka. Na bet kaip nors. Mes juk stiprios. Anksčiau ar vėliau vis tiek nugalėsim victory.gif
Atsakyti