Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 5

QUOTE(žemuogienė @ 2012 01 06, 16:28)
o kokį nėrimo raštą parekomenduotumėt pereinamų spalvų siūlams? galvoju ar bangelės gražiai žiūrėtųsi?

Žemuogiene 4u.gif

Siūlau pasižiūrėti temos pradžioje biggrin.gif ten galima surasti įvairiausių pavyzdžių,kokių tik širdis geidžia. 4u.gif
Ten yra pereinamųjų siūlų pavydžių 4u.gif
Tuo pačiu NORIU PADĖKOTI 4u.gif Cashmere 4u.gif Kritinkag 4u.gif K@mylye 4u.gif

už pasidalintą patirtį-patarimus 4u.gif

Kartais ,kiek nedaug tereikia mums tik vienintelio patarimo 4u.gif

Sveikinu visas mamytes-forumietes 4u.gif linkiu ,kad jūsų namus aplankytų Šventinė Trijų Karalių šviesa 4u.gif -
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2012 01 06, 15:44)
Žemuogiene 4u.gif

Siūlau pasižiūrėti temos pradžioje biggrin.gif  ten galima surasti įvairiausių pavyzdžių,kokių tik širdis geidžia. 4u.gif 
Ten yra pereinamųjų siūlų pavydžių 4u.gif

dėkui, peržvelgiau viską, ale vat matyt pati nežinau ko noriu arba akys jau kreivai rodo. bandysiu bangeles, pažiūrėsim kaip čia man seksis.
Atsakyti
žemuogienė, man bangeles labai patinka is margu siuliuku... tokia suknute mazute neriau is pereinamu:) 4u.gif Pledukas turetu super atrodyt thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 06 sausio 2012 - 17:51
QUOTE(Sissta @ 2012 01 06, 17:51)
žemuogienė, man bangeles labai patinka is margu siuliuku... tokia suknute mazute neriau is pereinamu:) 4u.gif  Pledukas turetu super atrodyt thumbup.gif

sunelė labai graži, tikrai. ale čia margumas toks įdomus, labai greit keičiasi spalvos, galvoju ar matysis tos bangos iš viso, bet nepabandžius nežinosiu ania biggrin.gif ir dar iš vilnos rizikuosiu nert, nors esu alergiška doh.gif
Atsakyti
Nu tikrai ziurint kaip siuliukai nudazyti.. galima dar iskarto su 2kamoliukais nerti - viena spalva baigiasi ant vieno, tada pratesi su kitu, bet jau tada reikia taip pataikyt, kad tas kaitaliojimas butu ant krastelio, kad nereiketu mazgu raisiot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2012 01 06, 02:00)
Ateinu,su pagalbos- prasymu biggrin.gif

Patarkite kūdykėliui pleduką iš kuodratėlių geriau megsti ar nerti?

Patarkite kokį siūlą naudoti 4u.gif

Labai lauksiu pagalbos-patarimo 4u.gif

labas 4u.gif tai mezgu is kvadrateliu adijaliukus jau antra ir ivairiu spalvu tikras gaunasi siltas ir grazus jei noresi galesiu ir nuoroda atsiusti kaip megsti smile.gif
Atsakyti
o kokio dydžio pledukus neriate/mezgate? aš neriu tas bangeles, pagal aprašymą maždaug bus 90/100, bet ar ne per didelis???
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 01 09, 11:52)
o kokio dydžio pledukus neriate/mezgate? aš neriu tas bangeles, pagal aprašymą maždaug bus 90/100, bet ar ne per didelis???

As darau mazdaug 65*115cm, jei i vezima 60*60
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 01 09, 11:03)
As darau mazdaug 65*115cm, jei i vezima 60*60

jau mintyse ardau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 01 09, 15:05)
jau mintyse ardau doh.gif

neardyk. man kaip tik patinka platesni, tada gali leliusiką susisukti į jį... o 60 cm tai jau tik užklojimui... ir tie vaikai gi be proto greit auga....
Papildyta:
QUOTE(regna @ 2012 01 06, 01:00)
Ateinu,su pagalbos- prasymu biggrin.gif

Patarkite kūdykėliui pleduką iš kuodratėlių geriau megsti ar nerti?

Patarkite kokį siūlą naudoti 4u.gif

Labai lauksiu pagalbos-patarimo 4u.gif

mezgti ar nerti, tai čia jau labiau tavo pačios reikalas... pvz man labiau patinka megzti... neriu aš gana kietai, tai labai kietas gaunasi... bet mano mažoji turėjo nertą pleduką (ne mano rankom smile.gif ). tas buvo minkštas...

dėl siūlų, tai aš dar pagalvočiau kokiam sezonui jis bus skirtas... pvz savo balandį gimusiai dukterėčiai aš mezgiau medvilninį (ir vernito 100 proc medvilnės) - vasarinį. nešiojosi geriau nei tikėjausi smile.gif jei šaltesniam sezonui, tai gal į kokias vilnas dairyti reiktų. tik reik pačiupinti patį siūlą, kad nekąstų...
man asmeniškai akrilanai nepatinka schmoll.gif mane pačią kartais erzina sintetika, tai lėliukams juo labiau... plius po sintetika ir prakaituoja labiau...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 01 09, 16:19)
neardyk. man kaip tik patinka platesni, tada gali leliusiką susisukti į jį... o 60 cm tai jau tik užklojimui... ir tie vaikai gi be proto greit auga....

va ir paklausysiu biggrin.gif sprindį jau nunėriau, neardysiu, tiek to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovylianka @ 2012 01 07, 19:19)
labas  4u.gif  tai mezgu is kvadrateliu adijaliukus jau antra ir ivairiu spalvu tikras gaunasi siltas ir grazus  jei noresi galesiu ir  nuoroda atsiusti kaip megsti smile.gif

Dovylianka 4u.gif

Būsiu dėkinga,jeigu pasidalinsi patirtimi 4u.gif
Atsakyti