Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Gruodzio menesi nusimato man antrasis IVF ,dabar dar antibiotiku israse,nes turiu cista kazkokia neuragine ar kaip ja ten vadina unsure.gif dar ilgai laukti ,bet reikia apsispresti trumpa ar ilga schema rinktis ,as noriu trumpos,o gydytoja vel siulo ilga ,tai net nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 10 18, 11:42)
Gruodzio menesi nusimato man antrasis IVF ,dabar dar antibiotiku israse,nes turiu cista kazkokia neuragine ar kaip ja ten vadina  unsure.gif  dar ilgai laukti ,bet reikia apsispresti trumpa ar ilga schema rinktis ,as noriu trumpos,o gydytoja vel siulo ilga ,tai net nezinau  doh.gif

na tai laukiam kuo greiciau to gruodzio 4u.gif
Atsakyti
Nu ka kiek zmoniu tiek nuomoniu del tu hidro kiausintakiu smile.gif Aciu siek tiek nurimau, nes ne viena tokia su jais esu 4u.gif

Bonushka - gruodis jau visai uz kampo ax.gif Man tik vasari ir tai jau kazkaip galvoju greitai biggrin.gif
Atsakyti
Bonushka, nedaug liko laukti. bigsmile.gif 4u.gif

Cituk, tu ramiai, tavo zieduotasis pilvukas sulauks sekmes! mirksiukas.gif 4u.gif

Klausykite, normalu, kad nuo KT (.)(.) skauda?
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 18, 12:37)
Bonushka, nedaug liko laukti.  bigsmile.gif  4u.gif

Cituk, tu ramiai, tavo zieduotasis pilvukas sulauks sekmes!  mirksiukas.gif  4u.gif

Klausykite, normalu, kad nuo KT (.)(.) skauda?

Manau kad normalu, tai juk hormonai rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes wub.gif sakykit jei padidejas prolaktinas, pas mane pks, tai pries ivf reik ji pagydyt, siandien dariausi LH, FSH, PRL, dar gydytoja nekomentavo, bet mano prl 490, tai nervuojuos 4u.gif
Atsakyti
O kur musu EGK unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 18, 10:13)
Cituk, tai gal ir nepraleidzia, man tai gryniausias irodymas, kad nebeteplioja.  mirksiukas.gif  4u.gif Ir nebemaudzia belekada visu sonu ir strenu.  thumbup.gif 
Papildyta:
Tanga, o kaip tu, kaip nuotaikos, kaip miegojosi?  smile.gif  4u.gif

Sveikutės. Miegojau tai prastai. Temperatūra nervino. Bet labiausiai neramino duriantis skausmas pilvo apačioje. Ir dabar vis nudiegia. Nesuprantu, kas čia per požymis. Prieš mmm niekada to nebūdavo.

Kai neramu dėl Egk. Na kur pradingai likimo sese?
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 18, 15:43)
Sveikutės. Miegojau tai prastai. Temperatūra nervino. Bet labiausiai neramino duriantis skausmas pilvo apačioje. Ir dabar vis nudiegia. Nesuprantu, kas čia per požymis. Prieš mmm niekada to nebūdavo.

Kai neramu dėl Egk. Na kur pradingai likimo sese?

Geri tie tavo duriai mazute, Reginiukas sake ir ja net pakeldavo duriai i sonus 4u.gif Ir temperatura labai geras zenklas thumbup.gif

Nu tikrai Egk - mazute kaip tu? prasinesk mums 4u.gif
Atsakyti
Tanga, geri zenklai. goss.gif wub.gif 4u.gif

Egk, kur tu? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 18 spalio 2011 - 15:30
egk, jau nebejuokinga unsure.gif labai neramu del taves umn.gif
Atsakyti
Egk, maziuk, pasirodyk. unsure.gif 4u.gif
Atsakyti