gal kas gales pagelbeti del sio pleduko. pledas jei gerai supratau, tai kokio dydzio noriu, tiek ir turiu daryti vienos spalvos (istrizai) kvadrateliu, o paskui kita eile kitos spalvos..
būsimam žmogučiui
pledukas 105 cm x 114 cm
pledukas 105 cm x 114 cm
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 02 24, 14:36)
Sveikos Reikia pagalbos
Noriu pabandyti nunerti pleduka is cia kur pacio pirmo schema su meskiukais nesuskaiciuoju kiek cia reikia akiu (ar kaip vadinasi ) kaip supratau vienas langelis yra 4 akys
Noriu pabandyti nunerti pleduka is cia kur pacio pirmo schema su meskiukais nesuskaiciuoju kiek cia reikia akiu (ar kaip vadinasi ) kaip supratau vienas langelis yra 4 akys
As kai neriau savo, tai skaiciavau kad vienas langelis trys kilputes. Bet ten gerai isiziurejus tai reikia 4.
Cia mano pledukas:
Viskas aisku, aciu vadinasi gerai supratau
Labai grazus pledukas
Nezinau kas man gausis, bet bandysiu prisiminti kaip reikia nerti.
Labai grazus pledukas
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 02 24, 15:08)
Viskas aisku, aciu vadinasi gerai supratau
Labai grazus pledukas
Labai grazus pledukas
Sekmes, tikrai pavyks, labai nesudetingas, tik is pradziu reik atidziai labai ziuret kur pilnas o kur tuscias langelis. Nes as nemazai nuneriau ir pamaciau klaida, tai labai nesmagu buvo ardyt.
QUOTE(Lusasita @ 2012 02 21, 22:13)
būsimam žmogučiui
labai grazus, grazios spalvytes ir grazios foto
QUOTE(Lusasita @ 2012 02 22, 00:13)
Labai grazu Kaip tik planuoju draugei nerti.is kokiu siulu nerei?kiek sunaudojai?Aciu
QUOTE(saulemeile @ 2012 02 24, 20:39)
Labai grazu Kaip tik planuoju draugei nerti.is kokiu siulu nerei?kiek sunaudojai?Aciu
neriau is merino de luxe . suneriau iki paskutinio siulgaliuko .
1 sokoladinis, 2 zydri, 2 balti . gavosi toks nemazas. Purus
Sveikos mergaitės, pastrigau ant pleduko su, atrodo, paprastu klausimu - ką darot su kampais, jei krašto apnėrimui turit schemą tiesią "be kampo"? Išskaičiuojat akis ar tiesiog neriat ir gaunasi nevienodas motyvas kampuose? Čia būtent apie nėrimą - nusižiūrėta schema be kampinės detalės ir tokia kampams nedėkinga