Gruodzio menesi nusimato man antrasis IVF ,dabar dar antibiotiku israse,nes turiu cista kazkokia neuragine ar kaip ja ten vadina dar ilgai laukti ,bet reikia apsispresti trumpa ar ilga schema rinktis ,as noriu trumpos,o gydytoja vel siulo ilga ,tai net nezinau
QUOTE(bonuska @ 2011 10 18, 11:42)
Gruodzio menesi nusimato man antrasis IVF ,dabar dar antibiotiku israse,nes turiu cista kazkokia neuragine ar kaip ja ten vadina dar ilgai laukti ,bet reikia apsispresti trumpa ar ilga schema rinktis ,as noriu trumpos,o gydytoja vel siulo ilga ,tai net nezinau
na tai laukiam kuo greiciau to gruodzio
Nu ka kiek zmoniu tiek nuomoniu del tu hidro kiausintakiu Aciu siek tiek nurimau, nes ne viena tokia su jais esu
Bonushka - gruodis jau visai uz kampo Man tik vasari ir tai jau kazkaip galvoju greitai
Bonushka - gruodis jau visai uz kampo Man tik vasari ir tai jau kazkaip galvoju greitai
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 18, 12:37)
Bonushka, nedaug liko laukti.
Cituk, tu ramiai, tavo zieduotasis pilvukas sulauks sekmes!
Klausykite, normalu, kad nuo KT (.)(.) skauda?
Cituk, tu ramiai, tavo zieduotasis pilvukas sulauks sekmes!
Klausykite, normalu, kad nuo KT (.)(.) skauda?
Manau kad normalu, tai juk hormonai
Sveikos mergytes sakykit jei padidejas prolaktinas, pas mane pks, tai pries ivf reik ji pagydyt, siandien dariausi LH, FSH, PRL, dar gydytoja nekomentavo, bet mano prl 490, tai nervuojuos
O kur musu EGK ?
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 18, 10:13)
Cituk, tai gal ir nepraleidzia, man tai gryniausias irodymas, kad nebeteplioja. Ir nebemaudzia belekada visu sonu ir strenu.
Papildyta:
Tanga, o kaip tu, kaip nuotaikos, kaip miegojosi?
Papildyta:
Tanga, o kaip tu, kaip nuotaikos, kaip miegojosi?
Sveikutės. Miegojau tai prastai. Temperatūra nervino. Bet labiausiai neramino duriantis skausmas pilvo apačioje. Ir dabar vis nudiegia. Nesuprantu, kas čia per požymis. Prieš mmm niekada to nebūdavo.
Kai neramu dėl Egk. Na kur pradingai likimo sese?
QUOTE(Tanga @ 2011 10 18, 15:43)
Sveikutės. Miegojau tai prastai. Temperatūra nervino. Bet labiausiai neramino duriantis skausmas pilvo apačioje. Ir dabar vis nudiegia. Nesuprantu, kas čia per požymis. Prieš mmm niekada to nebūdavo.
Geri tie tavo duriai mazute, Reginiukas sake ir ja net pakeldavo duriai i sonus Ir temperatura labai geras zenklas
Nu tikrai Egk - mazute kaip tu? prasinesk mums
egk, jau nebejuokinga labai neramu del taves