Renacio,
saulemeile, idekite savo pleduku foto ir ju schemutes i PLEDUKU SCHEMUCIU TEMAS (I NERTU NERTUS I MEGZTU MEGSTUS ) pagal mane lyg nera ten tokiu, o ateityje kazkas tikrai pasinaudotu
QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 23, 17:21)
Renacio,
saulemeile, idekite savo pleduku foto ir ju schemutes i PLEDUKU SCHEMUCIU TEMAS (I NERTU NERTUS I MEGZTU MEGSTUS ) pagal mane lyg nera ten tokiu, o ateityje kazkas tikrai pasinaudotu
padaryta
QUOTE(Renacio @ 2012 01 22, 10:53)
labai grazus pledukas su gelemis gal galit kas patarti kaip sujungti jas i viena, susiuti ar sumegsti reikia.
QUOTE(Dange* @ 2012 01 30, 15:05)
labai grazus pledukas su gelemis gal galit kas patarti kaip sujungti jas i viena, susiuti ar sumegsti reikia.
pagal taisykles reikėtų sunerti, bet kadangi man nesigavo tai aš susiuvau
o gal galit kas padeti ir pasakyti kokiu rastu reikai sujungti atskirus kvadratelius
QUOTE(Dange* @ 2012 02 01, 22:30)
o gal galit kas padeti ir pasakyti kokiu rastu reikai sujungti atskirus kvadratelius
Yra daug būdų.. galima sunerti juos tarpusavyje stulpeliu be užmetimo.. galima sunerti neriant pynutes ir tam tikrose vietose prikabinant kitą kvadratėlį (tačiau tuomet tarp kvadratų bus tokie tarpeliai), galima susiūti..
QUOTE(žemuogienė @ 2012 01 11, 16:37)
saulėlydi, dėkui, kai pradėjau visur rėkaut, kad reikia, gavau iš karto
žemuogiene, ar neriate tą pleduką su meškiu ir širdelėmis? Įdomu kokio dydžio jis maždaug gaunasi? Man rodos didokas turėtų būt...
Schemos neturiu , bet nerasi nuo gelytes viduriuko , ziedlapiukai ir aplink ziedlapiukus kur su melynu siulu ir neri tokius kvardratukus , ar suneri juos , ar susiusi veliau Gal kiek pagelbejo ? Labai mielas , spalvingas pledukas
QUOTE(ausrineMAZE @ 2012 02 07, 13:38)
Labukas!
pledukas
Gal kas galetumete padeti su situo pleduko schemute? Ar bent pasakyti kaip mazdaug jis neriasi :)Noriu draugei kuri laukiasi dvieju zaviu mergyciu nunertii toky pleduka dovanu Aciu labai visom uz patarimus ir pagalba
pledukas
Gal kas galetumete padeti su situo pleduko schemute? Ar bent pasakyti kaip mazdaug jis neriasi :)Noriu draugei kuri laukiasi dvieju zaviu mergyciu nunertii toky pleduka dovanu Aciu labai visom uz patarimus ir pagalba
as tai isivaizduoju taip- pirmiau nuneri juostele spalvota, kokios spalvos tavo gelyte bus, tada imi plika siula i nerdama gelytes viduriuka prineri ta juostele suraitydama kaip ziedeli, o tada apneri aplink kvadratuka prinerdama prie gelytes lapeliu tik is kitos puses, taip gaunasi atskiri kvadraciukai, kuriuos veliau susiusi. tikiuos aiskiai parasiau
Aciukas Taip, supratau Bandysim, kurti sedevra Laaaabai man jau grazus sitas pledukas