Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 19, 17:42)
Betuk, tryznioju blush2.gif , nes labai, labai labai beprotiskai noriu, labai laukiu savo teisingu skaiciuku ir savo kleckiuku. Tas noras toks didziulis, kad niekam nieko nesakant, net neuzsimenant apie vaiku planavimus, visi aplink sako, kad as turbut greit busiu nescia  blink.gif , man matyt ant kaktos uzrasyta.  ax.gif  lotuliukas.gif Taip ju laukiu, kad vos valdausi praeidama pro vaikisku prekiu parduotuve neuzejusi, bet pries vitrina visada sustoju, paziuriu kokia lovyte ar kokias pirktume, kokia karieta... oj kaip as ju laukiu.... Nu negaliu nieko padaryti, na labai as ju laukiu ir labai. Na ir gerai, ziuriu as cia tokia viena pamisusi, na ir kas, bet as va taip smarkiai laukiu ir manyje nebetelpa.  ax.gif  wub.gif

Būsu labai gera mamytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 19, 17:42)
Gal vilnietės gali pasakyti kur greičiau padaro? Nes nepriduosiu labai anksti

Darykis Grybo, veliausiai per 2 val. jau turesi grazu skaiciuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 10 19, 17:47)
Darykis Grybo, veliausiai per 2 val. jau turesi grazu skaiciuka  4u.gif

aciuks.gif Labai gerai, galėsiu nebijoti kad nusivėlinsiu, jie ilgai dirba 4u.gif
Atsakyti
Egk, ruosk puosnius batelius, eisi pas nestukes. biggrin.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 19 spalio 2011 - 17:15
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 19, 17:42)
Betuk, tryznioju blush2.gif , nes labai, labai labai beprotiskai noriu, labai laukiu savo teisingu skaiciuku ir savo kleckiuku. Tas noras toks didziulis, kad niekam nieko nesakant, net neuzsimenant apie vaiku planavimus, visi aplink sako, kad as turbut greit busiu nescia  blink.gif , man matyt ant kaktos uzrasyta.  ax.gif  lotuliukas.gif Taip ju laukiu, kad vos valdausi praeidama pro vaikisku prekiu parduotuve neuzejusi, bet pries vitrina visada sustoju, paziuriu kokia lovyte ar kokias pirktume, kokia karieta... oj kaip as ju laukiu.... Nu negaliu nieko padaryti, na labai as ju laukiu ir labai. Na ir gerai, ziuriu as cia tokia viena pamisusi, na ir kas, bet as va taip smarkiai laukiu ir manyje nebetelpa.  ax.gif  wub.gif

Nu ka, kad jau taip labai nori, vadinas turesi mirksiukas.gif Rimtai as cia, pamatysi tongue.gif Dar ziurek,kad kokiu dvieju is karto nebutu biggrin.gif Kiek jau liko KT gerti ?

Egk, as grybo g. darydavausi, per pusantros val. zinodavau atsakyma, bet tik paskambinus.jeigu lapeli pasiimt, tai tik po kokiu poros val. kaip zemyna sake, prasom pasipuosti 4u.gif
Atsakyti
Puse dienos praleidusi lovoje ir tualete, šiek tiek atsigavusi, nutariau išlįsti iš namų. Paslampinėjau po Akropolį. Kadangi nuotaika buvo š_dina, atrodė, kad blogiau negali būti, tai nutariau porą testukų nusipirkti: vieną šiam vakarui, o kitą rytojaus rytui. Žinau, kad elgiausi kvailai, bet man to labai reikėjo. Žodžiu, pasidariau aš tą testą, pamačiau vieną pagalį, bet neišmečiau. Galvoju pažiūrėsiu iš ryto, apsiraminsiu ir to kito nebegadinsiu. Dar kartą sakau, žinau, kad padariau nesąmonę. Ko galima tikėtis, jei visą rytą praleidau tualete, o paskui gėriau, kaip išprotėjusi, nes reikėjo atstatyti skysčių balansą. Bet nusprendžiau dar kartą žvilgtelėti į testą ir pirmą kartą savo istorijoje pamačiau vos įžiūrimą vaiduokliuką. Apsiašarojau, nes niekada nesu įžiūrėjusi nei blankiausio vaiduoklio. Galvojau, kad matau, ką noriu matyti. Parodžiau MB, jis irgi pamatė. Nežinau, ar tai tikra, bet man šito užteks, kad šiąnakt ramiai išsimiegočiau. O rytoj, jei testukas vėl parodys vaiduokliuką, pasidarysiu HCG. Pažadu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 19, 15:27)
Nu ka, kad jau taip labai nori, vadinas turesi  mirksiukas.gif  Rimtai as cia, pamatysi  tongue.gif Dar ziurek,kad kokiu dvieju is karto nebutu  biggrin.gif  Kiek jau liko KT gerti ?

Kad tik tavo zodzai tam ponui D i ausyte. bigsmile.gif wub.gif
O del KT taip, liko gerti iki sekmadienio, penktadieni sakmbinsiu i ligonine, tada pasakys ar baigti visas sugert iki galo.
Papildyta:
Tanga, as jau dabar labai dziaugiuosi ir laikau kumstukus dar stipriau suspaudusi, kad tik rytoj dar ryskiau matytusi. wub.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 19 spalio 2011 - 18:51
QUOTE(Tanga @ 2011 10 19, 19:31)
Apsiašarojau, nes niekada nesu įžiūrėjusi nei blankiausio vaiduoklio. Galvojau, kad matau, ką noriu matyti. Parodžiau MB, jis irgi pamatė. Nežinau, ar tai tikra, bet man šito užteks, kad šiąnakt ramiai išsimiegočiau. O rytoj, jei testukas vėl parodys vaiduokliuką, pasidarysiu HCG. Pažadu  biggrin.gif

Super thumbup.gif Saldaus miego ir rimto vaiduoklio prabudus smile.gif
Atsakyti
Tanga, ryt is pat ryto laukiam riebaus II 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, megytės. Tikiuosi, čia ne vaistukų likučiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 19, 18:14)
Egk, ruosk puosnius batelius, eisi pas nestukes.  biggrin.gif  4u.gif  wub.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 19, 19:27)

Egk, as grybo g. darydavausi, per pusantros val. zinodavau atsakyma, bet tik paskambinus.jeigu lapeli pasiimt, tai tik po kokiu poros val. kaip zemyna sake, prasom pasipuosti  4u.gif

Nu jei tik ryt parūpins vyras lapą su 40 (aš tai ir rytoj neisiu), iškart varau pirkt batų lotuliukas.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 19, 19:31)
Puse dienos praleidusi lovoje ir tualete, šiek tiek atsigavusi, nutariau išlįsti iš namų. Paslampinėjau po Akropolį. Kadangi nuotaika buvo š_dina, atrodė, kad blogiau negali būti, tai nutariau porą testukų nusipirkti: vieną šiam vakarui, o kitą rytojaus rytui. Žinau, kad elgiausi kvailai, bet man to labai reikėjo. Žodžiu, pasidariau aš tą testą, pamačiau vieną pagalį, bet neišmečiau. Galvoju pažiūrėsiu iš ryto, apsiraminsiu ir to kito nebegadinsiu. Dar kartą sakau, žinau, kad padariau nesąmonę. Ko galima tikėtis, jei visą rytą praleidau tualete, o paskui gėriau, kaip išprotėjusi, nes reikėjo atstatyti skysčių balansą. Bet nusprendžiau dar kartą žvilgtelėti į testą ir pirmą kartą savo istorijoje pamačiau vos įžiūrimą vaiduokliuką. Apsiašarojau, nes niekada nesu įžiūrėjusi nei blankiausio vaiduoklio. Galvojau, kad matau, ką noriu matyti. Parodžiau MB, jis irgi pamatė. Nežinau, ar tai tikra, bet man šito užteks, kad šiąnakt ramiai išsimiegočiau. O rytoj, jei testukas vėl parodys vaiduokliuką, pasidarysiu HCG. Pažadu  biggrin.gif

Tanga thumbup.gif Nei iš šio vaiduokliai neišlenda ploja.gif Tai ryt kartu žygiuosim daryt HCG?
Aš irgi norėjau... Vakar po visų skambučių, na po visko visko sakau vyrui - einu pirkt NT. Galvojau šiandien NT, ryt HCG Tai Vyras sako, ar jau pamiršai kiek dėl tų testų prisiverkei cry.gif Sakė jei eisiu pirkt testo, tai jis eis pirkt vežimėlio tada fool.gif Ir šiaip sakė kai kur praeidamas užmatys pardėl NT, tai duos jiem sprigtą, o slaptai dar špygą parodys. Todėl likau be NT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 19, 20:04)
Nu jei tik ryt parūpins vyras lapą su 40 (aš tai ir rytoj neisiu), iškart varau pirkt batų lotuliukas.gif
Tanga thumbup.gif Nei iš šio vaiduokliai neišlenda ploja.gif Tai ryt kartu žygiuosim daryt HCG?
Aš irgi norėjau... Vakar po visų skambučių, na po visko visko sakau vyrui - einu pirkt NT. Galvojau šiandien NT, ryt HCG Tai Vyras sako, ar jau pamiršai kiek dėl tų testų prisiverkei cry.gif Sakė jei eisiu pirkt testo, tai jis eis pirkt vežimėlio tada fool.gif Ir šiaip sakė kai kur praeidamas užmatys pardėl NT, tai duos jiem sprigtą, o slaptai dar špygą parodys. Todėl likau be NT 4u.gif

Aš irgi tų NT bijau kaip velnias kryžiaus. Nežinia, kiek jų sugadinta per tuos kelis metus. Bet pamačiusi vaiduokliuką pamiršau visas nuoskaudas. Gražių tau rytoj skaičiukų smile.gif
Atsakyti