Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

sveikos bendrazygesir prijauciancios 4u.gif
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 18, 23:15)
Reiktu prideti priekyje prie mano niko siuo metu Isprotejusi.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif man atrodo cia visoms reiketu ir tiktu nestuke.gif bent jau man tai tikrai blush2.gif

QUOTE(egk @ 2011 10 19, 09:15)
Labas rytas mergaitės, aš atsiprašau, vakar dieną išlėkaiu o kompą tai darbe palikau, vakare vyras neišleido parsivežt, grasino užrakinti jei prireiks.

Taigi mano HCG 21,13. Todėl labai prašau visų mergaičių dar palaikyti kumštukus iki rytojaus, nes vistiek kartosiu. Manau mano laikinas išsikraustymas visom mergaitėm suteiktų vilties kad pastoti yra įmanoma misija, net jei bandai jau nebe pirmą kartą 4u.gif

susukus tvirtai kumstukus ir nepaleisiu, kol nesulauksiu rytojau skaiciuku 4u.gif primink, kelinta dpi vakar buvo 4u.gif
Atsakyti
Taigi mano HCG 21,13. Todėl labai prašau visų mergaičių dar palaikyti kumštukus iki rytojaus, nes vistiek kartosiu. Manau mano laikinas išsikraustymas visom mergaitėm suteiktų vilties kad pastoti yra įmanoma misija, net jei bandai jau nebe pirmą kartą 4u.gif

Na ir pritampei čia mums nervukus. Nuostabūs skaičiukai wub.gif Laikau kumštukus, kad didėtų. Pirmyn, mergyte!

Aš visą naktį į tuliką laksčiau. Iš ryto perskaitau, kad viduriavimą sukelia stresas. Va kuo baigėsi mano vaidinimas AŠ STIPRI. Organizmo reakcija išduoda, kad stresuoju kaip reikiant. Ir kaip su tuo kovoti. Metodas nusiramink, nes pakenksi mažiukams, jau nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 19, 08:12)
labas rytas,
Citai, mano dozė 75 gonal ir 150 merional.

O kas tai Merional?? Na gonal doze tai labai maza (man niekada maziau kaip 150 nebuvo ir geriausiai kokybiskiausiai stimuliavosi kai naudojau 300 (3 dienas) ir po 225 dar 5 dienas. na laukiam tolesniu naujienu po sekancio vizito 4u.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 19, 09:14)
Po apziuros atrode kaip ir viskas gerai, turiu naturaliai augancius 3 grazius folius. Tai stai... ka jus mergaites darytumet? Megintumet vel ar lauktumet?

Pas tave su kaiusintakiai viskas gerai ane? As tai palaukciau viena koki cikla smile.gif

Egk - wub.gif wub.gif igasdinai vakar nepasirodydama, bet chu dabar jau ramiau ir toliau spuadziam kumscius wub.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 19, 09:40)
Metodas nusiramink, nes pakenksi mažiukams, jau nepadeda  schmoll.gif

Na nusiramint visiskai tikrai nepavyks, bent bandyk bent jau i panika nekristi ir as vis tiek manau kad jei tu taip stresuoji, tai gal pasidaryk ketvirtadieni kraujuka, juk savaitgali nerasi sau vietos visai unsure.gif Kelinta ryt tau dpi?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 19, 09:50)
Pas tave su kaiusintakiai viskas gerai ane? As tai palaukciau viena koki cikla  smile.gif

Na galvoju, kad su tuo mano kiausintakiu gal ir gerai viskas. Nes kai kovo men dare LP, tai sake, kad pratekamas. O del to, kad mano pilve viskas suauge i kruva, tai nelabai ka daugiau paziuret galejo. Tai dabar dar kartais prigalvoju visokiu nesamoniu blush2.gif Na del tu uzdegiminiu kiausintakiu ar endo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 19, 09:50)
Na nusiramint visiskai tikrai nepavyks, bent bandyk bent jau i panika nekristi ir as vis tiek manau kad jei tu taip stresuoji, tai gal pasidaryk ketvirtadieni kraujuka, juk savaitgali nerasi sau vietos visai  unsure.gif  Kelinta ryt tau dpi?

Rytoj 10 diena, jei skaičiuoti ir įsodinimo dieną. Nu bet ot doh.gif Drąsinau kitas netryznioti, o dabar pati tryznioju tikrąją ta žodžio prasme lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, perskaičiau ką vakar prirašėt ir man labai gėda blush2.gif Galėjau nors parašyti, kad kraujuką priduosiu tik apie pietus. Rytoj irgi tik į pavakarį bus atsakymas, nes iš ryto dar lėksiu į darbelį.
Vakar vyrui liepiau eiti paimti to lapo, sakau "Aš neisiu", skambinti irgi nenoriu, nes vistiek galvočiau, kad ko neišgirdau, ne taip supratau ar sumaišė... Riekia man lapo su mano pavarde ir mano skaičiumi. MB dar seseles iškamantinėjo, sako geras skaičius, yra nėštumas. Paskambinau Treijsui, nekėlė, tai nebelaukiau kol perskambins sukau Baibai blush2.gif Aišku abiem pamiaukiau blush2.gif O jei mane barė, begėdžiai. Baiba sakė negali būti truputį nėštumo, jis yra arba nėra, sako mes virš 5 skaitom kad yra, virš 10 jau tikimės kad bus gerai, o pas tave virš 20. O treijsas tai savam stiliuj lotuliukas.gif Aš priminiau, kad man jau buvo toks skaičius, na tada tik kad susirgau. O jis sako, ai kaip gerai kad jau buvo, reiškia kitą kart taip pat nebebūna, o variantai tai yra tik du, atvažiuokit dabar po 2 savaičių.
Atsakyti
Cituk, merional irgi stimuliuojantys. 4u.gif

egk, 4u.gif
Atsakyti
egk, nefiga nesupratau, tu nescia ar kaip????
Koks tas skaicius?
Atsakyti
Egk, dziaugiuosi ir spaudziu kumstukus dar stipriau. wub.gif 4u.gif

Atiloja, o tau kartais ne siandien pas T. g.gif 4u.gif

Tanga, suprantu labai gerai, bet turi rasti buda nusiraminti, juk nieko nepakeisime besinervuodamos, nebent pakenksime, todel ramiai, busimas mamuk, ramiai. mirksiukas.gif 4u.gif

As tai nebezinau kas darosi su manimi, kunas manes nebeklauso, protas irgi, jie sau, as sau, o manes tuoj nebeliks unsure.gif , neatpazystu saves, nakti pabudau visa slapia (cia kaip matyt kuri rasete, dar vienas salutinis), (.)(.) skauda, tai guliu, ziuriu i tamsa ir galvoju, kad kartais man dar atrodo jog as visa tai sapnuoju.
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 19, 09:56)
Na galvoju, kad su tuo mano kiausintakiu gal ir gerai viskas. Nes kai kovo men dare LP, tai sake, kad pratekamas. O del to, kad mano pilve viskas suauge i kruva, tai nelabai ka daugiau paziuret galejo. Tai dabar dar kartais prigalvoju visokiu nesamoniu blush2.gif Na del tu uzdegiminiu kiausintakiu ar endo... blush2.gif

Na mazut palauk manau si cikla turi folius o kas zino, gal stebuklas ateis i jusu seima. nebent jau labai netrivojat ax.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 19, 09:57)
Rytoj 10 diena, jei skaičiuoti ir įsodinimo dieną. Nu bet ot  doh.gif Drąsinau kitas netryznioti, o dabar pati tryznioju tikrąją ta žodžio prasme  lotuliukas.gif

10dpi per akis hcg skaiciukams. Gal drasiau drambly biggrin.gif ? man tavo pozymiai labai patinka ir jauciu fotosesija butu spinduliuojanti 4u.gif

QUOTE(egk @ 2011 10 19, 10:01)
Aš priminiau, kad man jau buvo toks skaičius, na tada tik kad susirgau. O jis sako, ai kaip gerai kad jau buvo, reiškia kitą kart taip pat nebebūna, o variantai tai yra tik du, atvažiuokit dabar po 2 savaičių.

Teisingai Treisas sako dvieju tokiu pat kartu nebuna - sikart viskas bus tik gerai. Nu tik buk gerute nepamirsk tu to kompo ryt, arba kovok su vyru ir vaziuok vakare pasiimti, nes mes dar vienos tokios nezinios dienos neistversim tongue.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 19, 10:14)
Cituk, merional irgi stimuliuojantys.  4u.gif

Aaa tai viso 225 ta normaliai tada. Oho niekada negirdejau kad dvieju rusiu stimuliantus leistu viename cikle rolleyes.gif

Warwara - SU PIRMU DURIU TAVE!!!!!!!!!!! GERU LAIKU PRADEDI, EGK YRA NESCIA DABAR (VIRS 20 JOS HCG) TIK LAUKIAM PATVIRTINIMO RYTOJ wub.gif
Atsakyti
Warwariuk, sveikinu su duriu! bigsmile.gif SEKMES IR TIK SEKMES!!! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 19, 10:01)
O treijsas tai savam stiliuj lotuliukas.gif Aš priminiau, kad man jau buvo toks skaičius, na tada tik kad susirgau. O jis sako, ai kaip gerai kad jau buvo, reiškia kitą kart taip pat nebebūna, o variantai tai yra tik du, atvažiuokit dabar po 2 savaičių.

Uff kaip palengvėjo, ta nežinia vakar mus visas žudė smile.gif O dabar jau tyliai džiaugiuosi už tave ir nekantriai laukiu tolimensių žinių apie gražiai augančius skaičiukus wub.gif
Atsakyti