Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Citas, Žemyna_mėlynakė kur gyventi skubat lotuliukas.gif As dar tik po valandos darysiu ukola smile.gif Bet aciu, aciu uz sveikinimus!
Aisku viskas su Egk, cia as taip iki jos posto teksta variau, kad nepamaciau, kad yra skaiciukas! Nu ka, laukiam tada rytojaus ir tyliai atidarom sampana!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 19, 10:23)
Na mazut palauk manau si cikla turi folius o kas zino, gal stebuklas ateis i jusu seima. nebent jau labai netrivojat  ax.gif

Cituk , kad zinok su tuo stebuklu tai pas mus sunkiai blush2.gif Pas mane pilvelyje taip viskas suauge i viena kruva, kad kiausides tik virsus matos. Kaip pazistama gine sake, "tokioj situacijoj pastot teoriskai imanoma, praktiskai nelabai"... as turiu siule isilgai per visa pilva, tai matyt to pasekme. sake, kad net plonoji zarna prie taukines (o galvojau, kad pas mane jos beveik nera lotuliukas.gif ) priaugus. Tipo, net rizikavo zarnas man pradegint LP darydami.
O, kad netrivojam, tai jau tikrai blush2.gif

Warwara sveikinu su artejanciu pirmuoju duriu 4u.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 19 spalio 2011 - 09:42
Damos, as vakariksciu jusu pokalbiu priskaiciau, tai supratau, kad tylesiu dabar. Pas mane tai ner problemu thumbup.gif Nu ka ta endo? Uz tad visi kiti dalykai ir vietoj ir beveik tvarkoj...
Atsakyti
Crinone nusidažė rausvai. Gal tie vakarykščiai dūriai tikrai implantacija buvo? Bet ar ne per vėlai 8dpi. Guliu lovytėje ir kartoju sau: aš rami, aš rami. Pilvukas aprimo, bet užtat dabar gumulas gerklėj atsirado. Kaip norėčiau kartais save išjungti.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 18, 21:51)
Meiles vaisius - mano rezultatuose irgi  man atrodo (nelabai as daug ten susigaudau ir laukiu vizito pas daktara) kazkas su ureaplazma ten teigiama, o dar tiksliau suzinosiu is mmm kraujo testo. O kiek laiko tu ja gydeisi? Ir dar idomu jei randa ureaplazma ir chlamidija, tai tas vienas antibijotiku kursas isgydo abi?

Aciu visoms uz rekomendacijas del pienliges gydymo 4u.gif Atsirado vilties, kad greitai susitvarkysiu smile.gif
Citas, nuo ureaplazmos gydziausi savaite antibiotikais. Sake kartoti tyrima po 3-4 sav., tai tik lapkricio vidury zinosiu, ar issigydziau... Gydytoja sake, kad ta bakterija galejo pas mane sedet 20 metu, o ji trukdo implantacijai.. Tai gali buti priezastis, kodel pirmieji vaikuciai pas mane nepasiliko.. Pries 1 IVF man niekas nesake pasidaryti si tyrima, o Treisas dabar butinai liepe. Nu ziuresim, kaip cia seksis pasveikt. O del to, ar vieni antibai gali uzmusti dvi bakterijas nezinau, logiskai mastant, jei parinkta tokia rusis, kuri pries tokias bakterijas, tai turetu.. Sekmes tau mergyt, zaviuosi tave stiprybe 4u.gif
Atsakyti
Warwara - mes i prieki sveikinam thumbup.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 19, 10:55)
Crinone nusidažė rausvai. Gal tie vakarykščiai dūriai tikrai implantacija buvo? Bet ar ne per vėlai 8dpi. Guliu lovytėje ir kartoju sau: aš rami, aš rami. Pilvukas aprimo, bet užtat dabar gumulas gerklėj atsirado. Kaip norėčiau kartais save išjungti.

Tanga - Manau kad 8dpi gali buti, nes tau gi ne blastukes dejo? na mes tave palaikom visaip kaip galim, o stipri deja turi buti tik tu pati 4u.gif mes tikim o tu spresk kada ta kraujuka nusileist smile.gif

QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 10 19, 11:00)
Aciu visoms uz rekomendacijas del pienliges gydymo 4u.gif  Atsirado vilties, kad greitai susitvarkysiu  smile.gif
Citas, nuo ureaplazmos gydziausi savaite antibiotikais. Sake kartoti tyrima po 3-4 sav., tai tik lapkricio vidury zinosiu, ar issigydziau... Gydytoja sake, kad ta bakterija galejo pas mane sedet 20 metu, o ji trukdo implantacijai.. Tai gali buti priezastis, kodel pirmieji vaikuciai pas mane nepasiliko.. Pries 1 IVF man niekas nesake pasidaryti si tyrima, o Treisas dabar butinai liepe. Nu ziuresim, kaip cia seksis pasveikt. O del to, ar vieni antibai gali uzmusti dvi bakterijas nezinau, logiskai mastant, jei parinkta tokia rusis, kuri pries tokias bakterijas, tai turetu.. Sekmes tau mergyt, zaviuosi tave stiprybe  4u.gif

Matai uztai vienus gydytojus gerbiu o kitus visai nurasau. Tai kodel ne karto LT net neuzsimine apie toki tyrima!! na ka laukiu rezultatu ir gydausi vadinasi biggrin.gif O kada planuojat kita starta? Nes man butum didelis pozityvumo pavyzdys su savo sekme wub.gif Ir kelintas jusu bandymas bus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 19, 09:15)
Taigi mano HCG 21,13. Todėl labai prašau visų mergaičių dar palaikyti kumštukus iki rytojaus, nes vistiek kartosiu. Manau mano laikinas išsikraustymas visom mergaitėm suteiktų vilties kad pastoti yra įmanoma misija, net jei bandai jau nebe pirmą kartą 4u.gif

EGK, thumbup.gif valioooo, skaiciukai labai grazus! clap.gif Kaip dziaugiuosi! Labai lauksiu tavo didejanciu skaiciuku rytoj, nors net neabejoju, kad jie bus dvigubai didesni ir galesim tave jau smarkiai pasveikint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 19, 08:15)
Labas rytas mergaitės, aš atsiprašau, vakar dieną išlėkaiu o kompą tai darbe palikau, vakare vyras neišleido parsivežt, grasino užrakinti jei prireiks.

Taigi mano HCG 21,13. Todėl labai prašau visų mergaičių dar palaikyti kumštukus iki rytojaus, nes vistiek kartosiu. Manau mano laikinas išsikraustymas visom mergaitėm suteiktų vilties kad pastoti yra įmanoma misija, net jei bandai jau nebe pirmą kartą 4u.gif

Pirmadienį nusidažiau plaukus, o vakar jau maniau, kad žili išlys vėl belaukiant žinių iš tavęs. Prinervinai, ne tas žodis verysad.gif . Spaudžiu kumštelius toliau, kad mano nuojauta visu 100 procentų pasitvirtintų. Kiek gi begalima kentėti...ir laukti tavęs pas nestuke.gif . Kantrybė jau išseko man doh.gif biggrin.gif .

QUOTE(egk @ 2011 10 19, 09:01)
Aišku abiem pamiaukiau blush2.gif O jei mane barė, begėdžiai.

Jie šaunuoliai thumbup.gif , o ne begėdžiai schmoll.gif .

QUOTE(Tanga @ 2011 10 19, 09:55)

Gal tai implantacija, o gal sudirgintas kaklelis,jei rausvai, kaip lašiša? Laukiam iš tavęs tik teigiamo rezultato irgi. Na tikrai, turi prasidėti sėkmingas ruožas 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 10 19, 11:57)
Gal tai implantacija, o gal sudirgintas kaklelis,jei  rausvai, kaip lašiša?  Laukiam iš tavęs tik teigiamo rezultato irgi. Na tikrai, turi prasidėti sėkmingas ruožas 4u.gif .

Na ne kaip lašiša, blankesnis rausvumas. Bet dabar į tai nebekreipiu dėmesio. Svarbiausia kažkaip nusiraminti, nes negyvai nusitryzniosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 19, 06:39)
Citas, Žemyna_mėlynakė kur gyventi skubat  lotuliukas.gif  As dar tik po valandos darysiu ukola smile.gif Bet aciu, aciu uz sveikinimus!

Mes tave i prieki. mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 10 19, 06:48)
Damos, as vakariksciu jusu pokalbiu priskaiciau, tai supratau, kad tylesiu dabar. Pas mane tai ner problemu  thumbup.gif  Nu ka ta endo? Uz tad visi kiti dalykai ir vietoj ir beveik tvarkoj...

Nu matai kaip i nauda musu plepalai, pasirodo esi sveika kaip ridikas, nu beveik, bet tai jau daug. thumbup.gif Greit ir su nestuke.gif sveikinsime! mirksiukas.gif 4u.gif

Tanga, man atrodo, kad buvo implantacija! drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 19, 11:01)
Na ne kaip lašiša, blankesnis rausvumas. Bet dabar į tai nebekreipiu dėmesio. Svarbiausia kažkaip nusiraminti, nes negyvai nusitryzniosiu  biggrin.gif

Man net prieš įsodinimą šitaip tepė, ir po jo. Bet kadangi laukiau ramiai, buvau nusiteikusi net ir pačiam blogiausiam, kad nepavyks, tai nekreipiau į tuos patepliojimus dėmesio. Net neabejoju, kad kaklelis tau čia spalvina. Taip, kad nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
Warwara as sianakt Tave is lempos susapnavau biggrin.gif Ir zinai ka sapnavau??- ogi, kad Tu laukiesi dvy nu ku! thumbup.gif biggrin.gif
Bet va tiesiog, emiau ir susapnavau, nei skaiciau ka nors pries tai, nei galvojau apie Tave, tiesiog is niekur emiau ir va biggrin.gif
To ir linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 19 spalio 2011 - 11:59