Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 10 18, 22:36)

Labai gali būti, kad nuo antibų ji subujojo. Jei savarankiškai norėtum gydytis, gali pabandyti šituos natūralius vaistukus http://www.100metu.l...ai/tea_tree_oil Čia toks gelis. Man padeda. Aišku, jei labai įsisenėjęs reikalas, tai be rimtesnių vaistų neišsiversi.

Aciu tau labai uz rekomendacija  4u.gif
Man pienlige antra karta gyvenime. Pirmaji irgi buvo tik po antibiotiku. Gal zinai, per kiek laiko ja galiu issigydyti, jei, kaip sakai, ji per daug neisismarkaus?
Kazin per savaite praeitu?  g.gif Taip noreciau...

dar jogurto tableciu pavartok, irgi atstato flora 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 18 spalio 2011 - 21:42
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 10 18, 22:36)
Aciu tau labai uz rekomendacija  4u.gif
Man pienlige antra karta gyvenime. Pirmaji irgi buvo tik po antibiotiku. Gal zinai, per kiek laiko ja galiu issigydyti, jei, kaip sakai, ji per daug neisismarkaus?
Kazin per savaite praeitu?  g.gif Taip noreciau...

Informaciniame lapelyje rašo taip: Jei simptomai švelnūs, daugumai moterų pakaks naudoti po vieną aplikatorių kas tris dienas. Jei būklė kritiškesnė, trumpesnį ar ilgesnį laiką šią priemonę gali prireikti naudoti dažniau, kartais - net du kartus per dieną.
Naudokite tol, kol nemalonūs simptomai praeis.
Man po kokių penkių dienų praėjo, naudojau po vieną per dieną. Žvakutes man atrodo ilgiau reikia panaudoti, kad suveiktų.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 18, 18:41)
dar jogurto tableciu pavartok, irgi atstato flora  4u.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
pasislepus - emocijos labai normalu, mes cia ne tokiu briedu prisisvaigstam, asarojam, tada po kiek laiko atsitiesiam ir jau linksmiau ir optimistiskiau situacija matom. Dabar kai jau nuverkei, pamastyk logiskai - jei pasitiki daktaru ir jis(ji) neziuri i tave ir nemato tik pinigu maiso, vadinasi viskas gerai, jis mano kad turi sancu ir su savo paciais paciausiais 2,3 foliais:) beje kokiom dozem gonali leidaisi?

Meiles vaisius - mano rezultatuose irgi man atrodo (nelabai as daug ten susigaudau ir laukiu vizito pas daktara) kazkas su ureaplazma ten teigiama, o dar tiksliau suzinosiu is mmm kraujo testo. O kiek laiko tu ja gydeisi? Ir dar idomu jei randa ureaplazma ir chlamidija, tai tas vienas antibijotiku kursas isgydo abi?

Atsakyti
Reiktu prideti priekyje prie mano niko siuo metu Isprotejusi. lotuliukas.gif

Labos nakties, saldziu sapnu. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 18 spalio 2011 - 22:22
QUOTE(Tanga @ 2011 10 18, 22:31)
Labai gali būti, kad nuo antibų ji subujojo. Jei savarankiškai norėtum gydytis, gali pabandyti šituos natūralius vaistukus http://www.100metu.l...ai/tea_tree_oil Čia toks gelis. Man padeda. Aišku, jei labai įsisenėjęs reikalas, tai be rimtesnių vaistų neišsiversi.

Papildyta:
thumbup.gif Superinis derliukas. Aišku, dar paaugs. Gali būti, kad ir daugiau išpunktuos. Viskas liuks.

blush2.gif Na viliuosi ir as, kad viskas vyks pagal plana ir uzaugs grazus foliukai ax.gif
Atsakyti
labas rytas,

viskas gerai smile.gif vakar paašarojau ir gana.

Meilės vaisius, man kai pienligė užklupdavo labai pagelbėdavo soda su vandeniu. na, nuo to nemalonaus pojučio. į litrą šilto vandens šaukštas sodos ir nusiprausi.

Citai, mano dozė 75 gonal ir 150 merional.
O gydytojas, tai Treisas. nuo pat pirmos minutės atsirado pasitikėjimas Juo. ir vyrui jis tiko. man tai labai labai svarbu.
dar kartą dėkui, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 19, 08:12)
labas rytas,

viskas gerai  smile.gif vakar paašarojau ir gana.

Meilės vaisius, man kai pienligė užklupdavo labai pagelbėdavo soda su vandeniu. na, nuo to nemalonaus pojučio. į litrą šilto vandens šaukštas sodos ir nusiprausi.

Citai, mano dozė 75 gonal ir 150 merional.
O gydytojas, tai Treisas. nuo pat pirmos minutės atsirado pasitikėjimas Juo. ir vyrui jis tiko. man tai labai labai svarbu.
dar kartą dėkui, merginos  4u.gif

pasislepusi spaudziu kumstukus uz tave ir tavo derliuka 4u.gif tikiu, kad viskas dar bus gerai, juk tik pirma apziura mirksiukas.gif
O mums su vyru ir Treijsas labai patinka. Net pries IVF sakem, kad jei nepavyks, o taip deja ir ivyko..., mes siuo gyd tikesime ir toiau ax.gif Vakar buvome pas ji, pasikalbejome, apziurejo. Sake, sunku pasakyti kodel mums nepavyko, nes viskas buvo "perfect" ir galimybes tikrai didesnes nei vidutines, bet... Musu saldytu maziuku geriausiu atveju uzteks 2, o blogiausiu 1 kartui. Uzsalde po tris, is kuriu 2-8 lasteliu ir 1 prastenis. Kai paklausiau kiek laiko reikia laukti, kad bandyt su snaigutemis, tai jis pasake, kad jei viskas pas mane svaru ir jei norim, tai galim net si cikla. Po apziuros atrode kaip ir viskas gerai, turiu naturaliai augancius 3 grazius folius. Tai stai... ka jus mergaites darytumet? Megintumet vel ar lauktumet?

egk kur pradingai? vakar visa kelia is Rygos apie tave galvojau wub.gif

Atiloja grazios apziuros 4u.gif
Sekmes visoms jums, kad ir kurioje sio kelio dalyje butumet 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės, aš atsiprašau, vakar dieną išlėkaiu o kompą tai darbe palikau, vakare vyras neišleido parsivežt, grasino užrakinti jei prireiks.

Taigi mano HCG 21,13. Todėl labai prašau visų mergaičių dar palaikyti kumštukus iki rytojaus, nes vistiek kartosiu. Manau mano laikinas išsikraustymas visom mergaitėm suteiktų vilties kad pastoti yra įmanoma misija, net jei bandai jau nebe pirmą kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 19, 09:15)
Labas rytas mergaitės, aš atsiprašau, vakar dieną išlėkaiu o kompą tai darbe palikau, vakare vyras neišleido parsivežt, grasino užrakinti jei prireiks.

Taigi mano HCG 21,13. Todėl labai prašau visų mergaičių dar palaikyti kumštukus iki rytojaus, nes vistiek kartosiu. Manau mano laikinas išsikraustymas visom mergaitėm suteiktų vilties kad pastoti yra įmanoma misija, net jei bandai jau nebe pirmą kartą 4u.gif

Na tiesog tyliai tikiu ir laukiu skaičiukų šiandienos jau didesnių. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
egk,valio thumbup.gif tyliai pasidziaugsim ir palauksim pakartotinu skaiciuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 19, 09:15)

egk brangioji, tyliai uz tave dziaugiuosi wub.gif tikiu, kad viskas bus gerai ir spaudziu kumstukus 4u.gif
vakar Treijsas kaip pavyzdi dave, kad vienai moteriai pavyko susilaukti maziuko, kai jos HCG 10 diena buvo tik 7 ax.gif taip, kad tai ikvepia drasos ir tikejimo smile.gif
Atsakyti