Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 5

QUOTE(egliosha @ 2013 09 22, 12:00)
tas pliusiukas man atrodo reiskia pirma nukelta aki 4u.gif
pati bandziau megzti, bet man kantrybes pritruko tiek detaliu megzti ir paskui kruvon siuti biggrin.gif

ačiū, bandysiu eksperimentuoti tikiuosi kantrybė neapleis manęs doh.gif
nusižiūrėjau osinkoje panašų modeliuką vietoj burbuliukų kiauraraštis ir tie intarpai su gėlytėm gražiai atrodo, nors to darbo dar daugiau

user posted image
Atsakyti
Pora paprastų pledukų laukiamai lėlytei smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 13 spalio 2013 - 21:51
Sveikutes 4u.gif
Visu prma noriu pagirti visu darbelius ,saunuoles 4u.gif Tikrai yra is ko pasimokinti ax.gif
O cia idedu savo kukluti pleduka laukiamam suneliui
user posted image
Atsakyti
Dianyti, Aura, saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
ateinu pasirodyti su savo pleduku megztu draugei 4u.gif user posted image]pledukas[/URL]
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 09 22, 21:21)
ačiū, bandysiu eksperimentuoti tikiuosi kantrybė neapleis manęs  doh.gif
nusižiūrėjau osinkoje panašų modeliuką  vietoj burbuliukų kiauraraštis  ir tie intarpai su gėlytėm gražiai atrodo, nors to darbo dar daugiau
user posted image

as prie to pacio,noriu nusimegzti si pleduka,tik niekaip nesuprantu rasto, kaip ten su taip apskritimais?
gal kas galit detaliai papasakot?user posted image
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 01 10, 09:50)
user posted image

merginos kur iškasti visą šitą schemą?

gal kas mezget,kaip ten megzti,tik gerom akim kur tusti langeliai, blogom kur pilni. Ar kaip? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmeta @ 2012 04 03, 15:14)
Pledukas būsimam lėliukui- dovana bus  4u.gif

user posted image
Papildyta:
Iš pradžių buvau kažkodėl uždejusi rožines gėlytes, bet paskui persigalvojau, kad žalia  tiks ir berniukui ir mergaitei biggrin.gif

user posted image

gal galit aprasyt kaip mezget,nes man su rusu kalba pagal ta schema nlb ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitukeee @ 2013 10 06, 17:17)
ateinu pasirodyti su savo pleduku megztu draugei 4u.gif http://www.part.lt/i...a1ef97f3836.jpg

user posted imagenerealususer posted image
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2013 10 12, 16:18)

aciu 4u.gif 4u.gif jai irgi labai patiko thumbup.gif thumbup.gif dziugu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jessy001 @ 2013 10 11, 20:07)
as prie to pacio,noriu nusimegzti si pleduka,tik niekaip nesuprantu rasto, kaip ten su taip apskritimais?
gal kas galit detaliai papasakot?user posted image

Vienam lapeliui reikia uzsideti 3 akis. Reiskas 4 lapeliai = viso 12 akiu. Ir mezgat pagal schema 4u.gif .
Merginos, nedekit tokiu dideliu nuotrauku! Labai istampo puslapi. Ir labai sunku skaityti mazom raidytem. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ar galit kuri pagelbet su siuo pleduku.... labai noriu busimam leliukui nunerti taciau, nesuprantu aprasymo verysad.gif (siek tiek rusiskai kertu, bet si kart mano siek tiek neuztenka) ar schemute braizyta gal turit ar papiest galit 4u.gif laibai dekinga buciau 4u.gif

http://radikal-foto....8b1516806369ed2

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lendreja: 18 spalio 2013 - 11:28
QUOTE(Lendreja @ 2013 10 18, 12:25)
Sveikos merginos ar galit kuri pagelbet su siuo pleduku.... labai noriu busimam leliukui nunerti taciau, nesuprantu aprasymo verysad.gif  (siek tiek rusiskai kertu, bet si kart mano siek tiek neuztenka) ar schemute braizyta gal turit ar papiest galit 4u.gif laibai dekinga buciau 4u.gif

yra megztų ir nertų pledukų schemų temos. Gal ten ką rasi lengvesnio? bigsmile.gif
Atsakyti