Beta1, 18 Spa 2011 - 05:33, parašė:
Beta1, 18 Spa 2011 - 05:33, parašė: Tai vat cia ir yra svarbiausia, kad abi kiausides atlieka savo darba, nebuvo jos per LP ten isnarpliotos visaip, o ir gimdute jeigu neliesta, tai is vis super Tikrai manau, kad greitai keliausi pas nestukes triznioti Bent jau as save tokiais argumentais guodziau, kad ir su viena kiauside likusia
Gyd sake taip, o jau po LP ir atlikto ivf busi normali paprasta nestuke, gali nesitiketi, kad kazkas bus kitaip, jeigu tau bus padarytas ivf, neturi jokiu problemu, del kuriu reiktu tave su padidinimo stiklu stebeti, taigi 12 nestumo savaite gausi atsisveikinimo laiska is musu ir keliausi pas normalia gine. Tikekimes, kad neiskres kokio poksto mano organizmas ir nenustebins nemalonei ir neteks gyd manes atsiprasyti. Ai, tikekime geriausiu, bet nepamirskime, kad gali buti ir blogiau. Pati uz save laikau ciurus, kad labai skaudziai netetu nukritus ruriuko uzsigauti.
O tai kur musu Egk, juk geru naujienu metas jau.
Egk - mes jau susedom ant suoliuko visos ir laukiam suspaude kumscius ir sukryziave spygas. O Warwara uz nugaru su plakatais maskatuoja SEKMES!!!
EGK, EGK, EGK!!!
Žemyna_mėlynakė, 18 Spa 2011 - 10:00, parašė:
Žemyna_mėlynakė, 18 Spa 2011 - 10:00, parašė: Cituk, o nesidomejai, su tais klipsais gali praleisti? Tiesa, o tau iki uzklipsavimo tepliodavo ir kaip dabar? Man po LP kaip ranka nueme visus ziaurius tepliojimus, net iskart po operacijos nekraujavau, mm atejo laiku, po to gerai jautesi ir matesi pagal gleives kada O, issisprende, bent jau tas bjaurus, nepatogus gyvenimas istisai su ¨pampersais¨tikrai.
EGK, EGK, EGK!!!
EGK, EGK, EGK!!!
Nu ka zinau, tipo negali praleisti ir daktarai tai tvirtina, bet siaip visokiu nuomoniu prisiskaicius as, kad vistiek tikriau yra juos isimti. bet del tepimo tai tu labai gerai pastebejai ir pas mane visi tepliojimai pasibaige, nes tikrai budavo ir nemalonus tepliojimas ir kvapas netgi
Egk mums jau nekantru - pagal skaiciavimus kraujukas jau priduotas ane?
Citas, 18 Spa 2011 - 09:50, parašė:
Citas, 18 Spa 2011 - 09:50, parašė: Zemyna, Betute - va ir vel susinervinau, cia visoms tuos kiausintakius ima lauk ir nesiterlioja (zinau ir Rosita daug pasakojo apie tai kad geriau juo isimti) nu tai ko tie uk daktarai butinai turi kitaip elgtis Nu negaliu nieko dabar pakeisti ir vasari dar darysiu su uzklipsuotais bet jei ir vel neiko tai jauciu reikalausiu ir ta kliuti pasalinti
zinok nera gal idealaus varianto, nes jei visiskai isimi kiausintakius, tai jie issimami kartu su kraujagyslemis, kurios maitina kiausides, o to pasekoje gali silpnai stimuliuotis kiausides.
na, klipsu mes nedejom ale del svetimkunio-neaisku tarkim kaip butu nestumo metu su jais, juk viskas pleciasi..
Mes pasirinkom tiesiog nukirpti kiausintakius ties susijungimu su gimda, galus uzaklinti.
Egk, linkiu >1
Beta1, 17 Spa 2011 - 20:50, parašė:
Beta1, 17 Spa 2011 - 20:50, parašė: Uoj Siunciu po dyyyyydeli bucki nuo savo berniuko Mums reikia marcios O kadangi as uosviene busiu isranki, tai darysiu konkursa
griebiu buckius ir virusiukus nu gali gi, kai bart gauni
Kitty3, 17 Spa 2011 - 21:59, parašė:
Kitty3, 17 Spa 2011 - 21:59, parašė: tikrai noreciau tuom pati tiketi nenoreciau cia ilgai uzsibuti, kaip ir visos cia esancios
tai ir tikek, o mes tave palaikysim O kur daraisi IVF? trumpa shema?
egk, 17 Spa 2011 - 22:58, parašė:
egk, 17 Spa 2011 - 22:58, parašė: Aš nežinau Tai skauda, tai neskauda... Aš einu uost
Renku
Renku
laikau kumstukus uz didelius skaiciukus
Papildyta:
LediDiDi1, 17 Spa 2011 - 23:05, parašė:
LediDiDi1, 17 Spa 2011 - 23:05, parašė: Mergaitės, o iš manęs ružavas virusiukas . Čiupkit mielosios ir bėkit iš šių namučių į kitus, nėštukiškus
ir sita virusiuka imu
Reginiukas.uk, 17 Spa 2011 - 23:56, parašė:
Reginiukas.uk, 17 Spa 2011 - 23:56, parašė: Matau visos virusiuoja ir as prisidedu su savo ruzaviausiu virusiuku kol dar neisiluktenau Gaudykit
Visoms sekmes
Visoms sekmes
ir sita imu
Citas, 18 Spa 2011 - 09:50, parašė:
Citas, 18 Spa 2011 - 09:50, parašė: Zemyna, Betute - va ir vel susinervinau, cia visoms tuos kiausintakius ima lauk ir nesiterlioja (zinau ir Rosita daug pasakojo apie tai kad geriau juo isimti) nu tai ko tie uk daktarai butinai turi kitaip elgtis Nu negaliu nieko dabar pakeisti ir vasari dar darysiu su uzklipsuotais bet jei ir vel neiko tai jauciu reikalausiu ir ta kliuti pasalinti
nustok panikuoti!!!! As irgi pasilikau kiausintakius ir tuo dziaugiuosi Pas jus praktika yra tokia, kad klipsuoja, LT juos nupjauna: rezultatas tas pats - i kiausintakius nepatenka O skystis ir todel nesusidaro hidrosalpingsai Tikiuosi dabar ramiau ziuresi i savo pasipuosusius klipsais kiausintakius
bonuska, 18 Spa 2011 - 11:18, parašė:
bonuska, 18 Spa 2011 - 11:18, parašė: Sveikos merginos ir man paliko kiausintakius ,nors buvo sake ,kad pasalins,bet tik nupjove galus kur buvo hidrosalpingsai ir nemanau ,kad tai blogai man buvo pasakyta,kad geresne kraujotaka ... o kaip vel sureaguos per antraji IVF bus matyt
o kada planuoji ji daryti?