QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 19, 18:14)
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 19, 19:27)
Egk, as grybo g. darydavausi, per pusantros val. zinodavau atsakyma, bet tik paskambinus.jeigu lapeli pasiimt, tai tik po kokiu poros val. kaip zemyna sake, prasom pasipuosti
Nu jei tik ryt parūpins vyras lapą su 40 (aš tai ir rytoj neisiu), iškart varau pirkt batų
QUOTE(Tanga @ 2011 10 19, 19:31)
Puse dienos praleidusi lovoje ir tualete, šiek tiek atsigavusi, nutariau išlįsti iš namų. Paslampinėjau po Akropolį. Kadangi nuotaika buvo š_dina, atrodė, kad blogiau negali būti, tai nutariau porą testukų nusipirkti: vieną šiam vakarui, o kitą rytojaus rytui. Žinau, kad elgiausi kvailai, bet man to labai reikėjo. Žodžiu, pasidariau aš tą testą, pamačiau vieną pagalį, bet neišmečiau. Galvoju pažiūrėsiu iš ryto, apsiraminsiu ir to kito nebegadinsiu. Dar kartą sakau, žinau, kad padariau nesąmonę. Ko galima tikėtis, jei visą rytą praleidau tualete, o paskui gėriau, kaip išprotėjusi, nes reikėjo atstatyti skysčių balansą. Bet nusprendžiau dar kartą žvilgtelėti į testą ir pirmą kartą savo istorijoje pamačiau vos įžiūrimą vaiduokliuką. Apsiašarojau, nes niekada nesu įžiūrėjusi nei blankiausio vaiduoklio. Galvojau, kad matau, ką noriu matyti. Parodžiau MB, jis irgi pamatė. Nežinau, ar tai tikra, bet man šito užteks, kad šiąnakt ramiai išsimiegočiau. O rytoj, jei testukas vėl parodys vaiduokliuką, pasidarysiu HCG. Pažadu
Tanga
Nei iš šio vaiduokliai neišlenda
Tai ryt kartu žygiuosim daryt HCG?
Aš irgi norėjau... Vakar po visų skambučių, na po visko visko sakau vyrui - einu pirkt NT. Galvojau šiandien NT, ryt HCG Tai Vyras sako, ar jau pamiršai kiek dėl tų testų prisiverkei
Sakė jei eisiu pirkt testo, tai jis eis pirkt vežimėlio tada
Ir šiaip sakė kai kur praeidamas užmatys pardėl NT, tai duos jiem sprigtą, o slaptai dar špygą parodys. Todėl likau be NT