Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 5

Įdomu, kokio dydžio gaunasi pledukas iš 200 gr. siūlų unsure.gif 500 gr. man skamba realiau unsure.gif
Atsakyti
Priklauso nuo siūlo ir rašto. vieną nėriau nepamenu iš kokių siūlų, svoris apie 400 gr, gan sunkus, o gavosi vos 90x100 unsure.gif ir nepasakyčiau, kad raštas valgus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2013 07 31, 16:15)
O as pabaigiau rudenini/ziemini pleduka busimai duktereciai, kuri galima naudot kaip uztiesala ant lovytes smile.gif Dydis 110x 95

fantastiškas! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
tikrai taip, viskas priklauso nuo siulu. as mezgiau is neplonos medvilnes, tai sveria gerokai virs puses kilogramo
Atsakyti
na žiūrint į Jūsų darbelius jie atrodo tokie lengvučiau, o pasirodo 400g čia visai norma
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2012 04 02, 21:13)
user posted image
rastas (pasididina; kas antra "koriuku" eile mezgiau vien blogosiom):
user posted image

pleduku schemu temoj neberodo rastuko schemos. Gal kuri turit issisaugojusi?

Sorry, kad cituoju visa zinute, bet be foto nelabai butu aisku apie ka kalbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2013 08 23, 17:48)

Sorry, kad cituoju visa zinute, bet be foto nelabai butu aisku apie ka kalbu  4u.gif

dar pameginkite tai mamytei parasyti i az, gal turi issisaugojusi ir ikekite is naujo i schemuciu tema ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2013 08 23, 20:48)

Sorry, kad cituoju visa zinute, bet be foto nelabai butu aisku apie ka kalbu  4u.gif

einu ieskot biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti

Stai mano nertas pledukas krikstasuniui smile.gif

http://imageshack.us...s/809/lg8h.jpg/
Atsakyti
sveiki 4u.gif nagi išsirinkau pleduką panašų į Kutveliuko , bet ta mezgimo schema man kebli pasirodė. ar teisingai suprantu kad pradedam nuo 3 akių, o kaip mezgasi tas pliusiukas kiekvienos eilės pradžioje?ačiū kam nesunku bus parašyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gal nesupyksit kad nuotrauką pacitavau hi.gif
QUOTE(Kutveliukas @ 2013 02 05, 15:22)

user posted image

user posted image
Atsakyti
tas pliusiukas man atrodo reiskia pirma nukelta aki 4u.gif
pati bandziau megzti, bet man kantrybes pritruko tiek detaliu megzti ir paskui kruvon siuti biggrin.gif
Atsakyti