Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 5

QUOTE(Pliukšt @ 2013 06 04, 17:40)
Sveikos, mezgėjėlės  4u.gif

Dar tik lapkritį būsiu teta, bet jau nenusėdžiu vietoje  biggrin.gif išsirinkau modeliuką, bet vis tiek noriu patarimo, kokius siūliukus geriausia naudoti? g.gif Pledukas bus naudojamas žiemą-pavasarį. Tik nežinau, lovytėje ar vežimuke. Kokio dažniausiai jis yra mezgamas? Kokie matmenys universalesni?

Aš dažniausiai neriu/mezgu iš pusvilnė, merino vilnelės, vasarai keletą iš bambuko ir medvilnės esu dariusi.. Man asmeniškai praktiškiausias dydis 75x110cm arba 90x90, tuomet ilgai užtenka ir suvyniot mažylį galima ir ūgtelėjusį šiek tiek apkloti wink.gif
Atsakyti
Aišku smile.gif ačiū už atsakymą smile.gif)

Pabaigusi, pasirodysiu temoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 06 04, 17:48)
Aš dažniausiai neriu/mezgu iš pusvilnė, merino vilnelės, vasarai keletą iš bambuko ir medvilnės esu dariusi.. Man asmeniškai praktiškiausias dydis 75x110cm arba 90x90, tuomet ilgai užtenka ir suvyniot mažylį galima ir ūgtelėjusį šiek tiek apkloti wink.gif

Labas rytas 4u.gif As lygiai taip pat esu sumaniusi numegzti pleduka is merino vilnos, taciau nerandu niekur atsakymo- kiek tokiam dydziui siuliuku reikia?

Is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrapo @ 2013 06 05, 05:18)
Labas rytas  4u.gif As lygiai taip pat esu sumaniusi numegzti pleduka is merino vilnos, taciau nerandu niekur atsakymo- kiek tokiam dydziui siuliuku reikia?

Is anksto dekui  4u.gif

Labai sunku tiksliai pasakyti, nes viskas priklauso nuo modelio, rašto, dydžio, mezgimo/nėrimo įtemptumo.. paprastai imdama vidutinio storio siūlus sumezgu/suneriu ~400gr
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 06 05, 08:59)
Labai sunku tiksliai pasakyti, nes viskas priklauso nuo modelio, rašto, dydžio, mezgimo/nėrimo įtemptumo.. paprastai imdama vidutinio storio siūlus sumezgu/suneriu ~400gr

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Dalinuosi ką tik užbaigto pleduko foto:

user posted image

Mezgiau iš 400 g Alize Cashmira Fine 100 proc. vilnos siūlų.
Atsakyti
QUOTE(Agute. @ 2013 06 27, 13:30)

Labai gražus pledukas ir žavus jo pateikimas wub.gif
Atsakyti
Labai grazus ir silti IngridaGal pledukai wub.gif

Agute., grooozis wub.gif sunkus rastas ?

as bandaus issirinkti nesudetinga rasta pledui ,bet toki, kad siulu daug nesuvalgytu, nes 400gr neturiu, o mezgu gan tampriai. Plius su mandresniu rastu ismegzimu man sunkoka, na bet vien gerom blogom nesinori...

Kazin, ar plunksneliu rastas ''sueda'' daugiau siulu?

tiesa, kazkodel esu isitikinus, kad neriant siulu iseiga didesne nei mezgant g.gif klystu ar ne? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 30 birželio 2013 - 18:44
QUOTE(Biškis @ 2013 06 30, 19:15)
tiesa, kazkodel esu isitikinus, kad neriant siulu iseiga didesne nei mezgant  g.gif klystu ar ne? 

dalis tiesos yra, bet viskas priklauso nuo nėrimo rašto. Net neriant tokio pačio dydžio ir ilgio suknutę skirtingais raštais, suneriamas skirtingas siūlų kiekis.
Atsakyti
QUOTE(Agute. @ 2013 06 27, 10:30)

Labai mielas, o jau foto wub.gif
Atsakyti
user posted image

Įkeliu ir savo pleduko nuotrauką. Megzta iš pusvilnės su truputėliu angoros ir kašmyro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelnute: 11 liepos 2013 - 09:12
QUOTE(svelnute @ 2013 07 11, 10:11)
Įkeliu ir savo pleduko nuotrauką. Megzta iš pusvilnės su truputėliu angoros ir kašmyro.

Atrodo toks minštas ir šiltas.. Kokiu raštu mezgėte?
Atsakyti