Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 5

Renacio,
saulemeile,
idekite savo pleduku foto ir ju schemutes i PLEDUKU SCHEMUCIU TEMAS (I NERTU NERTUS I MEGZTU MEGSTUS mirksiukas.gif ) pagal mane lyg nera ten tokiu, o ateityje kazkas tikrai pasinaudotu
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 23, 17:21)
Renacio,
saulemeile,
idekite savo pleduku foto ir ju schemutes i PLEDUKU SCHEMUCIU TEMAS (I NERTU NERTUS I MEGZTU MEGSTUS mirksiukas.gif ) pagal mane lyg nera ten tokiu, o ateityje kazkas tikrai pasinaudotu

padaryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2012 01 23, 22:14)
padaryta  4u.gif

super, saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2012 01 22, 10:53)
ir vasarinis, bei "didžiojo" brolio įvertinimas  biggrin.gif
user posted image

labai grazus pledukas su gelemis wub.gif gal galit kas patarti kaip sujungti jas i viena, susiuti ar sumegsti reikia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dange*: 30 sausio 2012 - 15:07
QUOTE(Dange* @ 2012 01 30, 15:05)
labai grazus pledukas su gelemis  wub.gif  gal galit kas patarti kaip sujungti jas i viena, susiuti ar sumegsti reikia.  4u.gif

pagal taisykles reikėtų sunerti, bet kadangi man nesigavo blush2.gif tai aš susiuvau blush2.gif
Atsakyti
o gal galit kas padeti ir pasakyti kokiu rastu reikai sujungti atskirus kvadratelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2012 02 01, 22:30)
o gal galit kas padeti ir pasakyti kokiu rastu reikai sujungti atskirus kvadratelius  4u.gif

Yra daug būdų.. galima sunerti juos tarpusavyje stulpeliu be užmetimo.. galima sunerti neriant pynutes ir tam tikrose vietose prikabinant kitą kvadratėlį (tačiau tuomet tarp kvadratų bus tokie tarpeliai), galima susiūti..
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 01 11, 16:37)
saulėlydi, dėkui, kai pradėjau visur rėkaut, kad reikia, gavau iš karto biggrin.gif

žemuogiene, ar neriate tą pleduką su meškiu ir širdelėmis? Įdomu kokio dydžio jis maždaug gaunasi? Man rodos didokas turėtų būt... g.gif
Atsakyti
Labukas!
pledukas

Gal kas galetumete padeti su situo pleduko schemute? Ar bent pasakyti kaip mazdaug jis neriasi :)Noriu draugei kuri laukiasi dvieju zaviu mergyciu nunertii toky pleduka dovanu smile.gif Aciu labai visom uz patarimus ir pagalba smile.gif
Atsakyti
Schemos neturiu , bet nerasi nuo gelytes viduriuko , ziedlapiukai ir aplink ziedlapiukus kur su melynu siulu ir neri tokius kvardratukus , ar suneri juos , ar susiusi veliau 4u.gif Gal kiek pagelbejo ? g.gif Labai mielas , spalvingas pledukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrineMAZE @ 2012 02 07, 13:38)
Labukas!
pledukas

Gal kas galetumete padeti su situo pleduko schemute? Ar bent pasakyti kaip mazdaug jis neriasi :)Noriu draugei kuri laukiasi dvieju zaviu mergyciu nunertii toky pleduka dovanu smile.gif Aciu labai visom uz patarimus ir pagalba smile.gif

as tai isivaizduoju taip- pirmiau nuneri juostele spalvota, kokios spalvos tavo gelyte bus, tada imi plika siula i nerdama gelytes viduriuka prineri ta juostele suraitydama kaip ziedeli, o tada apneri aplink kvadratuka prinerdama prie gelytes lapeliu tik is kitos puses, taip gaunasi atskiri kvadraciukai, kuriuos veliau susiusi. tikiuos aiskiai parasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciukas smile.gif Taip, supratau smile.gif Bandysim, kurti sedevra smile.gif Laaaabai man jau grazus sitas pledukas smile.gif
Atsakyti