Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 18, 05:33)

Beta1, 18 Spa 2011 - 05:33, parašė:

Beta1, 18 Spa 2011 - 05:33, parašė:

Tai vat cia ir yra svarbiausia, kad abi kiausides atlieka savo darba, nebuvo jos per LP ten isnarpliotos visaip, o ir gimdute jeigu neliesta, tai is vis super  thumbup.gif  Tikrai manau, kad greitai keliausi pas nestukes triznioti  biggrin.gif Bent jau as save tokiais argumentais guodziau, kad ir su viena kiauside likusia  ax.gif

Tai vat cia ir yra svarbiausia, kad abi kiausides atlieka savo darba, nebuvo jos per LP ten isnarpliotos visaip, o ir gimdute jeigu neliesta, tai is vis super  thumbup.gif  Tikrai manau, kad greitai keliausi pas nestukes triznioti  biggrin.gif Bent jau as save tokiais argumentais guodziau, kad ir su viena kiauside likusia  ax.gif

Gyd sake taip, o jau po LP ir atlikto ivf busi normali paprasta nestuke, gali nesitiketi, kad kazkas bus kitaip, jeigu tau bus padarytas ivf, neturi jokiu problemu, del kuriu reiktu tave su padidinimo stiklu stebeti, taigi 12 nestumo savaite gausi atsisveikinimo laiska is musu ir keliausi pas normalia gine. Tikekimes, kad neiskres kokio poksto mano organizmas ir nenustebins nemalonei ir neteks gyd manes atsiprasyti. Ai, tikekime geriausiu, bet nepamirskime, kad gali buti ir blogiau. ax.gif Pati uz save laikau ciurus, kad labai skaudziai netetu nukritus ruriuko uzsigauti. blush2.gif biggrin.gif

O tai kur musu Egk, juk geru naujienu metas jau. wub.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Zemyna, Betute - va ir vel susinervinau, cia visoms tuos kiausintakius ima lauk ir nesiterlioja (zinau ir Rosita daug pasakojo apie tai kad geriau juo isimti) nu tai ko tie uk daktarai butinai turi kitaip elgtis blink.gif Nu negaliu nieko dabar pakeisti ir vasari dar darysiu su uzklipsuotais bet jei ir vel neiko tai jauciu reikalausiu ir ta kliuti pasalinti unsure.gif

Egk - mes jau susedom ant suoliuko visos ir laukiam suspaude kumscius ir sukryziave spygas. O Warwara uz nugaru su plakatais maskatuoja 4u.gif SEKMES!!!
Atsakyti
Cituk, o nesidomejai, su tais klipsais gali praleisti? Tiesa, o tau iki uzklipsavimo tepliodavo ir kaip dabar? Man po LP kaip ranka nueme visus ziaurius tepliojimus, net iskart po operacijos nekraujavau, mm atejo laiku, po to gerai jautesi ir matesi pagal gleives kada O, issisprende, bent jau tas bjaurus, nepatogus gyvenimas istisai su ¨pampersais¨tikrai. good.gif

EGK, EGK, EGK!!! user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 18, 10:00)

Žemyna_mėlynakė, 18 Spa 2011 - 10:00, parašė:

Žemyna_mėlynakė, 18 Spa 2011 - 10:00, parašė:

Cituk, o nesidomejai, su tais klipsais gali praleisti? Tiesa, o tau iki uzklipsavimo tepliodavo ir kaip dabar? Man po LP kaip ranka nueme visus ziaurius tepliojimus, net iskart po operacijos nekraujavau, mm atejo laiku, po to gerai jautesi ir matesi pagal gleives kada O, issisprende, bent jau tas bjaurus, nepatogus gyvenimas istisai su ¨pampersais¨tikrai. good.gif

Nu ka zinau, tipo negali praleisti ir daktarai tai tvirtina, bet siaip visokiu nuomoniu prisiskaicius as, kad vistiek tikriau yra juos isimti. bet del tepimo tai tu labai gerai pastebejai ir pas mane visi tepliojimai pasibaige, nes tikrai budavo ir nemalonus tepliojimas ir kvapas netgi blush2.gif

Egk mums jau nekantru - pagal skaiciavimus kraujukas jau priduotas ane? bigsmile.gif
Atsakyti
Cituk, tai gal ir nepraleidzia, man tai gryniausias irodymas, kad nebeteplioja. mirksiukas.gif 4u.gif Ir nebemaudzia belekada visu sonu ir strenu. thumbup.gif

Papildyta:
Tanga, o kaip tu, kaip nuotaikos, kaip miegojosi? smile.gif 4u.gif

Atsakyti
EGK kuo didziausiu skaiciuku is taves laukiu!!! bigsmile.gif Kumsciai suspausti ir sukryziuota viskas kas imanoma victory.gif
Atsakyti
user posted image LAUKIAM!
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 18, 09:50)

Citas, 18 Spa 2011 - 09:50, parašė:

Zemyna, Betute - va ir vel susinervinau, cia visoms tuos kiausintakius ima lauk ir nesiterlioja (zinau ir Rosita daug pasakojo apie tai kad geriau juo isimti) nu tai ko tie uk daktarai butinai turi kitaip elgtis  blink.gif  Nu negaliu nieko dabar pakeisti ir vasari dar darysiu su uzklipsuotais bet jei ir vel neiko tai jauciu reikalausiu ir ta kliuti pasalinti  unsure.gif

Zemyna, Betute - va ir vel susinervinau, cia visoms tuos kiausintakius ima lauk ir nesiterlioja (zinau ir Rosita daug pasakojo apie tai kad geriau juo isimti) nu tai ko tie uk daktarai butinai turi kitaip elgtis  blink.gif  Nu negaliu nieko dabar pakeisti ir vasari dar darysiu su uzklipsuotais bet jei ir vel neiko tai jauciu reikalausiu ir ta kliuti pasalinti  unsure.gif

zinok nera gal idealaus varianto, nes jei visiskai isimi kiausintakius, tai jie issimami kartu su kraujagyslemis, kurios maitina kiausides, o to pasekoje gali silpnai stimuliuotis kiausides.
na, klipsu mes nedejom ale del svetimkunio-neaisku tarkim kaip butu nestumo metu su jais, juk viskas pleciasi..
Mes pasirinkom tiesiog nukirpti kiausintakius ties susijungimu su gimda, galus uzaklinti.
4u.gif

Egk, linkiu >1 wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 17, 20:50)

Beta1, 17 Spa 2011 - 20:50, parašė:

Beta1, 17 Spa 2011 - 20:50, parašė:

Uoj  blush2.gif  Siunciu po dyyyyydeli bucki nuo savo berniuko  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  Mums reikia marcios  biggrin.gif  O kadangi as uosviene busiu isranki, tai darysiu konkursa hihihi.gif

Uoj  blush2.gif  Siunciu po dyyyyydeli bucki nuo savo berniuko  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  Mums reikia marcios  biggrin.gif  O kadangi as uosviene busiu isranki, tai darysiu konkursa hihihi.gif

griebiu buckius ir virusiukus 4u.gif nu gali gi, kai bart gauni smile.gif blush2.gif

QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 17, 21:59)

Kitty3, 17 Spa 2011 - 21:59, parašė:

Kitty3, 17 Spa 2011 - 21:59, parašė:

4u.gif  tikrai noreciau tuom pati tiketi blush2.gif nenoreciau cia ilgai uzsibuti, kaip ir visos cia esancios ax.gif

4u.gif  tikrai noreciau tuom pati tiketi blush2.gif nenoreciau cia ilgai uzsibuti, kaip ir visos cia esancios ax.gif

tai ir tikek, o mes tave palaikysim 4u.gif O kur daraisi IVF? trumpa shema?

QUOTE(egk @ 2011 10 17, 22:58)

egk, 17 Spa 2011 - 22:58, parašė:

egk, 17 Spa 2011 - 22:58, parašė:

Aš nežinau g.gif Tai skauda, tai neskauda... Aš einu uost nestuke.gif
Renku flirt.gif

Aš nežinau g.gif Tai skauda, tai neskauda... Aš einu uost nestuke.gif
Renku flirt.gif

thumbup.gif laikau kumstukus uz didelius skaiciukus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 10 17, 23:05)

LediDiDi1, 17 Spa 2011 - 23:05, parašė:

LediDiDi1, 17 Spa 2011 - 23:05, parašė:

Mergaitės, o iš manęs ružavas virusiukas 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif . Čiupkit mielosios ir bėkit iš šių namučių į kitus, nėštukiškus 4u.gif

Mergaitės, o iš manęs ružavas virusiukas 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif . Čiupkit mielosios ir bėkit iš šių namučių į kitus, nėštukiškus 4u.gif

ir sita virusiuka imu 4u.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 10 17, 23:56)

Reginiukas.uk, 17 Spa 2011 - 23:56, parašė:

Reginiukas.uk, 17 Spa 2011 - 23:56, parašė:

Matau visos virusiuoja ir as prisidedu su savo ruzaviausiu virusiuku kol dar neisiluktenau  biggrin.gif Gaudykit  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif
Visoms sekmes  4u.gif

Matau visos virusiuoja ir as prisidedu su savo ruzaviausiu virusiuku kol dar neisiluktenau  biggrin.gif Gaudykit  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif
Visoms sekmes  4u.gif

ir sita imu 4u.gif
QUOTE(Citas @ 2011 10 18, 09:50)

nustok panikuoti!!!! As irgi pasilikau kiausintakius ir tuo dziaugiuosi 4u.gif Pas jus praktika yra tokia, kad klipsuoja, LT juos nupjauna: rezultatas tas pats - i kiausintakius nepatenka O skystis ir todel nesusidaro hidrosalpingsai 4u.gif Tikiuosi dabar ramiau ziuresi i savo pasipuosusius klipsais kiausintakius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 18 spalio 2011 - 09:43
Sveikos merginos 4u.gif ir man paliko kiausintakius ,nors buvo sake ,kad pasalins,bet tik nupjove galus kur buvo hidrosalpingsai ir nemanau ,kad tai blogai schmoll.gif man buvo pasakyta,kad geresne kraujotaka ... o kaip vel sureaguos per antraji IVF bus matyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 10 18, 11:18)

bonuska, 18 Spa 2011 - 11:18, parašė:

bonuska, 18 Spa 2011 - 11:18, parašė:

Sveikos merginos  4u.gif  ir man paliko kiausintakius ,nors buvo sake ,kad pasalins,bet tik nupjove galus kur buvo hidrosalpingsai ir nemanau ,kad tai blogai  schmoll.gif  man buvo pasakyta,kad geresne kraujotaka ... o kaip vel sureaguos per antraji IVF bus matyt  rolleyes.gif

Sveikos merginos  4u.gif  ir man paliko kiausintakius ,nors buvo sake ,kad pasalins,bet tik nupjove galus kur buvo hidrosalpingsai ir nemanau ,kad tai blogai  schmoll.gif  man buvo pasakyta,kad geresne kraujotaka ... o kaip vel sureaguos per antraji IVF bus matyt  rolleyes.gif

o kada planuoji ji daryti? 4u.gif
Atsakyti