Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 18, 20:53)
man super ilga schema. aš 2 dozes dipherelino ragavau. o dabar gonalis+merionalis.

Gydytoju pasitikiu. Jis nuo pat pradžių pasakė, kad mano situacija nekokia. ir stebuklų nežadėjo.

Na mazute tada nusivalyk asaras ir toliau pasitikek smile.gif jau kelios mergaites tau sake, kad veliau gali pasirodyti dar vienas kitas folikulas. Tikekim kad tavo atveju kokybe bus svarbiausias dalykas ir vedantis tik i sekme. laukiam tolimesniu ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 18, 19:22)
turbūt du foliai =  nieko gero ?
iki šiol verkiu....

asaroti tikrai nera reikalo 4u.gif 2 foliai tai ne nulis, tikiu, kad uzaugs dar ne vienas 4u.gif kiek duriu apturejai?

QUOTE(Citas @ 2011 10 18, 20:31)
Taip svajojau apie ta 3V projekta darbe o va gryzus gavosi 1K projektas prisirijau kaip kiaule ir bent jau dabar negaliu ne pagalvoti nei apie viena V  lotuliukas.gif  Na bet persiedimas irgi artejanciu valkatu pozymis pas mane  blush2.gif

lotuliukas.gif pralinksminai thumbup.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 18, 20:49)

Ta proga melynu virusiuku palieku,gaudykit ir eikit pas nestukes  4u.gif

griebiu virusiuka 4u.gif
Atsakyti
oi, mergaitės....

maniau praslysiu pasislėpusi ( na kaip nikas), ale nuo pat pradžių viskas ne taip, kaip pas kitas....
tai kur daugiau rasiu atsakymus į kvailus klausimus, jei ne čia ? tai kas labiau paguos, jei ne čia?

nesenai kaži kodėl ėmė ir aplankė mintis "ir kam čia viskas daroma? vis tiek bus š", tai šiandien po vizito kai važiavom namo, vėl apsilankė panelė Pesimistė.
tai jau ašarojau. iš pradžių vyriškis bandė klausti, ką darau, o paskui apsimetė,kad nemato. už tai ir ačiū.
kažkaip sukilo emocijos. man kas vakarą tas vaistų suleidimas yra kančia. gerai, kad Jis, mano vyras, suleidžia. ramiai taip atsisėda pasiruošia vaistus, o aš priešais tv. akis įbedu į bele kokią nesąmonę, kad tik nematyti, tų adatų....
nežinau, kartais nieko nejaučiu, o kartais.... rodos, adata taip ir jėga eina per lašinius... matyt šioks toks presas "įsijungia".

maniau bus lengviau, na kaip tas begemotas galėsiu sakyti "bac ir viskas". kažkaip sunku man.

Atiloja, lygiai savaitė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 18, 22:10)
oi, mergaitės....

maniau praslysiu pasislėpusi ( na kaip nikas), ale nuo pat pradžių viskas ne taip, kaip pas kitas....
tai kur daugiau rasiu atsakymus į kvailus klausimus, jei ne čia ? tai kas labiau paguos, jei ne čia?

nesenai kaži kodėl ėmė ir aplankė mintis "ir kam čia viskas daroma? vis tiek bus š", tai šiandien po vizito kai važiavom namo, vėl apsilankė panelė Pesimistė.
tai jau ašarojau. iš pradžių vyriškis bandė klausti, ką darau, o paskui apsimetė,kad nemato. už tai ir ačiū.
kažkaip sukilo emocijos. man kas vakarą tas vaistų suleidimas yra kančia. gerai, kad Jis, mano vyras, suleidžia. ramiai taip atsisėda pasiruošia vaistus, o aš priešais tv. akis įbedu į bele kokią nesąmonę, kad tik nematyti, tų adatų....
nežinau, kartais nieko nejaučiu, o kartais.... rodos, adata taip ir jėga eina per lašinius... matyt šioks toks presas "įsijungia".

maniau bus lengviau, na kaip tas begemotas galėsiu sakyti "bac ir viskas". kažkaip sunku man.

Atiloja, lygiai savaitė.  4u.gif

pagalvok pati: jei gydytojas po savaites duriu nemate reikalo nutraukti stimuliacijos, vadinasi viskas nera taip blogai kaip tau atrodo 4u.gif Juk tau nereikia futbolo komandos, tau reikia vieno (na gal dvieju) leliuku, o tam pakanka 2 foliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 18, 22:15)
pagalvok pati: jei gydytojas po savaites duriu nemate reikalo nutraukti stimuliacijos, vadinasi viskas nera taip blogai kaip tau atrodo  4u.gif Juk tau nereikia futbolo komandos, tau reikia vieno (na gal dvieju) leliuku, o tam pakanka 2 foliu  4u.gif

aha. jau rašiau, protas sau, jausmai sau.

nieko, ryt bus geriau.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 18, 21:10)
oi, mergaitės....

Pasislepusi, jei tave tai nors kiek paguos, pas mane irgi viskas nenormaliai sikart vyksta. Jau sugalvojom plana, starto data buvo aiski, o staiga randa ureaplazma, jau baigiau gydyma, tai prasidejo pienlige... dar tas fsh aukstas..zodziu visa puokste. Beje, man per 1IVF irgi uzaugo 2-3 foliai, iseme 2 geras kiausialastes, abi gerai ir dalinosi, bet, deja, nepasiliko. Taip kad zinok tiek du foliai, o jei dar ir trecias auga, tikrai nera blogai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 10 18, 21:21)
Pasislepusi, jei tave tai nors kiek paguos, pas mane irgi viskas nenormaliai sikart vyksta. Jau sugalvojom plana, starto data buvo aiski, o staiga randa ureaplazma, jau baigiau gydyma, tai prasidejo pienlige... dar tas fsh aukstas..zodziu visa puokste. Beje, man per 1IVF irgi uzaugo 2-3 foliai, iseme 2 geras kiausialastes, abi gerai ir dalinosi, bet, deja, nepasiliko. Taip kad zinok tiek du foliai, o jei dar ir trecias auga, tikrai nera blogai  smile.gif

Merginos, gal kuriai buvo, jog po antibiotiku pienlige subujojo (itariu, kad man pienlige, nes persti ir daug baltu isskyru), tai kaip dabar gydytis? Kazin ilgai tas gydymas trunka, negi vel del to reikes viska atidet? Neaisku kada pas gine dabar papulsiu, nes si atostogauja...
Atsakyti
[quote=Atiloja,2011 10 18, 10:44]
tai ir tikek, o mes tave palaikysim 4u.gif O kur daraisi IVF? trumpa shema?

Schema pas mane trumpa, jau menesio gale planuojama IVF. Darome klp - J. Po apziuros rezultatai tokie: turiu 7 folius, du is ju didesni, kiti mazesni. Gonali leidausi tik 3 vakarus iki apziuros. Na tikiuosi, ir kiti dar spes paaugti g.gif Ka manote jus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 10 18, 22:23)
Merginos, gal kuriai buvo, jog po antibiotiku pienlige subujojo (itariu, kad man pienlige, nes persti ir daug baltu isskyru), tai kaip dabar gydytis? Kazin ilgai tas gydymas trunka, negi vel del to reikes viska atidet? Neaisku kada pas gine dabar papulsiu, nes si atostogauja...

Labai gali būti, kad nuo antibų ji subujojo. Jei savarankiškai norėtum gydytis, gali pabandyti šituos natūralius vaistukus http://www.100metu.l...ai/tea_tree_oil Čia toks gelis. Man padeda. Aišku, jei labai įsisenėjęs reikalas, tai be rimtesnių vaistų neišsiversi.

Papildyta:
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 18, 22:25)
Schema pas mane trumpa, jau menesio gale planuojama IVF. Darome klp - J. Po apziuros rezultatai tokie: turiu 7 folius, du is ju didesni, kiti mazesni. Gonali leidausi tik 3 vakarus iki apziuros.  Na tikiuosi, ir kiti dar spes paaugti g.gif Ka manote jus? g.gif

thumbup.gif Superinis derliukas. Aišku, dar paaugs. Gali būti, kad ir daugiau išpunktuos. Viskas liuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 18 spalio 2011 - 21:31
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 18, 22:18)
aha. jau rašiau, protas sau, jausmai sau.

nieko, ryt bus geriau.

dėkui  4u.gif

Pasisilepusi, mano manymu, geriau 2-3 kokybiski ir gero dydzio foliai, negu daug bet mazu, kuriu galbut net nepanaudotu IVFui g.gif Gal ir nepaguosim mes taves cia, bet patikek - uzteks ir tu dvieju nestuke.gif thumbup.gif Svarbiausia, tikek ir nestresuok - kad tie 2 butu kuo stipresni 4u.gif
Atsakyti
[quote=Tanga,2011 10 18, 21:31]
Labai gali būti, kad nuo antibų ji subujojo. Jei savarankiškai norėtum gydytis, gali pabandyti šituos natūralius vaistukus http://www.100metu.l...ai/tea_tree_oil Čia toks gelis. Man padeda. Aišku, jei labai įsisenėjęs reikalas, tai be rimtesnių vaistų neišsiversi.

Aciu tau labai uz rekomendacija 4u.gif
Man pienlige antra karta gyvenime. Pirmaji irgi buvo tik po antibiotiku. Gal zinai, per kiek laiko ja galiu issigydyti, jei, kaip sakai, ji per daug neisismarkaus?
Kazin per savaite praeitu? g.gif Taip noreciau...
Atsakyti
[/quote]
Labai tiketinas toks organizmo atsakas i antibiotikus - daznai tai pasitaiko. Imunine sistema pas mus ir taip ne pati stipriausia siuo metu periodu, o antibiotikai ja slopina dar labiau... Nervai, stresas taip pat itakoja sios ligos atsiradima. Kiek zinau, vaistinese yra nereceptiniu vaistu - Lomexin zvakutes ar pan. Jei nebus kada pas gine papulti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasislepusi, tu nosiuka auksciau, mes visos labai smarkiai spaudziame kumstukus uz tavo auganti derliuka, jis bus labai geras ir labai kokybiskas. mirksiukas.gif 4u.gif

Meiles vaisius, manau tikrai nuo antibu, man buvo uzeje kazkuriuo metu niezulys, isskyru kazkokiu baisiu neastebejau, siaip ir nesu turejusi tokios ligos, bet matyt nuo medikamentu truputi sureagavo. Siaip, kiek skaiciau, jokio saldaus maisto, daug vandens gerk, jokiu muiliuku intymios zonos prausimuisi, tik vandeneliu ir nebandyti isplaut tu isskyru, jokiu iklotu, jokiu sintetiniu kelnaiciu, nakti palieki laisvai kvepuoti grynu oru, cia tuo atveju, jeigu nera isisenejusi beda. 4u.gif

Atsakyti