QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 19, 08:12)
labas rytas,
viskas gerai
vakar paašarojau ir gana.
Meilės vaisius, man kai pienligė užklupdavo labai pagelbėdavo soda su vandeniu. na, nuo to nemalonaus pojučio. į litrą šilto vandens šaukštas sodos ir nusiprausi.
Citai, mano dozė 75 gonal ir 150 merional.
O gydytojas, tai Treisas. nuo pat pirmos minutės atsirado pasitikėjimas Juo. ir vyrui jis tiko. man tai labai labai svarbu.
dar kartą dėkui, merginos
pasislepusi spaudziu kumstukus uz tave ir tavo derliuka
tikiu, kad viskas dar bus gerai, juk tik pirma apziura
O mums su vyru ir Treijsas labai patinka. Net pries IVF sakem, kad jei nepavyks, o taip deja ir ivyko..., mes siuo gyd tikesime ir toiau
Vakar buvome pas ji, pasikalbejome, apziurejo. Sake, sunku pasakyti kodel mums nepavyko, nes viskas buvo "perfect" ir galimybes tikrai didesnes nei vidutines, bet... Musu saldytu maziuku geriausiu atveju uzteks 2, o blogiausiu 1 kartui. Uzsalde po tris, is kuriu 2-8 lasteliu ir 1 prastenis. Kai paklausiau kiek laiko reikia laukti, kad bandyt su snaigutemis, tai jis pasake, kad jei viskas pas mane svaru ir jei norim, tai galim net si cikla. Po apziuros atrode kaip ir viskas gerai, turiu naturaliai augancius 3 grazius folius. Tai stai... ka jus mergaites darytumet? Megintumet vel ar lauktumet?
egk kur pradingai? vakar visa kelia is Rygos apie tave galvojau
Atiloja grazios apziuros
Sekmes visoms jums, kad ir kurioje sio kelio dalyje butumet