Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 5

QUOTE(lilijyte @ 2014 03 12, 22:32)
knygoje Mezginiai vaikams (Bliss Debbie) pleduko kūdikiui išmatavimai 40x70.

na, maniskis 85x85 smile.gif.... Ir tai atrodo kaip tik uzteks suvinioti maziuka smile.gif, o 40 cm man kazkaip atrodo lyg ranksluostelis.. per siauras gal
Atsakyti
mano kai didesni vaikai, pledukus visada darydau 1x1 metro, tada ir suvynioti ir apkloti ilgesniam laikui.
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2014 03 09, 00:39)
Dėkoju, merginos, tai mano 15 metų dukrytės darbas, aš ją tik konsultavau kaip ir ką padaryti ir pateikiau keletą idėjų smile.gif

Nuostabus darbas ! wub.gif Laaaabai talentinga jūsų dukrytė wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Gal zinote kaip nerti pleduka istrizai?Ta prasme pradeti nuo kampo ir platinti iki durio o poto analogiskai siaurinti?Dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(torturo @ 2014 03 13, 23:24)
sveikos 4u.gif
Gal zinote kaip nerti pleduka istrizai?Ta prasme pradeti nuo kampo ir platinti iki durio o poto analogiskai siaurinti?Dekui  uz atsakymus 4u.gif

Galima keliais variantais:
Pradėti nuo kelių stulpeliu iš kampo ir kiekvienos eilutės pradžioje ir pabaigoje pridėti papildomų stulpelių (iš kampo galima nerti ir pagal kokios skaros schemą), o pasiekus norimą dydį analogiškai siaurinti.
Taip pat galima nusinerti ilgą juostelę ir tuomet neriant kiekvienos eilutės pradžioje pridėti stulpelių, o pabaigoje tokį pat skaičių nuimti, nėrinys irgi bus įstrižas. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

kas galit greitai atsrayti, kiek reikia siulu pledukui 100x100 cm? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2014 03 25, 11:48)
Sveikutes,

Megsite, nersite g.gif kokie siūlai, siūlų metražas, koks raštas, raštas valgus, tankus? g.gif

Vienam sunaudojau 80 g, kitam 340 g., skirtumą matote? rolleyes.gif
Atsakyti
Reiketu patarimo koks pledukas patogiau-platesnis,ar aukstesnis?
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2014 04 20, 12:26)
Reiketu patarimo koks pledukas patogiau-platesnis,ar aukstesnis?

Žiūrint apie kokį plotį ir ilgį kalbame. Tarkim jei pleduko plotis ~60cm, tai man rodos siaurokas, bet jei koks 80cm, tuomet užteks pakankamai ilgai, net dvimetį truputį užkloti pietukų miegant galima wink.gif
Atsakyti
Na,norejau paklausti bendrai kaip patogiau.Suaugusiu anklodes i auksti ilgesnes buna,tai vat idomu gal ir vaikiukam taip patogiau g.gif Maniskio plotis kazkur virs 80,bet dar veseliu apsiners,tai apie 90 turetu buti,tai ir galvoju kiek cia i auksti daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2014 03 25, 10:48)
Sveikutes,

As megsiu su pynem pleda 90x110, tai knygoj raso kad su 3mm virbalais reiks 750g siulu. Cia nuo siulu storio labai priklauso ir nuo rasto, kiaurarasciui zymiai maziau reikia nei pynem tarkim. Eina sau, bet ir brangu pleda numegzt, o noriu merinosu siulu, dabar kaip tik sezonas baigiasi, likucius issipardavineja, tai negerai po kelis rutuliukus pirkinetis. Man siulai atsieis apie 180Lt, brangus malonumas tas mezgimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2014 04 30, 22:58)
As megsiu su pynem pleda 90x110, tai knygoj raso kad su 3mm virbalais reiks 750g siulu. Cia nuo siulu storio labai priklauso ir nuo rasto, kiaurarasciui zymiai maziau reikia nei pynem tarkim. Eina sau, bet ir brangu pleda numegzt, o noriu merinosu siulu, dabar kaip tik sezonas baigiasi, likucius issipardavineja, tai negerai po kelis rutuliukus pirkinetis. Man siulai atsieis apie 180Lt, brangus malonumas tas mezgimas  doh.gif

oho, kiek daug.... Aš tai turėjau 4 spalvu po 1 matkelį po 100 gr ir sujungimui apnerimui vašeliu 2 matkelius po 50 gr, bet man tie 4 spalvų tik po pusę tesuėjo, o apnėrimui 1,5 matkelio sunaudojau. Na, grubiai paėmus - apie 400 gr siūlų 85x85 pledukui užteko rolleyes.gif
Atsakyti