Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 17, 19:59)
sveika prisijungus  4u.gif tik pazadek, kad trumpam  mirksiukas.gif
o virusiuku gaila? ax.gif EI MERGAITES  nestuke.gif VIRUSIUKU  4u.gif
thumbup.gif vaistininke  4u.gif ir as tau sekmes linkiu  wub.gif  4u.gif

4u.gif tikrai noreciau tuom pati tiketi blush2.gif nenoreciau cia ilgai uzsibuti, kaip ir visos cia esancios ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2011 10 17, 20:37)
aciuks.gif

Citai -  pioneers.gif  jau pasirode???
Papildyta:

Doli, aciu tau. Kaip tu laikaisi? Jau visiskai laiminga??  wub.gif  Vyras ant ranku nesioja?  cool.gif 
Papildyta:

Cia musu mergaiciu mantra wink.gif

Tavo mantra: As nescia, as jau esu nescia, as pagaliau nescia, as mama....
Papildyta:

Sekmes! Cia mes jos visos ieskom ir randam wink.gif
1 IUI nepavykes? Kodel taip greit prie IVF?

IUI mano atveju isvis nebuvo tikslinga daryti unsure.gif Pas mane bedos su kiausintakiais. Nuo pradziu visada kalbejom apie IVF,nes po LP jau nemazai laiko praeje, o natur taip ir nepavyko schmoll.gif Taciau gydytojai pasiulius susigundziau IUI - o gal visgi to ir tetruksta - mintys sukosi galvoje verysad.gif O, bet, taciau.... Antro IUI jau nebenorejau. Kazkodel netikiu, kad su jais butu kas pavyke, nes statistika rodo, kad esant tokioms bedoms su IUI pastoti tikimybes praktiskai nera verysad.gif Gyvenu su baime - adatau bijau kaip velnio doh.gif - gonali leidziuosi vos ne uzmerktom akim ir drebanciom rankom is baimes, o dar ta punkcija ir t.t... Esu zalia, viskas nauja ir taip baiginanciai mane veikia schmoll.gif Na bet kam nepasirysi del didziausios gyvenimo svajones nestuke.gif Ir visoms cia esancioms linkiu, kad kuo greiciau ji taptu realybe 4u.gif

Papildyta:

Kitty3 - sveika atvykus -mes draugiskos, bet vejam viena kita is cia taip kad NEUZSIBUK!!!
[/quote]

4u.gif Aciu visoms uz palinkejimus mirksiukas.gif Siunciu visoms tokius pat atgal 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 17, 20:50)
Uoj  blush2.gif  Siunciu po dyyyyydeli bucki nuo savo berniuko  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  Mums reikia marcios  biggrin.gif  O kadangi as uosviene busiu isranki, tai darysiu konkursa hihihi.gif

Gaudau ir as nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 10 17, 18:39)
O kaip tavo pilvukas laikosi? Nes maniškis jau antra diena ramybės neduoda. Maudžia nors tu ką. Taip iš apačios į viršų...
mad.gif Nemyliu to skausmo. Kaip būtų gerai, kad savo nėštumą galėtumėm išgirsti arba užuosti. Tuomet būtų ramu.

Aš nežinau g.gif Tai skauda, tai neskauda... Aš einu uost nestuke.gif

QUOTE(Citas @ 2011 10 17, 20:41)

Na Egk - susirink savo prota dar vienai nakciai, istverkim iki ryt ir tada jau spresim ar shamanams duot uzdirbt, nes as manau kad nereikes  schmoll.gif Nu blecha atsibodo jau man kad dar nemazai senbuviu cia tasomes - lauk is cia ir tu pirma brangioji keliausi  rolleyes.gif

Renku flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 17, 21:58)
Aš nežinau g.gif Tai skauda, tai neskauda... Aš einu uost nestuke.gif
Renku flirt.gif

egk, mieloji, eik miegot, nes rytas už vakarą gudresnis smile.gif , o mes spaudžiam stipriai, laikom tvirtai kumštukus toliau.
Ir nepergyvenk dėl to spalvoto crinone. Ir aš naudojau 2k/1d, ir pas mane matėsi kraujuko. Tikrai ne rodiklis, kad kažkas nepavyko mirksiukas.gif . Labai tikiuosi tik teigiamo rezultato smile.gif .

Mergaitės, o iš manęs ružavas virusiukas 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif . Čiupkit mielosios ir bėkit iš šių namučių į kitus, nėštukiškus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 10 17, 23:05)
egk, mieloji, eik miegot, nes rytas už vakarą gudresnis smile.gif , o mes spaudžiam stipriai, laikom tvirtai kumštukus toliau.
Ir nepergyvenk dėl to spalvoto crinone. Ir aš naudojau 2k/1d, ir pas mane matėsi kraujuko. Tikrai ne rodiklis, kad kažkas nepavyko mirksiukas.gif . Labai tikiuosi tik teigiamo rezultato smile.gif .

Mergaitės, o iš manęs ružavas virusiukas 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif . Čiupkit mielosios ir bėkit iš šių namučių į kitus, nėštukiškus 4u.gif

Ačiū friends.gif
Tikrai sudėjau į krūvą visus to tikėjimo likučius ir dar stipriai supakavau, gal neištrūks iki rytojaus aggressive.gif
Atsakyti
Atiloja, tau taip pat sekmes ir pacios didziausios! 4u.gif

Cituk, as kiausintakiu nebeturiu. rolleyes.gif 4u.gif Iskart nustacius, kad pas mane bjaurybe hidrosalpinxas, o jis net per echo pas mane jau matesi, pasake, kad jeigu noriu ivf, pirma juos salinti ir tik tada gausiu leidima, nelengva buvo susitaikyti, bet dabar labai tikiuosi, kad pasiteisins ir bus atpirktos visos asaros.

Gaudau virusiukus. 2.gif 2.gif

Tiesa, gavau pamokas vaistu leidimo lotuliukas.gif , siuo atveju i uzpakali, nes vyrui reikia ten leisti, bet neleisiu, labai jau ziauri ta adata ir tokia stora, geriau patys jie jam suleis ax.gif , o ir perspejau, kad ir as susileisti ateisiu, na, pirma pamokos nueisiu ir jeigu baisiai pasirodys, leis jie. Ir tikrai ovitrelle nera tablt, taigi dar pries namo vaziuodama uzlekiau i ta pacia vaistine ir uzsakiau ampule, ryt viska pasiimu ir busiu pasiruosusi. didis.gif

Ramis nakties. 4u.gif
Atsakyti
Matau visos virusiuoja ir as prisidedu su savo ruzaviausiu virusiuku kol dar neisiluktenau biggrin.gif Gaudykit 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Visoms sekmes 4u.gif
Atsakyti
Gaudau dar! 2.gif 2.gif wub.gif

Reginiukas, o jums lengvo likusio puskavimo ir susitikimo. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 17 spalio 2011 - 23:10
beta, reginiuk, ledididi - griebiu visus virusiukus, visa ziema noriu sirgti jais smile.gif

zemyna - mano kad l teisingai pasielgei, as va triu klipsais uzdarytus kiausintakius (cia uk tokia praktika, kad jei imanoma uzklipsuoti tai mazesne rizika ir tai daro, jei labai saaugos ir pan tai tada isima visai) bet va pradejau abejot gal reikejo reikalaut juos isimt, gal tie klipsai po kurio laiko praleidzia ta skysti. Oi nezinau visokios mintys lenda kai neturiu ka veikti:o

Atsakyti
Mano situacija, kaip sake operavusios speces, buvo tragiska, labai isvesejes tas hidrosalpinxas, sunki operacija buvo, kai pasakojo, tai tik dusavo, lingavo galvas i sonus ir dziaugesi, kad viskas puikiai pavyko, aisku, po operacijos ir as jauciausi visa men kaip invalide, todel sakau, geriau jau natur gimdyti, nei su supjaustytu pilvu vaikscioti ir vaiku rupintis. unsure.gif doh.gif O as dar kaip spyriojausi, supykusi kaip kvaile soko istikta, pamenu, klausiau ar spece suvokia, kad as vaiku naturaliai negalesiu susilaukti jeigu isoperuos, ai, buvo ziaurus smugis. Bet tada man taip ir pasake, jeigu is viso vaiku noriu tureti, tai kaip didele gulsiu LP ir tada sulauksiu normalaus nestumo. Nu bus matyti. ax.gif
Papildyta:
Cituk, labanaktukas. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 17 spalio 2011 - 23:42
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 18, 00:40)
Mano situacija, kaip sake operavusios speces, buvo tragiska, labai isvesejes tas hidrosalpinxas, sunki operacija buvo, kai pasakojo, tai tik dusavo, lingavo galvas i sonus ir dziaugesi, kad viskas puikiai pavyko.

Zemyna, jeigu tau pades, tai pas mane analogiska situacija buvo kaip pas tave, tik priedo to, mano dar ir viena kiauside taip apipjaustyta, kad dabar daktarai net nemato jos, o ir foliu nei vieno neuzaugino.Kai paskaiciau savo israsa po LP, tai man paciai akys islipo ant kaktos.Subujoje hydrosapingsai, viskas saaugose, kazkokia neaiski cista kiausidej, saaugose buvo net vidaus organai blink.gif Inkstai ir visa kita.Rankiojo ten mane 3 val., kur LP paprastai trunka iki 45 min.Kad kiausintakiu nebeturiu, tai buvo man naujiena, pranesta po operacijos, nes pirminis jos tikslas buvo isoperuoti ta nelaiminga cista kiausidej, kuri vis nenyko.Deja, prasidejus LP vaizdas pasirode esas kiek rimtesnis nei tiketasi, su tokiom pasekmem.Po sios LP man gydytoja dave net labai maza tikimybe pastoti, net ir su IVF.Bet zinai ka ? sugijau, issilaiziau zaizdas, prasidejo normalios memes, o nuo to laiko ir reguliarus ciklas, ir tfu tfu tfu, daugiau jokiu problemu ir neislindo, kad ir kaip paranojiskai kas menesi paskui skridau i LT tikrintis. O atejus laikui daryti IVF, buvau traktuojama kaip potenciali nestuke, kad ir kokia siauba kelianti buvo mano LP ir paskui prognozes po jos.
Atsakyti
Betuk, Aciu Tau. 4u.gif Kazkaip net viltys atrodo didesnes, nors gyd sake, kad nera abejoniu, kad busiu nestuke.gif , nes amzius ir visi kt duomenys puikus, o knibinejo mane 3.5 val, vyras laukiamaje jau prisigalvoti spejo visko, nes max buvo numatytas kiausintakiu salinimo laikas 2 val. Bet va smagu matyti, kad su tokiom bedutem yra nestuke.gif wub.gif , tai gal ir manes ta laime neaplenks. O kiausides, tfu tfu tfu pas mane veikia gerai ir yra tvarkoj, per LP net mate abejose po grazu uzauginta kiausineli. smile.gif Kazkaip labai didelis tikejimas mano sirdyje gyvena, labai, kaip sakau, as jau beveik nescia ax.gif , bet reikia visada pasilikti ta BET, kad veliau nebutu skaudu jeigu kas.... ax.gif Tai ka, laikom ciurus ir kumstukus, ir ka tik galim, as amuletu, kuri nusipirkau labai tikiu ir jau nuo kt savaites baisiai smarkiai deginsiu tas vaisingumo zvakes. biggrin.gif
Papildyta:
O kaip siandien jauciasi musu Egk, Tanga, kaipp naktis praejo? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 18, 09:28)
O kiausides, tfu tfu tfu pas mane veikia gerai ir yra tvarkoj, per LP net mate abejose po grazu uzauginta kiausineli.  smile.gif

Tai vat cia ir yra svarbiausia, kad abi kiausides atlieka savo darba, nebuvo jos per LP ten isnarpliotos visaip, o ir gimdute jeigu neliesta, tai is vis super thumbup.gif Tikrai manau, kad greitai keliausi pas nestukes triznioti biggrin.gif Bent jau as save tokiais argumentais guodziau, kad ir su viena kiauside likusia ax.gif
Atsakyti