Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Kazkodel itariu ,kad egk paliks mus be naujienu rolleyes.gif
Atsakyti
Beta1, Reginiuk.uk, Ledididi - gaudau virusiukus!!!!

Oij merginos, sitos kiausintakiu bedos mane aplenke tpfu tpfu tpfu... bet per LP degino kiausides, ir pjauste, reiks susirasti israsa ir vel prisiminti kas ten buvo g.gif

As labai tikiuosi EGK vyras geria sampana wink.gif kitaip net nenoriu galvoti
Papildyta:
QUOTE(bonuska @ 2011 10 18, 11:42)
Gruodzio menesi nusimato man antrasis IVF ,dabar dar antibiotiku israse,nes turiu cista kazkokia neuragine ar kaip ja ten vadina  unsure.gif  dar ilgai laukti ,bet reikia apsispresti trumpa ar ilga schema rinktis ,as noriu trumpos,o gydytoja vel siulo ilga ,tai net nezinau  doh.gif

Man atrodo, kad labai greitai smile.gif !!! As irgi jau noriu wub.gif
Atsakyti
turbūt du foliai = nieko gero ?
iki šiol verkiu....
Atsakyti
Egk mane irgi jau suintrigavo unsure.gif tikiuosi negali zmogus atsitoket is laimes bigsmile.gif Tai jinai siandien jau HCG darosi ar kaip ? Ne viska suseku cia pas jus..... blush2.gif

Citai, buvo gi cia forume mergaiciu ir tikrai zinau, kad ne viena, kuriu klipsuoti kiausintakiai irgi anglu gamybos biggrin.gif tai dabar kiek zinau arba dvynukus augina arba po viena jau tikrai turi.Taip kad tas klipsas cia gal tikrai ne prie ko g.gif Jeigu tokia praktika taikoma, matyt pasiteisina.Tai ar dirbi ties 3V projektu ? biggrin.gif
Atsakyti
Pasislepusi, o jus kodel ivf darotes, del kokiu priezasciu? Dar nenusiink tikrai, gal ne kiekybeje, o kokybeje esme. mirksiukas.gif 4u.gif

Terze, taip juokas sueme, tfu tfu jau nera, nes visos tame paciame puode sedim. doh.gif lotuliukas.gif

Man atrodo, Egk nepasirodys siandien. unsure.gif Pupa, jei skaitai, cia tau, bet kuriuo atveju. mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 18, 19:22)
turbūt du foliai =  nieko gero ?
iki šiol verkiu....

O cia po pirmos apziuros?? nes kiti mazuliukai gali dar paaugti 4u.gif Nusiramink, neverk verysad.gif o ka gydytojas? nes paprastai jei jau jokiu sancu tai juk nutraukia stimuliacija, o tau kaip suprantu nenutrauke?

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 18, 19:34)
Citai, buvo gi cia forume mergaiciu ir tikrai zinau, kad ne viena, kuriu klipsuoti kiausintakiai irgi anglu gamybos  biggrin.gif  tai dabar kiek zinau arba dvynukus augina arba po viena jau tikrai turi.Taip kad tas klipsas cia gal tikrai ne prie ko  g.gif Jeigu tokia praktika taikoma, matyt pasiteisina.Tai ar dirbi ties 3V projektu ?  biggrin.gif

Jo Egk siandien turejo krauja priduoti ir mums cia labai neramu, norim dziaugtis ir va nesulaukiam jos unsure.gif

Nu jo va uzplauke, pasiaiskinau su merginom, pastradalinau (man gi laiks nuo laiko reikia - kad per daug nenurimciau lotuliukas.gif ) ir idesiu i stalciu ta problema smile.gif

Taip svajojau apie ta 3V projekta darbe o va gryzus gavosi 1K projektas prisirijau kaip kiaule ir bent jau dabar negaliu ne pagalvoti nei apie viena V lotuliukas.gif Na bet persiedimas irgi artejanciu valkatu pozymis pas mane blush2.gif

Egk - tiesiog mes galvojam apie tave ir linkim arba didziulio dziaugsmo arba daug stiprybes ir vilties wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 18, 20:22)
Pasislepusi, o jus kodel ivf darotes, del kokiu priezasciu? Dar nenusiink tikrai, gal ne kiekybeje, o kokybeje esme.  mirksiukas.gif  4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 10 18, 20:31)
O cia po pirmos apziuros?? nes kiti mazuliukai gali dar paaugti  4u.gif  Nusiramink, neverk  verysad.gif o ka gydytojas? nes paprastai jei jau jokiu sancu tai juk nutraukia stimuliacija, o tau kaip suprantu nenutrauke?

ivf, nes endometriozė 3 st, kiaušintakiai užakę. ir dar, pasirodo, tik viena kiaušidė likusi, kita po operacijų liko nusususi.
tai tik vienoje ir yra du. dar matė mažiuką, tai neaišku kaip su juo bus.

na gydytojas irgi pasakė, ne kiekybė, o kokybė. kažkaip Jis ramus buvo. tuo metu ir aš rami buvau, praskydau grįžtant namo. nes buvau įsitikinus,kad 1 folis lygu 1 kiaušialąstė arba apvalus nulis.

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 18, 20:39)
ivf, nes endometriozė 3 st, kiaušintakiai užakę. ir dar, pasirodo, tik viena kiaušidė likusi, kita po operacijų liko nusususi.
tai tik vienoje ir yra du. dar matė mažiuką, tai neaišku kaip su juo bus.

na gydytojas irgi pasakė, ne kiekybė, o kokybė. kažkaip Jis ramus buvo. tuo metu ir aš rami buvau, praskydau grįžtant namo. nes buvau įsitikinus,kad 1 folis lygu 1 kiaušialąstė arba apvalus nulis.

Nu gal reiketu pasitiketi gydytoju g.gif Kokia schema taiko? kiek zinau su tavo bedom turetu buti ilga schema g.gif Na man daktaras irgi visada pabrezdavo kad vieno embrioniuko visai pakanka. Bet cia jau kalba eina kai apsivaisina ir dalinasi. Nu mazoka kazkaip tu foliu, tikiuosi tavo gydytojas ne is tu kurie pasinaudos tavo patiklumu ir eis iki galo tik su dviems? Nezinau mergaites jus patarkit ka nors cia unsure.gif Juk geriau jau susitaikyti dabar kad stimuliacija nepavyko ir pailsejus menesiuka kita, pagerti kokiu papildu ir pradeti is naujo, nei eiti iki punkcijos . Oi nezinau unsure.gif
Atsakyti
Kalbant apie T tai jis ir naturaliame cikle sugeba su vienu foliu padaryti IVF.
Su manim ta pacia diena viena mergina sodinosi viena embrioniuka ir vieno vienintelio folio,ir viskas sekmingai.
Aisku,iki tos sekmes reikia isgauti kiausialaste,reikia,kad ji tinkamai apsivaisintu,dalintusi ir t.t.Bet juk yra daugiau nei vienas,gal dar ir uzaugs,tikimybe didesne.Nors kiek skaicius,proceduros nereikomenduoja testi,jei yra maziau nei 3(vaistai,intervencija,narkoze),bet cia gal siek tiek velesniam skanui parodzius ir tinkamai ivertinus kiekvieno situacija.

Ta proga melynu virusiuku palieku,gaudykit ir eikit pas nestukes 4u.gif
Atsakyti
Ciumpu virusiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 18, 20:44)
Nu gal reiketu pasitiketi gydytoju  g.gif  Kokia schema taiko? kiek zinau su tavo bedom turetu buti ilga schema  g.gif  Na man daktaras irgi visada pabrezdavo kad vieno embrioniuko visai pakanka. Bet cia jau kalba eina kai apsivaisina ir dalinasi. Nu mazoka kazkaip tu foliu, tikiuosi tavo gydytojas ne is tu kurie pasinaudos tavo patiklumu ir eis iki galo tik su dviems? Nezinau mergaites jus patarkit ka nors cia  unsure.gif  Juk geriau jau susitaikyti dabar kad stimuliacija nepavyko ir pailsejus menesiuka kita, pagerti kokiu papildu ir pradeti is naujo, nei eiti iki punkcijos . Oi nezinau  unsure.gif

man super ilga schema. aš 2 dozes dipherelino ragavau. o dabar gonalis+merionalis.

Gydytoju pasitikiu. Jis nuo pat pradžių pasakė, kad mano situacija nekokia. ir stebuklų nežadėjo.
Atsakyti
Gaudau virusiuka bigsmile.gif ir linkiu, kad Pasislepuse lydetu tokia sekme, apie kokia pasakoja Keberiokst. drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif

Atsakyti