QUOTE(Atiloja @ 2011 10 17, 19:59)
sveika prisijungus tik pazadek, kad trumpam
o virusiuku gaila? EI MERGAITES VIRUSIUKU
vaistininke ir as tau sekmes linkiu
o virusiuku gaila? EI MERGAITES VIRUSIUKU
vaistininke ir as tau sekmes linkiu
tikrai noreciau tuom pati tiketi nenoreciau cia ilgai uzsibuti, kaip ir visos cia esancios
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2011 10 17, 20:37)
Citai - jau pasirode???
Papildyta:
Doli, aciu tau. Kaip tu laikaisi? Jau visiskai laiminga?? Vyras ant ranku nesioja?
Papildyta:
Cia musu mergaiciu mantra
Tavo mantra: As nescia, as jau esu nescia, as pagaliau nescia, as mama....
Papildyta:
Sekmes! Cia mes jos visos ieskom ir randam
1 IUI nepavykes? Kodel taip greit prie IVF?
IUI mano atveju isvis nebuvo tikslinga daryti Pas mane bedos su kiausintakiais. Nuo pradziu visada kalbejom apie IVF,nes po LP jau nemazai laiko praeje, o natur taip ir nepavyko Taciau gydytojai pasiulius susigundziau IUI - o gal visgi to ir tetruksta - mintys sukosi galvoje O, bet, taciau.... Antro IUI jau nebenorejau. Kazkodel netikiu, kad su jais butu kas pavyke, nes statistika rodo, kad esant tokioms bedoms su IUI pastoti tikimybes praktiskai nera Gyvenu su baime - adatau bijau kaip velnio - gonali leidziuosi vos ne uzmerktom akim ir drebanciom rankom is baimes, o dar ta punkcija ir t.t... Esu zalia, viskas nauja ir taip baiginanciai mane veikia Na bet kam nepasirysi del didziausios gyvenimo svajones Ir visoms cia esancioms linkiu, kad kuo greiciau ji taptu realybe
Papildyta:
Kitty3 - sveika atvykus -mes draugiskos, bet vejam viena kita is cia taip kad NEUZSIBUK!!!
[/quote]
Aciu visoms uz palinkejimus Siunciu visoms tokius pat atgal
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 17, 20:50)
Uoj Siunciu po dyyyyydeli bucki nuo savo berniuko Mums reikia marcios O kadangi as uosviene busiu isranki, tai darysiu konkursa
Gaudau ir as