QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 16, 12:33)
Vyrui vel paskirti leidziamieji, skausmo didelio jau nebejaucia, o liga tokia, su kuria teks susidraugauti ir gyventi, gal pakeisti kazkokius iprocius, kartais bus sunkiau, kartais lengviau. Vakar lankemes pas pazystamus gyd, ivf procesui sake neturi itakos, svecius isleidome ir dabar ramiai sau gyvensime laukimu.
Tai tada planavimas tęsiasi? Ar ne?
QUOTE(norma @ 2011 10 16, 12:44)
Sveikos, mergaites,
Siandien apsiziurejau, kad Crinonas mano baiges, siai nakciai neturiu jau .... Ryt vaziuoju pas latvius, tai nusipirksiu.
Kaip manot ar labai blogai, jei viena nakti as jo neisidesiu?
Man jau 10 savaiteliu .
O gal kas is kaunieciu turetu man parduot, ar paskolint? Ryt parsvesiu.
Ar jau susiradai? Gal žinoma ir nieko nenutikų, bet kiek nervų kainuotų
QUOTE(Warwara @ 2011 10 16, 12:54)
egk
Tai gi protingi zmones ta manio seimina. Zino, kad nieko kito paregulioti negali. Matai, mano seimina pagrinde Ukrainoje, o ten IVF procesas truputuka kitoks 2 savaites guli, iki HCG praktiskai. Nu, ne visos, bet dauguma, toks gydytoju patarimas yra. Ten po punkcijos i reanimacija paguldo porai valandu. Ir nakti butinai klinikoje praleidzia (gal ne visur, bet tuose klinikuose kur dare mano ar mano giminaiciu pazistomai). Todel mano "padare punkcija, po 15 minuciu isvariau namuciu pakeliui dar i parduotuve uzvaziavom skanuminu man pripirkti" buvo maziukas sokas
Neiko, tu gali ir pamirsti o as tau priminsiu del antradienio. As labai laukiu tavo rezultatu. IVF skyrelis prasidejo man ties tavo pirmo IVF. Todel prasom laukti manes
skyrelyje!
Papildyta:
norma
Oho Ukrainoje kaip žiūrima
O pamiršt HCG tai aš tikrai nepamiršiu, aš tik noriu apsimest kad pamiršau, kad dar nereiktų daryti...