QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 18, 21:10)
oi, mergaitės....
maniau praslysiu pasislėpusi ( na kaip nikas), ale nuo pat pradžių viskas ne taip, kaip pas kitas....
Pasislepusi, jei tave tai nors kiek paguos, pas mane irgi viskas nenormaliai sikart vyksta. Jau sugalvojom plana, starto data buvo aiski, o staiga randa ureaplazma, jau baigiau gydyma, tai prasidejo pienlige... dar tas fsh aukstas..zodziu visa puokste. Beje, man per 1IVF irgi uzaugo 2-3 foliai, iseme 2 geras kiausialastes, abi gerai ir dalinosi, bet, deja, nepasiliko. Taip kad zinok tiek du foliai, o jei dar ir trecias auga, tikrai nera blogai
Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 10 18, 21:21)
Pasislepusi, jei tave tai nors kiek paguos, pas mane irgi viskas nenormaliai sikart vyksta. Jau sugalvojom plana, starto data buvo aiski, o staiga randa ureaplazma, jau baigiau gydyma, tai prasidejo pienlige... dar tas fsh aukstas..zodziu visa puokste. Beje, man per 1IVF irgi uzaugo 2-3 foliai, iseme 2 geras kiausialastes, abi gerai ir dalinosi, bet, deja, nepasiliko. Taip kad zinok tiek du foliai, o jei dar ir trecias auga, tikrai nera blogai
Merginos, gal kuriai buvo, jog po antibiotiku pienlige subujojo (itariu, kad man pienlige, nes persti ir daug baltu isskyru), tai kaip dabar gydytis? Kazin ilgai tas gydymas trunka, negi vel del to reikes viska atidet? Neaisku kada pas gine dabar papulsiu, nes si atostogauja...