Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 5

QUOTE(IngridaGal @ 2013 07 11, 09:18)
Atrodo toks minštas ir šiltas.. Kokiu raštu mezgėte?

Dėkui smile.gif Pats pledukas megztas mašina, vienu iš "skip stich" raštu.
Atsakyti
Noriu ir aš pasigirt meškučių apklotėliu dukrytei, karštai vasaros dienai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ejagela @ 2013 07 25, 10:12)
Noriu ir aš pasigirt meškučių apklotėliu dukrytei, karštai vasaros dienai smile.gif

Labai graziai sugalvojai apnerima!!! smile.gif is pradziu maniau, kad neisbaigtas, bet paskui supratau kame kas! suniai tu cia wink.gif

As savo melynaji, draugei padovanojau, tai dziaugiuos,kai matau kad naudoja! Visada su savim pasiemus ar autokedutej, ar vezime. Smagu matyt, kad aplinkiniu aki traukia mano nertas pledukas blush2.gif
Atsakyti
Dėkui smile.gif Jis čia iš pradžių meškučiai nerti, paskui aplink ir užbaigta vėžio žingsneliu. Kažkaip galvojau kitaip pabaigt, bet man nesižiūrėjo visos "garbanėlės".. blush2.gif
QUOTE(strazdaniux @ 2013 07 25, 12:30)
Labai graziai sugalvojai apnerima!!! smile.gif is pradziu maniau, kad neisbaigtas, bet paskui supratau kame kas! suniai tu cia wink.gif

Atsakyti
QUOTE(ejagela @ 2013 07 25, 14:27)
Dėkui smile.gif Jis čia iš pradžių meškučiai nerti, paskui aplink ir užbaigta vėžio žingsneliu. Kažkaip galvojau kitaip pabaigt, bet man nesižiūrėjo visos "garbanėlės"..  blush2.gif

O man tie laiptukai labai originaliai atrodo ir trikampukai kampuos smile.gif imesk viso istiesto pleduko foto jei turi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2013 07 25, 16:46)
O man tie laiptukai labai originaliai atrodo ir trikampukai kampuos smile.gif imesk viso istiesto pleduko foto jei turi wink.gif

user posted image
(kampukus ištampiau lygindama)
Atsakyti
QUOTE(ejagela @ 2013 07 25, 16:05)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ejagela @ 2013 07 25, 11:12)

Čia dar vienas įrodymas, kaip iš paprasto, visų mėgstamo rašto padaryti ne kopiją, o tikrai orginalų ir mielą meno kūrinį wink.gif Šaunuolė, labai gražu wub.gif
Atsakyti
Superinis meskuciu pledukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif grožiuosi Jūsų darbais ir prašau patarimo, noriu nunerti pleduką vaikučiui kuris gims kovo mėnesį, gal galite patarti iš kokių Jūs siūliukų neriat pavasario-vasaros laikotarpiui, kad nebūtų visai "skystas", bet labai noriu, kad būtų švelnutis nėrinys...
Atsakyti
QUOTE(Advile @ 2013 07 30, 17:28)
Sveikos smile.gif grožiuosi Jūsų darbais ir prašau patarimo, noriu nunerti pleduką vaikučiui kuris gims kovo mėnesį, gal galite patarti iš kokių Jūs siūliukų neriat pavasario-vasaros laikotarpiui, kad nebūtų visai "skystas", bet labai noriu, kad būtų švelnutis nėrinys...

Aš neįtin patyrusi, tačiau sakyčiau kad jei norit vėsesnio, tai ieškokit 100% medvilnės, jei kiek šiltesnio - merino vilnos. Aš savo naujagimei tai pirkausi specialius baby siūliukus. Jie tokie lyg ir puresni, minkštesni man pasirodė. Yra kelių pavadinimų, tad pasirinkit kas priimtiniau pagal spalvas/kainas ar pan.
Atsakyti
Ryškiaspalvis medvilninis pledukas, skiriamas visiems pelėdžiukų gerbėjams smile.gif
user posted image
Atsakyti