Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 19, 10:20)

Atiloja, o tau kartais ne siandien pas T.  g.gif  4u.gif

As tai nebezinau kas darosi su manimi, kunas manes nebeklauso, protas irgi, jie sau, as sau, o manes tuoj nebeliks  unsure.gif , neatpazystu saves, nakti pabudau visa slapia (cia kaip matyt kuri rasete, dar vienas salutinis), (.)(.) skauda, tai guliu, ziuriu i tamsa ir galvoju, kad kartais man dar atrodo jog as visa tai sapnuoju.

Taip, Zemyna, as pakeliuii pas latviukus ax.gif vakare ataskaita priduosiu 4u.gif o tu laikykis, kad susirinktum visas savo sudedamasias dalis 4u.gif ir labal labai dziaugiuosi del egk wub.gif Warwara, su pirmu duriu 4u.gif
Atsakyti
Atiloja, tai sekmes, lauksime su gerais rezultatas pargriztant. mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif

As save per diena daug kartu isrenku ir surenku, baigiu priprasti. irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaites,gal galit issklaidyt mano abejones.Daugelis cia esanciu naudoja daug ivairiausiu papildu.As geriu zuvu taukus nuo balandzio men.,vakar radau sveikos mitybos vadove,kad ilgai naudojant juos gali buti nuodingi,nes juose yra susintetinto vit a,d..anksciau geriau amway firmos,ten neraso kad butu vit a,d.,tik vit e.Bijau,kad nepakenkciau savo zirniukui.As po IVF,dar nezinau atsakymo,prasau parasykit kas ka zinot apie tai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 10 19, 11:27)
Sveikos,mergaites,gal galit issklaidyt mano abejones.Daugelis cia esanciu naudoja daug ivairiausiu papildu.As geriu zuvu taukus nuo balandzio men.,vakar radau sveikos mitybos vadove,kad ilgai naudojant juos gali buti nuodingi,nes juose yra susintetinto vit a,d..anksciau geriau amway firmos,ten neraso kad butu vit a,d.,tik vit e.Bijau,kad nepakenkciau savo zirniukui.As po IVF,dar nezinau atsakymo,prasau parasykit kas ka zinot apie tai. g.gif

Tai pakeisk ne i zuvu kepenu alieju,o zuvu kunu alieju ir visa problema isspresta 4u.gif

Egk,laikom keturis kumscius uz didejancius skaiciukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 10 19, 13:27)

Vitamino A planuojancioms pastoti ir pastojus pirmoms savaitemis kiek zinau negalima vartoti. jis ten kaskokia zala zirniukui daro. daugiau inf gali rast internete.
Atsakyti
Iride,prasitrynk zinutes mirksiukas.gif Issiunciau tau emailu,ar gavai?
Atsakyti
Mergaitės visoms už palinkėjimus ir už kumštukus labai labai aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Rytoj irgi anksti neparašysiu, tik geram pavakary, nes priduosiu kraujuką tik apie pietus. O kompo nebepamiršiu - nebūna gi taip pat du kartus irnesakyk.gif

Tanga, bendražyge tu mano,
man irgi durė ir duria - labiau kairiame šone, eina į nugarą ir kirkšnį, tada atrodo kad ir apačią pilvo, bet kai baimę pasodinu į jos vietą ir liepiu jai tylėt, o protas išeina atsakinėt, tai jis man ir sako, kad per mmm kitoks skausmas, be to kai taip paskauda tai palauk nebebūna, o čia duria ne taip. Aišku kai baimei atsibosta tyliai sėdėt ir ji išeina papiketuot, tai oi kaip pakelia ji man pūkus karsta.gif Bet tada vėl nučiumpu ją už ausies ir vėl nuvedu į vietą. Ir taip ištisai...
Prisimeni mane pirmadienį? Aš kraujo lašą net radau, bet va iki dabar nieko. Žinok BŪNA VISAIP 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O vakar aš ir Baibai, ir Treijsui abiem bandžiau pasakyti kad man implantacija buvo sekmadienį, o jie abudu tą pačią dūdą pučia - implantacija tau buvo per pirmas 4 DPĮ. Tai negi man reikėjo jiem telefonu apie mūsų kristinukę papasakot? Jai 6 DPĮ HCG rodė 0. Nu neišmanėliai nono.gif Žiūri jie standarto, o ką daryt kurios netelpa į standartus? Pav mes...
Atsakyti
Egk, nestandarte tu musu mirksiukas.gif Laikykis, ramybes kantrybes ir laukiam didejanciu skaiciu 4u.gif Mums jau pas nestukes truksta kokios rimtesnes trizniotojos tongue.gif Nes kur buvo musu birzelinukiu trizniu pamaina, tai jau praejo irnesakyk.gif

Zemyna, mergaite, ko cia dabar save surinkineji ? g.gif Ar neturetum buti tiesiog rami ? Juk turi sveika gimdute, puikiai veikiancias abi kiausides, O vyksta, nu zodziu turi TIK mechanine kliuti apeiti ir viskas mirksiukas.gif Pagal tai kaip tu jaudiniesi dar nepradejus stimuliacijos, tai susidaro toks jausmas, kad esi susirinkus visas imanomas nevaisingumo problemas ir beveik nera sansu jas apeiti.Viskas gi pas tave gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 19, 16:40)
Egk, nestandarte tu musu  mirksiukas.gif  Laikykis, ramybes kantrybes ir laukiam didejanciu skaiciu  4u.gif Mums jau pas nestukes truksta kokios rimtesnes trizniotojos  tongue.gif  Nes kur buvo musu birzelinukiu trizniu pamaina, tai jau praejo  irnesakyk.gif

Aš ten jau nebetryzniočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 19, 15:40)
Egk, nestandarte tu musu  mirksiukas.gif  Laikykis, ramybes kantrybes ir laukiam didejanciu skaiciu  4u.gif Mums jau pas nestukes truksta kokios rimtesnes trizniotojos  tongue.gif  Nes kur buvo musu birzelinukiu trizniu pamaina, tai jau praejo  irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(egk @ 2011 10 19, 15:51)
Aš ten jau nebetryzniočiau  ax.gif

Niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif . Laukiam pas nestuke.gif , o tuomet jau pažiūrėsim ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 10 19, 17:29)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif . Laukiam pas  nestuke.gif , o tuomet jau pažiūrėsim ax.gif .

Na bent dabar tai tvirtai tikiu - netryzniosiu hihihi.gif

Mergaitės, tikriausiai nelabai gerai, kad ryt HCG darysiu kitoje laboratorijoje. Vakar dariau Kaune, nes reikėjo vežti mamytę paguldyti į klinikas, o ryt darysiu Vilniuje Grybo g. arbe Geromedoje. Gal vilnietės gali pasakyti kur greičiau padaro? Nes nepriduosiu labai anksti
Atsakyti
Betuk, tryznioju blush2.gif , nes labai, labai labai beprotiskai noriu, labai laukiu savo teisingu skaiciuku ir savo kleckiuku. Tas noras toks didziulis, kad niekam nieko nesakant, net neuzsimenant apie vaiku planavimus, visi aplink sako, kad as turbut greit busiu nescia blink.gif , man matyt ant kaktos uzrasyta. ax.gif lotuliukas.gif Taip ju laukiu, kad vos valdausi praeidama pro vaikisku prekiu parduotuve neuzejusi, bet pries vitrina visada sustoju, paziuriu kokia lovyte ar kokias pirktume, kokia karieta... oj kaip as ju laukiu.... Nu negaliu nieko padaryti, na labai as ju laukiu ir labai. Na ir gerai, ziuriu as cia tokia viena pamisusi, na ir kas, bet as va taip smarkiai laukiu ir manyje nebetelpa. ax.gif wub.gif
Atsakyti